רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
- 

קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה - 

- 3 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת … - 

- 5 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני כבר מעל לחודש מנסה לפתור את הבעיה ללא הצלחה, יש עשרות דיונים על כך באינטרנט, חלק מקשרים את זה לכרטיס רשת, חלק ל FireWall חלק לארד-דיסק... לכרטיס הקול ועוד ועוד, עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. מה שאני יודע זה שמרגע ששדרגתי את קו האינטרנט שלי ל 40 מגה מ 15 מהוט לבזק, כאשר אני מנסה להוריד קובץ בודד או גרוע מכך מספר קבצים דרך תוכנת שיתוף של ביטורנט (ניסתי כמה) תוך דקות ספורות ניצול המעבד שלי מטפס ל 100% עם עיווטים בסאוונד ולאגים עצבניים של העכבר. כאשר אני פותח את ה Task Managger אני רואה שהביטורנט לוקח כ 10-20% ו system & system interrupt לוקחים את כל שאר משאבי המעבד. מה שהופך את העבודה על המחשב במקביל לבלטי אפשרית. מצד שני עדיין אני מוריד בביטורנט על מהירויות גבוהות … - 

- 5 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

טוב חברים אחרי חיפוש וקריאה בנושא הנה השאלות. אני רוצה WPA + MAC, יש 2 מחשבים אלחוטית ומחשב אחד מחובר חוטי. ראוטר נתב - B-focus 352+ אנטנה 1 תומכת עד 256 WPA תומך wep כמובן אנטנה 2 תומכת עד 128 WPA תומך wep כמובן עכשיו לגבי ה MAC אני מברר אותו בשורת הפקודה ב IPCONFIG/ALL וזה רשום תחת השם physical address? source - זהו מספר המאק של המחשב שאני מרשה לו להתחבר? destination - מה אני צריך לרשום שם? protocol- איזה לבחור ? mode - להרשות מין הסתם למאק שאני מוסיף נכון ? עכשיו לגבי הWPA במה אני בוחר ב PSK או ב 802.1X או שצריך את שניהם ? SIPA - מה צריך למלא בשדה ? port - לא לגעת ? secret - מה למלא? string - הססמא המתבקשת נכון? תודה למי שיעזור. [attachment deleted by admin] - 

- 2 תגובות
- 927 צפיות

- 

- 

שלום, לאחר הגדרת כתובת IP סטטית למחשב שלי, ניסיתי לפתוח פורטים דרך ממשק הנתב. הזנתי את הפורט ואת שם החוק, וכאשר אני לוחץ Apply, התגובה שאני מקבל היא כזו: http://img70.imageshack.us/img70/501/92886975it7.png (ERROR:Error found on page) אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד. תודה מראש ! *יש לציין שניסיתי גם פורטים בעלי 4 ספרות - אותה הבעיה. - 

- 6 תגובות
- 973 צפיות

- 

- 

שלום, עד היום עבדתי עם מודם של Netgear dm200 בתשתית של 100 מגה בבזק (אין פה סיבים). המודם עושה בעיות, ואני מחפש לרכוש מודם חדש. איזה דגם מומלץ פשוט כמו ה dm200 יש היום? בנוסף ראיתי שיש ראוטר/מודם של tp link דגם vr600 v3, האם מומלץ לתשתית של 100 מגה בבזק? תודה. - 

- 1 תגובה
- 747 צפיות
- 1 follower

- 

- 

חברה איך המודם של dynamode pci זה של אינטרנט מהיר ??? - 

- 1 תגובה
- 830 צפיות

- 

- 

מקודם התחילה עליה במהירות של האינטרנט, פתאום hwzone טס לי וגם יוטיוב עובד לי כמו שצריך בלי שאני צריך לעשות רפרש כל פעם שאני עובר לוידאו חדש מה הולך פה? - 

- 17 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

שלום ! במקום העבודה י לי מחשב החובר באמצעות כבל לאינטרנט (רשת של מקום העבודה).שאתי, במידה ואחבר ראווטר אלחוטי לנקודת החיבור זה עבוד כך שאוכל לגלוש באופן אלחוטי באמצעות הטלפון למשל. תודה - 

- 2 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

לפני כחודשיים שדרגתי לחבילת 5 מגה בADSL (הספק שלי הוא נטוויז'ן), בעיקר בגלל ה32kBYTE אפלוד שהובטח לי. הבעיה היא שהאפלוד נשאר יחסית נמוך. באתר הבדיקה של נטויז'ן http://cables2.netvision.net.il/upload אני מקבל 28, בעוד שבאתר של בזק בין לאומי http://212.179.191.175/Check4.html אני מקבל 20 בלבד....... גם באיסיקיו ובביטורנט מהירות השליחה שלי רחוקה מלהגיע ל32. התקשרתי מספר פעמים לבזק ולספק, וכל אחד מהם מפנה אותי לשני ואומר שהכל תקין אצלו.. אציין שמהירות ההורדה פועלת מצוין ואני מגיע בקלות ל650(מתי שזה מתאפשר כמובן). יש למישהו רעיון איפה הבעיה? איך זה פועל אצלכם? - 

- 7 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה הוספתי ראוטר של בזק 6850U ואליו שרשרתי ראוטר ישן של EDIMAX. מאז אין לי אפשרות לשיתוף קבצים בין המחשבים שמתחברים לאדימקס (אחד חוטי ואחד אלחוטי) לבין המחשבים שמחוברים ל6850 (כנ"ל). ניסיתי לבטל את הפיירוול שלו ולפתוח פורטים אך ללא הועיל. יש למישהו נסיון עם הראוטר המעצבן הזה? - 

- 3 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה - 

- 2 תגובות
- 705 צפיות

- 

- 

שלום חברים.. אני נמצא כרגע עם מהירות של 2.5 מגה בבזק כתשתית ו012 כספק. לאינטרנט זהב משלם 29 ש"ח בהתחייבות עד לאוגוסט. בבזק נגמרה ההתחייבות לפני חודשיים ולא ידעו אותי ושילמתי כ81 ש"ח לערך עבור מהירות החיבור עד עכשיו. ברור לי כי המחיר הוא כבד בפרט למהירות הזבלית בה אני נמצא. אני מתחבט מה לעשות וזקוק לעצה טובה.. דיברתי עם 012 והציעו לי עבור 12 מגה במחיר 39 ש"ח..ביררתי לגבי חבילת גיימר בנוסף וטענו כי זוהי תוספת של 24 ש"ח. אמרתי נניח להם כרגע ודיברתי עם בזק...אחרי דסקוס קצר אמרו כי על מהירות תשתית של 10 מגה יגבו ממני 100 ש"ח..המחיר עדיין גבוה לטעמי. דיברתי עם הוט... יש להם מבצע של 99 ש"ח עבור מהירות של 12 מגה כולל ספק טריפל C ללא התחייבות או תשלום על המודם(כך הם טוענים). לכאור… - 

- 7 תגובות
- 817 צפיות

- 

- 

hi I have an issue with my Intel(R) Ethernet Network Adapter E810-XXV the issue from the event log: The network interface "Intel(R) Ethernet Network Adapter E810-XXV-2 #4" has begun resetting. There will be a momentary disruption in network connectivity while the hardware resets. Reason: The network driver detected that its hardware has stopped responding to commands. This network interface has reset 2 time(s) since it was last initialized. my system is : OS Name Microsoft Windows 10 IoT Enterprise LTSC Version 10.0.19044 Build 19044 System Manufacturer Supermicro System Model Super Server System Type x64-based PC SMBIOS Version 3.2 BaseBoard Product X11DPG-QT BaseBo… - 

- 1 תגובה
- 4k צפיות
- 3 followers

- 

- 

למודם שתי יציאות (רשת וUSB, האם ניתן לחבר שני מחשבים שיעבדו באינטרנט בו זמנית? האם גם ניתן להפוך לראוטר ע"מ לעשות רשת בין המחשבים? - 

- 13 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו. - 

- 1 תגובה
- 768 צפיות

- 

- 

מה שקורה זה שאני למשל נכנס ליוטיוב ורואה וידאו ובו זמנית אני מנסה להעתיק את הלינק ולשתף נגיד בפייסבוק ואז הדף לא נפתח לי,רק אחרי שאני עוצר את הסרטון או שנותן לו לרדת עד הסוף אני יכול לפתוח את הדף.כנ"ל כשאני מוריד משהו מרפידשר (יש לי חשבון פרמיום) ואני מנסה להוסיף עוד לינקים הוא לא נותן לי להוריד.אני שם לב שלינק אחד יורד לי בכל רוחב הפס ואני מבין שפשוט הרוחב פס לא מנוהל כנראה כמו שצריך ולכן כשיש הורדות לא ניתן לגלוש בו זמנית. יש לי את ההוטבוקס של הוט מוגדר כראוטר חבילת 12 מגה.יש לציין שכאשר הייתי בADSL 8 מגה לא נתקלתי בתופעות האלו כלל.האם צריך להגדיר משהו בראוטר עצמו או שיש לדבר עם התמיכה של הוט או בזק בין לאומי? אשמח לעזרה נ.ב. שכחתי לציין שאני משתמש בדפדפן כרום פלוס … - 

- 15 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

יש ברשותי כרגע מחשב נייד של HP דגם nc6120 וראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ומסיבה מסוימת המחשב הנייד לא רואה את הראוטר האלחוטי ב- Wireless connection, אני יודע שזה כניראה בגלל שהתעסקו לי עם הראוטר יותר מידי אבל מה שינו ואיפה אין לי מושג. מישהו מכיר את המודם הזה ויודע מה צריך להגדיר בו בכדי שה-HP יראה את הראוטר האלחוטי? **עריכה** הבעיה טופלה - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אז ככה יש לי ראוטר של Edimax דגם BR-6204Wg, והיה מודם של Thomson (בתשתית HOT ובזב"ל) והיה בעיה בחיבור L2TP שפשוט המהירות הורדה לא עוברת את ה5KB/s לא משנה מאיזה אתר (ואני בודק באתרי בדיקת מהירות של הספקית), ברגע שהוצאתי את הראוטר מהמשוואה ועשיתי חיבור ישיר למחשב או עם ראוטר אחר (של 3Com) הכל תקין. הלכתי לפיקוק החליפו ראוטר לראוטר חדש מהקופסא, הגעתי הביתה חיברתי, אותה בעיה, התקשרתי ואמרו לי שאין מה לעשות וחייבים לחזור אליהם (שזה דיי בעיתי בשבילי הם רחוקים). חוץ מזה היתה לי בעיה אחרת במודם של הוט והחליפו לי אותו למודם של מוטורלה שחור קטן (דגם SB5101), ועדיין, מודם אחר ראוטר חדש מהקופסא אותה הבעיה. בשני הראוטרים של Edimax הגרסא מעודכנת לאחרונה (1.61) וניסית Restore to factory… - 

- 16 תגובות
- 4.6k צפיות

- 

- 

- 

נכון להיום אני מחובר כדרך הוט ל100 מגה עם הורדה של 2 מגה בייט, אני לא משתמש כבד ואוכל לחכות קצת יותר להורדות של משחקים וכו'... אני לא משחק ON-LINE ולרשת מחובר רק מחשב אחד ומדי פעם גם סמארט פון שגולש קצת בפייסבוק, מקום מגורים ראשון לציון. קיים תכנון לעשות שימוש בנטפליקס, אני מאמין שאין לי צורך ב100 מגה אך האם אוכל להסתפק גם בחבילות של כ10 מגה? אשמח להמלצה על אינטרנט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף. בתודה רבה מראש! - 

- 1 תגובה
- 1.3k צפיות

- 

- 

נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!! - 

- 1 תגובה
- 771 צפיות

- 

- 

אני קם בבוקר ואיך שאני פותח את העיניים קבלו מה אני רואה בחדשות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382252,00.html פייי יה קברו את בזק האא.? - 

- 14 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה? - 

- 12 תגובות
- 807 צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקנות שם מודם שמתחבקר לכרטיס רשת, אבל גם אמור לעבוד עם נתב, איזה מודם מומלץ לבחור שם? בתודה מראש - 

- 0 תגובות
- 1.6k צפיות

-