עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי linksys ea8300 בן כמה חודשים. כשהיה מחובר עד לא מזמן למחשב הנייח בחיבור קווי - לא היתה כל בעיה במשך אותם חודשים. לאחרונה החלפתי לנייד בלבד ומאותו רגע התחילו ניתוקי מדי פעם. ניסתי להחליף בין רשת 5GHZ ל-2.4 ללא הצלחה. אשמח לסיוע.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי שלום יש ברשותי את הראוטר הנ"ל אני לא כ"כ מצאתי בו את האפשרות להגדיל את הטווח שלו. יש לי מבנה מחוץ לבית שאני הופך למעבדה קטנה והייתי רוצה לשים שם את הראוטר הקודם שלי - wrt54gs - שבו שמתי גרסא אחרת של הפירמוור - והאופציה לקישור "'WDS" מופיעה שם באופן בולט (אחרי העדכון גרסא כמובן רציתי לדעת אם יש איזו גרסא משופרת שתפתח לי את האפשרות הזאת בראוטר החדש או האם יש אופציה אחרת כלשהיא ... תודה מראש טל .

3. לחלק מעיתוני השבת צורפה היום חוברת פרסום של חברת באג. מי שידפדף בה עד עמוד 24, יראה פרסומת לנתב רשת אלחוטי של LINKSYS מדגם WRT120N. הפתיח לפרסומת הוא --"השקה בלעדית של הדגם החדש של LINKSYS BY CICSCO נתב אלחוטי בתקן N". זו הטעיה!! הנתב הזה אינו תומך בתקן N במלואו ובפועל לא קיבל תעודת אישור מה-WIFI ALLIANCE על תאימות לתקן זה. בפועל, LINKSYS אפילו לא שלחו את הנתב הזה לבדיקת תאימות כי ידעו שהוא לא יעבור את תהליך הבדיקה. מי שיעיין באותיות הקטנות של דף המידע של הנתב הזה (http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/WRT120N_DS_V10_A-WEB.pdf) יוכל לקרוא בעמוד 2 את התיאור הבא -- Complies with IEEE 802.11g and 802.11b standards, and compatible with some IEEE 802.11n draft 2.0 feat…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, לאחר שקראתי כתבה של NetCheif על הנתב ועוד בדיקה בגוגל קניתי את הנתב לעבודה, שמתי DD-WRT (חדש בנושא) וראית שיש אפשרות לשלוט על TX POWER רציתי לדעת לכמה מומלץ להעלות ? הוא מגיע על 30 שאלה נוספת - בכמה clients הוא תומך? בראוטר שקיבלתי בבזק אמרו לי עד 15 ואז הציעו לי CISCO 887 אבל התחיבות עד 30 Clients, אז אם מישהו יודע זה מאוד יעזור שאלה נוספת - ראיתי באמזון לקניה אנטנות כאלה רציתי לדעת האם באמת יהיה הבדל ברמת הקליטה ? האם יש ישפיע על TX POWER ? שאלה נוספת - האם OpenWRT עדיף על DD-WRT ? שאלה אחרונה- האם יש דרך לתת "kick" מהרשת ? תודה לעונים, ותודה ל NetCheif

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by liordafdi21,

שלום חברים, ברשותי ראוטר Linksys WRT1900ACS שהתקנתי עליו רום של DD-WRT. משום מה אני חווה איטיות בWIFI אפילו אחרי ששיניתי CHANNELS גם ב2.4 הרץ וגם ב5 הרץ. הרשתות של ה2.4 ו5 הרץ רצות באותו שם. האם יש למישהו המלצות? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  6. התקנתי בבית Linksys WRT1900ACS יחד עם מודם של D-LINK מבזק. מחובר לתשתית אינטרנט במהירות 40 מגה (לא אפשרי יותר כרגע מבחינת בזק). במחשבים המחוברים קווית לראוטר, בדיקת מהירות מראה 38-40.6 מגה, בבדיקה עם מחשבים שמחוברים לרשת ה2.4Ghz, מתקבלת מהירות של 0.8 עד 8 מגה בייט בלבד. ברשת ה5Ghz אפשר לקבל 20-22. ניתקתי מהחשמל כמה מכשירים שחשבתי שאולי יכלו להפריע לWIFI, אך ללא כל השפעה על המהירויות. מה ניתן לעשות? איך ניתן לפתור את הבעיה? קראתי קצת בנוגע לקושחת DD-WRT, הייתי שמח לשמוע מהם החסרונות שבמעבר לקושחה הזו, ואם יש דברים שעלי לקחת בחשבון לפני. תודה, אבירן.

