רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש בWIN7 עם ראוטר של ASUS AM604G מידי פעם יש לי בעיה מוזרה במהירות ברשת הפנימית. אני בודק את המאפיינים של הרשת ורואה שהמהירות היא 10 מגה לשניה במקום 100 מגה לשניה לאחר איתחול המחשב המהירות שוב חוזרת ל 100 מגה לשניה. מצורפות שתי התמונות עם המהירויות לפני ואחרי האתחול. מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לתקן את זה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כרגע מלא מבצעים בחו"ל, מסתבר שהגויים סגרו כניסה של ישראלים (ואולי אף אירופאים) לחלק מהאתרים האמריקאים ....בזיון. אני חייב למצוא דרך להתחבר לאתרים האלה מהארץ כך שיראו שאני מארה"ב. אין לי בעיה לשלם על פרוקסי או כל דרך אחרת העיקר שיהיה מאובטח ויעבוד מהר כמעט כמו דפדפוף רגיל ללא שוני (צריך להעביר פרטי אשראי שם). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
טווח המחיר 350-500 בערך, שיהיה יציב עמיד ויקלוט די רחוק, לפחות 5 מטר.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בביתי רשת אלחוטית במופעל ע"י מודם-נתב בזק מסוג D-Link DSL-2760. אני מעוניין להרחיב את הרשת האלחוטית לאגף מרוחק באופן שהחלק המורחב לא "יראה" את הרשת המקורית (החלק המורחב נועד למטפלת סעודית זרה). עשיתי זאת ע"י הגדרת רשת "אורח" בנתב (wl0-Gust2) וחיבור רפיטר מסוג D-Link DAP-1360. לצערי טווח הרשת אינו מכסה את כל האגף בו אני מעוניין. שאלתי: (1) האם הגדרת רשת "אורח" לא מקטינה את רוחב הפס של הרשת? (איטיות). (2) מה עוד ניתן לעשות להגדלת טווח ובידוד רשתות?. סלילת קו תקשורת פיזי בין הראוטר המקורי לאגף הנ"ל אפשרית (אבל מסובכת), הוספת מתאמי תקשורת על קו יהחשמל אולי בעייתית עקב חשמל תלת פאזי. ברשותי ראוטר נוסף לא פעיל מסוג D-Link 655
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפעמים האינטרנט שלי פשוט מתחיל להיות איטי, בלי הורדות פעילות או תוכנות לשיתוף קבצים. אתרים עולים לאט, קובץ לבדיקת מהירות מאתר בזק יורד במהירות של 17KB בערך (ויש לי אינטרנט 5 מגה) עד כה חשבתי שאלו סתם בעיות זמניות בתשתית או ספק, אבל עכשיו לשכנים שגרים מתחתי יש רשת אלחוטית פתוחה ויש להם אותה תשתית ואתו ספק (בזק ונטויז'ן) רק הם גולשים ב 2.5 מגה. באותו הזמן שהאינטרנט שלי בקושי עובד, חיבור אליהם פותר את הבעיה. שמתי לב שגם כאשר אין בעיה אצלי ברשת, אצל השכנים עדיין הכול עובד יותר טוב, במיוחד טעינת סירטונים מיוטיוב. יש לציין שכשאין אצלי את הבעיה מהירות ההורדה תקינה (650KB) אבל כל השאר עובד פחות טוב. לכאורה לשכנים שלי אמורים להיות תנאים זהים לשלי מבחינת בעיות בתשתית או בספק, אז א…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לא משנה סוג החיבור העיקר שיתחבר לשכנים תקציב עד 100$ אפשר מebay ,dealextreme ושוט... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
גם כשכול המחשבים ברשת כבויים הנורה של הWAN במודם והנורה של הDATA במודם ממשיכות להבהב כאילו האינטרנט עובד , זה נורמלי ? כבלים 013 - חייגן l2TP מודם Terayon 715
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הבעיה הזאת קיימת כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא היה לי זמן להתעסק עם זה ובנוסף הבעיה רק מחמירה. הבעיה היא שלאחר זמן כלשהו שהראוטר מחובר לאינטרנט הדפדפן(ניסיתי גם עם דפדפנים שונים) מפסיק לעבוד כלומר הוא כותב לי שאין אפשרות להציג את הדף בגלל שאין חיבור לאינטרנט, אבל שאר הדברים ממשיכים לעבוד כלומר האימיול נשאר מחובר וממשיך להוריד וגם היוטורנט עד שהוא צריך להתעדכן עם הטראקר. יש לציין שהבעיה הזאת קורת כמה פעמים ביום בזמנים אקראיים ובזמן שאין לי דפדפן הנורית של האינטרנט לא נכבת כלומר לפי הנורות של הראוטר אני מחובר באופן רגיל. כדיי לסדר כל פעם את הבעיה אני מכבה ומדליק את הראוטר. יש לי בינתיים 2 חשדות למה זה קורה: 1. בגלל שאני מוריד הרבה, ובגלל זה "מנתקים" אותי כל כמה זמן. (הספקית…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Router של LevelOne 4port ומודם של כבלים של Terayon אני רוצה ליגרום ל Router לחיג לבד נעזרתי במדריכים אבל זה לא נתן לי כלום אני ב Router מה אני צריך לירשם אני ב אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הי אנשים. מאתמול התחילה לי בעיה עם אתרים בחו"ל. האתרים בחו"ל עובדים בסדר מדי פעם אבל לרוב יוצא ש- FireFox פשוט נתקע ב- looking for www.abcdefg.com אתמול זה גם קרה לי ובכלל לקח לראוטר מלא זמן להתחבר אז החלפתי IP ואז זה עבד. אז אני רוצה לדעת עם הבעיה אצלי בראוטר או שיש את זה לעוד אנשים. יש לי ראוטר Edimax AR-7064g
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לבקש את עזרתכם.. יש לי בבית מחשב נייח, מחשב נייד, מודם אלחוטי ומדפסת. כיצד ניתן להגדיר רשת ולשתף את המדפסת כדי לשלוח אליה הדפסות גם מהנייד? מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP תודה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי עסק "קטן" שבו ישנם 35 מחשבים, ישנו שרת win server 2003 אבל תפקידו רק לאחסן כונן שמשותף ברשת וכל המשתמשים מאחסים שם את הדברים. בכל מחשב בנפרד מותקן אופיס אחר, (XP,2000,2003,2007,2010) השאלה שלי אם יש אפשרות לייעל את זה, כדי שאני לא אקנה כל רשיון בנפרד ואתקין בנפרד על כל מחשב, האם ישנה אפשרות להתקין רק על השרת את תוכנת האופיס, למשל 2010, וכל המחשבים בעצם יתחברו אליו ויעבו מהאופיס שמותקן בו. איך זה מתבצע צריך לרכוש רשיונות לפי מספר יוזרים ואיך פיזית מתבצעת ההתקנה, בכל מחשב צריך להתקין את התוכנה או לעבוד מול שרת, איך הדברים האלה בכלל עובדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי עכשיו מהאיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170747505006&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 האם החיבור הוא של כבל רשת רגיל או אחר כמו של טלפון? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד אבל אני חייב להגדיר בין שניהם כתובת ידנית.. האם ניתן איכשהו לעשות זיהוי אוטומטי בין רשתות?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות גלישה שונות..איטיות בגלישה לאתרים וכו'.. ping למשתמשים בספקים אחרים וב-012 מקבל timeout כל 10 בקשות בערך.. זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו אנטנות יותר חזקות לנתב שלי הסתכלתי בEBAY ויש שם מוצרים מאוד שונים שכל אחד הוא בעל DBI שונה האם הם סתם חרטטו את הDBI או שזה אמיתי מה שהם כותבים? http://www.ebay.com/itm/WIFI-12-DBI-2-4GHZ-BOOSTER-ANTENNA-SMA-WIRELESS-WLAN-P-/280638671074?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41575e48e2 http://www.ebay.com/itm/7dbi-2-4GHz-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-RP-SMA-/270835612087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f0f79b7 http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10dBi-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-/310351690302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484266fa3e
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
צריך להתקין לחבר שקנה את הראוטר הזה הייתי אצלו עכשיו אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם לי יש אותו הרואטר של בזק אבל התקין לי את זה טכנאי האם אפשר מדריך שיוביל אותי להצלחה? בעקרון חיברנו את הרואטר לADSL ולמחשב לכניסה של הכרטיס רשת ומה הלאה? ברגע שאני מכבה ומדליק הוא מזהה את החיבור וכותב משהו בפינה הימנית למטה יש אנימצה אבל אינטרנט עצמו אין כנראה אני צריך להגדיר כמה דברים אני משער מה השלבים שאני צריך ללכת בהם תודה אגב מדובר בשני לאבטופים לאחד יהיה מחובר הסימנס והשני יקלוט אותו בשביל לאפשר גלישה WIN XP אנגלית חיפשתי עכשיו איזה 20 דקות מדריכים אבל לא מצאתי פתרון
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-