עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BSOF,

שלום, אני מעוניין לחבר מחשב נייד ומחשב רגיל ברשת... הכנתי כבל מוצלב, חיברתי...ולא משנה מה אני עושה, הרשת נשארת באותו המצב: "Limited or no connectivity" גם בניסיון להגדיר אותה בצורה שונה, לא השתנה. הגדרתי IP-ים משלי [192.168.0.1...] ההודעה נעלמה, רשם שהרשת מחוברת אךעדיין היא לא תיפקדה... ניסיתי גם דרך האשף להגדיר רשת ביתית עם אותה התוצאה. אשמח לקבל ייעוץ.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  2. שלום לכולם כבר פתחתי נושא לפני יותר מחודש וחצי..אך קצת פחות מפורט והיה לי קצת פחות ניסיון מה שיכול לעזור לכם שתעזרו לי :\ (ניסוח גרוע). - יש ברשותי כרגע רשת קווית בין 2 מחשבים בלבד. - מהירות החיבור לאינטרנט: 2MB, הספק: Netvision. -- הבעייה: פינגים גבוהים בזמן ששניי המחשבים "משחקים" (אח שלי ואני) באותו משחק הרשת וגם כאשר מחשב אחד בסה"כ גולש באינטרנט. - הפיתרון: מחכה למושיע. - איור של התשתית אצלי בבית: http://img383.imageshack.us/img383/1821/sirtut8ft.jpg (* כדיי שיהיה מספיק ברור - תדמיינו את הכבל הירוק המקווקוו מאחורי מחשב א' (הוא לא עובד דרכו). הכבל הירוק שמתחבר מהמודם לשקע ב' הוא כבל ADSL). **** אני יודע שהבעייה היא לא בראוט…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by GrayFox,

מה המצב יש לי ראוטר של + D-LINK DI-714P עכשיו הכל פועל ועם המוזילה אני יכול לגלוש אבל חלק מהאתרים זה לא מצליח ועם האקספלורר אני בכלל לא יכול התקנתי עכשיו מסנג'ר והוא לא מצליח להתחבר בגלל PROXY SERVER ו KEY PORTS תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by a-v-i,

היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by שבע-שנים,

שלום, הייתי רוצה להתחיל להשתמש בproxy ואני צריך עזרה. לפי מה שהבנתי אני בעצם מתחבר לשרת כלשהו והוא מתחבר ליעד שהייתי רוצה להגיע אליו, הדבר מאט את האינטרנט, נכון? איך בכלל מתחילים להשתמש בפרוקסי, אני אמור להוריד תוכנה? והאם יש אפשרות להגדיר התחברות לproxy רק בעת גלישה באתר מסוים, לדוגמה אם אני מעוניין להיכנס לאתר www.one.co.il בלבד דרך פרוקסי, הדבר אפשרי? תודה מראש.

6. Started by amisha,

אני מעוניין להקים רשת קווית ושני במחשבים מרוחקים כך שיש לי לפחות 40 מטר בין המחשב לראוטר האם זה בסדר ? יש לי מודם של סמסונג של בזק ( אם זה משנה משהו ...) יש לכם המלצה לראוטר זול וטוב ואמין במחיר סביר ? ואם אפשר יש לכם איזה מקום שיש בו מדריך להקמת רשת ? אני ממש לא מבין כלום בנושא הזה ............ אבל יש רצון

7. דבר מוזר זה מתנתק לי את הגישה לאינטרנט אבל לא מתנתק מהאינטרנט .. כלומר החיבור לא מתנתק אבל אי אפשר לגלוש ולקבל שום דבר באינטרנט מבחינת תקשורת חוץ כאשר אני עושה כיבוי למחשב והפעלה מחדש זה פתאום עובד בסדר מה יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שאין ספייואר ווירוסים!

8. ניסיתי את כל האפשרויות בראוטר ואין הבדל. ההבדל היחיד הוא שבPPPOA אני מקבל אותם פינגים. בין VC לLLC לא מצאתי הבדל.

9. Started by tal_levi1000,

יש לי עכשיו סוויצ' והוא נראה לי הלך אני מעוניין לקנות חדש אבל אמרו לי שראוטר יותר טוב מה ההבדל בינהם?? ולמה בראוטר יש גם פורטים ל LAN וגם פורט ל WAN??ובסוויצ' לא בשביל מה זה? ותביאו לי המלצה על אחד טוב אני חשבתי על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127013 איך הוא טוב? זה של D-LINK זה חברה טובה נכון? תודה טל

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בין 2 המחשבים בביתי. כרגע אני מתלבט בעיקר בין : א. נתב אלחוטי NETGEAR WGR614 802.11g 54Mbps FW+4 PORT SWITCH 3Y שעולה כ 390 שקלים ב. נתב אלחוטי *זמין במלאי !! * LINKSYS WRT54G ACCESS POINT ROUTER 802.11g שעולה כ 490 שקלים חבר שעבד בברק ומבין בתחום המליץ בחום על הלינקסיס. אך הוא יקר ב 100 שקלים שהייתי שמח לחסוך. הדבר היחיד שמעניין אותי זו איכות הקליטה (שידור בעצם). איזה מהם מומלץ יותר? והאם יש משהו אחר שמומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  11. אפשר לראות את הערכים בקישור המצורף http://forums.ort.org.il/files/30/2286565/6449186.jpg המחשב מחובר לראוטר edimax 6114, כאשר port forwarding מוגדר נכון. המחשב מחובר באלחוט. מחשב אחר, שמחובר לנתב בכבל מראה פינגים סבירים מאוד. החיבור הוא ADSL 750 ושני המחשבים מריצים XP SP2 עם zone alarm מופעל. אפשר לתקן את המצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…

13. לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

ftp://ftp.netvision.net.il/home/o/oran_e/ מכיל PDFים עם מדריכים לכל סוגי המודמים הנפוצים של בזק, שאפשר להפוך לנתבים רק מעביר את הלינק לא אחראי בעצמי על ליקוט המידע.. תהנו

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. היי יש לי רשת של שני מחשבים המחשב הראשון הוא בעצם שרת ומיתחבר לאינטרנט האמצעות חייגן והשני (מחשב לקוח) מחובר אליו בכרטיס רשת אני מתחבר לשרת עם Remote Desktop Connection של win xp אבל הבעיה שלי היא כזו איך אני יכול לתת למחשב שרת דרך המחשב לקוח פקודה להיכבות או הפעלה מחדש כי במקום כיבוי בהתחל יש לי התנתק כלומר לסיים את החיבור לשרת ממחשב הלקוח ותודה מראש מאיר

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by עמיר שחר,

שלום רב אני מעוניין לבנות רשת פנימית מהירה להברת קבצים (ללא אינטרנט). הרעיון הינו 4 מחשבים אשר מחוברים בניהם בהמצאות נתב בסגנון הזה (http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9203887) כאשר כל עורך יוכל להכנס ולהמשיך ת'פרויקט העריכה שלו של כל מחשב ללא קשר למקום עליו הוא שמור. הרעיון בעתיד הינו בניה של מחשב הדיסקים אשר יחזיק העברת נתונים גדולה. השאלות הנשאלת כאן והחשובה מאוד הן (יחול להיות שחלקם לא מתאים לפורום הזה בדיוק): 1. האם משהוא יצא לו לעבוד על רשת 1GB האם יש לו תלונות המלצות? 2. איך קצב העברת הנתונים בין שני מחשבים??? 3. האם אני עובד על מחשב מספר 1. ובאותו זמן עורך אחר עובד על מחשב מספר 2. אך את הפרויקט הוא שמר על מחשב מספר 1. האם העובדה שהמחשב צרי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

לא רק גלישה איטית...(בחלק מן האתרים)...אלא גם LOW ID באימיול ובמשחק SOF2 MP DEMO הפינגים שלי גבוהים בטירוף...500-300... מה לעשות??. יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הכבלים (נטויזיון)...פיירוול של וינדווס פעיל...

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by LOL,

יש לי בבית רשת חוטית ואני רוצה שהpsp שלי יוכל גם להתחבר לרשת אז חשבתי אולי לחבר למחשב שלי כרטיס רשת אלחוטי ובעצם ליצור רשת אלחוטית רק בין המחשב לpsp זה אפשרי? והעיקרון כל מה שאני יצטרך זה כרטיס רשת אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by roeiw,

קיבלתי מבזק מודם\נתב TNN Aztech 600E ומאז המהירות השליחה איטית ביותר (פחות מקילובייט אחד). מסתבר שזה קשור להגדרות כרטיס רשת אז ב Speed/Duplex Settings שיניתי מ Full Autonegotiation ל Force10 Half Duplex וזה הסתדר הבעיה היא כשאני מעלה קבצים למשל שולח באיסיקיו קבצים המהירות הורדה צונחת (מ250 ל 20 ככה). מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sahargt,

היי אני מחובר בכבלים לחבילה של 5 מגה ובדקתי את החיבור שלי באתר הבא http://pcpitstop.com אין נראה לכם ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. הראוטר: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=713 התייאשתי כבר שנה אני מנסה למצוא את האייפי שלו... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by barel,

אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  24. אני לא רוצה להגביל את המהירויות אני רק רוצה להבין מה מהירות החיבור של התוכנות (נראה לי איטי) אני משתמש כרגע ב DU METER אבל הוא נותן לי רק מהירות כללית מה שמוזר זה כשאני משתמש בBITCOMET המהירות שהDU מציג לי היא גדולה מזו שהקומט מציג (ואני לא מדבר על הבדל של KB או 2, אלא פי 2, 3)

25. אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים