עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב ברשתות אלחוטיות אז תסלחו לי אם חלק מהשאלות קצת מפגרות. אני מעוניין ליצור רשת בין מחשבים שנמצאים כ50 מ' אחד מן השני, בשני מבנים שונים בקומת קרקע. יש שטח פתוח בין המבנים ואחד החדרים הוא ממ"ד. לאחר שקילה של האפשרויות השונות (אי אפשר לעשות רשת על קווי החשמל או הטלפון בגלל שבשני החדרים יש רשת חשמל, וטלפון שונה), ובגלל שEthernet חוטי הוא נורא בעייתי (אפשר להעביר באוויר או מתחת לאדמה אבל אני מחפש פתרון פשוט שאני יכול לעשות, ולא להזמין טכנאים ואנשים שונים בשבילו) השאלה שלי מתחלקת לכמה חלקים: 1. האם זה אפשרי להתקין רשת אלחוטית בתנאים שציינתי (2 חדרים בשני מבנים שונים, עם שטח פתוח בינהם, כ50 מ' מרחק בין החדרים, כאשר אחד מהם הוא ממ"ד (…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by firehorizon,

שלום לכולם. לאחרונה עדכנתי את מודם האלקטל הומ שלי לאלקטל פרו והגדרתי שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט. עד כאן הכל בסדר הבעיה מתחילה באי מיול, שבהתחלה היה מתחבר בסדר לHIGH ID אבל אז כל שאר האינטרנט לא היה עובד חוץ מהאימיול כרגע זה עובד בLOW ID (לא מובן למה) וכל שאר התוכנות עדיין לא עובדות באינטרנט הורדתי את הפיירוול הפנימי של המודם אם אתם שואלים. יש לי ווינדווס איכס פי. אני מחובר לנטויז'ן כמו כן למחשב מחובר עוד מחשב דרכו בתצורת ICS אין לי עדיין HUB או SWITCH לכן זה כך. ייתכן שההגדרות לא נכונות בשלמותן או במודם או בהגדרות הרשת בווינדווס. בכל מקרה אודה מאוד אם מישהו ישלח לי פיתרון לבעיה מעיקה זו. חרשתי על כל האינטרנט ולא מצאתי שום רמז לבעיה (כנראה אני גם לא סגור על הבעיה) תודה,תוד…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by wooper,

הי אני מחובר ל012 בכבלים ללא חייגן בחיבור l2pt אני זוכר שבעבר התחברתי עם חייגן של החברה כאשר הכבל בין המחשב למודם היה מחובר(ללא הראוטר) משהו יכול להסיר לי איך אפשר להתחבר ככה ללא הראוטר אני רוצה לבדוק אם הראוטר דפוק

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by Kolshamen,

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. יש לי רשת אלחוטית, העניין הוא שאחרי שחיברתי אותה גיליתי שעוצמת הקליטה במחשב הזה קטנה מדי (נע בין פס אחד לשניים מתוך חמישה). ניסיתי בעזרת כבל USB מאריך להגיע לנקודה טוב יותר אבל זה לא היה מספיק ארוך . העניין הוא שכשניסיתי לבדוק את הקליטה עם המחשב הנייד (שמחובר לאותה רשת) הקליטה מאותו מקום הייתה טובה יותר וקצת מחוץ לחדר הייתה כמעט 100% , אז חשבתי אולי על העברת הDONGLE החוצה ע"H כבל USB מאריך (למרות שאני ממש לא אוהב את הרעיון הזה) ופתרון אחר הוא קניית כרטיס רשת שיקלוט טוב יותר עם אנטנה עם חוט מאריך(כאשר אפשר להוציא אותה דרך חור בקיר). הרשת מחוברת דרך נתב של LINKSYS בתקן 802.11B הDONGLE של MSI. איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם יש כבל שיכול להתאים לכל אנטנה של כרטיס כזה? (שאפשר…

