עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי את הראוטר WBR-6020 של Level1... הכל עבד נפלא עד שהבאתי לפטופ חדש (LG Z330)... הבעיה היא שהלפטופ הזה לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... אבל זה רק החלק הקטן.... הבעיה האמיתית היא שכל פעם כשאני רק מנסה להתחבר עם ה-LG (עוד לפני שאני מתבקש להכניס את סיסמת הרשת), הראוטר מתרסק! ממש עושה ריסטארט... דברים שניסיתי לעשות: בדקתי את גירסת הקושחה של הראוטר, והיא הכי עדכנית. עשיתי איפוס לראוטר - זה לא עזר ניסיתי להתחבר לרשת עם לפטופים אחרים - הם הצליחו להתחבר... אבל שוב - ברגע שה LG מנסה להתחבר לרשת - הכל מתרסק... (אציין גם כי ה LG כן עובד עם רשתות אלחוטיות אחרות.... רק כאן יש לי בעיה) הרחקתי לכת, והבאתי מחבר שלי ראוטר זהה בידיוק. וגם כאן אותו סיפור.... מישהו נתקל בתופעה כזאת?! איך …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by waldo,

שלום, יש לי שני מחשבים שברצוני לחבר לאינטרנט. מחשב אחד מחובר עם המודם והכבל. קניתי כבל 30 מטר למחשב הנייד ולא מצליחה להתחבר לאינטרנט. כשאני מחברת את מחשב הנייד לכבל הקצר הכל בסדר ויש אינטרנט. כבל ה 30 מטר נראה לי טוב כי הנורות של המודם עובדות טוב ואין נורה חסרה או משהו כזה. אני מקבלת עם הכבל הארוך קישורית מוגבלת או חסרה על ה LAN אבל הכל בסדר כשאני מתחברת עם הכבל הקצר. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי כרגע ראווטר בינתיים אני רק רוצה לדעת/ להבין מה יכולה להיות הבעיה. אשמח מאוד לעזרה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by X7-007,

ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שלום, הבאתי מחשב נייד מחו"ל... פעם חיברתי אותו עם כבל רשת לראוטר וזה עבד מצויין.. עכשיו אני מנסה לעשות אותו דבר ומופיע לי LAC מחובר אבל הסקייפ,ICQ כל הדברים לא פועלים וגם כן גלישה באינטרנט... עשיתי IPCONFIG וזה מראה לי IP adress מאוד מוזר.. אבל כל השאר בסדר.. זה מאוד דחוף.. תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by Eranl99,

קיבלתי הצעה יפה מבזק בינלאומי שכוללת את הטלפון האינטרנטי שלהם. רציתי לשאוך איך זה. האם מומלץ? בעייתי? אשמח גם ללינקים על סקירות וביקורות כי לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. ראיתי שהמלצתם על TP-LINK -WR541G (זה הדגם?) אבל יש לי כמה שאלות: 1. אין משהו זול יותר? 2. לכמה מחשבים חוטיים הוא מתחבר? 3. איך הולך החיבור האלחוטי? 4. האם אפשר לחבר את זה אלחוטי ללינוקס? 5. מה הטווח שלו? הוא יגיע מחדר בקצה אחד של הבית לקצת השני? (אין קומות,רק מעבר,בית בערך 110 מ"ר) עד עכשיו הייתי מחבר 2 מחשבים למוטו SB4200 בלי שום בעיה כי אין לי חייגן,אבל עכשיו זה עושה בעיות והאינטרנט נופל בשעת לחץ. יש פיתרון..? תודה [br]פורסם בתאריך: 31.01.2007 בשעה 13:42:56 מישהו?בבקשה זה דחוף לי.. אחותי צריכה את זה ללימודים

7. Started by omri_ro,

מה זה הMAC ADDRESS(בLAN ובWAN) מה זה הREMINING LEASE TIME? מה זה הDOMAIN NAME SERVER (כלומר לROUTER יש כבר IP משלו אז של מה הDNS הזה (למעשה יש שניים(מן הסתם מחקתי אותם בתמונה))) [/LI]

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by shika,

שלום לכולם יש לי מחשב שולחני עם xp וכרטיס pci שהוא מודם adsl שמתחבר לאינטרנט עם ip קבוע בנוסף ישנו חיבור רשת רגיל onbord ברצוני לחבר ראוטר אלחוטי כדי כדי ליצור wifi כדי לקבל גישה לאינטרנט עם נייד אני מנסה כבר זמן מה ולא ממש מצליח אשמח לעזרה בהגדרות או מדריכים תודה

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  9. פתחתי פורט אחד וכיוונתי אותו לאחד המחשבים ברשת, אבל כאשר אני מנסה לפתוח את אותו הפורט למחשב אחר הווינדוס דוחה אותי בטענה ש: The port number is already used by another entry. please enter a unique port number מה אפשר לעשות? זה בכלל אפשרי לפתוח פורט שיעבוד על שני מחשבים או יותר ברשת?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. Started by oded6188,

