רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי לאחרונה חיבור לאינטרנט מהיר ADSL. מכיוון שיש בידי מודם אחד בלבד ושלושה מחשבים שמחוברים לרשת מקומית בביתי, ברצוני לדעת כיצד אוכל לשתף את חיבור האינטרנט ביניהם? מחשב אחד (זה שיש בו את מודם ה-ADSL) מריץ את Windows98SE והשני מריץ את Windows2000Pro. כיצד אוכל לעשות זאת? צירפתי את האפשרות ל-Internet Connection Sharing בהתקנה של ווינדוס ואפשרתי אותה... אבל אני לא יודע כיצד לגרום למחשב שמריץ את Win2000Pro להשתמש בחיבור ה-ADSL המשותף. כל עזרה תתקבל בברכה, גולש נוסף באתר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני בטוח מזמין, סגור!! (ישר אחרי שאני מפרמט, ומתקין 2000 pro מחדש...) אז שאלותי אליכם הן: קיבלתם כרטיס רשת? איזה מודם התקינו לכם? האם ניתן לבחור? תוך כמה זמן מההזמנה התקינו לכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגלל שנדפקו לי הפינים בכבל שמחבר את המודם כבלים לחשמל( :'() אני גולש דרך 56K, ואני לא יכול לגלוש בשום מקום חוץ מבHWZONE, שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו היום! > ICQ מתנתק כל חצי דקה, ושום אתר אחר לא עולה!~!!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
hey, I'm having little bit of a problem. I got a CISCO router 1721, and I'd like to DENY all inbound traffic and PERMIT specific IPs, not range of IPs but a static IPs. I know the first thing I need to do is permit the IPs and as last command deny any. I'm still learning the CCNA alone and having a problem. can you please write me the exact commands from the begining how to do it? thanks alot, really, strife
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עבור מחשב desktop - ( לא נייד !) מה עדיף ? pci or usb ? תמליצו לי בבקשה על דגם ספציפי בבית יש לי ראוטר אלחוטי dlink
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מתחיל להתחרט שלא הוצאתי 500 שקלים על ראוטר נורמלי, במקום 200 שקלים בזול ולהיתקל בבעיות איטיות כל הזמן! יש לי את הראוטר שמצויין בכותרת, מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית שבו אני מפעיל משחקים, ועוד מחשב נייד בצורה אלחוטית. חשוב לציין, המחשב הנייד היה מכובה לאורך כל הבדיקות, הרשת עצמה מבאוטחת וליתר ביטחון בדקתי בראוטר ואין מישהו שמחובר אליי. כשאני נכנס למשחק WOW, בזמן שהראוטר מנותק, הפינג עומד על 100-400 בלי לאגים שזה די סבבה. כשאני מחבר את הראוטר ונכנס שוב למשחק, הפינג קופץ ל-1000-1200! רציתי לוודא שאין פה צירוף מקרים, והראוטר פשוט התחבר לניתוב לא תקין, אז ניסיתי 10 פעמים להפעיל את המשחק בלי הראוטר-->עם הראוטר-->בלי הראוטר וכו', כדי שיקבל כל פעם איפי שונה, ואותם ה…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, עד היום גלשתי בבזק-נטוויזן במהירות 15MB, דרך מודם/ראוטר שסופק ע"י בזק netgear DGN2200 v2 שדרגתי ל 40MB בבזק אמרו לי שחייב להחליף את ה netgear שתומך רק ב ADSL יש לי (כרגע לא בשימוש) TP-LINK TD-W8961ND האם הוא מתאים ל vDSL ויכול לשמש אותי במהירות החדשה?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש להורים שלי בבית נתב-מודם של סימנס,שנרכש בעיסקה עם בזק. היום יש להם אינטרנט וטלפון של 012,ולכן הנתב הזה הפך לסוייץ' אלחוטי. אני רוצה להגביר את האות בצד השני של הבית,כי הוא לא מספיק חזק שם. לרכוש AP לא נראה לי משתלם,כי הוא עולה יותר מנתב אלחוטי. כמה שאלות: אם אני מוסיף עוד נתב אלחוטי,האם המחשבים האחרים יקבלו ממנו כתובות IP חדשות? מה אני צריך לעשות בו מבחינת אבטחת אלחוט?(בסימנס שמתי WPA2) איך הצרכן האלחוטי לא "יתבלבל" בין הראוטרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך ממיר כבלים. השאלה היא האם כדאי לקנות כרטיס רשת נוסף למחשב עם המודם שיחבר את המחשב השני דרך כבל מוצלב, או לקנות HUB שכבר יחבר את הכול ביחד ויחלק את התקשורת. היתרון עם HUB שלא צריך להחזיק את המחשב עם המודם דולק כל הזמן. הבעיה היא שאני מעוניין בLAN השאלה היא האים ניתן לעשות שיתוף בHUB כאשר המודם מספק את כתובות הIP כלומר DHCP. האם צריך לעשות שער? האים שיתוף כזה הין המחשבים יפתחו לי חורים באבטחה כלפי חוץ? כרטיס רשת נוסף פותר לי את כל הבעיות האלו, אבל הוא מצריך אותי להשאיר מחשב אחד דולק. ואני לא רוצה לעשת את זה.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחי מחובר לאינטרנט דרך ADSL ומחשב ישן יחסית (P4 על XP). אשתו הזיזה את המחשב ופתאום מאז לא עובד לו האינטרנט. הוא בדק והמחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. בשיחה עם בזק הם טענו שזה המודם, אז הוא החליף מודם ADSL, כמובן שזה לא עזר אז הוא דיבר איתם שוב, והם טענו שמה-פתאום המודם, זאת בעיה של כרטיס רשת. אז הוא הביא כרטיס משומש מאיפשהוא, ואפילו התקין את ה XP מחדש, ועדיין המחשב לא מזהה לו את כרטיס הרשת... מה ניתן לעשות? בתודה מראש, אריאל
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים... שלי מחובר לאינטרנט ושל אח שלי מחובר למחשב שלי בשני המחשבים יש וינדוס אקס פי SP2 עכשיו פירמטטי את המחשב והתקנתי וינדוס עם SP2 כלול... לפני הפירמוט לא היה לי SP2.... ולפני הפירמוט היה רשת והאינטרנט עבד מצויין... מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר את הרשת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים... *אולי יש איזה תוכנה שמסדרת רשת... תוכנת ניהול כזאת.. שמגדירה את הרשת.. שמגבילה את המהירות של האינטרנט במחשב השני (של אח שלי) וכו'... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לראוטר יתרונות מאשר חיבור רגיל? מהירות או משהו כזה? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם מודם אלחוטי- אני גולש בלי בעיות. מה שכן אני לא מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת אני על אותו ה-domain כשאני בוחר באפשרות view workgroup computers זה מציג לי את ההודעה mshome is not accessible. you might not have permission to use network resource. contact........וכו'....... ניסיתי לשלוח פינג מהנייד למחשב אחר ואני לא מקבל- וכך גם הפוך. מה שכן שאם אני מחבראת הנייד לראוטר דרך הכרטיס רשת אז אני מצליח להכנס למחשבים האחרים. מה אומרים יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להזין סיסמה לראוטר (לא לממשק של הראוטר במקום ה admin) בכדי שכל מי שינסה להיכנס לרשת ממחשב אלחוטי יתבקש להזין סיסמה. יש אפשרות כזאת? מדובר על ה 100-75 אני מקנפג את הראוטר מרחוק ומחפש פתרונות מבלי לערב את נגיעה במחשב הנייד,האבטחה תיהיה לפי סינון MAC וחשבתי להוסיף את הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המלצה למודם גם אלחוטי וגם קווי שיהיה להרבה מחשבים (5-6 לפחות) דרוש טווח גדול באלחוט... תודה לכל העוזרים... אגב אני חדש כאן מקווה שיהיה לי כיף פה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחיר שלא יעבור את ה100₪, יכול לקנות מDX או איביי (אשמח בכל מקרה המלצה מDX) יחובר לקנטנה. תודה, בז'נגלו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם IDSL של בזק כל פעם שאני מתנתק מאינטרנט הוא תוקע לי את המחשב(יש לי אמיול שרץ מהר) גם אחרי שאני עושה כיבוי לXP הוא נתקע על שומר הגדרות מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
התחברתי לפני כמה ימים לפייבר, דרך רימון (חשוב לי הסינון) - חבילה של 300מ"ב. לפני כן היה לי נתב בבעלותי TPLINK Archer VR400 - הייתי מקבל עליו כ 20-30 מ"ב באלחוטי לאחר חיבור לפייבר על נתב DLINK DSL G2452GR שאני שוכר: מקבל פחות מ-40 מ"ב על אותו מחשב באותו מיקום באלחוטי. מהירות ההעלאה כן השתפרה ואני מקבל כמו בהורדה (עד 40). כשאני משנה מיקום ויושב במרחק 2 מטר טווח ראייה ישיר אני מקבל רק 90 מ"ב באלחוטי (הורדה גם כ 90 מ"ב). בחיבור קווי: על הנתב הישן: מקבל 90 מ"ב על החדש מקבל כ 300 מ"ב אני ממש מאוכזב מהמהירות שאני מקבל. גם הופתעתי שהנתב שנתנו לי הוא למעשה נתב VDSL עם מאפניינים זההים כמו שההוא שהיה לי (עד 300 בתדר 2.4), כלומר סתם מכרו לי א…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין להקים רשת אלחוטית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי דירות ומשני צידי הרחוב. בדרך( ברחוב) יש כבל מתח של חברת חשמל והמחשב באחת מהדירות נמצא בממ"ד.(חדר בטחון מבטון). המרחק בקו ישיר ממחשב למחשב 55 מטר. האם בעלות סבירה יש טעם והאם ראוטר המציין כי הוא מיועד לעד 100מטר באזור בנוי ,בהתחשב במגבלות שציינתי ,יעמוד במשימה ?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אלהן לאחרונה סיימתי לסלול ברחבי הבית סלילה רשת קווית כחלק משדורג הרשת הבייתית שלי השתמשתי בכבל בקטגורית 5e אשר מאפשר תקשורת בקצב של 1G כרגע יש ברשותי ראוטר מסוג d-link dsl-2760u-bn שקבלתי מבזק שמשמש אותי כמודם וראוטר בקוונתי לבקש מבזק מודם בלבד וחבר אליו ראוטר שאותו אבחר בעצמי ולא אתבסס על שלהם לכן אני מחפש המלצה לראטור חדש שיאפשר לי תקשורת בייתית כמה שיותר מהירה וכן WIFI בעל מהירות וטווח טובים עד כמה שניתן בתקציב של 400-500 ש"ח אם נדרשים פרטים נוספים אנה צינו ואשמח להוסיף תודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את המחשב לראוטר הוא מצליח להתחבר לאינטרנט אבל אי אפשר לגלוש. כל הזמן נותר הודעות על כתובות לא נכונות. בחיבור ישיר למודם ADSL אני מצליח להתחבר ולגלוש. בנוסף ממחשב נייד אחר אני כן מצליח להתחבר ולגלוש דרך אותו ראוטר. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-