עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Hitman_47,

יש לי ראוטר של אדימקס חדיברתי עם 014 אמרו לי להיתחבר דרך ה PPPoE והכנסתי שם השם מישתמש ואת ה סיסמא וגלשתי אחרי זה הבנתי שזה חוסם פורטים ואני לא מקבל קבצים ב ICQ ולא יכול לשחק ברשת אז ניכנסתי להגדרגות של הראוטר ושניניתי ב Firewall DMZ(Demilitarized Zone) והכנסתי את הכתובת של הIP של מחשב 1 ועובד אני מקבל קבצים ניסיתי אותו דבר לעשות במחשב הראשון לא עובד ניסיתי לנסות בשני גם לא עובד מישהו מכיר את הסוג הזה של האורטור או הייה לו בעיה כזאת או יכול לעזור לי תודה מראש !!!!!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by Posford,

חבר שלי לא מצליח להיכנס לאתר מסויים. הוא מקבל הודעה "DNS Erorr" בזמן שאני כן מצליח להיכנס ולגלוש באתר. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by amisha,

יש חסרונות ו/או יתרונות לשידרוג המודם של סמסונג לראוטר ? האם זה קשה ועוד כול מיני דברים ? אני לא מי יודע מה מנוסה ברשתות אבל זה מעניין אותי מאוד מוכן ללמוד

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by IDAN AMRAM,

יש לי נתב שמחובר למחשב וממנו יוצאים עוד 6 חיבורים ל6 מחשבים מן הסתם.... עכשיו... אני צריך עוד חיבורים כדי לחבר עוד מחשבים אז השאלה שלי היא אם אנ יקונה עוד נתב אני יכול לחבר אותו לנתב הקיים ואז לחבר את המחשבים לנתב החדש והרשת תעבוד או שאני צריך נתב אחד כדי שהרשת תפעל? תודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום. רציתי לדעת אם יש לי דרך לשחזר את ההיסטורי שלי אפילו שעשיתי מחק עוגיות+קבצים זמנים ואת ההסטוריה עצמה ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by roeiw,

איך אני אני מגדיר במודם שהוא יתחבר לבד לספק אינטרנט?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכל הפורום,לפניי שבוע עברתי לHOT (דרך אגב הם יותר טובים מיס שהיו לי והVOD משהו משהו) ויש לי בעיה אם האינטרנט שלהם. שהיה לי את האינטרנט של YES לא היו לי בעיות כאלו,הייתה לי הספקית בזק בין לאומי. והספקית שלי כרגע היא 012 net. האינטרנט פועל כל כמה שעות ולפעמים ימים שלמים ושהאינטרנט בסדר. ואז מתישהו לא יודע אבל אני לא יכול להיכנס לחלק מהאתרים שאני רוצה וזה רושם כאילו אני לא מחובר,ודווקא חלק מהאתרים אני מצליח לראות. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ואנטי-ריגול Ad-Aware+Ad-watch מעודכנים וסרוקים היטב. האם גם למי שיש HOT עם ספקית 012 net (אני בטוח שיש פה אחד או שתיים כאלה פה) שקורה להם אותם בעיות כמו שלי? מידע על האינטרנט (אם זה יעזור לכם): אינטרנט HOT בכבלים --------------------…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by IRIVERMAN,

הבנתי שצריך להשתמש בכבלי רשת ישרים כדי לחבר את הראוטר למחשבים אבל השאלה שלי עם איזה כבל מחברים את המודם (במקרה הספציפי שלי מודם כבלים של Terayon) לראוטר (במקרה הספציפי שלי Edimax 6014k) יש כאלו שאומרים כבל ישר יש כאלו שאומרים כבל מוצלב ויש כאלו שאומרים שזה לא משנה כי הראוטר יכול להסתדר עם שניהם.. מי צודק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mush2006,

יש לי רשת בבית, שאחד מהמחשבים מתחבר למודם B-focus router 270pr והמחשב השני מתחבר דרך המחשב הזה. עכשיו יש לי בעיה שאני לא יכול לארח משחקים באינטרנט באף אחד מהמחשבים ואמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים, מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by Crash5,

אני רוצה להקים רשת ביתית שתיהיה מורכבת משני מחשבים כשאר אחד מהם יושב בממ"ד. האם זה נכון שבגלל שאחד הממחשבים יושב בממ"ד, רשת אלחוטית, לא יכולה להיות אופציה עבורי? בבזק נאמר לי כי הם לא נותנים אחריות על רשת אלחוטית כאשר אחד המחשבים יושב בממ"ד. לעומת זאת, אצל הספק שלי, ב-012 נאמר לי כי אין כל בעיה להתקין רשת ביתית גם בממ"ד. מי משקר ומי דובר אמת? האפשרות השניה, של רשת חוטית, גם היא לא אופציה עבורי בגלל ההיבט ההסטי שבעניין. אין לי כוונה להתחיל להעביר כבלים בבית. הבנתי שיש אפשרות נוספת והיא להשתמש בתשתית הקיימת של קווי בזק, מה שנקרא HPNA. בהנחה שרק האופציה האחרונה היא אפשרית עבורי: האם זוהי שיטה אמינה וטובה? איזה ציוד נדרש ממני לרכוש על מנת לחבר שני מחשבים בשיטת ה HPNA? מה החס…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

פינג היא בודקת האם יש קשר בין מחשב למחשב ואני רוצה לדעת איך אני שולח הרבה קופסאות כמו 1000 נגיד עושים ככה שזה יעשה הרבה ping 1.1.1.1 -t ויש עוד איזה שהוא אות שאפשר לבחור כמה קופסאות היא שולחת מה האות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  12. שלום העבירו לי כבל רשת 30 מטר בבית ואני צריך לעשות להם שקעים למי אני פונה ? החשמלאי שהעביר לי לא יודע איך לחבר. ולי אין את הלוחץ הזה (כמו של בזק) למי אני יכול לפנות שיבוא ויחבר לי 2 שקעים בקצוות של הכבל ד'א תמליצו לי על ראוטר טוב מהיר ופשוט שיתאים למודם TERAYON של HOT תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי את הראוטר הנ"ל ועד אתמול הכל פעל טוב. פתאום היום כשנכנסתי לאינטרנט ראיתי שהוא איטי מאוד, ניסיתי להתחבר ללא הראוטר ופתאום הוא שוב מהיר. הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לראוטר וגם כאשר המחשב השני מכובה, עדיין הבעיה נמשכת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אם אני אשתמש במחשב עבודה (מחשב שנועד לעבודה בלבד) כשרת לעוד 8 מחשבים (כאילו שרת לרשת שמשתף אינטרנט, מידע וכדומה) יהיו בעיות?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. Started by Kalde,

יש לי ראוטר של "D-link" איך אני פותח בו פורטים?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by charm,

חבר שלי המליץ לי על התוכנה הזאת שלדעתו דורשת פחות משאבים מהמחשב מאשר זון אלארם למשל ולדעתו היא הכי טובה רציתי לדעת מה דעתכם? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zobb,

איזה סוגים יש של רשת אלחוטית ? האם הרשת האלחוטית כבר אמינה או הכבלים עדיין עדיפים על פניהם ? והאם הם יכולים לקלוט ל7 מטר ? הבנתי שצריך נתב ... ומה התפקיד שלו ? אני לא יכול דרך שני כרטיסי רשת אלחוטים להתחבר אחד לשני ? כלומר חייבים נתב? אם כן אז בבקשה תמליצו לי על רשת טובה לבית גג עד 1000 ש"ח (הכוונה גם למחשב הראשי וגם למשני) תודה לעוזרים .... נ.ב קימים רק שני מחשבים בבית, כלומר אחד אדמין והשני קליינט

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by Night,

תודה

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by idodi10,

שלום, יש לי Internet Explorer 6 על XP והוא לא מראה טוב אתרים, ניסיתי לסיר אותו ולהתקין חדש וזה לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Michael_H,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by liorn,

1. יש לי מודם של AZTECH 600E שהפכתי אותו לנתב כאשר המודם\נתב ועוד 2 מחשבים מחוברים אל הסוויץ. ההתחברות כמובן ללא חייגן , מה שגורם לחיבור תמידי של המחשבים לאינטרנט.הבעיה היא שכל מספר ימים יש התנקתות של החיבור של הרשת , כלומר המודם מתנתק לבד ולא מאפשר להתבחר לאינטרנט. הפתרון הזמני שמצאתי הוא לנתק ולחבר את המודם לחשמל בכל פעם מחדש....רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה אחרת שתפתור לי את הבעיה? 2. במידה ואני מעונין להקים רשת תקשורת אלחוטית , האם יספיק לי לקנות סוויץ אלחוטי ( במידה וקיים דבר כזה ) + כרטיסי רשת אלחוטים ולחבר את המודם\נתב והכרטיסים אל הסוויץ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אני מחובר עם קווי זהב 012, תשתית הכבלים בחבילה 1.5MB. אני כבר שבוע שלם, שוב, לא יכול לשחק בכלל במשחקי רשת! אפילו לא בשעות שבהם אין עומס בכלל, בגלל פינגים של 800-700! הפינגים אף פעם לא יורדים, ואין רגעים שבהם אפשר לשחק לפחות בצורה נורמלית ברשת :-\. בכבלים טוענים שאין אצלהם שום תקלה, ושלפי מה שראו אצלם במחשב יש בעיות חיבור מהמחשב שלי :-X (מה שאין כמובן), ואילו בספק טוענים שישנה בעיה בחיבור לחו"ל בתשתית הכבלים . אז כך, אני עשיתי tracert לשרת שאני משחק בו בדרך כלל והעליתי לכאן את התוצאה. אני עכשיו צריך שאנשים בעלי חיבור ADSL יעשו tracert לשרת גם (הוראות למי שלא יודע איך בהמשך ) כדי לבדוק אם התקלה נובעת מהכבלים או לא! זה ממש ייקח לכם רק כמה דקות. הוראות לעשיית tracer…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני רוצה לפתוח שרת לי לcs ולמכור לאנשים גם. ואני גם ארכיב מחשב בשביל זה . אני מתעניין ורוצה לדעת כמה יעלה חבילת אינטרנט מתאימה לזה. ואם מישהוא יכול להגיד איזה מפרט הוא ממליץ . אם מישהוא יודע או ניסה שיענה פה . או רוצה להמליץ לי על משהוא

24. יש לי ראוטר של אדימקס, חיברתי שני מחשבים ברשת - הרשת עובדת מצויין. איך אני מחבר את הרשת לאינטרנט כך שאוכל להתחבר לאינטרנט משני המחשבים? תודה מראש.

25. Started by Alonzo17,

יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר של אדימקס, ואיני יודע איך לפתוח פורטים... איך אני עושה זאת?? תמונה של התפריט של הראוטר" http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/o/r/_/z/a/k/e/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510051833157626/200510051833572078/router.JPG

דיונים חדשים בפורומים