עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקי,אז יש 3 מחשבים,אחד מהם הוא מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר. יש מחשב אחר שנמצא בחדר אחד שבו הראוטר והוא מחובר ע"י כבל רשת. קניתי מחשב חדש לא מזמן ורציתי לחבר אותו גם כן. ברואטר יש 2 כניסות. אחת USB שכתוב מעליה PC, אחת אית'רנט ואחת לכבל טלפון. זה אפשרי אם אני אחבר את המחשב החדש שנמצא בחדר אחר בכלל עם כבל רשת של 30 מטר לרואטר ואת המחשב שנמצא באותו חדר עם הראוטר,אחבר אותו ע"י USB?ובמידה ואם המחשב שמחובר ע"י USB יעבוד לאט מידי אז לקנות סוויץ' או רכז או משהו דומה,זה יהיה פיתרון טוב יותר מהפיתרון האלחוטי?(אני מתכוון לשחק גם ברשת כמובן) אם כן,כבל רשת מוצלב יוכל לעשות ת'עבודה או שצריך רק רגיל? ואיפה אפשר לקנות בזול(רצוי להזמנה מהאינטרנט) כבל רשת של 30 מטר ? אגב,יש גם את האופ…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. עדכנתי את המודם שלי (ALCATEL ST HOME) לגרסת ה PRO לפי המדריכים שקראתי והפכתי אותו לראוטר. הכל עובד חלק ומצוין ואני באמת מחובר לאינטרנט מיד כשהווינדוז עולה אבל אם אני מדליק את האימיול ומשאיר אותו לעבוד, קורה דבר מוזר מאוד : לאחר חצי שעה, שעה, נראה שהחיבור קופא (לא מתנתק), האימיול לא מוריד כלום וגם אם אני סוגר אותו ומנסה לגלוש רגיל אני לא נכנס לשום אתר, כאילו התנתקתי אבל לא בדיוק (משהו כזה). הבעיה הזו לא נפתרה גם שניסיתי לעדכן לגרסת 510, אותו הדבר קרה וחזרתי לגרסת ה PRO. אציין רק שביטלתי את הפיירוול הפנימי של המודם ע"י הפקודה שרשומה במדריך, ובאמת בכניסה לאימיול אין לי LOW ID או משהו, כל הפורטים פתוחים. יש לי פיירוול של ווינדוז מופעל אז אין צורך בפנימי של המודם. מישהו נתקל ב…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by borg,

אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה). ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  4. כבל מוצלב ויש להם שמות משו כזה. למה קניתי אחד ומשום מה הוא פתאום לא עובד לי לא יודע למה וגם הראאוטור לא פועל. EDIMAX הפשוט

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by ConeMan,

קרובת משפחה שלי נמצאת כרגע בארה"ב ואני מבקש המלצה לנתב אלחוטי מומלץ וטוב עדיף בתדר G צריך כבר לשדרג את ה dlink 614+ הישן והחביב...

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. שלום לכולם אני וחבר כנראה הולכים לבנות רשת אלחוטית ל25 מחשבים, בשביל משרדים של איזו חברה בצפון הם רוצים שאנחנו נקנה את הציוד הדרוש (נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים) מישהו מכיר ציוד ברמה כזו ? כלומר נתב (אלחוטי, אבל גם עם יכולות חוטיות כמובן) שיכול לחבר 25++ מחשבים ? מה לקנות ? איזה נתב ? איזה כרטיסים ? מה מומלץ ולמה ? כמה דבר בסדר גודל כזה צריך לעלות ? כמה זה יעלה אם אבטחה היא משהו חשוב ? וכמה אם אבטחה איננה חשובה ? אני אשמח לכל טיפ שבוע הבא אנחנו שם למבט ראשון ואז אנחנו צריכים להחליט מה קונים ואיך מתקינים תודה, אריק.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by Dj NaSh,

שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. היי, באחד התרדים פה ראיתי שמישהו אמר שהוא חיבר שני מחשבים דרך המודם כבלים שלו(למודם יש שני חיבורים USB: ורשת) וכך קיבל גישה לאינטרנט בשניהם, נסיתי את זה וזה עובד מצויין עכשיו רק השאלה שלי זה האם יש דרך לשתף ספריות בין המחשבים ? תודה מראש, המודם הוא TERAYON TJ715X

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by asdasdasd,

אני שוקל לעבור לחבילות החדשות האילו שהוט מציעה 1.5 הורדה 1.5 העלאה השאלה אם פינג תלוי ברובו במהירות העלאה או שזה בעצם 50 \ 50 ??? כרגע יש לי פינג של 20 בשרתים בישראל השאלה מה יקרה בפועל בשרתים בחו"ל עם העלאה 120 קיי והורדה 180 (חבילת 1.5 \ 1 החדשה של הוט) ?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by dominic16,

שלום אני לא יודע אם זה כבר היה פה אם זה היה מצטאר טוב בכול מיקרה תחתמו על עצומה נגד מהירות השליחה באתר הזה זה אולי יעזור במשהוא צריך רק לקוות ולהשיג כמה שיותר חתימות אז תחתמו כאןhttp://upload.shishlik.net/ אני מאוד מקווה שכולכם תחתמו ונשיג עוד הרבה חתימות"[glow=red,2,300]אנחנו מבקשים מכל מי שיכול לפרסם את העצומה בכל דרך אפשרית לפרסם. אל תתנו לעצומה הזאת להיכשל כמו שאר העצומות שהיו עד היום, חבל זה למען כולנו[/glow]"

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

במדריך הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש מדריך לשתף אינטרנט דרך חייגן ודרך ללא חייגן מזה אומר דרך חייגן וללא חייגן? כיצד אני יודע מתי לשתף רק חייגן וכיצד את המודם עצמו וזה משנה ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. אני מנסה ליצור שיתוף בין שתי מחשבים אחד נייח שהוא הראשי ואחד נייד שהוא הקליינט. הראשי מחובר למודם ALCATEL 510 שאין לו DHCP פעיל אז אני מגדיר בכרטיס הרשת שמחובר אליו 192.168.0.1 הכרטיס רשת השני אני מחבר כבל רשת מוצלב שמתחבר לנייד . ניסית להגדיר IP ידני לכרטיסים שמחברים בין המחשבים , ניסיתי את המדריך , ניסיתי את האשף , ניסיתי להגדיר הכול ידני ועדיין לא קיבלתי שיתוף אינטרנט עזרה בבקשה ....אני כבר שובר את הראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Shbd,

אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני מחפש Cable Modem של חברת: 3Com דגם: HomeConnect מי שיודע איפה ניתן לקנות אותו בארץ שיגיד לי ???

15. Started by IDAN AMRAM,

יש לי רשת של כמה מחשבים שמחוברים למחשב אחד דרך נתב קווי ומחוברים לADSL התקנתי את הפיירוול של sygate אבל הוא חוסם לי את הגישה מהמחשבים האחרים למחשב הראשי וגם את הגישה למדפסת וכ'ו.. איך אני יכול לעשות שהפיירוול לא יעצור את המחשבים שמחוברים ברשת בלי לסגור את הפיירוול עצמו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. קניתי נתב D-LINK 707P חיברת את המחשבים (3 - WINXP) והכל עובד מצויין חוץ מהאינטרנט אני ממלא את כל ההגדרות (בנתב) והוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אם מישהו יש ניסיון עם סדרת הנתבים האלו אנא תעזרו. ד.א עברתי לנתב הזה רק כי הסויטז' שלי שבק חיים לאחר 4 שנים!!! של עבודה רצופה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. אני לא מצליח להתחבר לאימיול שלי כמו שצריך.. יש לי בבית רשת של שלושה מחשבים.. תודה,ניר.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by WiseGuy,

שלום לכולם, יש לי כבל של רשת (שמתחבר בין שני מחשבים כמובן) אבל במחשב שלי אין מקום לחבר את הכבל, המקום שבוא אמור להיות הכבל הזה של הרשת נמצא הכבל של האינטנרט שתמחבר למודם מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by Deddy,

הרשת היא רשת פשוטה עם כבל רשת בין שני המחשבים ושיתוף אינטרנט.... איךף אני יכול לפתוח FTP (אני משתמש בSERVU עכשיו אבל אם אפשר רק עם תוכנה אחרת אז תביאו שם...) על המחשב המשני לא זה שמחובר לרשת? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by Load,

כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  21. יש לי מודם TERAYON של הכבלים דגם TJ 715X, קניתי מחשב חדש, אני מנסה לחבר אותו אבל הדיסק נעלם לי ואין לי אפשרות להתקין אותו בלי הדיסק. הורדתי כבר דרייבר במלואו, לכאורה, אבל אז הוא רצה באמצע ההתקנה שאכניס את דיסק 1 כדי ששם הוא ימצא את ETHERNET QUICK INSTALL PAGE.PDF הורדתי גם אחד כזה, אבל כששלחתי אותו בהתקנה למיקום שהקובץ נמצא, הוא לא הכיר בו ולא נתן לי להמשיך. יש אפשרות להתקין בלעדיו? האם יש לינק לדרייבר מלא שיודע להתקין בלי הפסקות באמצע? עזרה דחופה, בבקשה תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי שת'ה מחשבים בבית ואפשר להעביר קבצים בין שניהם בצורה אלחטית... אבל, בשביל לגשת לתיקיה המשותפת אני צריך להקליד כתובת אייפי בשורת הכתובת ורק אז לגשת לתיקיה... מה שאני רוצה זה פשוט מאוד, אני רוצה שאני יגש ל my network places ושם אני יראה את התיקיה המשותפת או שעדיף שיהיה כתוב משהו בסגנון:"Metalhammer on HWzone" ואז בתוך זה יהיו לי התיקיות המשותפות איך אני עושה את זה והאם הבהרתי את עצמי בכלל?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by dorlevy,

אני מנסה לחבר מחשב נייד לראוטר (שמחובר למודם, שמחובר לקו טלפון), הראוטר הוא של 3COM, הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את בראוטר עצמו לאינטרנט (אני חושב). הצלחתי ליצור את החיבור בין המחשב לראוטר אבל לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרכו. לראוטר מאחורה מחובר רק המודם (שכמו שאמרתי מחובר לקו טלפון) ובקשר אלחוטי אני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד בלבד. מישהו יכול לשלוח אותי לאיזה מדריך או להגיב פה, אני אשמח. תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. עוד חבילה אפשרית היא מהירות הורדה של 1.5 מגה ומהירות העלאה של 512K שהמחיר של חבילה זאת עוד נשמע הגיוני אם המחיר שמפורסם כולל ספק . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים