עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם רציתי בבקשה המלצה לנתב אלחוטי ללא הגבלת תקציב, חשוב שהוא יתמוך ב תקן N וחשוב שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול, אני מחובר לאינטרנט במהירות 5 מגה של בזק בין לאומי, חשוב גם שיהיה qos שאוכל להגביל יוזרים על הרוחב פס, יש למישהו המלצה לנתב טוב?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2009 בשעה 18:19:16 מישהו?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. יש לי 3 מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מאחד המחשבים. האם יש איזו דרך להוריד דרך אימיול בכל המחשבים ולא רק דרך המחשב עם ה IP האמיתי?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. היי. ברשותי נתב מודם ROTAL RTA 1025W, נתב על הפנים שעושה לי מלא בעיות. אני מעוניין לקנות נתב עם ביקורות טוב, עדיף לא דרך בזק כי הם כבר מכרו לי לוקשים בעבר. מחפש נתב אמין בטווח של עד 250 ש"ח, אני צריך נתב עם מודם? כי לא זכור לי שיש לי מודם בבית. תודה

4. Started by nir.barak,

טוב בקיצור, יש לי בעיה דיי דחופה ואני יודה לכם אם תעזרו לי בה: אז ככה, קניתי router אלחוטי וחיברתי למודם ולחשמל והא עובד בסדר, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב והתקנתי דרייברים והוא גם עובד עכשיו, הכרטיס זיהה את הrouter ויש ביניהם התקשרות אבל אני לא הצלחתי להגדיר את האינטרנט כדי שאני יוכל לגלוש.... אם מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך להגדיר את האינטרנט אני יודע לו מאוד כי זה דיי חשוב לי... תודה מראש לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד באותו דפדפן.איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by com555,

כשאני גולש באינטרנט אז הוא לא מיתנתק לי . אבל כשאני מוריד דברים דרך תוכנות אז הוא מראה לי את השגיעה הזאת : יש לי אינטרנט מהיר 750 מודם USB ADSL MODEM ALE 130 איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  7. Started by shibby15,

אני מחפש משהו שיצטרך כמה שפחות "תחזוקה" ויהיה סה"כ "כלי" לחיבור שני מחשבים שונים לאינטרנט בלי להתעסק יותר מידי. אני מחפש משהו זול כמה שיותר וכבר הספקתי לראות את אלו: http://netvox.shopy.co.il/products/76649 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3038 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imDLK-CM-DI604h&Cat2Cat1ID=222&Cat2ID=707&aff=Zap〈=he http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2064 אני מניח שהאחרות הכי טוב, אבל אפשר להסתפק גם באחרים? תודה מראש רום

8. Started by yonik,

טוב אני נכנע לאחר ימים של חיפושים vista משותף ב xp xp נראה בvista אבל דורש תסיסמה הזאת מה שאומר שצריך לשנות משהו בxp,מישו יודע לאיזה סיסמה הכוונה (בטח ברירת מחדל כי אין לי שום סיסמאות) ואיך אני מבטל תסיסמה או נותן הרשאה למחשב הויסטה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by MP,

שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. אני יכול להיכנס לאתרים דרך הFF אבל למשל המסנג'ר לא מתחבר וה GMAIL NOTIFIER שלי גם לא מצליח להתחבר... בנוסף גם מאז שהתחילה הבעיה גם יש בעיה בCSS של הורדת דברים מהשרת אבל אני לא בטוח שזה קשור...

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by אברם מהמכולת,

יש לי כמה אימיילים אצל ספק האינטרנט שלי (012) (אימייל לכל בן משפחה), ובנוסף יש לי דומיין משלי, וגם עליו יש לי אימייל לכל בין משפחה. אני לא רוצה לבטל את האימיילים של ספק האינטרנט, אלא אני רוצה שכל האימיילים שיגיעו לתיבה אצל ספק האינטרנט, יופנו לתיבה הרלוונטית שבדומיין שלי. מה בדיוק אני צריך לעשות ? לומר לספק האינטרנט לעשות זאת ? מה בדיוק הוא עושה ? (מוסיף רשומת MX ? מה זה בדיוק ?) ואיך הוא יודע להתאים בין כל תיבה אצלו, לכל תיבה על הדומיין שלי ? תודה !

12. Started by nesa,

שלום אתמול ניסיתי לעשות רשת ics בין שני מחשבים לפי המדריך שיש פה ולא כל כך הלך אז בסוף הפעלתי את הוויזארד של ווינדוס והצלחתי לשתף אינטרנט. עכשיו במחשב השרת עם שני הכרטיסי רשת הכל טוב סבבה יש אינטרנט והכל אבל במחשב הלקוח כל פעם שאני ניכנס לאתרים קופצת לי ההודעה ששואלת אם אני רוצה להיתחבר או לעבוד אוף ליין אבל בעקרון יש אינטרנט אני יכול לקרוא אימייל ואני יכול להיתחבר לכל מיני משחקים ברשת. ועוד בעיה היא השיתוף קבצים אני פשוט לא מצליח לראות את הקבצים של המחשב השני קראתי כל מיני מדריכים ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד. בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by EagleX2,

היי, יש לי כרגע מודם נוראי ושמו RTA1320. דיברתי אתמול עם בזק, והם הציעו (בהתחייבות דרקונית לשנתיים) את הSIEMENS SL2-משהו (אלחוטי), איך המודם הזה, האם יש איתו בעיות מסויימות, ביטורנט, פינגים, התנתקויות, משהו? עוד שאלה, האם יש לבזק במלאי עדיין את ה600E ודומיו? היה לי אותה פעם, והוא היה מצויין עד שהוא... מת. האם שווה לנסות לקבל אותו? תודה רבה, סמיר.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by ehud4,

שלום לכולם! אני חדש בפורום ויש לי שתי שאלות : 1. מה זה בדיוק חיבור mpls של הוט, מה זה בדיוק נותן לי כלקוח? איפה אני יכול לראות אם אני מחובר בחיבור כזה? ומה ההבדל מבחינת הוט? 2. מישהו יכול לתת סקירה קצרה על ההבדלים בין התשתיות של בזק לתשתיות של הוט ? תודה רבה לעונים, זה נראה פורום איכותי מאד!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. Started by TheDay,

ספקית - 012 תשתית - הוט מודם MOTOROLA SBV5120 ראוטר LINKSYS WRT54G מהירות 12MB לאחרונה החלפתי למודם זה, לאחר שהות של כמה שנים עם טרייון ולאחר כמה ימים עם המודם התחילה בעיה (בכל המחשבים) כאשר קובץ יורד, ההורדה "קופאת" לכמה שניות, ואז ממשיכה לכמה שניות, הזמן שהיא קופאת יותר גדול מהזמן בו היא יורדת.. כך שהורדה של כ20 דקות לוקחת 3 שעות... מקווה שהסברתי בצורה ברורה, ניסיתי לפתוח פורטים, לנתק ולחבר, אמרתי נפתח פוסט לפני שאני יוצר קשר עם החברות. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Frequency,

התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by lgmtk,

אני בברק-נטויז'ן, לאחרונה אבא שלי החליט לעבור לחבילה של אורנג' של טלפון VOIP יחד עם אינטרנט של אורנג'. הכל נעשה דרך הSMARTBOX שלהם, מה שמשמש גם כנתב אלחוטי, וכביכול נותן עדיפות לקו הVOIP כאשר זה בשימוש. אחרי דיבור קצר איתם, נאמר לי שכעיקרון אם יש לי רק VOIP אחד, אין סיבה שקישוריות של 1.5 תגביל אותי כשאני משחק. בכל מקרה, רציתי לברר אם למישהו פה יש את הנ"ל (וגם אם יש לכם 2.5 ומעלה), ואם יש לו בעיות עם העניין? ובכללי, איך אורנג' בכל העניין הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. יש לי את הנתב DI-Link 604 - נתב חוטי רגיל התקנתי לאחרונה את ה- XP על המחשב השני אבל אני מצליח למצוא את המחשב הראשון ברשת האינטרנט עובד רגיל... מה הבעיה ? ניסיתי להתקין דרך הדיסקט רשת שהווינדוס עושה וגם לא עובד... ההגדרות ששמתי שם זה חיבור דרך HUB. מישהו יכול לעזור לי ???

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by Sygnus,

שלום ברשותי ראוטר של חברת Edimax דגם Br-6104k הוא אצלי בשימוש כבר יותר מחצי שנה, מאז שרכשתי אותו תמיד כשהוא מופעל יש לו מן רעש של זרם חשמלי [ממש מעצבן !!] חלק אמרו לי שזה רעש של הנורות, לפי דעתי זה משהו אחר. מישהו יודע מהם? איך אפשר לטפל בזה אולי ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד אבל אני חייב להגדיר בין שניהם כתובת ידנית.. האם ניתן איכשהו לעשות זיהוי אוטומטי בין רשתות?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. Started by common,

יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?

23. Started by white_c,

שלום- לפני יומיים חיברתי מחשב ישן לרשת הביתית בצורה אלחוטית ע"י מתאם אינטרנט USB שישמש אך ורק כמחשב להורדות... מאז (ז"א כל פעם שהאימיול פועל) האינטרנט בכל הרשת תקועה ואיטית להחריד... הייתי בטוח שהראוטר מונע מצב כזה - כך אפילו אמרו לי בחנות...! יש קשר בין ההורדות במחשב אחד ברשת לתקיעת הרשת כולה....? או שזה מסיבה אחרת..? אם כן- יש לזה פתרון...? בבקשה תעזרו לי...! תודה רבה..! (אגב- הרשת מרוכזת בראוטר אדימקס ומחשב נייד ונייח מחוברים אליו אלחוטית)

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  24. שלום, יש לי B Focus Router 270PR וחיברתי אותו ל 3Com OfficeConnect Wireless 11b cable\dsl gateway אני משתמש במודם 270PR כנתב ובOfficeConnect לסוויץ' שלי אני משתמש בחיבורים של הרשת לא ברשת אלחוטית! משום מה שאני מחבר אותם אני לא מקבל אינטרנט לכל מחשב יש משהו שאני צריך להגדיר בסוויץ ? בתודה איתי

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  25. היי כולם אני רוצה לחבר 2 מחשבים לרשת אלחוטית. יש לי: מודם כבלים שמחובר לאינטרנט באמצעות חברת ברק 013, עם חייגן L2TP. נתב אלחוטי של 3Com OfficeConnect Wireless Cable/DSL עוד מחשב (של אבי) שמשתמש במתאם USB אלחוטי של Gigabyte. המחשב שלי מחובר ככה: חיברתי את הכבל של הנתב מיציאת Cable/DSL שלו למודם הכבלים. חיברתי את המחשב שלי לכניסת LAN1 בנתב (יש לנתב 4 כניסות). כמו שהיה רשום במדריך של הנתב. עכשיו הבעיה היא: 1) המחשב שלי מצליח לחייג לאינטרנט באמצעות החייגן ולהתחבר לשרת של ברק אך הדפים עצמם לא עולים! מה הבעיה ??? אולי אני צריך להזין הגדרות מסויימות בתוכנה של הנתב לגבי חיבור האינטרנט שלי? (ניסיתי הגדרות אוטומטיות עם DCHP אבל זה לא עובד וניסיתי גם להגדיר חיבור L2T…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים