רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון האינטרנט עובד ממש גרוע זמני תגובה איטיים לפעמים לוקח כמה שניות עד שהאתר מתחיל להטען בנוסף פינגים ממש ממש לא יציבים צירפתי סרטון: אינטרנט 100 מגה HOT+בזק בנלאומי את מי צריך להאשים ? (אם בכלל) ניסתי לאפס את ה HOTBOX * מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי פינגים גבוהים למספר שרתים (מפריע בעיקר למשחקים) הפינג לשרת ישראלי של CSS הוא ממוצע 70 (השרת זורק שחקנים עם פינג מעל 50 ולרוב האנשים שם יש פינג מתחת ל 20) ביליתי זמן לא קצר עם התמיכה של הספק (בזק בין לאומי) והתשתית (בזק) ללא שום שיפורים. אני חושד שהבעיה היא בתשתית של בזק, תוך כדי דיבור איתם התבקשתי להתחבר עם סיומת @1 ולעשות פינג ל 147.235.246.92 שהממוצע שם הוא 38 ונראה לי קצת לא הגיוני לקבל פינג מתחת ל20 אם רק לכתובת הזאת אני מקבל 38. מישהו מכיר את הבדיקה הזאת ויכול להגיד כמה אמור לצאת שם? פרטים אחרים : אני מחובר בקו של 5 מגה, דרך ראוטר (נסיונות להתחבר ישירות למודם לא שיפרו) מחשב הבדיקה הוא הלפטופ שלי, כשאני לוקח אותו למקומות אחרים (עבודה , חברים) אני מקבל פי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפינגים שאני מקבל מאתרים ומשרתי משחק הם תמיד 100-200ms. אני מחובר לברק בחבילה של1.5 או 2 אני חושב. זה נורמלי? מה יכול לגרום לפינגים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני משחק בcs 1.6 ולפעמים יש לי קפיצות של פינגים ל 400 -500... יש לי חבילה של 1.5 מגה ו96 העלעה בadsl אצל נטוויז'ן.. מישהו ממליץ לי לעבור לספקית אחרת שתיתן לי פינגים יותר טובים במחיר נורמלי? חובה adsl...
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי 1.5MB ADSL בנטויז'ן מודם SPEEDTOUCH 510 מחובר לכרטיס רשת מובנה בלוח אם 10/100 והפינגם שלי גבוהים בהרבה מאלה של חבריי שיש להם חבילה איטית יותר (0.5MB, 750KB) יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל רשת לא מוצלב, המחשב שלי הוא השרת אני יודע שרשת ביתית עושה פינג גבוה אבל גם כשהמחשב השני (הלקוח) מכובה הפינגים גבוהים יש למישהו הצעות, רעיונות או כל דבר אחר שישפר לי את הפינג? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , לכל מחוברי ה adsl . יש לי פינגים די נמוכים לארץ , למשל פינג ל www.bezeq.co.il אני מקבל 27-20 ול www.bezeqint.net אני גם מקבל פינג כזה. עכשיו לחו"ל (אפילו בבוקר מוקדם שאין עומס) אני מקבל פינג של 120 ועוד לסרבר שנחשב בין הטובים !! מה יכולה להיות הבעייה ? הקו בסדר , מהירות בסדר גמור (200-180 kb/sec). כל הזמן שאני מתקשר לנזק בינלאומי הם אומרים שהם יעבירו את זה הלאה (את האיי פי של השרת) , וזה אולי הפעם ה-5 שאני מתקשר וזאת התוצאה ("העברת הבעייה") בבקשה מישהו יכול להסביר מה יכולה להיות הבעייה ולמי לפנות ? (נזק ? או נזק בינלאומי ?? ) בתודה tiger
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לבזק/בזב"ל ב-20 מגה. ראוטר 6740H1 בעיה ראשונה: פינגים גבוהים. בעיה שניה: בעיה מוזרה ברשת הקווית. כשאני בודק כבל הפרוס אל אחד החדרים באמצעות בודק כבלים, כל שמונת הגידים מחוברים. כשאני מחבר אל הכבל הפרוס כבל רשת קנוי ובודק את שני הכבלים יחד, אני רואה שהגיד הראשון מנותק. כמובן שבדקתי את הכבל הקנוי והוא תקין. שני הכבלים CAT7 בתקן B. מה אני מפספס? תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במשך שבועיים שאני כבר חווה פינגים גבוהים מ012. זה קורה בשעות מסוימות ביום,בעיקר בשעות הערב. הבעיה העיקרית היא עם שרתי טים ספיק,משחק,ומהירות איטית להחריד בטורנט. למשל הפינג שלי נע בין 300 ל500 בשרת הטים ספיק,אבל שאני עושה פינג לאותו IP הפינג תקין יחסית. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב012 טוענים שהכל בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן עד היום התחברתי למודם ישיר אקטקום 1.5 מגה אבל ניתקנו את זה ועכשיו אני מתחבר מנטויזן 750 קיי, האינטנט עד שהוא מגיע אליי צריך לעבור קודם בכבלים 50 מטר. הכבל מתחבר לסוויץ, שמתחבר לראוטר שמתחבר למודם (מודם ורואטר לא במבנה שלי) בכל מקרה אני מקבל 200 פינג בקאונטר ואני לא יכול לשחק... לפעמים זה יורד ל70 אבל בכל זאת זה אחרי הרבה זמן 1. האם אורך החוט משנה? 2. האם העובדה שיש לי סוויץ' משנה? 3. יש פתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני בבזק + בזק בינלאומי.. ביצעתי ספידטסט למספר שרתים בארץ ובכולם הפינג המינימלי היה 225! המהירות תקינה, פינג דרך הCMD נראה סביר גם כן.. יכול להיות שזה סתם עיניין של SPEEDTEST?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות?? 8)
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, בחודש האחרון אני מקבל פינגים גבוהים במשחקי רשת, גם בסרברים מהארץ וגם בחול (UK ) ... חשוב לציין שלמשך איזה שעתיים מאוחר בלילה השמיים נפתחים והפינגים חוזרים להיות נורמאלים ... אז איך אני יכול לדעת איפה בעיה ? אולי הספק אינטרנט? אני עם אינטרנט 1.5 מגה של בין-לאומי על תשתית של הוט... המהירות הורדה והעלאה בסדר (לפי speedtest.com) ד.א, גם האקספלורר לא זז מהר תודה למי שעוזר, דור
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה יש לי פינגים ממש גבוהים בהרבה משחקי רשת. התשתית היא הוט והספק הוא 012. 4 מחשבים נייחים ו3 סמארטפונים מחוברים לאינטרנט. בבדיקת מהירות הכל נורמלי, אך כשאני משחק במשחקי רשת אז הפינג הוא די גבוה. הפינג גבוה בשרתים ישראליים ואילו בשרתים מחוץ לארץ הפינג ממש מטורף. 900-1000 פינג. http://www.speedtest.net/result/2627449262.png אשמח אם מישהו יוכל לעזור. * אני משתמש בוינדוס 7
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן הייתי מנוי בחברת הכבלים מת"ב לאינטרנט המהיר בכבלים, הספק שלי היה 013 ברק והפינגים היו מצוינים ומשחקי הרשת עבדו חלק. לא מזמן נרשמנו למבצע yes@wow וכל תשתית הכבלים בביתי נותקה וחוברה תשתית yes ועכשיו אני מחובר ב ADSL. ספק - בזקבינלאומי, מהירות 0.75. בזמן האחרון אני סובל מפינגים גבוהים ומזורים. פירוט: ------ בשעות הבוקר בין 6 בבוקר ל 3 בצהריים יש פינגים נהדרים שנעים בין 20-40. בשעות הליה המאוחרות בין 12 בלילה ל 6 בבוקר יש גם כן פינגים נחמדים בין 20-40. אבל הבעיה המרכזית היא בשעות הערב, הפינגים שלי מגיעים ל 80-110 בשרתים ישראלים וזה משגע אותי. איני מפעיל שום תוכנה חיצונית כגון קאזאה וכו', וזה נורא מוזר. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי והתומך אמר לי להיכנס מחדש…
-
אני משחק שני משחקים ברשת, אמריקן ארמי וקוד4, בקוד4 הפינגים בסדר ובאמריקן ארמי כל השרתים עם פורט אחיד חוץ מכמה בודדים (והם עם פינג טוב) פורט 1716 והם בפינג מעל 400. למה זה ככה והאם זאת בעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי עדין סובל מפינגים גבוהים בגלל התשתית של בזק מוגדר כ RA כל פעם מחדש ! יש למישהו רעיון אולי מה לעשות ?כמעט בלתי אפשרי לשחק אוןליין פינג לאתר וואלה 24 MS
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי,יש לי חיבור 12Mbit של הוט + 012. הרשת שלי היא ראוטר D-Link DIR-615 עם OpenWRT Backfire עליו, שמחובר אליו ההוטבוקס ללא חייגן. יש לי הרבה פעמים (אפילו רוב הזמן) פנגים גבוהים לאירופה ולאגים מטורפים (150-1000ms) וגם בארץ זה קורה עם פנגים של 60-300ms. כמובן שאיאפשר לשחק ככה, וכמובן שהוט אומרים שהבעיה לא אצלם. אפילו קניתי כבל RG-6 של חברת RCA במקום RG-59 שהוט נותנים, ועדיין הבעיה נמשכת. אני מצרף תמונה של החיבור בהוטבוקס. האם הוא תקין? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי הוטנט 100MB ובזק 15MB, בחודש+ האחרון אני מקבל פינגים גבוהים מאוד, TEAMSPEAK מתנתק כל דקה שתיים אתרים לא נטענים(ישראלים או לא) מה אפשר לעשות?, זה בעיה ידועה?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המודם eci B-FOCuS router 312+ ועד לפני חצי שעה הייתי מתחבר לאינטרנט עם חייגן. נמאס לי מהחייגן כי: 1. כל פעם צריך להתחבר. 2. לפעמים הוא מתנתק. 3. סתם כי היה לי משעמם ורציתי 'אתגר' חדש. סידרתי באשף ההגדרות של המודם חיבור PPPoA (לא PPPoE), הזנתי את כל הפרטים של שם המשתמש והסיסמא, עקבתי אחרי המדריך של המודם. לאחר מכן, כשהייתי מחובר ללא חייגן, שמתי לב שהפינגים שלי לחו"ל ממש בשמיים עכשיו - למשל yahoo.com היה קודם 250, עכשיו הוא כ-400+. האם יש קשר? האם ההגדרות נכונות? הנה תמונה מצורפת: http://img409.imageshack.us/img409/1643/connection1ht.jpg אגב, הפינגים בארץ טובים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של פינגים גבוהים לחול רק לאחרונה ובשעות מסויימות זה מחמיר התקשרתי לבזק ועשינו tracert לשרת אירופאי אחד הנזיג אמר שרק עד ה65MS זה קשור אליהם וכל השאר זה השרת, זה נכון? הוא גם אמר שזה תקין לחלוטין, שהסברתי לו שבעבר קבלתי פינגים טובים יותר (63-70), הוא אמר שיש בעיות בשרת המשחק הספציפי הזה ושאמרתי לו שלחברים שלי מחברות אחרות יש פינגים יותר נמוכים, הם מקבלים באיזור ה75, ולכולם יש ווי פי ועומס וחבילות יותר נמוכות משלי (לי יש 100 מגה) הוא אמר שמבחינתם מה שהוא רואה הכל תקין.. מה אני אמור לעשות? יעזור לי לחליף ספק? ואיזה ספק אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-