רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
לפעמים אני חווה בעמודים שמציגים תבנית שבורה ולפעמים תמונות לא טוענות. לשם הבהרה הנה תמונת מסך:
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים העברתי את המחשב שלי ממקום שהוא היה למקום אחר ומאז אין לי אינטרנט,התקשרתי לתמיכה של החברה שאני נמצא אצלה ואמרו לי לבדוק את הראוטר,אבל לפי הפותר בעיות במחשב הוא רושם שיש לי בעיה ששרת nds אינו זמין מה אתם מציעים לעשות ? תודה לעוזרים נ.ב הראוטר של idmax
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקבל סרט DVD שנמצא כרגע ביוון. בגלל שהיה איזה עיכוב במשלוח הוא עוד לא יצא משם ואין מצב שאקבל אותו עד יום שני (חייב להיות פה עד אז). האם ישנה דרך טובה להעביר את הקבצים שנמצאים על ה-DVD באינטרנט ? מדובר על 3 או ארבעה קבצים של ג'יגה כל אחד. כמו כן, האדם שאמור להעביר לי את זה הוא ממש לא מסתדר עם טכנולוגיה (כמעט טכנופוב) אז הפתרון צריך להיות פשוט. יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האלן, כבר מספר שנים שיש ברשותי את הראוטר Edimax BR-6204 כששלושה מחשבים מחוברים אליו דרך כבלים. לאחרונה חבר הביא את הראוטר levelone wbr-3406tx שאליו היו מחוברים 2 מחשבים דרך כבל ועוד מחשב אחד דרך WIFI (וגם פלפונים) איך המודם היה מתנתק מספר פעמים ביום ולכן החזרתי את הראוטר הקודם (Edimax) ב-Edimax רציתי לעשות שחלק מהמחשבים יהיו מחוברים דרך כבלים ומחשב אחד ופלפונים יתחברו דרך הWIFI... חיברתי את האנטנה נכנסתי להגדרות, הגדרתי סיסמה/שיניתי סיסמה ואפילו אפשר למצוא את הרשת כשמחפשים רשת אלחוטית... אבל אחרי שמכניסים סיסמה במחשב הנייד/פלאפון בעצם שום דבר לא מתחבר לראוטר, מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה אני צריך לשנות בשביל שזה יקבל אותי\יתן לי להירשם ואיך אני עושה את זה???
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי היום edimx br 6104k הראוטר לכבלים קיצר אני לא מצליח להתקין אותו חיברתי בעזרת כבל רשת רגיל את המודם (טריון) לראוטר לכניסת wan ומשם בסוויץ של הראוטר חיברתי כבל רשת רגיל למחשב שלי עכשיו התחברתי לפי החוברות לאשף התקנת רשת של הראוטר ואני לא יודע מה להגדיר במקום הזה הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא ב תמונות נקרא step 1 עכשיו הנה פרטים מודם טרוין . ערוצי זהב. נמצא באזור הרצליה. ספק ברק 013 .חבילה של 750 .יש לי 2 מחשבים לחבר תודה למי שיעזור לי אני אפילו יתגמל ! נערכה ההודעה ותוקנו השגיאות כתיב
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תודה רבה על העזרה, אך אני לא מבין כ"כ טוב אנגלית ולא יודע על מה ללחוץ. אם תוכל להביא לי הסבר אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר archer VR400 וה'LAN ports' שלו מוגבלים ל100 מגה יש אפשרות לגרום להם להגיע ליותר כדי שאני אוכל להשתמש בזה עם הסיב אופטי?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לא מזמן התקינו לי ראוטר בכדי שיהיה WI-FI ללפטופ של אחותי בבית. אמרו לי גם שכשיש ראוטר לא צריך Firewall אלא רק AV. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לשפוך קצת אור על הנושא להסביר לי מעט מה זה ראוטר מטרתו כל העניין עם הפיירוול וכל מידע נוסף יתקבל בברכה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר הכי זול מצידי אפילו בלי וויפי שתומך מאהmbps רק שאני לא יודע מה לרשום בחיפוש באליאקספרס/איביי וכו.. מישהו יכול לשים כאן לינק לדגם הכי זול ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי שכל פעם שאני בא להכנס למשחק עצמו אחרי שכבר הכנסתי שם משתמש והכל אז הוא עושה באיזשהו שלב disconected from the server ובאותו מחשב עם ספק אינטרנט אחר זה עובד מעולה.. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? ומה אפשר לעשות? ואם זה חסימת פורטים איך מוחיכים את זה ואומרים לחברה של הספק? בתודה מראש אסי
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
התחברתי לכבלים קיבלתי מודם טומסון ואני מעוניין להעיף את החייגן הבנתי שיש צורך ברוטר המודם מחובר למחשב בודד כך שהראוטר יכול להיות חוטיח - על איזה רוטר תוכלו להמליץ לי והאם יהיה צורך לבצע בו ניטוב פורטים וכאלה? כי ממש אין לי זה לזה :-\
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה מהירות גלישה יותר עדיפה לי! 1. קצב הורדה של 3 מגה וקצב העלה של 150K? 2. קצב הורדה של 2.5 מגה וקצב העלה של 256K? אני רוצה לציין כי האינטרנט משמש אותי לגלישה באתרים ולמשחקי רשת! חשוב לי יותר שאני יוכל לשחק במשחקי רשת ללא פינג גבוהה! אני לא מישתמש באינטרנט להורדת קבצים או משהו כזה! ברור לי שקצב הורדה של 7 מגה יותר טוב, אבל אני מעדיף תשובה על הנתונים שהעלתי לפה! תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אח שלי ברשת כך שיהיה שיתוף אינטרנט, ושניתן יהיה לגשת ממחשב אחד לשני. איזה תקנים אני צריך שהראוטר יתמוך לצורך כך? החיבור שלי הוא ב-ADSL, הספק הוא ברק במידה וזה משנה. כמו כן, האם יש המלצות על דגמים לא יקרים מדיי שתומכים ברשת אלחוטית במהירות 54Mbps, הקנייה היא מחו"ל, אז נגיד משהו עד ה-50 דולר +/-. Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה התקנתי ראוטר של חברת DLINK DIR-300 ומהירות ההורדות HTTP ירדה ל 60-70 בזמן שלפני זה הוריד לי על מקסימום. יש לי מהירות 2 מגה של בזק ספק נטויז'ן. גם בביטורנט , פתחתי את הפורט שהוא משתמש בו - יש את האור הירוק הזה ועדיין הוא מוריד בין 4-10KB וזה לא אמור להיות ככה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? [br]פורסם בתאריך: 2.03.2009 בשעה 17:54:39 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות גלישה שונות..איטיות בגלישה לאתרים וכו'.. ping למשתמשים בספקים אחרים וב-012 מקבל timeout כל 10 בקשות בערך.. זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי... במחשב מסויים ברשת הביתית יש בעיות מהירות. לדוגמא, שאני מעתיק עליו קבצים המהירות יורדת דרסטית ל 1MB, או צופה בקובץ וידאו שיושב על הכוננים הקשיחים שלו הסרט נתקע. (רשת ביתית 10/100) לא ביצעתי אף שינוי במערכת הכוללת ובמחשב המסויים. בעקבות הבעיות התקנתי דרייבר לכ.רשת של REALTEK מהאתר שלהם. לא עזר לבעיה. מדובר בווינדוס 7. מה לדעתכם ניתן לעשות? יש תוכנת דיאגנוזה שיכולה להבהיר מאיפה מגיעה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הנתב שלי שהוא LYNKSYS WTS4GV60 לרשת האינטקנט (אני מחובר ל HOT עם מודם של צוטורולה עם חייגן רגיל) כל הפניות ל 012 לא עזרו נכנסתי לאתר שלו וניסיתי לעקוב אחרי ההוראות באתר של LINKSYS וזה לא עזר הבעיה שאין לי איפה להכניס את ה USER NAME ואת ה ססמא בהגדרות של הנתב ברובריקה המתאימה CABLE MODEM אם מישהו יכול להאיר את עייני אינ אודה לו מאוד תודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-