עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by brk2k,

האם אני יכול לשים במחשב שלי 2 כרטיסי רשת ולעשות רשת עם עוד 2 מחשבים?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  2. צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגן החדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוח והחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחים הכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות... תקציב 250 שקל

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  3. שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  5. לפעמים אני חווה בעמודים שמציגים תבנית שבורה ולפעמים תמונות לא טוענות. לשם הבהרה הנה תמונת מסך:

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by Cheif,

נתב VDSL נוסף של חברת Kasda זמין בישראל ובשלב זה רק בחנויות באג. מדובר בדגם KW52283 המתאפיין ב-5 יציאות LAN מתוכן 4 במהירות 100M ואחת במהירות 1G. הוא כולל כניסת USB 2.0 אחת ואנטנות ה-WIFI (תקן N) שלו פנימיות. העלות שלו בבאג היא 400 שקל ולקוחות אספון יכולים לקבל אותו במחיר מבצע של 269 שקל. http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_view-4.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23793 מדריך משתמש - http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_down-67.html

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by ELiA,

שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  8. כרגע אני על WEP-64BIT אני כמובן רוצה משהו כמה שיותר חזק..

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by utd76,

אני מעונין בעזרה לגביי שתי צורות של בנית רשת ביתית: 1. רשת קווית בלבד עם שני מחשבים ו- xBox אחד. האם לרשת קווית חשוב הנושא של תקן N או G , או שזה רק לרשת אלחוטית. על מה צריך לשים דגש כשקונים נתב לרשת כזאת. ואם יש משהו (דגם מסוים או חנות מסוימת) מומלצים. 2. רשת אלחוטית עם שני מחשבים, אחד במרתף והשני בקומה ראשונה בממ"ד, האם נראה לכם טכנית שניתן יהיה לעבוד עם רשת אלחוטית בתנאים כאלה (סיכוך וכו') ? ואם כן איזה ציוד מומלץ לקנות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני שוב זקוק לעזרה שלכם מה הבדל בין br6104kp br6104k br6024 הם של חברה edimax הם טובים גם לעבודה עם adsl

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים 6881-6889 בתוך הגדרות הראוטר? לפי מה שהבנתי זה משהו שקשור ב NAPT אבל אין לי מושג איך מתעסקים בזה... תודה. רשמתי את אותה הודעה בטעות גם בפורום חומרה אז אם זו עבירה אני מצטער...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. ניסיתי להשתמש ביכולת המובנית של XP וגם בWinFax PRO של Symantec ובשניהם לא הצלחתי לקבל פקסים באופן אוטומטי. שליחת פקסים מתבצעת ללא בעיות, אבל המחשב לא מצליח לזהות שיחות נכנסות ולכן גם לא מצליח לקבל פקסים. באופן ידני אני יכול לענות לשיחות נכנסות. אפשרתי מענה אוטומטי לפקסים, כמו כן השארתי את הפקסים במצב המתנה וכו'... אשמח למידע שיוכל לעזור לי, תודה. עריכה: דרייברים עדכניים פתרו את הבעייה. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by reem,

פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by Burkey,

היי, זה זמן רב יש לי בעיות בקיום שיחות שמע באינטרנט, בעיקר עם Skype, אפילו שמתי הודעה פה בפורום בנושא. יצרתי קשר עם Skype, והם הפנו אותי למספר בדיקות, גם בתוכנה עצמה וגם אתר אינטרנט חביב, שבודק את טיב קו האינטרנט למטרת שימוש ב - VoIP. כתובת האתר: http://myvoipspeed.visualware.com/ ביצעתי את הבדיקות, וכך גם החבר שלי מחו"ל איתו ניסיתי לדבר. אצלו הכל היה תקין, אצלי לא.... התוצאות שיצאו לי הן: download speed: 1.72kbps ( not high enough to support any kind of voice-over-ip conversation ) upload speed: 150kbps quality of service: 6% ( the connection is unable to produce a constant stream of data ) Jitter: 8875.4 ms ( too unpredictable to sustain a constant flow of data ). packa…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי שרת של משחק רשת, והורדתי peerguardian 2 שם כדי לחסום אייפים וrange ips כיוון שaccount bans לא מספיקים כי הם יכולים פשוט לעשות acc חדש. איך אני חוסם אייפים שאני רוצה לדוגמא 111.111.111.111? ראיתי שיש אפשרות להוסיף קובץ , הגדרתי שם אייפי ככה : 111.111.111.111 111.111.111.111 , יענו שהrange יהיה רק בין זה לזה. שמרתי את הקובץ , עשיתי update lists וזה לא חסם את האייפי שלי. תודה רבה, אבי

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. יש לי winxp כשאני מנסה לקים רשת דרך האשף של ווינדוס אז האשף מתעקש לעשות לי גשר רשת אני לא רוצה גשר רשת! איך אני נמבטל את הדבר המעצבן הזה שלא נותן לי להקים רשת כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by simla101,

טוב אז ככה יש לי ולאחי 2 מחשבים עם WIN XP עכשיו אני מחובר ישירות למודם ואחי מחובר אליי (לי יש 2 כרטיסי רשת) עכשיו אני כבר ממש משתגע...מחברים את 2 המחשבים...הכל סבבה מזהים אחד את השני והשני מצליח לגלוש באינטרנט...פתאום פוף הרשת נופלת הוא לא רואה אותי ומסומן שהכבל חיבור רשת לא מחובר...ריסט וזה נפתר... יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? האם יש מצב שזה כבל דפוק? טוב אז ככה...הסתכלתי כרגע במדריך שיתוף אינטרנט שיש פה בסטיקי...ויש לי בעיה קלה...זה פשוט לא אותו דבר כאילו אצלי יש לי 2 כרטיסי רשת ככה שיש לי 2 רשתות בעצם ככה שאני לא יודע באיזה מהן להגדיר מה אני דיי משתגע מכל העסק הזה מישהו יכול לעזור לי לשים סדר בבלאגן? כי הסטיקי לא ממש עזר לי...

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by civic,

אני מוריד מרפיד אבל כל מה שאני מוריד זה קבצים שהסיונת שלהם היא cgi מה זה? צריך תוכנה או משהו ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. או שמא עדיף כרטיס PCI? תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, כרגע אני מחובר ב ADSL @ 750. תהיתי האם כדאי לי לעבור לכבלים (עזבו מהירות מקסימלית בהורדה). האם לא יכולות להיות בעיות עם הראוטר האלחוטי? (של נטגיר) והאם הכבלים טובים פחות או יותר מ ADSL, בכלליות ? (אני יודע שיש UPLOAD גבוה יותר)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Internal,

אז אוקי אני מנסה לחבר דרך כבל רשת בשניהם יש לן אז חיברתי את הכבל עשיתי אחד חוסט ואת השני גסט אבל כלום לא קורה הוא כאילו מחייג אבל לא מוצא את המחשב השני מה יכולה להיות הבעיה?<

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by goldan,

שלום ברצוני לחבר כמה מחשבים (כרגע אחד שולחני ואחד נייד) אני גר בבית קומה אחת כך שהשידור לא צריך להיות יותר מרדיוס של 20 מטר (נראה לי שזה מספיק לא ? ) יש לכם המלצות למשהו לא יקר אבל שיהיה יציב וקליט ? יש לי חיבור 012 בכבלים עם מודם terayon TJ715 תודה מראש נב אני יודע ש012 גם מציעים ראוטר כלשהו מי שמכיר את הדגם ואת המחיר האם הוא שווה ועדיף על מאשר לקנות ראוטר לבד ?

24. Started by wombat,

שלום, לאחרונה עברתי מחיבור רגיל חיבור עם חייגן דרך הראוטר(כלומר אני תמיד מחובר דרך הראוטר, לא צריך לחייג), לפני זה היה לי אותו חיבור(עם אותו המודם) רק שהייתי מתחבר דרך מחשב מסויים ודרכו התחברו כל שאר המחשבים בבית. בכמה ימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל פעם לכמה שניות עד דקה לעיתים תכופות(קורה פעמיים שלוש בשעה), חשדתי שזה הראוטר ובאמת שאני מנסה להיכנס לדף ניהול שלו הוא פשוט לא עולה, רק שחוזר החיבור אינטרנט אפשר להיכנס לדף ניהול של הראוטר(על רשת מקומית כמובן). שאני נוגע בו הוא ממש רותח מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בראוטר גם כן. לפני שהשתמשתי בתור ראוטר הוא שימש בתור hub, כלומר המחשבים התחברו דרך מחשב אחר לאינטרנט וחוברו דרך הראוטר ואז לא היו בעיות כאלו. האם זה הגיוני שמאז שאנ…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי בעיה... יש לי מגה וחצי מגה בייט מהירות באינטרנט יש לי ראוטר Internet Broadband Router ושלושה מחשבים מחוברים אל הראוטר.. אז עכשיוו ככה לכל אחד זה מוריד מקסימום על 35...זה עוד בסדר אבל שאני נגיד מכבה מחשב אחד נשארים 2 עדיין זה מקסימום 35...וגם ששתיים מכובים ורק אחד דולק זה מוריד על 35.... וזה לא מנצל את כל הרוחב פס...מה זה? יש פתרון? או איך להגדיר שמתי שמחב אחד מכובה אז השניים האחרים יקבלו יותר רוחב פס וכנל גם לשני מחשבים מכובים...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.