רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי פועל על VISTA והשני עם XP; כשאני משתף משהו מהויסטה ל-XP ואני רוצה להיכנס אליו מהמחשב השני, הוא מבקש יוזר ניים וסיסמא, ולא הגדרתי לו שום דבר כזה. ניסיתי ביוזר ניים לשים Owner והוא כניראה קיבל את זה, אך כן יש סיסמא ואין לי מושג מה היא. למשתמש שלי עצמו אין סיסמא, לכלום במחשב שלי אין סיסמא... איך אני מגדיר שהוא לא ייבקש סיסמא ופשוט ייתן לי להיכנס מהמחשב השני לקבצים ששיתפתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ראיתי את התרד שפתחו למטה אבל אני רוצה לדעת האם הבעייה שיש לבחור היא כללית או שלרוב זה מצויין ומוריד כמו שצריך? והאם אני מוריד במהירות המלאה במהלך כל שעות היום או שזה חרטה וזה רק שאין עומס? תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מצב שמישהו יכול להסביר כאן לאדם כמוני שאין לו הבנה גדולה במחשבים ולא במושגים איך אני יכול לשתף באינטרנט דרך המחשב שלי קבצים מהכונן קשיח במחשב שלי כך שאנשים יוכלו לגלוש באינטרנט ולהוריד קובץ מהכונן קשיח שבחשב שלי.(הבנתי שזה נקרא FTP?) והאם יש סכנות שעוללים לפרוץ לי בגלל זה למחשב ואיך אני מתגונן מפני סכנות אלה? אשמח אם תסבירו שלב שלב בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום אני סובל כבר יותר משבוע מניתוקים של כמה שניות-דקות בחיבור 1.5 מגה של הוט. הניתוקים מופיעים באקראי (לפעמים לא מופיעים כמה שעות ולפעמים חוזרים כל 2 דקות) ונפתרים מעצמם. ככה זה נראה במאפיינים של חיבור הרשת ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל לכמה דקות- לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. (בכל מקרה החיבור מתחדש מעצמו אחרי כמה שניות). לפעמים יש תוכנות הורדה שפועלות ברקע כשזה קורה, לפעמים לא. יש עיצות?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חברה צריך עזרה דחוף בבקשה הפכתי את המודם שלי לAlcatel Speed touch Pro ואני מנסה להתחבר דרך פרוטוקול PPPoE דרך ראוטר של אדימקס 6104k. הראוטר אומר שהוא מצליח להתחבר אך אני לא מקבל כל גישה לאינטרנט (DHCP מופעל על ראוטר ומכובה על מודם) למה ? האם זה בגלל הNAT שמקבלים עם האפגרייד או פיירוול ? אם כן, איך אפשר לבטל את זה ? בתודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי ראווטר מדגם 3COM מודל 3CRWER100-75 ברצוני לפתוח פורט לביטורן גירסה T0.3.7 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תראו יש לי נשי מחשבים ואני מחבר אותם בלי האב כלומר נאי משתמש בכבל מוצלב הקיצר ניסיתי פעם ולא כל כך הצלחתי ניסיתי דרך האשף של ווינסדוס(בשניהם יש xp) אז אני רוצה לעשות רשת ושלא יהיה ששיתוף אינטרנט אבל שהקבצים יהיו משותפים הקיצר אפשר איזה הסבר או מדריךךךךך
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע רשת בין שני מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב, כולל שיתוף אינטרנט. עכשיו הינה הבעיה. רב הזמן המחשב השני שמחובר ע"י כבל רשת למחשב השני כבוי ברגע שאני מדליק אותו אז יש לו שיתוף אינטרנט, אבל במחשב ה"שרת" אני לא יכול לפתוח את שיתוף הקבצים לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב שרת אז הוא מוצא את השיתוף קבצים. מה אפשר לעשות כדי שהוא ימצא את שיתוף הקבצים מיד? תודה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעונין להקים רשת בבית עם 3 מחשבים . היום יש כל כך הרבה חברות שנותנות פתרון עם רשת אלחותית כדוגמא : בזק האם כדאי ואם לא מה כן כדאי תודה :
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחפש שיטה לחישוב בינארי .. או מדריך לחישוב בינארי תודההה ;D
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר שהנושא הראשון שקע ולא קיבלתי תשובה, אני אסביר בדיוק מה אני צריך ואשמח לתשובה. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי, בחיבור USB. הדרישות כאלה: כרטיס רשת בתקן N עד 150 שקלים, אם תאימות לתקן G. ואם אין כרטיס כזה עד 150 שקלים אז: כרטיס רשת בתקן G עד 100 שקלים. שלא יהיו בעיות כל שהן, בלי ניתוקים ובעיות אחרות מחברה מוכרת ואמינה. איך זה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm ועוד שאלה: יש לי מחשב בן 8 יש לו כרטיס רשת(לא אלחוטי ולא כלום, רגיל לחיבור המודם) האם הוא באותה מהירות כמו הכרטיסים היום? הוא יעביר לי את המידע בצורה מלאה? תודה, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
החברה האמריקאית משיקה נתב Nighthawk מתקדם במיוחד וגם צמד מאריכי טווח טריים בדומה לשנה שעברה, גם השנה – במסגרת תערוכת CES 2016 – מתמקדת חברת Netgear במאריכי טווח (Range Extender) ומציגה בתחום זה שני מוצרים חדשים. בנוסף אליהם מציגה החברה שני סטים של מתאמי Home Plug ושני נתבים – האחד אוניברסלי והשני הכולל מודם כבלים (DOCSIS 3.0). המדיניות של חברת HOT, שאינה מאפשרת חיבור של מודמים צד שלישי, הופכת דגם זה המכונה C6250 לחסר רלוונטיות לשוק הישראלי. הנתב האוניברסלי, המכונה R7800 Nighthawk, מקוטלג כ-AC2600, מספק מהירות מקסימאלית של 800Mbps בתדר 2.4Ghz ו-1.73Gbps בתדר 5Ghz, זאת תוך שימוש ב-4 אנטנות חיצוניות קבועות. פרט לתמיכה ב-MU-MIMO, הנתב מתייחד ביכולתו לאגד, סב…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל בעקבות המלצה. יש לי שאלה לגבי קושחות חלופיות. הן לא מבטלות את האחריות? (נראה לי שכן). האם זה באמת שווה את הסיכון? התנסיתי עם קושחה של Thibor 15c HyperWRT והיא מצאה חן בעיני אבל אני מפחדת לסכן את האחריות אז חזרתי למקורית בינתיים. לקח לי גם זמן עד שהצלחתי לחזור למקורית כמו שצריך (היו שאריות של הקודמת שגרמו לכך שהקושחה המקורית לא נראית כמו שצריך ואי אפשר לשנות כלום למרות שמחקתי את ה-NVRAM, לחצתי על RESET מאחורה במשך דקה פעמיים.. בכל אופן אחרי הרבה התעסקויות הצלחתי לתקן את זה). האם יש דרך קלה וחד משמעית לעבור מקושחה לקושחה בלי לשבור את הראש ובלי שאריות מקושחות קודמות? נכנסתי לאתר של לינקסיס ארה"ב לראות אם יש עדכון לקושחה המקורית אבל יש שם רק עד…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי אתרים טובים או מקומות שאני יכול ללמוד מהם ולהרחיב את הידע על רשתות, אינטרנט ,מחשבים וחכדומה???? רצוי בעברית...?????? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי האינטרנט. גיליתי שהנתב שהיה לי פשוט הפסיק לפעול (נשרף?). קניתי נתב חדש, פשוט... הבעיה: בנתב הישן הייתה לי יציאת UPLINK, ואז את המודם חיברתי ישר אל הנתב בכבל רשת רגיל (ישר). בנתב החדש אין יציאת UPLINK, ככה שאם אני מבין נכון (תקנו אותי אם לא), מה שאני צריך עכשיו זה כבל רשת מוצלב בין המודם לנתב. רציתי אם אפשר לקבל קישור לחנות שניתן להשיג בה כבל שכזה קצר ככל האפשר (20 ס"מ לדוגמא). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ,ויש לי בעייה יש לי ראוטר מסוג - GIGABYTE -GNB46B הבעייה שאני צריך פורטים לראוטר הזה ואני לא מוצא . בגלל שאין לי פפורטים לרואטר הזה האינטרנט זוחל לי לאט לאט ויש לי מהירות של 1.5 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה אילן
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים 6881-6889 בתוך הגדרות הראוטר? לפי מה שהבנתי זה משהו שקשור ב NAPT אבל אין לי מושג איך מתעסקים בזה... תודה. רשמתי את אותה הודעה בטעות גם בפורום חומרה אז אם זו עבירה אני מצטער...
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרגע רשת כזו בבית: מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+) סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים. באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...) ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד) אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית. מה אתם מציעים לי לעשות? לפי מה שאני יודע אני יכול : 1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?) 2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בנייד אשמח לתשובות והצעות! (עריכה:הוספתי ד…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בחדר ממ"ד מחשב אחד, שאליו מחובר המודם, וממנו אני מתחבר לאינטרנט. בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש, והשאלה שלי היא: האם שווה לי לקנות ראוטר או לא להסתכן ולקנות פשוט כבל רשת אחד ארוך? כי כמה אנשים כבר אמרו לי שאם אני אשים ראוטר בתוך ממ"ד זה רק יעשה בעיות, ושהאינטרנט יעבוד יותר לאט, או שבכלל לא יעבוד. אז מה ההצעה שלכם? אגב, אם ההצעה היא לחבר את המחשבים עם כבל אחד ארוך, אז תסבירו לי בבקשה מאיפה לחבר את הכבל ועד איפה? (אני באינטרנט כבלים). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר הנ"ל (+DL614) של חברת D-Link... אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי הבעיה התחילה לפני שבועיים שהאינטרנט פשוט לא עלה... התקשרנו לתמיכה של בזק בינלאומי ואחרי כמה בירורים התומך אמר שהבעיה היא בהגדרת הDNS, מכיוון שניסיתי ולא הצלחתי לכוון את הDNS, הורדתי FirmWare מאתר D-Link, התקנתי והכל טוב ויפה.. למחרת ההתקנה של הFirmware החדשה, הראוטר התחיל להתנתק אחרי חצי שעה (בערך) של גלישה באינטרנט.. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה והפתרון היחיד שמצאתי עד עכשיו הוא לנתק את הראוטר מהחשמל, ולחברו חזרה... אשמח מאוד לקבל הצעות לפתרון תודה מראש, זיו :-*
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ערב טוב לכל חברי הפורום, אתמול רכשתי נתב מסוג LINKSYS WRT54GL ושני כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW7128G, במטרה ליצור רשת אלחוטית בין 3 מחשבים. אני מחובר דרך תשתית של כבלים והספקית שלי היא נטויז'ן. חיברתי את הנתב לאחד המחשבים בעזרת כבל רשת וניסיתי להתקין, אך בסיום ההתקנה כאשר הגעתי לחלון ה- Confirm New Settings ולחצתי אישור קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של הראוטר עם המודם (כמובן שבדקתי והחיבור תקין). בכל מקרה אחרי חיפוש קטן הבנתי שיש בעיה עם הנתב הנ"ל וחיבורו למודם כבלים, מצאתי בנוסף את עדכון התוכנה Tomato והלטתי לנסות אותו, אבל מה שקרה זה שלאחר עדכון התוכנה הגישה שלי אל הנתב נחסמה, איכשהו, הסיסמא של הנתב השתנתה וכרגע איני יכול לערוך בו שינויים כלשהם ובין הית…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-