7. Started by NISIM BIRON,

בעיה מוזרה תשתית הוט 200 מגה ספק נטויזין 200 מגה הוטבוקס משמש כגשר לנתב Linksys WRT32X.בבדיקת מהירות על הוטבוקס מתקבל 190 מגה בדיקת מהירות בנתב ישירות למחשב מתקבל 40-50 מגה.לנתב יש אופציה לבדיקת מהירות מתקב ל 190 מגה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SomeOneDudOrg,

היי, יש לי כיום WRT1900ACS רציתי לדעת האם שדרוג ל Linksys WRT32X AC3200 יכול לשפר את מרחק השידור של ה WiFi, כלומר הנתב יושב שאצלי בחדר ובין החדר שלי לסלון יש חדר ממ"ד והקליטה חלשה קצת, עכשיו חשבתי על העברת כבל רשת ולשים AP אבל רציתי לדעת האם Linksys WRT32X AC3200 יתן מענה לזה או שרק רוחב פס גדול יותר ב WIFI ?

9. Started by Kopi8,

היי, צריך עזרה בקשר לקניית הראוטר שבכותרת, כרגע אין ממש אלטרנטיבות כי זה חלק ממבצע... לינקים לביקורות או דעה של מישהו שקנה יעזרו מאוד. תודה מראש... 8)

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by ysar,

שלום לכולם, המון שאלו על זה וסביב זה ולא מצאתי תשובה נורמלית: איך מחברים את כל זה יחד בלי לשלם לנטויזו עוד 40 ש"ח ? הבנתי שאני צריך PPTP . אבל אני צריך למלא ידנית כתובת IP +SUBNET MASK + GATEWAY. איפה אני מוצא אותם?? האם אני צריף כתובת IP קבועה? כי הבחור מהכלבים אמר לי שאין בעיה, רק שאני צריך לגרום לראוטר "למשוך" כתובת, אבל בלי IP אני לא יכול לעשות כלום עם הראוטר! מה עושים??

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by wow,

אני מוסר את הראוטר שלי לאחותי שמחוברת בהוט ויש לי על הראוטר עכשיו את ה-DD-WRT (לי זה עבד עם בזק) האם כדאי לי להתקין את הקושחה המקורית על הנתב או לשדרג ל-DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (כרגע הגרסה שמותקנת לא תומכת ב-L2TP) אגב איך הכלל אפשר להתקין בחזרה את הקושחה המקורית על הראוטר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Pingi,

קיבלתי ראוטר חדש Linksys WRT54G ואני מחובר לכבלים בחיבור L2TP. הגדרתי את החייגן עם ה-IP של שרת ה-L2TP של ברק ואני מצליח להתחבר (הראוטר מקבל כתובת IP של ברק, לא 172). אבל אני לא מצליח לגלוש באף מחשב. אין פינג לאף שרת, אפילו לא ל-DNS של ברק. אני רואה רק את הרשת הפנימית. ניסיתי לעדכן את ה-firmware לגרסה הכי עדכנית שיש באתר של linksys אבל עדיין. כלום. מישהו נתקל בבעיה דומה או הצליח לפתור אותה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אפשר להתקין עליו?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by nim901,

קיבלתי את המודם הזה מדוד אתמול אז מזל טוב לי a\w נכנסתי לממשק שלו 192.168.1.1 בחרתי PPPOE שמתי יוזר וסיסמא, שמרתי (מעבר לזה לא נגעתי בכלום) הלכתי למסך האחרון ועשיתי connect אחרי מספר שניות, אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח לקבל איפי מהשרת PPPOE מה עושים? הראוטר עבד אצל דוד שלי והמודם תקין לחלוטין כנ"ל הכבלים, יש לי עוד ראוטר ושם הכל תקין כמו כן, גם ניסיתי ביוזר השני שהוא של 015 (הראשון ברק). ניסיתי 2 מודמים וניסיתי להגדיר עם אינטרנט אלחוטי ועם מחשב נייח גם עם הכפתור ניסיתי ושום דבר ד"א הרצתי חיפוש קצר וב 2 העמודים הראשונים לא מצאתי מידע שקשור אלי אלא רק בעיות עם כלבים תודה לכל מי שיעזור

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by סולל הדרך,

למרות ריבוי ההודעות באתר בנושא לא הצלחתי להבין חד משמעית האם הרואטר הנ"ל תומך בכבלים? והיכן אפשר להשיג את גרסת הקושחה המתאימה לכך (לגירסהV5) שאלה נוספת עשיתי sharing לכמה ספריות (בעיקר תמונות) והתקשורת נורא איטית מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bcarmi,

יש לי את נתב Linksys WRT54G כבר כחודש וחצי. יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט (לכל תחנות הקצה- חלקם חוטיות וחלקן אלחוטיות) בכל יום לאחר כ- 24 שעות עבודה. אני מחובר לבזק ב ADSL. אני פותר זאת ע"י ניתוק והחזרת החשמל לראוטר ואז הוא "מתאפס". האם משהו בהגדרות לא תקין? אודה לסיוע דחוף בנושא, האם יש אתר או מקום בו ניתן לצפות בהגדרות המסכים המומלצות? בועז

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  17. שלום רב, לפני מספר ימים קיבלתי את הנתב הנ"ל מחו"ל. הנתב הגיע עם גירסה 8.0. עשיתי עדכון Firmware ל-8.00.2. המודם שלי הוא מסוג אלקטל Speed Touch Home - המודם השחור עם ה-5 נורות. ספקית האינטרנט היא NetVision במידה וזה רלוונטי. אני סובל מניתוקים רבים, וחיבור לא יציב בכלל. מבחינת הגדרות, הגדרתי את ההגדרות הנ"ל: Internet IP Address: 1.0.0.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway IP: 1.0.0.138 את ה-MTU שיניתי ל-Manual עם ערך של 1392 לפי המלצת נטוויז'ן. כמו שציינתי, אני סובל מבעיות ניתוקים רבות. האם מישהו התנסה עם השילוב הנ"ל? האם מישהו מכיר תשובה לבעייה? אולי הגדרתי משהו לא נכון. אשמח לעזרה כלשהי, ואם צריך לספק עוד מידע, רק תגדירו איזה מידע אתם צריכים. בתודה, יקיר.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by tal,

חג שמח לכולם !! אני צריך לקנות נתב לדירת גג. והחדר שלי על הגג מן הסתם יש גם חדרים בקומה התחתונה... קראתי כאן בפורום על המלצות חמות לקניית LINKSYS WRT54GL האם זה יקלוט ? החדר שלי בגג יהיה כנראה בדיוק מעל המקום שבו יונח הנתב, וקרוב למדרגות, ובמרחק של מקסימום 6 מטר אוירית מהנתב. שאר החדרים למטה יהיו במרחק של כ10-15 מטר מהנתב ועוד שאלה חשובה: חלק מהמחשבים הם ניידים וחלק הם נייחים. האם הנתב הזה תומך בחיבור אלחוטי וחיבור קווי בו זמנית ? המחשב שלי על הגג הוא שולחני. אני מעדיף לקנות איזשהו כרטיס שיתחבר לנתב בצורה אלחוטית. למישהו יש המלצה לכרטיס כזה ? הייתי מעדיף כמובן להתחבר ע"י כבל רשת אבל זאת דירה שכורה ואין לי כח להתקין ולפרק ולצבוע את הקירות בעוד שנה... ואפילו עוד שאלה: אני כ…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by arik100,

אהלן אני משתמש כרגע ב DLINK 6850U מבזק יש לי בצד ראוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת אם יש איזה שימוש שאפשר לעשות איתו תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. היי יש לי את הראוטר המדובר (LinkSys WRT54GL) בערך שנתיים ובחיים לא עדכנתי לו קושחה כי לא ראיתי צורך בזה... הראוטר מחובר ל 3 מחשבים בצורה חוטית ועוד לפטופ אחד בצורה אלחוטית. באופן כללי הכל עובד כמו שצריך ואין לי שום תלונות משום מה הקליטה האלחוטית דיי חלשה (שני קווים), אבל זה לא מזיז לי כי הלפטופ קולט את הרשת בכל מקום בבית... (אני מחובר דרך הכבלים) האם בכלל יש לי איזה שהוא יתרון בלהתקין קושחה לא רשמית? זה יועיל באיזו שהיא צורה? או שסתם חבל על המאמץ והסיכון אם בסה"כ אני מרוצה.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by mmMigy,

קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי. אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע? בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים? תודה

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by kaspershow,

שלום, אני מעוניין בנתב אלחוטי אחד מאלה שמומלצים כאן בפורום. אני רוצה לשאול מי מבינהם יותר טוב מבחינת טווח קליטה וגם כמות ניתוקים. linksys wrt54gl / compex np27g מה עדיף תודה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Bypass,

שלום אז ככה: כבר בחרתי את הנייד שלי (IBM Z60 ) וננעלתי על LYNKSYS WRT 54G כנתב הכי משתלם להקמת רשת קטנה. ועכשיו מתברר לי שאלה הנמכרים היום בארץ ובכלל הם רק WRT גירסה 5, הדפוקה עם זיכרון פלאש מצ'וקמק בחצי, שהרבה אומרים לא לגעת בו ושלא שווה את המחיר. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקחת במקום, כי אני לא מוצא את ה WRT54GL בארץ, שזהה למעשה לגירסה 4 של המכשיר. אני זקוק לנתב עם הגדרות בטיחות מקסימליות, כי אני מתכוון לאפשר שיתוף כוננים בין הנייד לשולחני על אותו כרטיס רשת לגלישה ברשת. מישהו יכול להמליץ על נתב אלחוטי חלופי? דרך אגב, אם משתפים קבצים וגולשים על כרטיס רשת אחד, חייבים להגדיר NETBIOS OVER TCP IP ? תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  24. שלום רב יש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PR ובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקע צימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודד אבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולה עכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחים הראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישן אין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ? ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ? תודה מראש על העזרה עידן.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by OmegaShadow,

מה ההבדלים והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר ? בדקתי בויקיפידיה וזה נראה שההבדל הוא רק ב- firmware שאיתו הם מגיעים.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.