רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי קפיצה קטנה בפינגים בשבוע האחרון ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לעשות בקשר לזה. לפני שבועיים שידרגתי מ-15 מגה ל-30 מגה בבזק בינלאומי וקיבלתי ראוטר D-Link 6740U. הפינגים לסרברים שאני משחק בהם Tribes Ascend באזור לונדון היו בימים הראשונים אחרי השדרוג בסביבות ה-60-70. גן עדן. לפני שבוע בערך הם קפצו לסביבות 80-85 ופשוט תקועים שם מאז. בדקתי שאני על אותם סרברים כמו קודם. ניסיתי מספר פעמים לנתק ולחבר את הראוטר, אולי לשם איפוס הגדרות, אבל זה לא עזר. יש שני דברים שאני יכול לחשוב שקרו מאז שהפינגים השתנו, ואני לא יודע מה הסיכוי שהם השפיעו על החיבור: 1. איבדתי חיבור לאינטרנט במפתיע בערך שבוע אחרי השידרוג, והייתי צריך להתקשר לתמיכה של בזק (התשתית, לא בינלאומי, כי …
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה הסיבה שלדוגמא מטורקיה הקרובה אני מקבל פינג באיזור ה160 בעוד שמגרמניה הרחוקה אני מקבל פינג של 70?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד שעה 11 היום בבוקר שיחקתי במשחקים עם פינגים נורמליים במשחק CALL OF DUTY. פינגים בין 100-170. אבל בשעה 3 בצהריים היום, כשניסיתי להיכנס לשרתי המשחק, ראיתי פתאום שכל השרתים למשחק הזה (ששמורים בתוכנה THE ALL SEEING EYE) יש להם פינג גבוהה מ-400!!!!!!!!!!!!!!1 זה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי כמה פעמים להתנתק ולכבות מחדש את המחשב אבל לא עזר, הפינגים עדיין ממש גבוהים. סרקתי וווירוסים עם NORTON 2005, תוכנות ריגול עם AD-AWARE ו-S&D, אבל זה בכל זאת לא עזר. המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול והפינגים של שרתי המשחק עדיין בשמיים. אני בכבלים עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5MB. בבקשה תעזרו.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, היום עברתי לWIN2000 האינטרנט שלי זה כבלים +נטוויז'ן 0.750 מגיעים פינגים נורא גבוההים לספק 10-20 לפני זה בXP אז היו לי פינגים טובים 7-10 אפשר לעשות משהו בעניין?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט עובד ממש גרוע זמני תגובה איטיים לפעמים לוקח כמה שניות עד שהאתר מתחיל להטען בנוסף פינגים ממש ממש לא יציבים צירפתי סרטון: אינטרנט 100 מגה HOT+בזק בנלאומי את מי צריך להאשים ? (אם בכלל) ניסתי לאפס את ה HOTBOX * מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי פינגים גבוהים למספר שרתים (מפריע בעיקר למשחקים) הפינג לשרת ישראלי של CSS הוא ממוצע 70 (השרת זורק שחקנים עם פינג מעל 50 ולרוב האנשים שם יש פינג מתחת ל 20) ביליתי זמן לא קצר עם התמיכה של הספק (בזק בין לאומי) והתשתית (בזק) ללא שום שיפורים. אני חושד שהבעיה היא בתשתית של בזק, תוך כדי דיבור איתם התבקשתי להתחבר עם סיומת @1 ולעשות פינג ל 147.235.246.92 שהממוצע שם הוא 38 ונראה לי קצת לא הגיוני לקבל פינג מתחת ל20 אם רק לכתובת הזאת אני מקבל 38. מישהו מכיר את הבדיקה הזאת ויכול להגיד כמה אמור לצאת שם? פרטים אחרים : אני מחובר בקו של 5 מגה, דרך ראוטר (נסיונות להתחבר ישירות למודם לא שיפרו) מחשב הבדיקה הוא הלפטופ שלי, כשאני לוקח אותו למקומות אחרים (עבודה , חברים) אני מקבל פי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק בcs 1.6 ולפעמים יש לי קפיצות של פינגים ל 400 -500... יש לי חבילה של 1.5 מגה ו96 העלעה בadsl אצל נטוויז'ן.. מישהו ממליץ לי לעבור לספקית אחרת שתיתן לי פינגים יותר טובים במחיר נורמלי? חובה adsl...
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הפינגים שאני מקבל מאתרים ומשרתי משחק הם תמיד 100-200ms. אני מחובר לברק בחבילה של1.5 או 2 אני חושב. זה נורמלי? מה יכול לגרום לפינגים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי 1.5MB ADSL בנטויז'ן מודם SPEEDTOUCH 510 מחובר לכרטיס רשת מובנה בלוח אם 10/100 והפינגם שלי גבוהים בהרבה מאלה של חבריי שיש להם חבילה איטית יותר (0.5MB, 750KB) יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל רשת לא מוצלב, המחשב שלי הוא השרת אני יודע שרשת ביתית עושה פינג גבוה אבל גם כשהמחשב השני (הלקוח) מכובה הפינגים גבוהים יש למישהו הצעות, רעיונות או כל דבר אחר שישפר לי את הפינג? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , לכל מחוברי ה adsl . יש לי פינגים די נמוכים לארץ , למשל פינג ל www.bezeq.co.il אני מקבל 27-20 ול www.bezeqint.net אני גם מקבל פינג כזה. עכשיו לחו"ל (אפילו בבוקר מוקדם שאין עומס) אני מקבל פינג של 120 ועוד לסרבר שנחשב בין הטובים !! מה יכולה להיות הבעייה ? הקו בסדר , מהירות בסדר גמור (200-180 kb/sec). כל הזמן שאני מתקשר לנזק בינלאומי הם אומרים שהם יעבירו את זה הלאה (את האיי פי של השרת) , וזה אולי הפעם ה-5 שאני מתקשר וזאת התוצאה ("העברת הבעייה") בבקשה מישהו יכול להסביר מה יכולה להיות הבעייה ולמי לפנות ? (נזק ? או נזק בינלאומי ?? ) בתודה tiger
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לבזק/בזב"ל ב-20 מגה. ראוטר 6740H1 בעיה ראשונה: פינגים גבוהים. בעיה שניה: בעיה מוזרה ברשת הקווית. כשאני בודק כבל הפרוס אל אחד החדרים באמצעות בודק כבלים, כל שמונת הגידים מחוברים. כשאני מחבר אל הכבל הפרוס כבל רשת קנוי ובודק את שני הכבלים יחד, אני רואה שהגיד הראשון מנותק. כמובן שבדקתי את הכבל הקנוי והוא תקין. שני הכבלים CAT7 בתקן B. מה אני מפספס? תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במשך שבועיים שאני כבר חווה פינגים גבוהים מ012. זה קורה בשעות מסוימות ביום,בעיקר בשעות הערב. הבעיה העיקרית היא עם שרתי טים ספיק,משחק,ומהירות איטית להחריד בטורנט. למשל הפינג שלי נע בין 300 ל500 בשרת הטים ספיק,אבל שאני עושה פינג לאותו IP הפינג תקין יחסית. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב012 טוענים שהכל בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן עד היום התחברתי למודם ישיר אקטקום 1.5 מגה אבל ניתקנו את זה ועכשיו אני מתחבר מנטויזן 750 קיי, האינטנט עד שהוא מגיע אליי צריך לעבור קודם בכבלים 50 מטר. הכבל מתחבר לסוויץ, שמתחבר לראוטר שמתחבר למודם (מודם ורואטר לא במבנה שלי) בכל מקרה אני מקבל 200 פינג בקאונטר ואני לא יכול לשחק... לפעמים זה יורד ל70 אבל בכל זאת זה אחרי הרבה זמן 1. האם אורך החוט משנה? 2. האם העובדה שיש לי סוויץ' משנה? 3. יש פתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני בבזק + בזק בינלאומי.. ביצעתי ספידטסט למספר שרתים בארץ ובכולם הפינג המינימלי היה 225! המהירות תקינה, פינג דרך הCMD נראה סביר גם כן.. יכול להיות שזה סתם עיניין של SPEEDTEST?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות?? 8)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, בחודש האחרון אני מקבל פינגים גבוהים במשחקי רשת, גם בסרברים מהארץ וגם בחול (UK ) ... חשוב לציין שלמשך איזה שעתיים מאוחר בלילה השמיים נפתחים והפינגים חוזרים להיות נורמאלים ... אז איך אני יכול לדעת איפה בעיה ? אולי הספק אינטרנט? אני עם אינטרנט 1.5 מגה של בין-לאומי על תשתית של הוט... המהירות הורדה והעלאה בסדר (לפי speedtest.com) ד.א, גם האקספלורר לא זז מהר תודה למי שעוזר, דור
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה יש לי פינגים ממש גבוהים בהרבה משחקי רשת. התשתית היא הוט והספק הוא 012. 4 מחשבים נייחים ו3 סמארטפונים מחוברים לאינטרנט. בבדיקת מהירות הכל נורמלי, אך כשאני משחק במשחקי רשת אז הפינג הוא די גבוה. הפינג גבוה בשרתים ישראליים ואילו בשרתים מחוץ לארץ הפינג ממש מטורף. 900-1000 פינג. http://www.speedtest.net/result/2627449262.png אשמח אם מישהו יוכל לעזור. * אני משתמש בוינדוס 7
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-