באיזה סדר אני אמור ללחוץ את הגידים לתוך הפאצ'? אפשרות אחת: 1+2 זוג שזור 3+4 זוג שזור 5+6 זוג שזור 7+8 זוג שזור או: 1+2 זוג שזור 3+6 זוג שזור 4+5 זוג שזור 7+8 זוג שזור או שלא ככה ולא ככה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. השאלה בכותרת, חלק אומרים שזה ייתן שיפור ניכר בעבודה על 2 כרטיסי רשת, חלק אומרים שלא יהיה הבדל... אז מהי התשובה האמיתית לפני שאני רץ ו"זורק" כסף על כרטיס חדש?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  12. אינטרנט בכבלים (תבל), מודם רשת (אפור כזה, מעאפן), נתב אלחוטי של 3Com, מחשב אחד מחובר רגיל ואחד אלחוטי, ספק אינטרנט - Actcom. היו לי בעיות חיבור פעם (פתחתי על זה דיון פה) ובסופו של דבר הבעיה היתה הFirmware של הנתב שהיו איתה בעיות עם ספקי אינטרנט ישראלים (זה אשכרה היה כתוב ב-Change log באתר שלהם "Fix problem with Israely ISP", מצחיק) עדכנתי (לגרסה 2.01.10) ועד לא מזמן הכל היה סבבה. בזמן האחרון, כל פעם שאני חוזר הביתה בערב האינטרנט מנותק. כשאני לא בבית המחשב שמחובר בצורה קווית יורד לSleep, המחשב שמחובר באלחוטי ממשיך להיות מחובר (עליו יש תוכנות שיתוף וכו' אבל הן לא תמיד עובדות). כשאני נכנס להגדרות של הנתב, אני רואה בLog שאני מצליח להגיע לDHCP של הכבלים, כלומר המודם עובד. אם א…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  13. Started by co-oper,

אז ככה, התקנתי ווינדוס 2000 על סרבר שמחובר לרשת של כמה מחשבים. הרמתי Active Directory והוא ה Domain Controller שלי ב Forest אחד ויחיד, כולה רשת קטנה... כמו כן פתחתי Scope שמקצה כ-50 איי פיים והדומיין שהכנסתי בהוסט זהה לדומיין של הדומיין קונטרולר. עכשיו, אם אני מבין נכון, אני צריך להכניס את המחשב לדומיין ואז הוא יקבל איי פי מתוך הסקופ, אבל זה לא קורה. אני לא מצליח לעשות את זה - הדרך היחידה שהקליינטים יכולים להיכנס לדומיין זה אם מלכתחילה אני נותן להם איי פי, ואז מכניס אותם לדומיין... וגם אז הם בכלל לא מקבלים הקצאה מהסקופ. אני לא מבין... התפיסה שלי לא נכונה? או שעשיתי משהו לא נכון? החשד שלי הוא שנתתי Domain Name שהוא מילה אחת, כלומר Home במקום home.local או home.net, זה יכול…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by idang,

אני משתמש במדפסת רשת מסוג HP LaserJet 4250 וכשאר אני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה the handle is invalid ממה זה נובע ואיך מתקנים בעיה כזו ? ? ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  15. יש אפשרות כזאת? אני מנסה להכנס לאתר שפתוח רק לארצות הברית ומאף ארץ אחרת אי אפשר להכנס.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by BuNKeR,

טוב כמו שרשום בכותרת אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי ברשת האם ניתן לעשות זאת וכיצד ?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by orjerby,

לא משנה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by Riddle_Ace,

שלום, אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. יש לנו 3 מחשבים, ב-2 קומות ואנחנו רוצים לחבר בינהם. הקו האווירי בינם לבין המקום שאליו אני רוצה לחבר את המרכזית הוא פחות מ-10. אני בספק אם בכלל 6. השאלה שלי היא - אם אני ארכוש כרטיסים אלחוטיים וראווטר אלחוטי של 54 מגה (קיצר המוצרים הכי זולים...) של החברה level one או Edimax, האם הרשת תעבוד?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by dyn,

אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by civic,

אני מוריד מרפיד אבל כל מה שאני מוריד זה קבצים שהסיונת שלהם היא cgi מה זה? צריך תוכנה או משהו ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by eitanraf,

שלום כולם יש לי שאלה ממש דחופה .... אחותי קנתה מחשב חדש והיא קנתה את המודם של EW-7318USg edimax עכשיו שמתי בשבילה ראוטר שהיא תוכל להתחבר אליי הראוטר עובד והכול ואצלה במחשב הוא מוצא את הראוטר אבל הוא על 50/55 אחוז קליטה ושאנחנו מתחברים אליו הוא נכנס אבל שאנחנו רוצים לגלוש הוא לא עובד... הוא אומר שהדף אנו קיים.... מה יכולה להיות הסיבה? עם זה חשוב גם מצאנו עוד 3 רשתות WFI יכול להיות שהם אלה שמפריעות? (השלוש האחרות הם על 11/5 אחוז קליטה ככה שזה לא עוזר לנו) מצפה לתשובה ותודה על העזרה D:

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by eagle_vision,

חברה זה רק אצלי או גם אצלכם שומעים מהראוטר EDIMAX 6104K זימזומים / רעשים נמוכים ???? הוא עובד אצלכם ללא רעש ? ממש שקט ?? אשמח לתשובה מהירה ממי שיש ברשותו את המכשיר הנ"ל

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by BigO,

שלום מישהו יודע מה האבדלים בין הגירסאות של הנתב??? הבנתי שיש הבדלים בחומרה ובתוכנה גירסה v5.0 הפחות מומלצת מכולם ?!? עודד

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים