עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי לוח אם עם שני כרטיסי רשת (ASUS). יש לי 2 קווי אינטרנט בבית. מודם ראשון מחובר לנתב DLINK ואח"כ לכרטיס הרשת במחשב ומודם השני מחובר לכרטיס לכרטיס הרשת הנוסף. הגדרתי בנתב IP FILTER מכיוון ואנני רוצה לגרוע ממנו את המהירות גלישה, אלא רק להעביר מידע בין המחשבים. לצורך העניין יש לי אינטרנט של HOT בתצורת ללא חייגן (012) בשתי הקווים. הבעיה: כאשר אני מחבר את הנתב לכרטיס רשת הראשון + המודם הנוסף לכרטיס רשת השני נוצרת בעיה בקצב העלאה וגם בהורדה. במקום להעלות על 60KB - 65KB אני מעלה בערך 20KB - 30KB ובהורדה זה נע ונד. הבעיה נפתרת רק שאני מנתק את הכרטיס רשת שאליו מחובר הנתב. עכשיו ניסתי לשנות בין כרטיסי הרשת ולא עוזר. ניסיתי לעבור מתצורת ללא חייגן לחייגן וממש לא עוזר. זה גורם רק ל…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by aviran,

שלום רב תודה לעוזרים . אז ככה יש לי מודם/ראוטר ECI אני לא מצליח לפתוח בו פורטים ניסיתי כל כך הרבה דברים ולא הצלחתי עכשיו יש לי שאלה איך אני פותח את הפורטים נכנסתי למשק web ניסיתי הכל 10.0.0.138 עשיתי הכל כמו שצריך פתחתי את הפורט על יוזר וגם לא הלך הנה תמונה : שוב פעם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  3. אהלן! יש אתר סדרות הודיות https://www.zee5.com/global/tv-shows/details/zee-rishtey-awards-2021/0-6-4z568134/latest שלא נותן לנגן את הסדרה כל עוד אני מחובר לרשת של סלקום (בסיבים). הסדרות כן מתנגנות בספקים אחרים (כולל סלקום שזה לא סיב) וגם אם אני גולש בנקודת גישה בסלולר. וידאתי שגם חבר נוסף בסלקום סיבים לא מסוגל לצפות. ניסיתי להחליף שרתי DNS, לא עובד. ניסיתי את אותו ראוטר עם ספק אחר, עובד. בשיחה עם סלקום, הם טוענים שאין שום חסימה מהצד שלהם. הם טוענים שכנראה האתר חוסם את סלקום. יכול להיות? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. היי קניתי היום את חבילת הרשת האלחוטית של בזק - ראוטר של אזטק וכרטיס רשת USB. המחשבים נמצאים במרחק של 2 קומות זה מזה ואני לא מצליח בתחנה לקלוט את השידור האלחוטי. כמה שאלות: 1. האם הטווח הזה עם ההפרעות בדררך הוא גדול מידי? 2. האם הראוטר שך ECI משדר חזק יותר? 3. האם כרטיס רשת PCI יקלוט יותר טוב? 4. ראיתי מכשיר של חברת 2WIRE דגם 1000HG שיש לו עוצת שידור מאוד חזקה ולכן כדי לעמוד בתקנים הישראליים צריך להחליש את העוצמה - האם מכשיר כזה יעזור לי? אם למישהו יש נסיון עם מרחק חיבור כזה אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. Started by Ronenosh8,

אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית (מבלי להשתמש במכשיר ההוא, homeplug דרך החשמל) עכשיו הבנתי שצריך להעביר את הכאבלים דרך המעבר של הכבלי טלפון אבל א.איך אני מוצא כל תעלה לאן מגיעה? ב.עד לאיזה מרחק אני יכול למתוח כאבל רשת?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  6. הוא מתחבר רק למסנג'ר ופעם עשיתי משהו שהוא גלש לחלק מהאתרים אבל לא נכנס למסנג'ר, עד שהגעתי כנראה לפיתרון רק שאני מתקשה לפתור את זה לבד, תגידו לי בבקשה מה אני צריך להגדיר כאן? תגידו בדיוק מה להכניס(חוץ ממשתמש וסיסמא), אני בכבלים עם ספק 012נט ו L2TP. תודה. http://aycu11.webshots.com/image/13530/2002094785840497603_rs.jpg

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

שלום אני כיום עובד עם WRT54GL דיי מרוצה אבל בחלקים מסויימים בבית אין כמעט קליטה חלק אחד זה המחשב ששמתי בסלון כHTPC ואני רוצה לדאוג לו לרשת שתזרום כמו שצריך בקצב נורמלי חשבתי לקחת פשוט איזה ראוטר זול כמו 6204 של EDIMAX או משהו כזה שתומך WDS ופשוט להרחיב את הטווח כביכול מה שישפר את הקליטה מה שאני מבקש זה חוות דעת של אנשים שהתנסו עם WDS האם זה יעיל ועובד כמו שצריך האם יש איזה צרות שאני צריך לצפות כמו שיתוף קבצים ברשת הפנימית כי זה כביכול 2 רשתות מחוברות או משהו כזה והכי חשוב האם מישהו ניסה לשלב 2 ראוטרים מיצרנים שונים ומה התוצאות כי לא בא לי לשלם 400 ש"ח על WRT54GL נוסף אבל גם לא בא לי לשלם 200 על EDIMAX שלא יעבוד תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by idani1983,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת שמשתפים חיבור אינטרנט. איך אני יכול להשמיע מוזיקה ממחשב אחד על המחשב השני, אני לא רוצה להעביר את הקבצים לספריה משותפת. אני פשוט רוצה שהנתב שלי יהי כמו מעין STREAM של מוזיקה תודה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by BigO,

שלום מישהו יודע מה האבדלים בין הגירסאות של הנתב??? הבנתי שיש הבדלים בחומרה ובתוכנה גירסה v5.0 הפחות מומלצת מכולם ?!? עודד

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  10. ערב טוב לכל חברי הפורום, אתמול רכשתי נתב מסוג LINKSYS WRT54GL ושני כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW7128G, במטרה ליצור רשת אלחוטית בין 3 מחשבים. אני מחובר דרך תשתית של כבלים והספקית שלי היא נטויז'ן. חיברתי את הנתב לאחד המחשבים בעזרת כבל רשת וניסיתי להתקין, אך בסיום ההתקנה כאשר הגעתי לחלון ה- Confirm New Settings ולחצתי אישור קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של הראוטר עם המודם (כמובן שבדקתי והחיבור תקין). בכל מקרה אחרי חיפוש קטן הבנתי שיש בעיה עם הנתב הנ"ל וחיבורו למודם כבלים, מצאתי בנוסף את עדכון התוכנה Tomato והלטתי לנסות אותו, אבל מה שקרה זה שלאחר עדכון התוכנה הגישה שלי אל הנתב נחסמה, איכשהו, הסיסמא של הנתב השתנתה וכרגע איני יכול לערוך בו שינויים כלשהם ובין הית…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. Started by nironiro,

שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבר רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?

12. התשתית שלי הוט וספק האינטרנט שלי זה הוטנט (כבר קיבלתי מייל אישור התחברות) ובזק בין לאומי (שלחתי להם כבר פקס דרך נתק) אני תמיד גלשתי ללא חייגן והייתי בטוח שהכל נגמר אך עכשיו דרך בדיקת מהירות זה מראה לי שה-ISP שלי זה בזק. ניתקתי וחיברתי את המודם אך זה לא שינה. יש פה בעיה שמצריכה שירות לקוחות? או שזה משהו בהגדרות שלי?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  13. אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש דרך כמה פקודות בדוס? או שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה אוטומטית בשבילי ברגע שאני אפעיל אותה?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by eranir,

צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי. מתלבט אם לקחת פנימי או חיצוני, אז אשמח להמלצות לשניהם. הנתב האלחוטי הוא של בזק, אני לא זוכר את הדגם (נמצא במקום לא נגיש...), אני מניח שתקן g רגיל. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. הייתי מחובר לספקית X והכל היה תקין. (חיבור מהיר לאינטרנט) החלפתי לספקית Y ונדבקתי בתולעת עקשנית שלא הצלחתי להפטר ממנה! היא חזה לי שוב ושוב. חזרתי לספקית X ולאח הסרת התולעת שוב בתולעת לא חזרה. חזרתי לספקית -Y ושוב פעם התולעת (אותה תולעת ) תוקפת אותי. זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by elad_jacoby,

יש אלחוטי.. ויש חוטי.. את החוטי אני צריך לחבר את שני המחשבים לשקע של בזק?. יש לי ADSL... ואת האלחוטי לא?.. אני מחבר רק אחד? אם לא מה ההבדל ביניהם ומי עדיף??.. ונגיד יש את הפיפא איך אני פותח את הפורטים שאני אוכל לארח? ואיך אני יודע איזה פורטים צריך לפתוח בכל משחק?..

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  18. טווח המחיר 350-500 בערך, שיהיה יציב עמיד ויקלוט די רחוק, לפחות 5 מטר.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by re5pect,

שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by Armageddon26,

יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אותם ברשת וששניהם יעבדו על אותו האינטרנט. במחשב הישן יש כרטיס רשת 100Mb ובחדש 1Gb (הכרטיס המובנה של GA-P35-DS3). המרחק בין המחשבים הוא בקו אווירי כ15 מטר ואם להעביר כבל (דרך החלונות כי אחרת זה להעביר בכל הבית כבל) זה יוצא 22 מטר בערך. בין המחשבים יש 3 קירות וריצפה, 2 מהקירות הם של ממ"ד. מה עליי לעשות? חבר המליץ לי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_191_223&products_id=1229 מה אתם אומרים? תודה למגיבים!!

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  21. שלום! הציעו לנו חבילה משודרגת בHOT כדי לעבור אליהם מYES. החבילה כוללת TV+אינטנט+טלפון. המודם שמקבלים בחינם משם הוא זה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm מה אתם חושבים עליו? האם הוא יכול להיות משודרג לראוטר כמו האלקטל 510 פרו(הלא יציב) שיש לי כרגע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? (אני אשאל גם שם כשהם יתקשרו שוב אבל עוד שאלה למי שבמקרה יודע: אולי יש אפשרות לקבל מהם מודם אחר? אולי יותר טוב בתוספת תשלום סימלית?) נושא שני אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אלחוטי ועל שני כרטיסי רשת אלחוטיים(רצוי זולים בחריץ PCI)? ראוטר אמין במיוחד שיכול להתמודד עם לפחות 250-300 חיבורים. האם ראוטר שיש בתוכו גם מודם(\חייגן?) יהיה עדיף ע"פ הסתמכות על המודם שהכלבים יביאו לי? (התקציב הוא כ30…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. בפורום חיפוש עבודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501273

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by darkman,

היוזר מוגדר(כמו WORKGROUP) רק לקבוצה אחרת כאשר אני נכנס לNETWORK ב לוח בקרה ומנסה לשנות בתויות ה identification את הקבוצות עבודה ל "WORKGROUP" המחשב פשוט נתקע מה עושים כדי לשנות את זה? האם להסיר את הכרטיס רשת יעזור? הצילו?!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  24. מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by noa-tanua,

שלום, אשמח לכל עזרה בנושא, אני ממש אובדת עצות. :s05: יש לי מודם B-FOCUS ישן, וקניתי ראוטר אלחוטי של MSI. הראוטר עובד מצויין, ועד כה המודם עבד טוב גם הוא. אני לא מצליחה לקשר בין השניים, הראוטר פשוט לא מזהה את המודם. אני יודעת שהמודם חייב להיות בעל אפשרות ETHERNET בשביל שהראוטר הזה יוכל לעבוד איתו. כיצד ניתן לבדוק? אשמח לכל עצה/עזרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים