עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by brk2k,

האם אני יכול לשים במחשב שלי 2 כרטיסי רשת ולעשות רשת עם עוד 2 מחשבים?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by F430,

אם אתם יכולים תעשהו את זה בצורה הזאת 10.0.0.138>ואז לאיפה להכנס

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  3. השבוע התחברתי לבזק בינלאומי במקביל לחיבור הקבוע שלי בברק (לחודש נסיון ללא התחיבות).הבעיות בחיבור לשרתים ב (P2P (EMULE אכן נעלמו אך האינטרנט מתנתק כל שעה וקצת גם ללא P2P ברקע.יש לי מודם של THOMSON ואני מחובר דרך HOT.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  4. אני מנסה להפנות פורט של UTORRENT (גרסה עדכנית) למחשב שלי ולא מצליחה. הגדרתי IP סטטי למחשב שלי עם STATIC DHCP ב-TOMATO. הגדרתי את הפורט שרשום ב-UTORRENT ב-PORT FORWARDING ב-TOMATO עם ה-IP הסטטי שקבעתי. ה-FIREWALL של XP מבוטל. ניסיתי ריסט למודם, ריסט לראוטר וריסט למחשב, שום דבר לא עובד. אודה לעזרתכם, פעם ראשונה שאני נתקלת בבעיה הזו ולא מצליחה לפתור אותה. עדכון: הבעיה נפתרה, אפשר למחוק/לנעול.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by simla101,

טוב אז ככה יש לי ולאחי 2 מחשבים עם WIN XP עכשיו אני מחובר ישירות למודם ואחי מחובר אליי (לי יש 2 כרטיסי רשת) עכשיו אני כבר ממש משתגע...מחברים את 2 המחשבים...הכל סבבה מזהים אחד את השני והשני מצליח לגלוש באינטרנט...פתאום פוף הרשת נופלת הוא לא רואה אותי ומסומן שהכבל חיבור רשת לא מחובר...ריסט וזה נפתר... יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? האם יש מצב שזה כבל דפוק? טוב אז ככה...הסתכלתי כרגע במדריך שיתוף אינטרנט שיש פה בסטיקי...ויש לי בעיה קלה...זה פשוט לא אותו דבר כאילו אצלי יש לי 2 כרטיסי רשת ככה שיש לי 2 רשתות בעצם ככה שאני לא יודע באיזה מהן להגדיר מה אני דיי משתגע מכל העסק הזה מישהו יכול לעזור לי לשים סדר בבלאגן? כי הסטיקי לא ממש עזר לי...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by Cr4ck,

האם אני יכול לחבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בעזרת שתי כרטיסי רשת אלחוטים? או שאני חייב שבאחד המחשבים יהיה נתב?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  8. אני יכול להיכנס לאתרים דרך הFF אבל למשל המסנג'ר לא מתחבר וה GMAIL NOTIFIER שלי גם לא מצליח להתחבר... בנוסף גם מאז שהתחילה הבעיה גם יש בעיה בCSS של הורדת דברים מהשרת אבל אני לא בטוח שזה קשור...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by Shortboarder,

שיהיה כמה שיותר גדול ,ואם אפשר גם אתר שנותן Counter מספרי. וכמה איזה אתר שמקצר את שם הלינק לאתר. תודה מראש.

10. Started by Recanati,

שלום חברים אני מחפש מודם סלולרי למחשב נייד Dell Latitude 7490, ראיתי שיש הכנה בפנים למודם כזה WWAN\LTE (סלוט חיבור + אנטנה סלולרית), ראיתי באיביי ואתרים דומים באיזור ה70$ ליחידה. האם מישהו יכול להמליץ לי איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ במחיר שפוי ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by slowdive,

בחיפושי אחרי ראוטר קווי במחיר סביר (עד 200 ש"ח) ניתקלתי בעיקר בDLINK כמשתלם מבחינת מחיר אבל בזאפ ראיתי מלא תגובות שקוטלות את כל הראוטרים הקוויים שלהם,אומרים שהם מתנתקים מלא ולא אמינים.מה דעתכם? על איזה ראוטר קווי אתם ממליצים (עם עדיפות לאחד עם USB לשיתוף מדפסת)?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. Started by Aviv C,

אני מחפש כתבה של Ynet מחשבים על אתרים חינמים שאפשר לאחסן בהם אתרים. חיפשתי מלא זמן אבל לא הצלחתי למצוא. אני בטוח שהכתבה קיימת (או לפחות הייתה קיימת) כי קראתי אותה כשהיא התפרסמה. מישהו יכול למצוא לי אותה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  13. Started by pC gUy,

אז ככה הפינגים שלי תמיד קופצים במשחקים,מ 100 ל 390 ככה ואז זה יורד בחזרה זה קורה לי הרבה ב BF2 גם בשרת הישראלי זה קורה כ שהפינג שלי הוא 16 זה קופץ המחשב שלי נקי מ SPYWARES ווירוסים. תגידו ל ANTI VIRUS KASPERSKY INTERNET יש FIREWALL מובנה בגירסת ה TRAIL?:-X

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  14. 2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  15. גם כשכול המחשבים ברשת כבויים הנורה של הWAN במודם והנורה של הDATA במודם ממשיכות להבהב כאילו האינטרנט עובד , זה נורמלי ? כבלים 013 - חייגן l2TP מודם Terayon 715

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. חשבתי על כזה רעיון.. לחבר אותו לרשת (לא דרך WIFI) עם כבל ETHERNET וןאז לחבר את המחשב הנייד לTV בסלון.. ולראות סרטים (דרך שיתוף קבצים) אבל יש בעיה.. המחשבים צריכים להיות באותה WORKGROUP נכון? המחשב של אימא שלי מוגדר כבDOMAIN.. (ויש דומיין) השאלה שלי.. האם מה אשאני רוצה לעשות אפשרי? והאם ניתן לשנות את זה לWOTKGPUP באופן זמני.. ואז להחיר בחזרה לדומיין.. (כל ההגדרות ישמרו?)

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Cupid Me,

שלום חבר'ה רציתי לשאול מה בדיוק אני צריך בשביל לחבר 2 מחשבים בצורה אלחוטית בלבד, כרגע מחשב אחד מחובר למודם בכבלים והשני ללא גישה לאינטרנט כלל. הכוונה היא לשתף ביניהם את החיבור לאינטרנט. תודה!

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by עידו מ,

אני רוצה לפרוש כבל רשת בבית ובצינור שעובר בקיר כבר יש תשתית פעילה של HOT. התשתית של HOT תגרום לרעשים לכבל רשת ולבעיות תקשורות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. קניתי דומיין על שם חברה מוכרת,פנו אלי בשביל הצעת מחיר,יש הצעות בכמה למכור?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by alonz1,

אני עובר לחדר אחר שאין קליטה לאינטרנט. יש לנו ראוטר שהאנטנה שלו במרחק 3 מטר בערך מהאנטנה שאצלי בחדר (קו ישיר, חדר ממ''ד) אני עובר לחדר שהמרחק מהאנטנה יהיה בערך 8 מטר אבל יש גם פינה בדרך (אם זה מפריע בכלל לקליטה) לקחתי את הלפטופ של אחותי ובדקתי אם יש משם קליטה ולא היה מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לקלוט משם אינטרנט בעוצמה גבוהה ? ד''א, הראוטר הנוכחי שלי הוא MSI RG54GS2

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by T3,

נמעס לי לצלצל כול פעם ולהתאכזב מהמחיר. מי שיודע פחות או יותר כמה עולה 5MB או 4 MB מבזק (ADSL) וגם יעזור לי כמה עולה בבזק בינלאומי שזה הספק. תודה לעונים זה ממש יעזור לי.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. Started by niva401,

האם בנוסף למתן IP קבוע לכל מחשב ברשת,נדרש גם לסמן Disable DHCP Server בנתב? במידה ולא- האם רצוי ש IP יהיה בתוך התחום שהוגדר ב DHCP Server?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  23. שלום, יש לי נתב אלחוטי netgear dgn2200 כשאני מתחברת, אני רואה 54M אבל תוך כמה שניות זה יורד אפילו אל מתחת ל6M ובנוסף (מן הסתם?) הגלישה מאוד איטית (אותו נתב עובד בצורה הקווית בסדר גמור) אשמח לפתרון לבעיה. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by shmizan,

חנוכה שמח! לפני שבועיים קיבלתי ראוטר מסוג RTA 1025W עם 4 חיבורים חוטיים של רשת והוא גם אלחוטי 54 Mbps Wireless Access השבוע קנינו מדפסת אלחוטית ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את המדפסת לראוטר באופן אלחוטי במקום שאני אצטרך לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי לחבר למחשב.. המחשבים בבית מחוברים בכבלים לראוטר (ז"א לא אלחוטי) והמפדסת ממוקמת בסלון כי היא משמשת בתור פקס, מכונת צילום גם וכו'.. מישהו יודע? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. אני מעוניין להתקין לחבר ראוטר מדגם 3CRWE554G72T של 3COMכאשר חיבור האינטרנט הוא ללא חייגן במודם כבלים אני חושב שהוא מחובר דרך 012 חיפשתי קראתי וקראתי עד אי שם הרחק בדפי הפורום קיבלתי מידע חלקי ועוד הרבה שאלות חדשות שצצו לי איזה גרסת קושחה להתקין 2.01.10 או 2.01.05 (מן הסתם הראשונה יותר מעודכנת אבל מישהו בפורם אמר שרק 2.01.05 מתאימה) בנוסף אודה לכם אם תאמרו לי מה הן ההגדרות שעלי להכניס לראוטר כדי שיתן לי גישה לאינטרנט (אני הבנתי שרק DNS+ dynamic IP ) תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים