עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by e.s,

העלתי את מהירות האינטרנט שלי עכשיו אני מנסה להפעיל אינטרנט במחשב השני ולא עובד אולי זה בגלל שאני עשיתי הגנה של -firewall בהתקשרות?? עשיתי שיתוף של-local area conection 2 וזה בכל זאת לא עובד מה הבעיה??? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by slim_shady,

מה אני צריך לשנות בשביל שזה יקבל אותי\יתן לי להירשם ואיך אני עושה את זה???

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  3. היי. ברשותי נתב מודם ROTAL RTA 1025W, נתב על הפנים שעושה לי מלא בעיות. אני מעוניין לקנות נתב עם ביקורות טוב, עדיף לא דרך בזק כי הם כבר מכרו לי לוקשים בעבר. מחפש נתב אמין בטווח של עד 250 ש"ח, אני צריך נתב עם מודם? כי לא זכור לי שיש לי מודם בבית. תודה

4. שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by dolevzora,

שלום יש לי ראוטר של בזק dlink ושאני מתחבר ומתנתק אז זה לוקח לפחות 3 דקות ככה 5 דקות אני מעוניין שאני יוכל להתנתק ולהתחבר כמו חברים שלי תוך שנייה הם מתנתקים ומתחברים יש לי אפשרות לעשות דבר כזה ? אולי להתקשר לבזק ולבקש מהם ? אה ויש לי שתי מחשבים על האינטרנט שלי יש לי אינטרנט 10 מגה ולפעמים אני גולש גם על האינטרנט שלי מהנייד אז 3 איך אני יוכל לעשות שאני התנתק והתחבר מהר

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. משהו יוכל לעזור לי למצוא לפחות את השם של הכרטיס רשת שלי? אני אחרי פורמט ואין לי את הדיירברים שלו.. דרך התוכנה EVEREST זה לא מועיל. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. Started by krusty,

הי. יש לי בעיה מעצבת ביותר. 2 מחשבים ברשת מחוברים דרך ראוטר קווי אדימקס. בשניהם יש אינטרנט, שניהם עושים פינג בין אחד לשני ללא כל בעיה. הגדרתי שיתוף בשניהם שם הרשת זהה בשניהם. מחשב אחד רואה את המחשב השני בשיתוף והצלחתי להגדיר כונני רשת שעובדים תקין. במחשב השני כאשר אני עושה map network drive הוא רואה את הרשת ואת שם המחשב הראשון ברשת אבל כשלוחצים על שם המחשב הראשון הוא חושב אך לא מראה את הכוננים שמוגדרים בשיתוף. אפילו ניסיתי לרשות לו את הנתיב \\computer name\drive name וכלום הוא חושב שעה ולא מגיב. מה עוד אפשר לעשות??? הרי קיים פינג תקין בין שניהם?? תודה רבה אסי

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by MP,

שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  11. שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by re5pect,

שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by morany,

היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by ehud4,

שלום מישהו מכיר פקודה שבאמצעותה אני יכול לראות את כל הפורטים שפתוחים אצלי גם ל outbound וגם ל inbound? אני לא מדבר על netstat כי netstat מראה רק את הפורטים הפעילים כרגע. אני מחפש פקודה שתראה לי מצב של כל הפורטים במחשב בלי קשר אם הם פעילים או לא. כמו כן, שזה לא יהיה דרך ה חומת האש, כי שם לא מוצג הכל. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by shay tidhar,

יש לי ראוטר של LEVEL ONE ומודם סמסונג (המגהץ). יש לי אינרנט 1.5 אבל בביטורנט מוריד לי על 10 - אני יודע שצריך לפתוח פורטים אבל המדריכים שמצאתי לא רלוונטים לנתב הזה. פניתי אל החברה שיעזרו לי והם אמרו לי שאי אפשר לפתוח תחום של פורטים(לפי מה שאני יודע בטורנט זה 6900-6999) אלא לפתוח פורט פורט למרות שיש רק מקום ל20 פורטים (נראה לי)! חוץ מזה ההוראות שלהם לא היו כ"כ ברורות... אני לא מבין כ"כ טוב בכל העיניין הזה אז בקשה מי שיכול לעזור שיעזור אבל הוראות ברורות בבקשה! תודה!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. http://www.dynalink.co.nz/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1025W זה הראוטר. ^ יש תמונה,מה אני צריך לבחור מהאפשרויות ולמה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by atryhard,

שלום אנשים. כרגע אני עם תשתית סיבים, תקוע עם איזה ראוטר בשם חברת ״halny״. חברה חדשה נראית ככה, אבל הרבה ניתוקים. אין מה לפנות לספקית אינטרנט כי יביאו עוד ראוטר דפוק אחר. לכן חשבתי על לקנות ראוטר. תנו דברים שכדאי לחפש כשרוצים לקנות ראוטר. דבר אחד חייב להיות: שיהיה מבוסס על openwrt (או שאפשרי לבסס אותו). תודה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. הבעיה הזאת קיימת כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא היה לי זמן להתעסק עם זה ובנוסף הבעיה רק מחמירה. הבעיה היא שלאחר זמן כלשהו שהראוטר מחובר לאינטרנט הדפדפן(ניסיתי גם עם דפדפנים שונים) מפסיק לעבוד כלומר הוא כותב לי שאין אפשרות להציג את הדף בגלל שאין חיבור לאינטרנט, אבל שאר הדברים ממשיכים לעבוד כלומר האימיול נשאר מחובר וממשיך להוריד וגם היוטורנט עד שהוא צריך להתעדכן עם הטראקר. יש לציין שהבעיה הזאת קורת כמה פעמים ביום בזמנים אקראיים ובזמן שאין לי דפדפן הנורית של האינטרנט לא נכבת כלומר לפי הנורות של הראוטר אני מחובר באופן רגיל. כדיי לסדר כל פעם את הבעיה אני מכבה ומדליק את הראוטר. יש לי בינתיים 2 חשדות למה זה קורה: 1. בגלל שאני מוריד הרבה, ובגלל זה "מנתקים" אותי כל כמה זמן. (הספקית…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by ayacoby,

יש לי רשת ביתית עם 2 נייחים ונייד שהיו מחוברים ע"י נתב EDIMAX 6204 ומודם אלקטל של בזק, בסופת הברקים של לפני כ-10 ימים כנראה נשרף המודם והחלפתי אותו למודם סימנס C2-010 ומאז יש לי בעיה שוב להגדיר את הרשת . כאשר אני מחבר את כל החיבורים ע"פ מה שצריך ז"א ADSL למודם, כבל רשת מהמודם לכניסת WAN בנתב ויציאות מהנתב למחשבים נורת ה-ETHERNET LINK\ACT לא דולקת לי ולכן כלום לא עובד. האם ישנה בעיה בראוטר כלאמר גם הוא נפגע ? ואם כן היות וכל שאר הנוריות דולקות ומראה שכן יש חיבור אלחוטי תקין וכאשר אני מחבר את הכבל מהמודם לאחד היציאות בנתב ולא לכניסת ה-WAN כל הנוריות מראות תקינות מלאה האם ישנה אפשרות להשתמש בו כהאב עם חיבור אלחוטי ? תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by SyLeR,

שלום. רציתי לדעת איזה מהירות גלישה יותר עדיפה לי! 1. קצב הורדה של 3 מגה וקצב העלה של 150K? 2. קצב הורדה של 2.5 מגה וקצב העלה של 256K? אני רוצה לציין כי האינטרנט משמש אותי לגלישה באתרים ולמשחקי רשת! חשוב לי יותר שאני יוכל לשחק במשחקי רשת ללא פינג גבוהה! אני לא מישתמש באינטרנט להורדת קבצים או משהו כזה! ברור לי שקצב הורדה של 7 מגה יותר טוב, אבל אני מעדיף תשובה על הנתונים שהעלתי לפה! תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני הולך לעשות רשת ביתית בכבילה ואני מתלבט לגבי איזה כבל להשחיל בקירות.. בשביל שלא יהיו הפרעות.. וניתוקים הבית הוא קוט'ג והכבל צריך לעבור קומות מה אתם מציעים לי אולי כדאי להשקיע וללכת על CAT7 ולחפש לו שקעים תואמים ומתאמים לRG45????

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by pachinka,

שלום לכולם! רציתי לבקש את עזרתכם.. יש לי בבית מחשב נייח, מחשב נייד, מודם אלחוטי ומדפסת. כיצד ניתן להגדיר רשת ולשתף את המדפסת כדי לשלוח אליה הדפסות גם מהנייד? מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP תודה!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. Started by [ViT],

המיתוג הוא לפי החוקים של STP גם ב- UNICAST? כלומר יכול להיות ש-FRAME יעבור מסלול ארוך כי אחד הפורטים במסלול הקצר הוא NONDESIGNATED?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  24. Started by edeNF,

שלום, בזק החליפו לי ראוטר משום שהקודם התקלקל וקיבלתי את הראוטר 2650U של D-Link. עם הראוטר הקודם יכלתי לפתוח שרת ב COD4 והייתי נותן את ה IP לחברים והם היו מתחברים אלי ויכלנו לשחק. בראוטר החדש הם לא מצליחים להתחבר גם אחרי שפתחתי את הפורט שדרכו הם מתחברים (פורט 28960). למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by Matan.K,

לאחרונה התחברתי לשירות הADSL. שמתי לב לתופעה משונה שיש לי - אני צריך להתקשר למספר כלשהו בעזרת חיבור המודם (בפעם אחרונה סתם כתבתי מספר, הוא לא משנה) ורק אז נורית הLINK נדלקת. עד אז - כלום. לא שזה מפריע לי יותר מדי, אבל מדוע זה ככה? תודה לעונים. מתן.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים