רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת אלחוטית, העניין הוא שאחרי שחיברתי אותה גיליתי שעוצמת הקליטה במחשב הזה קטנה מדי (נע בין פס אחד לשניים מתוך חמישה). ניסיתי בעזרת כבל USB מאריך להגיע לנקודה טוב יותר אבל זה לא היה מספיק ארוך . העניין הוא שכשניסיתי לבדוק את הקליטה עם המחשב הנייד (שמחובר לאותה רשת) הקליטה מאותו מקום הייתה טובה יותר וקצת מחוץ לחדר הייתה כמעט 100% , אז חשבתי אולי על העברת הDONGLE החוצה ע"H כבל USB מאריך (למרות שאני ממש לא אוהב את הרעיון הזה) ופתרון אחר הוא קניית כרטיס רשת שיקלוט טוב יותר עם אנטנה עם חוט מאריך(כאשר אפשר להוציא אותה דרך חור בקיר). הרשת מחוברת דרך נתב של LINKSYS בתקן 802.11B הDONGLE של MSI. איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם יש כבל שיכול להתאים לכל אנטנה של כרטיס כזה? (שאפשר…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי עכשיו מהאיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170747505006&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 האם החיבור הוא של כבל רשת רגיל או אחר כמו של טלפון? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חברים! לפעמים כשאני נרשם לאתרים מסויימים או סתם נכנס לאפליקציות בפייסבוק אני מקבל הודעה קטנה או סתם כיתוב על המסך שבו מופיע הsecret key שלי. זה נראה אוסף של 32 אותיות ומספרים בצירוף שנראה חסר הגיון לחלוטין - בשורה אחת. דוגמה לאחד כזה: 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b חג משח!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות גלישה שונות..איטיות בגלישה לאתרים וכו'.. ping למשתמשים בספקים אחרים וב-012 מקבל timeout כל 10 בקשות בערך.. זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום וברכה, התקנתי בבית רשת אלחוטית בין מחשב שמחבור בצורה קווית לראוטר למחשב שמחבור בצורה אלחוטית. שני המחשבים גולשים באינטרנט בלי בעיות. המחשב שמחובר אליו המודם הוא מחשב עם XP והמחשב השני שמחובר בצורה אלחוטית הוא VISTA. איך אני יכול לחבר את המחשב עם הVISTA לרשת שלי?(ז"א שאני רוצה לראות את הכוננים/תיקיות של כל המחשבים ברשת שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים) או אם אפשר אולי מדריך איך להקים רשת בשילוב מערכות ההפעלה XP וVISTA. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הרי מה שאנחנו משלמים לספק הוא לא באמת מה שאנחנו מקבלים , לדוגמא אם משלמים עבור 10MB לא באמת מקבלים את המהירות הזו, אז לא חובה להגדיל את התשתית כמו שתמיד מציינים...נכון? כלומר לדוגמא, אני יכול לשלם לספק עבור 10MB ולהשאר עם תשתית של 2.5 ולקבל את המהירות הרגילה של 10MB שכולם מקבלים(עם תשתית של 10- שזה יוצא סתם בזבוז כסף).?? תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחובר דרך נזק בילאומי ואני רוצה לעבור לברק איך הם בכלל והיא השירות החדש שלהם לגיימרים יהיה שווה את המעבר?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
נמעס לי לצלצל כול פעם ולהתאכזב מהמחיר. מי שיודע פחות או יותר כמה עולה 5MB או 4 MB מבזק (ADSL) וגם יעזור לי כמה עולה בבזק בינלאומי שזה הספק. תודה לעונים זה ממש יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקים לכיתה פורום פשוט, עדיף VB אבל אני לא יודע איפה מתחילים ולכן יש לי כמה שאלות: 1. זה בחינם? כי הבנתי שיש משהו שעולה שם כסף 2. אפשר למצוא אכסון מספיק בחינם? אני מניח שפורום של 40 איש לא צריך כ"כ הרבה מקום 3. צריך ידע במסדי נתונים וPHP? או שכבר קיים מסד נוח לאדמין? (אני מכיר את המסד של האדמין לקוח אבל אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים, או שזה בעצם נחשב למאחורי הקלעים? זה מן חלון בעברית עם כל המידע על משתמשים וחסימה ושינוי פרטים והכל...) תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שהמחשב לעיתים מתחבר לרשת ולעיתים החיבור הוא LIMITED\NOT CONNECTIVITY. עד לא מזמן הבעיה עברה אחרי "repair" אבל היום בבוקר הבעיה קרתה ובלתי ניתנת לפיתרון קונבנציונלי. רעיונות למישהו? נתב - EDIMAX ולא שיניתי שום הגדרות.... תודה מראש, צחי
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרגע מדובר בחיבור ADSL בספק נטויזן. אבל נחמד לשמור אופציה לחיבור כבלים. אשמח להמלצות בתקציב נמוך לשיתוף מחשבים ואינטרנט, לא יהיה הרבה שיתוף קבצים והורדות. תודה מראש רום
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז ככה, הגעתי למסקנה שאני מעוניין ברשת ביתית המשלבת גם 3 מחשבים המחוברים בצורה חוטית ע"י ראוטר וביציאה הרביעית אני רוצה לחבר נתבאלחוטי או access point. עד כאן סבבה. עכשיו מה שאני ממש לא מבין מה בעצם כדאי לי לקנות שיהיה יעיל וכן יוכל לתת מענה לשני קומות לשדר טוב יותר, ובקיצור למה המציאו את ה-access point אם אפשר באותו מחיר לקנות ראוטר שיעשה את העבודה ואפילו יותר מזה.....???? תודה.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום המלומדים! ברשותי (מתוך אילוץ) המודם הנ"ל שקיבלתי אותו מבזק. הוא עובד יחסית בסדר, אך לאחר שהגדרתי אותו לעבוד כנתב (מחובר למחשב אחד ישירות בלבד-על מנת שלא אצטרך לחייג ידנית) הוא מסרב לפתוח פורטים לתוכנות. מהסיבה הנ"ל אני נתקל בLOW ID ושלל בעיות נוספות בתוכנות שיתוף ובתוכנות מסרים. זאת ההודעה שאני מקבל(כאשר אני לוחץ על ADD) : http://myjavaserver.com/~grx1/ER1.JPG אודה מאוד לכל המסייע בעניין, לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי סוף סוף הצלחתי לשכנע את אמא שלי לשדרג תמהירות של האינטרנט אחרי שאני סובל עם חבילה של 750KB ספק+תשתית ב110 (שלא תחשבו ההתחייבות ניגמרה לפני חצי שנה אבל לקח לי זמן לשכנע את אמא שלי) בקיצור אני לא מעוניין בבלגן אז אני מעוניין להשאר בברק 013 כספק ובזק כתשתית אז השאלה שלי האם אני צריך להחליף מודם?(החלפתי לפני חצי שנה בערך למודם רשת זה שנותנים עם הפורט אחד)? אני מעוניין לשדרג ל 1.5 או ל2 היותר משתלם מן השתיים והזול יותר אלה אם כן מדובר בכמה שקלים בודדים דיברתי עם נציגה מברק והיא הציעה לי מסלול של 1.5 מגה עם התחייבות לשנה ושהמחיר נישאר אותו הדבר גם לאחר השנה התחייבות 49.99 ועם בזק עדיין לא דיברתי על תשתית בקשר לעסקה שברק ניסו לתת לי אני מבין שהיא לא שווה שאפשר להש…
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה פורטים בדיוק אני צריך לפתוח בראוטר ע"מ שאוכל לעבוד בצורה חלקה עם כל האפשרויות הקיימות בMSN MESSENGER 7.5 תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגן החדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוח והחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחים הכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות... תקציב 250 שקל
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרגע אני על WEP-64BIT אני כמובן רוצה משהו כמה שיותר חזק..
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לבעיות: 1. אני לא מצליח להגדיר נכון את הנתב (אדמיקס 6104WG) לבצע סינון לפי כתובת MAC, אולי לא הבנתי נכון והוא מסנן את הכתובות שאני מכניס לו ולא נותן רק להן גישה. הוא מסנן את הכתובות או מאשר את הכתובות שמכניסים? 2. גם אבטחה של WAP אני לא מצליח, מחשב אחד מצליח להתחבר כשאני מכניס מפתח מסויים ומחשב אחד לא. אני מניח שזה בגלל התוכנה שהוא משתמש בה. המחשב שמצליח עובד עם XP פרו + SP2 (כן, גרסת בטא) ולא משתמש בשום תוכנה חיצונית להתחבר, פשוט מכניסים את המפתח פעם אחת בכניסה הראשונה והוא נכנס. המחשב השני עם XP ביתי + SP1a, משתמש בתוכנה שהגיעה עם הכרטיס (גם של אדמיקס, בתקן G) אבל כשאני מכניס את המפתח אני מקבל הודעה שהוא צריך להיות רק 13 תווים (והוא 26 תווים). גרסת הקושחה של הנתב הי…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים. בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות? אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבלים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך להגדיר רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר עם כבל מוצלב עזרה דחוףףףףףףףףףף תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש ביכולת המובנית של XP וגם בWinFax PRO של Symantec ובשניהם לא הצלחתי לקבל פקסים באופן אוטומטי. שליחת פקסים מתבצעת ללא בעיות, אבל המחשב לא מצליח לזהות שיחות נכנסות ולכן גם לא מצליח לקבל פקסים. באופן ידני אני יכול לענות לשיחות נכנסות. אפשרתי מענה אוטומטי לפקסים, כמו כן השארתי את הפקסים במצב המתנה וכו'... אשמח למידע שיוכל לעזור לי, תודה. עריכה: דרייברים עדכניים פתרו את הבעייה. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה שבכל 5-10 דקות המודם מאפס את את עצמו וחוזר אחרי 10 שניות. פתאום כל הנורות דולקות, נכבות ואז נדקת נורה נורה עד שהאינטרנט חוזר. מה הסיבה לזה ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, זה זמן רב יש לי בעיות בקיום שיחות שמע באינטרנט, בעיקר עם Skype, אפילו שמתי הודעה פה בפורום בנושא. יצרתי קשר עם Skype, והם הפנו אותי למספר בדיקות, גם בתוכנה עצמה וגם אתר אינטרנט חביב, שבודק את טיב קו האינטרנט למטרת שימוש ב - VoIP. כתובת האתר: http://myvoipspeed.visualware.com/ ביצעתי את הבדיקות, וכך גם החבר שלי מחו"ל איתו ניסיתי לדבר. אצלו הכל היה תקין, אצלי לא.... התוצאות שיצאו לי הן: download speed: 1.72kbps ( not high enough to support any kind of voice-over-ip conversation ) upload speed: 150kbps quality of service: 6% ( the connection is unable to produce a constant stream of data ) Jitter: 8875.4 ms ( too unpredictable to sustain a constant flow of data ). packa…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תראו קיבלתי היום ראוטר של EDIMAX ואני לא ממש בטוח איזה גרסה זאת אבל כתוב על החוברת Wireless Broadband Router 1 WAN + 4 LAN IEEE 802.11b על הקופסה חיפשתי ולא מצאתי והרואטר נראה די רחב בצבע כחול כהה ואפור ועכשיו השאלות 1)האם הראוטר סוגר את כל הפורטים ואני צריך להגדיר לו ידנית אם כן איך 2)האם יהיה לי בעיות איטיות בגלישה והורדה? 3)איפה נמצא הלוגים וכל הבקרה של הראוטר אם יש עוד דברים בסיסים שאני צריך לדעת בבקשה תודיעו לי ד"א יש לי כבר כמה בעיות שאחרי כמה זמן שאני גולש באיזה אתר לוקח לו מלא זמן לעבור לאתר (או שלא כי יש לי FF) וזה התחיל מאז שקיבלתי את הראוטר
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-