8. Started by Liran.D,

שלום רב, הזמנתי עכשיו מהאיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170747505006&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 האם החיבור הוא של כבל רשת רגיל או אחר כמו של טלפון? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. שלום לכולם, אתמול עברתי מ ה ADSL לאינטרנט בכבלים בחבילה של 1.5 הורדה ו 512 הורדה, עד כאן הכל נחמד ועושה רושם גם טוב. העיניין הוא שיש לי בעיה חמורה עם הראוטר שברשותי ה LinkSys WRT54GX-v2, אני לא מצליח לגלוש ולהגיע אל האתרים וגם לא באמצעות פניה לכתובות IP. המודם כבלים שברשותי הינו TERAYON TJ715X ובראוטר אני מתחבר על PPTP וכן יש לי IP פנימי קבוע מטעם הכבלים. נסתי אתמול לחפש אולי עדכון קשוחה חדש יותר מיזה שהיה לי ה 2.00.15 ולא מצאתי נסתי גם להחזיר לגרסה ישנה יותר של הקשוחה 2.00.10 וגם לא עזר. וכמו כן נסתי לחפש מידע בנושא בעייתי באתר linksysinfo.org יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה שברשותי? או הצעות בנידון? ??? :s05: אודה לעזרתכם בהקדם.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. היי, בטעות שיניתי את ה-Submask בראוטר אדימקס שלי ל-255.255.255.255. וזה לא חוקי עם IP 192.168.1.X והמערכת הפעלה(ניסית חלונות) לא נותת לי להגדיר את החיבור עם מסכת כזאת. בבקשה תעזרו לי למצוא דרך לחפות על המערכת הפעלה submask או משהו כזה כדי שאוכל להתחבר לראוטר ולסדר את זה. האפשרות של לאפס את הראוטר כמעט ולא באה בחשבון יש שם מלא הגדרות של WDS וכל מיני כאלה שאין מצב שיהיה לי זמן לסדר את כל זה שוב.. תודה, אור.

11. Started by Yuk,

אני יודעה שהשאלה שלי אינה בסיסית ולכן אבקש לענות רק מאנשי מקצוע, סליחה ותודה מראש. נתקלתי בשאלה זו בנושאי עבודה ולא הצלחתי למצוא לזה תשובה. השאלה: מה מספר NAT sessions בנתב ביתי רגיל?

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by carmel,

אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, התקנתי בבית רשת אלחוטית בין מחשב שמחבור בצורה קווית לראוטר למחשב שמחבור בצורה אלחוטית. שני המחשבים גולשים באינטרנט בלי בעיות. המחשב שמחובר אליו המודם הוא מחשב עם XP והמחשב השני שמחובר בצורה אלחוטית הוא VISTA. איך אני יכול לחבר את המחשב עם הVISTA לרשת שלי?(ז"א שאני רוצה לראות את הכוננים/תיקיות של כל המחשבים ברשת שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים) או אם אפשר אולי מדריך איך להקים רשת בשילוב מערכות ההפעלה XP וVISTA. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by or87,

אני משתמש בראוטר של Level One דגם WBR-3406TX שלדעתי די בינוני אם לא אפילו חלש. יש לי כרגע בבית את המחשב שלי, מחשב נייד ופלסטיישן 3 שמשתמשים באותו חיבור. יש הרבה בעיות ברשת במשחקים בפסלטיישן ובעיקר יש לי בעיות שאני מנסה לנגן מוזיקה או סרטים או להעביר קבצים במדיה סרבר מהמחשב לפלסטיישן. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים חזקים, בטווח מחירים של עד 500 ש"ח בערך.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by alonz1,

אני עובר לחדר אחר שאין קליטה לאינטרנט. יש לנו ראוטר שהאנטנה שלו במרחק 3 מטר בערך מהאנטנה שאצלי בחדר (קו ישיר, חדר ממ''ד) אני עובר לחדר שהמרחק מהאנטנה יהיה בערך 8 מטר אבל יש גם פינה בדרך (אם זה מפריע בכלל לקליטה) לקחתי את הלפטופ של אחותי ובדקתי אם יש משם קליטה ולא היה מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לקלוט משם אינטרנט בעוצמה גבוהה ? ד''א, הראוטר הנוכחי שלי הוא MSI RG54GS2

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום רציתי לשאול במצב כזה שיש לי מחשב, ראוטר אלחוטי, מודם רשת ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, האם אני יכול להפעיל הכל לבד בלי להודיע לבזק ? או שיש איזהשהוא שינוי באינטרנט שבזק "משדרת" לי ברגע שהמצב הוא על רשת אלחוטית תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by Nirer,

שלום, כרגע קניתי ראוטר של EDIMAX על תקן N החדש... אני מחפש ADAPTAR טוב שהולך עם חברת EDIMAX וחובה שיתמוך ברשת N וינצל את המקסימום שבה! מקסימום 150 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. כרגע מדובר בחיבור ADSL בספק נטויזן. אבל נחמד לשמור אופציה לחיבור כבלים. אשמח להמלצות בתקציב נמוך לשיתוף מחשבים ואינטרנט, לא יהיה הרבה שיתוף קבצים והורדות. תודה מראש רום

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by asmy999,

יש לי שלט עם יכולת התחברות לתקשורת LAN , הגדרתי את ה IP שלו כ 192.168.1.1 ואת ה MASK כ 255.255.255.0 , את המחשב הגדרתי כ 192.168.1.101 , המחשב מזהה כי קיים חיבור, אולם המחשב לא נותן לי להתחבר עם דפדפן האינטרנט (באינטרנט הגדרתי דרך TOOLS את ה IP של השלט) . אני צריך עזרה די דחוף , אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש, אסף

20. Started by mzlbat,

היי קיצר יש לי 8 מיגה וכאשר שדרגתי בבזק אמרו שישלחו אליי טכנאי כי הקוו לא איכותי , היום בא מישהו ולא עשה כלום ואמר שזה מעל המינימום ואמר לי שאצלך נותן להם 14 ( משהו כמו בקליטיה בראווטר מאנג'מנט סיגמנט ) וזה טוב ל 8 מיגה למבינים בינכם 14 זה בסדר ? ההורדה בסדר זה מוריד מאתרים טובים 1 מיגה לשנייה אבל השאלה אם זה יפריע ל פינג במשחקים ? והאם אפשר אתר לבדיקת פינגים ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by ELiA,

שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  22. כרגע אני על WEP-64BIT אני כמובן רוצה משהו כמה שיותר חזק..

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by utd76,

אני מעונין בעזרה לגביי שתי צורות של בנית רשת ביתית: 1. רשת קווית בלבד עם שני מחשבים ו- xBox אחד. האם לרשת קווית חשוב הנושא של תקן N או G , או שזה רק לרשת אלחוטית. על מה צריך לשים דגש כשקונים נתב לרשת כזאת. ואם יש משהו (דגם מסוים או חנות מסוימת) מומלצים. 2. רשת אלחוטית עם שני מחשבים, אחד במרתף והשני בקומה ראשונה בממ"ד, האם נראה לכם טכנית שניתן יהיה לעבוד עם רשת אלחוטית בתנאים כאלה (סיכוך וכו') ? ואם כן איזה ציוד מומלץ לקנות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by קרול,

אני לא מומחה במחשבים. קניתי נייד וחברתי אותו עם כבל מוצלב למחשב הביתי. עשיתי כל מה שיכולתי ואני רואה, מכל מחשב, את הכונן המשותף במחשב השני אולם לא יכול לגשת אליו. מה לעשות? תנו כוון או אתר נוסף של מידע קרול

25. Started by k22,

שלום יש לי ראוטר של edimax br6204wg בן 6 שנים הראוטר (אלחוטי) והמודום מחוברים למחשב ישירות אבל הכל איטי יש לי אינטרנט cnvhru, 12 מגה של הוט מודם thomson model:tcm425 אני צריך המלצה בבקשה לראוטר חדש למשחקים שלא היה מחובר ישירות למחשב הוא היה בסלון ושהיה חזק מספיק בשביל משחקים ברשת ועוד שאלה לידע כללי. זה שהראוטר מתחת לרגליים שלי הוא עושה קרינה או פוגע בי איכשהו?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.