רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
המשחק המדובר הוא איזשהו סימס בפייסבוק שאחותי משחקת בו. (נהיה מכה הפייסבוק הזה) באופן קבוע המשחק נותן שגיאת חיבור לשרת. יש לציין כי הדבר מתרחש בימים האחרונים וקורה רק בחיבור הרשת שלי (ברשת של השכן זה עובד). יש לי ראוטר של edimax בתקן N אליו מתחברים כל המחשבים.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם WINXPPRO אחד מחובר לאינטרנט ואמור לשתף והשני מחובר עליו. פתאום היום בבוקר אין רשת וכלום לא עובד בהתחלה הכבל לא היה מחובר אבל אחרי זה הרשת מסרבת לעבוד לומרות ששני המחשבים מזהים שהחוט מחובר. מה אני עושה?? תודה מראש לכל העונים מורוזס
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הזנתי מפתח WEP לרשת הביתית שלי... הקטע הוא ששכחתי אותו ואני לא מסוגל עכשיו להתחבר אליה. איך אני מוצא אותו? זה מופיע איפשהו במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי חזק בתקציב עד 150 שקל.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
יש לי סוויץ של Edimx,שמונה כניסות,אני מחובר לסוויץ אחי והאינטרנט,עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים? אגב המודם הוא:Speed Touch Home AlcTel.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי שכל פעם שאני בא להכנס למשחק עצמו אחרי שכבר הכנסתי שם משתמש והכל אז הוא עושה באיזשהו שלב disconected from the server ובאותו מחשב עם ספק אינטרנט אחר זה עובד מעולה.. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? ומה אפשר לעשות? ואם זה חסימת פורטים איך מוחיכים את זה ואומרים לחברה של הספק? בתודה מראש אסי
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הכרטיס תומך 10/100 מגה ביט או מגה בייט ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר פקודה שבאמצעותה אני יכול לראות את כל הפורטים שפתוחים אצלי גם ל outbound וגם ל inbound? אני לא מדבר על netstat כי netstat מראה רק את הפורטים הפעילים כרגע. אני מחפש פקודה שתראה לי מצב של כל הפורטים במחשב בלי קשר אם הם פעילים או לא. כמו כן, שזה לא יהיה דרך ה חומת האש, כי שם לא מוצג הכל. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה מהירות גלישה יותר עדיפה לי! 1. קצב הורדה של 3 מגה וקצב העלה של 150K? 2. קצב הורדה של 2.5 מגה וקצב העלה של 256K? אני רוצה לציין כי האינטרנט משמש אותי לגלישה באתרים ולמשחקי רשת! חשוב לי יותר שאני יוכל לשחק במשחקי רשת ללא פינג גבוהה! אני לא מישתמש באינטרנט להורדת קבצים או משהו כזה! ברור לי שקצב הורדה של 7 מגה יותר טוב, אבל אני מעדיף תשובה על הנתונים שהעלתי לפה! תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם יש בעיה בלקחת תשתית מהירה יותר (כי זה מה שיש במבצע) מהמהירות של הספק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לעשות רשת ביתית בכבילה ואני מתלבט לגבי איזה כבל להשחיל בקירות.. בשביל שלא יהיו הפרעות.. וניתוקים הבית הוא קוט'ג והכבל צריך לעבור קומות מה אתם מציעים לי אולי כדאי להשקיע וללכת על CAT7 ולחפש לו שקעים תואמים ומתאמים לRG45????
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין VIRTUAL SERVER ל PORT FORWARDING?? 2. עידכנתי גירסא לקושחה 1.59 והנתב כרגע עושה לי בעיות עם ריסטים דרך הממשך GUI אני רוצה לחזור לגירסא קודמת אי אפשר לעשות את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי! אני מחובר אינטרנט בכבלים חברת "הוט" ספק דרך נטוויז'ן ותמיד לאחר שהאינטרנט פועל ,לאחר יומיים הוא מתנתק מה העניין? תודה!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ראוטר IEEE 802.11g 54Mbps Edimax יש לי 2 שאלות. 1. קראתי את המדריך על אבטחה בנעוץ, אבל זה יותר הסבירם ופירוט אבל את העיקר, איך תחסל מאבטחים מדריך אין שם אז אני שואל פה איך אני יכול לאבטח את בהצפנת WPA? אם אני יהבטח בהצפנת WPA שום מחשב אחר חוץ מהמחשבים שאני מרשה להם לא יוכלו לקבל אישור להתחברות לאינטרנט שלי? 2. והמחשב של אחותי שמתחבר לראוטר שלי איך אני יכול להגביל לו מהירות העלאה והורדה? תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
חברה אני בטוח שאני לא הראשון שבא לכם עם בעיות בקשר לאינטרנט זהב אבל האם מישהו שם לב(לקוחות אינטרנט זהב) שההתחברות לכל שרת FTP איטית מאוד ואפילו ההורדה עוד יותר איטית (3KB!!) מה עושים??? אגב בדקתי עם עוד שלושה חברים שלי שהם לקוחות אינטרנט זהב ואצל כולם זה אותו הדבר..
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי חברים! לפעמים כשאני נרשם לאתרים מסויימים או סתם נכנס לאפליקציות בפייסבוק אני מקבל הודעה קטנה או סתם כיתוב על המסך שבו מופיע הsecret key שלי. זה נראה אוסף של 32 אותיות ומספרים בצירוף שנראה חסר הגיון לחלוטין - בשורה אחת. דוגמה לאחד כזה: 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b חג משח!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה התקנתי ראוטר של חברת DLINK DIR-300 ומהירות ההורדות HTTP ירדה ל 60-70 בזמן שלפני זה הוריד לי על מקסימום. יש לי מהירות 2 מגה של בזק ספק נטויז'ן. גם בביטורנט , פתחתי את הפורט שהוא משתמש בו - יש את האור הירוק הזה ועדיין הוא מוריד בין 4-10KB וזה לא אמור להיות ככה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? [br]פורסם בתאריך: 2.03.2009 בשעה 17:54:39 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול עברתי מ ה ADSL לאינטרנט בכבלים בחבילה של 1.5 הורדה ו 512 הורדה, עד כאן הכל נחמד ועושה רושם גם טוב. העיניין הוא שיש לי בעיה חמורה עם הראוטר שברשותי ה LinkSys WRT54GX-v2, אני לא מצליח לגלוש ולהגיע אל האתרים וגם לא באמצעות פניה לכתובות IP. המודם כבלים שברשותי הינו TERAYON TJ715X ובראוטר אני מתחבר על PPTP וכן יש לי IP פנימי קבוע מטעם הכבלים. נסתי אתמול לחפש אולי עדכון קשוחה חדש יותר מיזה שהיה לי ה 2.00.15 ולא מצאתי נסתי גם להחזיר לגרסה ישנה יותר של הקשוחה 2.00.10 וגם לא עזר. וכמו כן נסתי לחפש מידע בנושא בעייתי באתר linksysinfo.org יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה שברשותי? או הצעות בנידון? ??? :s05: אודה לעזרתכם בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-