רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
עשיתי בדיקה באתר של בזק האם רשת NGN נפרסה אצלי , וקיבלתי את התוצאה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/cob087v9j1825e6xj2iq.jpg זה אומר שזה נפרס או לא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעלה דיי הרבה דרך uTorrent. רציתי לדעת האם זה עולה לספקית האינטרנט, או שמי שמשלם על התעבורה הזאת זה הצד השני שמוריד ממני?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר סלולארי (שהוא גם תומך קווי בזק) רציתי לדעת אם יש הבדל בין ראוטר 4G עם יציאה USB שאליו מחברים דונגל סלולארי או SIM שמחברים ישירות לראוטר מה עדיף ? ישנה עוד אפשרות לקנות ראוטר סלולארי שהוא מיועד נטו לסלולאר הוא נראה כמו מכשיר סלולארי והוא גם זול מתחיל ב 219 שקל BOON 4G ? חייב עזרה מתלבט ! נ.ב. חיפשתי ראוטר תומך 5G אבל הוא נורא יקר יכול להגיע ל 2000 שקל אין משהו זול כרגע אז אני אסתפק ב 4G .
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי QoS בנתב netgear dgn2200v2 לפי כתובת MAC, להגביל אחד המחשבים הגולשים אלחוטית ברשת שלי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיות התחברות מוזרות שנראות כמו בעיות ראוטר - התחברות ל Hamachi לפעמים לוקחת שעות ולפעמים בכלל לא מצליחה. אני מקבל Timeout מservers שונים בביטורנט לעיתים קרובות. המסנג'ר מתנתק לעיתים קרובות מאוד. Steam לא מתחבר בכלל בגלל שהוא צועק על בעיית קישוריות לאינטרנט. חשבתי על בעיית פורטים אבל גם ניסיתי להגדיר את עצמי כdmz והתופעות עדיין קורות. אני משתמש בFirmware - DDWRT v24 SP1 - מחובר בכבל רשת. יש הצעות? אולי קינפוג שונה של הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי שלום רציתי בבקשה לדעת מה זה בדיוק אומר שיש short והאם זה יכול לקרות בגלל משיכה חזקה והאם זה ניתן לפיתרון או לפרוס כבל חדש ?
-
- 1 תגובה
- 187 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי עכשיו רשת בין 2 מחשבים בבית ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוריד למחשב אחד את הרוחב פס ולהעלות לשני...
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם שמישהו פותח נושא שלא קשור ל100מגה, הוט, חייגנים והוטבוקס או כמה אגורות ליום עולה אינטרנט בישראל בימנו : הרשת בבית שלי מורכבת כרגע מהוטבוקס שיושב באמצע הבית בקומה עליונה ומספק אינטרנט חוטי למספר חדרים בבית וגם כן אינטרנט אלחוטי. אחד מהחדרים האלה נמצא בקומת הקרקע, במרחק אשר לא מאפשר קליטת אינטרנט אלחוטי. המחשב שנמצא שם מחובר קווית ואין לו כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה שאני מנסה לפתור כרגע היא שהזמנו מדפסת מסוג HP Officejet 6500A Plus אשר מסוגלת לתפקד כמדפסת רשת עם חיבור אלחוטי והיא צריכה להיות ממוקמת באותו חדר רחוק בקומה הקרקע. ברשותי נתב מסוג WRT54GL אשר לצערי הפסקתי להשתמש בו בעבר בגלל הוטבוקס, חייגנים ושאר ירקות. (אם כבר מדברים על ירקות, מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ראוטר עם Firewall ברשת המחשבים בבית. האם אני צריך עדיין להפעיל את תכונת ה-Internet Worm Protection של הנורטון אנטיוירוס? מהתאור של הפיצ'ר הזה יש לי הרגשה שמדובר ב-Firewall מסוג כלשהוא, ואני לא בטוח שאני ממש צריך אותו בהתחשב בזה שיש את ה-Firewall של הנתב.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המודם כבלים שלי עושה לי הרבה בעיות , הוא כל הזמן אחרי X שעות פתאום יוצא מסינכרון או שאני גם בבוקר והוא לא עובד (הנוריות כבויות כולן). (ד"א אני ב012 ער"ז אולי אני לא לבד..) יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שבזמן האחרון חיברתי את הכבל שלו לקיר כשלידו (צמוד אליו) עוברים גם שני כבלים של סאונד? שמעתי על בעיות דומות שהיו לאנשים שאני מכיר בגלל מכשירים חשמליים שהיו ליד אולי גם הכבלים האלו מפריעים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קודם כל ראשית לכל חברי הפורום המופלא הזה בזמן האחרון שאני פותח תאינטרנט במשרד [ זה קורה בעוד 4 מחשבים] אני מקבל הודעה Http connection timed out" messages from IE האינטרנט מגיע לאתר שאני רוצה אבל לוקח לו הרבה זמן. בחברה שאני עובד בה משתמשים גם במוזילה וגם באקסלפורר .ובשניהם מקבלים תשגיאה תודה מראש לכל העזורים
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל מוצלב עם win98. אחד מהם מחובר לאינטרנט (בעזרת מודם adsl) שמעתי על כל מיני תוכנות שיתוף אינטרנט בנוסח server client, על איזה תוכנה כזאת אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה, לפני כן גלשתי על 1.5 מגה. כאשר גלשתי על 1.5 לאחרונה המהירות הייתה נמוכה משהייתה צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה, שם ייעצו לי לשנות בהגדרות ה local area connection את ה link speed/duplex mode ל 10 full mode. זה עבד וסידר לי את המהירות. כעת כששידרגתי ל10 מגה שמתי לב שמהירות ההורדה מתחילה מגבוה ויורדת הרבה מתחת למה שהיא צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה ואמרו לי כמו שחשבתי, לשנות את ה speed/duplex mode הפעם ל 100 full mode. אולם זה לא עזר ואף האט את המהירות עוד יותר. הסיבה שאני משתמש בהגדרות ידניות ל speed/duplex mode היא שמשהו לא בסדר ככל הנראה בכרטיס הרשת שלי כפי שאמרו לי במוקד התמיכה. אשמח אם תוכ…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
יש לי בזק ובזק בינלאומי עם מודם 600e עכשיו הראוטר יהיה בקומה שניה ואני צריך שיקלוט לקומה ראשונה לפחות עד 30 40 מטר.. ועם יש ראוטר ומודם ביחד גם טוב.... ומה עוד אפשר לעשות שיקלוט לי לקומה ראשונהברמה טובה בלי ניתוקים או קליטה מאוד נמוכה... נ.ב הקירות אצלי לא כאלו עבים בכלל.... ויש לי 5 מגה וישודרג לי בקרוב ל 10 מגה ברשת ngn ...
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מצאתי בזול בהזמנה מחו"ל ראוטר של ASUS מדגם RT-AC51U, איך הוא לדעתכם? כיום יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N בתקן לא עדכני משולב OPENWRT ואני מחפש ראוטר עם התקן העדכני ואולי עם קליטה אלחוטית טובה יותר. קראתי כאן בפורום שהראוטרים של שיאומי מפיקים קרינה גבוהה מאוד, איך האסוס בעניין הזה? יש סיכוי שיפיק פחות קרינה מהראוטר הנוכחי שלי? עוד דגם שאני מוכן לשקול של אסוס הוא RT-AC1200. מצאתי את שניהם במחיר מוזל בגירבסט.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה ליצור רשת חוטית בין 2 מחשבים. ניסיתי את כל המדריכים הקיימים ואף אחד מהם לא הצליך לעזור לי פעלתי בדיוק כפי שהם אמרו והמחשב השני לא מצליך להיכנס לאינטרנט. אני משתמש במודם ADSL שטוח 3 נורות. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא XP .הכרטיסי רשת חדשים כנ"ל גם הכבל רשת. יש לציין כי בעבר המחשב השני הצליח להיכנס לאינטרנט, אך משום מה יום אחד אחותי כיבתה את המחשב וכשהפעילה אותו האינטרנט לא עבד יותר
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לכאן. עוד שבוע נגמר לי החשבון אינטרנט עם יס. הייתי רוצה לקבל עצות מה עדיף יס או נטוויזן. המהירות שאני משתמש היא 1.5 עם יס לא היה משהו רע אבל אולי נטוויזן יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי בבעייה בשיתוף קבצים בין 2 מחשבים ברשת. לפני שאספר על התקלה אציין מספר פרטים: יש 2 מחשבים ברשת על שניהם מותקנת מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate. הראוטר הוא 3Com 3crwer100-75. מחשב אחד (לצורך ההסבר נקרא לו X) מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב מחשב שני (לצורך ההסבר נקרא לו Y) מתחבר באמצעות כרטיס רשת לנתב (חביבור RJ45 רגיל..). שני המחשבים עובדים תחת אותה קבוצת משתמשים, בשני המחשבים שיתוף קבצים מאופשר. עכשיו הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X למחשב Y. אני בעצם מקבל שגיאה שאומרת "לWindows אין אפשרות לגשת אל Y" הקטע המוזר הוא שממחשב Y אפשר להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X ללא בעיות. כששני המחשבים היו מחוברים בעזרת רשת קווית הכל עב…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ ומחשב ביתי ברצוני לחברם יחד לטובת שיתוף קבצים. יש לי כבר כבל רשת מתאים (עבר הסבה) מה עליי לעשות בהגדרות על מנת שייזהו אחד את השני.. cmd --> ping.... אשמח לפירוט קצרצר וענייני מצידכם . תודה , ברק
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
רוב הקבצים שאני מעביר ברשת ממחשב למחשב עוברים בלי בעיה, אבל יש קבצים מסוימים שכשאני מנסה להעתיק אותם, מופיעה ההודעה: Cannot copy filename: Access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. לא חסר לי מקום על ההארדיסק, והקבצים לא בשימוש.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום. בהמשך לדיון הקודם שפתחתי אני רוצה לשאול עוד שאלה..האם בשביל שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית (בית מפלסים) אני חייב ראוטר אלחוטי (מה שלא ממש מיתאפשר מכיוון שהנקודת חיבור נמצאת שני קומות מתחת) או שאני יכול להשים כרטיס רשת אלחוטי במחשב שנימצא בקומה הרצוייה (מחובר עם כבל רשת מאוד ארוך) והוא יישדר את האות האלחוטי בקומה?? בקצרה בלי לסבך יותר מידיי: האם האפשר לעשות אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית ללא ראוטר אלא בעזרת כרטיס רשת נגיד כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=283 או כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=783 (שדרך אגב מה ההבדל בניהם) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. לשנייהם יש מערכת הפעלה XP. מחשב השרת מחובר לאינטרנט דרך הכבלים, בחיבור USB , דרך חייגן, כמו כן יש למחשב השרת כרטיס רשת. למחשב השרת מתחבר המחשב השני בחיבור דרך כבל מוצלב דרך כרטיס רשת. בניתי את הרשת בעזרת ההסבר שיש פה בפורום (עם הגדרות של IP ו DNS , ההסבר עם התמונות וכו'... הסבר מצויין דרך אגב). הרשת עובדת מצויין ואני יכול לגלוש בלי בעיות באינטרנט במחשב השני. הבעיה שלי היא : ברגע שאני מכבה את מחשב השרת או שמתנתק לי החיבור אני מאבד את החיבור שלי לאינטרנט במחשב השני , ואז אני צריך להתחיל עם כל ההגדרות מחדש (במחשב השרת). ברצוני לדעת אם ישנה אפשרות שההגדרות ישארו ולא אצטרך להגדיר כל פעם מחדש. (חייב לציין שכאשר אני נכנס להגדרות הם מופיעות כמו שצריך להיות כמ…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם חדש כאן בפורום, לפני איזה חודש התחלתי לעבוד עם ה"superbox" של AudioCodes דגם MP252-BW ואני לא מצליח להגיע להגדרות שלו. כל פעם שאני צריך איזה משהו אני צריך להתקשר למוקד של 012 ולהמתין על הקו בשביל דברים פשוטים כמו החלפת אייפי מה גם שהמהירות של האנטרנט לא יציבה ותוצאות של בדיקת מהירות מתקבלת תוצאה שונה כל פעם אני אמור לקבל 10MB ואני מקבל 3 או 6 (ולא רצות תוכנות להורדה או משהו כזה). אם תוכלו לעזור לי אשמח או לפחות לומר לי איך אני מחליף IP בלי ההגדרות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-