רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אוקיי אז חשבתי להזמין את הLINKSYS WRT54GL כמו שהמלצתם פה, נראה שאנשים מאוד מרוצים ממנו והוא גם מריץ לינוקס, זה נשמע נחמד. עכשיו יש לי טלפון אלחוטי בבית ושמעתי פעם מזמן שאם הטלפון עובד בתדר 2.4 גיגה (אני עוד צריך לראות באיזה תדר מה שיש *לי* בבית עובד) אז יכול ליהיות מצב שהנתב והטלפון משבשים את הפעילות האחד של השני ... האם מצב כזה יכול להתרחש כיום? אם כן יש לעניין פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקים לכיתה פורום פשוט, עדיף VB אבל אני לא יודע איפה מתחילים ולכן יש לי כמה שאלות: 1. זה בחינם? כי הבנתי שיש משהו שעולה שם כסף 2. אפשר למצוא אכסון מספיק בחינם? אני מניח שפורום של 40 איש לא צריך כ"כ הרבה מקום 3. צריך ידע במסדי נתונים וPHP? או שכבר קיים מסד נוח לאדמין? (אני מכיר את המסד של האדמין לקוח אבל אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים, או שזה בעצם נחשב למאחורי הקלעים? זה מן חלון בעברית עם כל המידע על משתמשים וחסימה ושינוי פרטים והכל...) תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר Dlink di-524 . המחשב שלי מחובר ישירות עם מודם לראוטר וכך אני גולש. לאחי יש מחשב בחדר הסמוך ואני רוצה לקנות לו כרטיס רשת USB שמתאים לראוטר הנ"ל. יש לו כרגע כרטיס של LEVEL1 אך הוא נהרס מהר מאוד ובכלל ממש לא הייתי מרוצה ממנו,היו הרבה מאוד תקלות ולא הצלחנו לגלוש כמו שצריך. אני רוצה כרטיס רשת עמיד וטוב שמתאים לראוטר בטווח של עד 150 שקל. על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים במחשב שלי 2 כרטיסי רשת ולעשות רשת עם עוד 2 מחשבים?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני חיברתי באמצעות 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים, באחד המחשבים יש אינטרנט ובאחד אין... אמרו לי לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר גם את המודם (מודם ALCATEL שחור ADSL) חיברתי אותו וזה עדיין לא עובד... מה אני צריך לעשות?? לשנות הגדרות או משהו??
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי יש לי 2 מחשבים ישנים בבית מחוברים ברשת קווית אני מחליף את נתב הישן בנתב אלחוטי של בזק שיש לו גם כניסות קוויות השאלות- האם לבצע הגדרת רשת במחשב החדש בזמן התקנת WINDOWS או לאחריה? האם בשני מחשבים הישנים שימשיכו להיות מחוברים קווית-ידרש הגדרת רשת מחדש?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
first of all i am sorry for typing in english. cause on this computer i don't have hebrew. i need to build a network for the internet connection in my house. i don't want a wireless network due to medical reasons, and i don't want a network with cabels going threw all the house, because i need it to connect to 5 computers. some people told me about a network that will go threw the phone lines, and also threw the electrisety wires. i need to know what is faster, also compare to the wireless system, and maybe sugestions for other network. thanks alot and sorry about the fact that it is in english.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של חברת נטגיר לבן כזה. בראוטר הקודם יכולתי להוריד מהמירק בלי לשחק עם הפורטים, כנראה שפה יש בעיה ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל להוריד במירק. מה לעשות ? איך לדעת איזה פורטים לפתוח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום בעבר הייתי מחובר לניסוי של האינטרנט בכבלים, והיה לי רשת בין שני המחשבים שלי על אחד יש xp ועל השני 98se, והכל עבד טוב. עכשיו אני מחובר לכבלים עם מודם ambit(מודם שונה מזה שהיה לי), וכשאני מגדיר רשת - ניסיתי דרך ההגדרות האוטמטיות של xp, אז החיבור לאינטרנט לא עובד. ברק הסבירו לי שזה בגלל שהמודם מקצה כתובת ip למחשב, והרשת מקצה לו Ip שונה. למישהו יש דרך לפתור את הבעיה? קראתי את המדריך ליצירת רשת פה באתר, אך כשאני לוחץ ממאפיינים של ה dialer, שמחשב אחר יתחבר דרך זה לאינטרנט - אני לא יכול להתחבר יותר(שגיאה 769). ד"א מופיע לי ב network connections עוד icon בשם - usb cable modem .
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אוף........איזה מעצבנת הפרסומת הזאת אני לא מצליח לחסום אותה הוספתי ב HOSTS את השורה הבאה, וזה לא עזר לי http://www.ynet.co.il/banner/dz/555.html מה לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בבית מחשב נייח שבמחובר לראוטר בחיבור ETHERNET רגיל. כמו כן יש לי מחשב נייד שמחובר לראוטר אלחוטי כמובן. אני מנסה ליצור רשת ביתית ולא מצליח. אם אני יוצר במחשב אחד, במחשב השני יש לי אפשרות רק ליצור רשת ביתית ולא להצטרף אל אחת כזאת. אני מנסה לעשות את התהליך בשני המחשבים ובשניהם זה עושה לי את אותה בעיה. כמובן ששני המחשבים על ווינדוס 7 שניהם פרופשיונל. אודה לכם אם יש לכם איזשהו מושג בזה, אני ממש רוצה להעביר כמה קבצים ממחשב אחד לשני שחלקם מעל הנפח שיש לי בFLASH DISK. תודה רבה ושבת שלום לכולם!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה אני צריך לשנות בשביל שזה יקבל אותי\יתן לי להירשם ואיך אני עושה את זה???
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח שרת משחק או כל שרת אחר עם הראטור, זה תמיד פותח שרת עם האייפי הזה 10.0.0.1, איך אני עושה שזה יביא אייפי של האינטרנט? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
hay אני כימעט סיימתי הורדה של קובץ iso ענק . כאשר היתה הפסקת חשמל פיתאומית שקטעה את ההורדה לפני סיומה האם יש דרך כולשהיא לחדש את ההורדה? חיפשתי ב-faq של EXEEM וגם ב- google , אולם לא מצאתי חומר רלבנטי אם לא , האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות חידוש הורדה במקרה שכזה ? האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות ביצוע חיפוש בתוכנה עצמה (כמו exeem) ולא תלויות באתר כזה או אחר? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ראוטר קוי : LINKSYS BEFSR41 V. 4.2 ניסיתי לעשות עידכון FW ומשהו השתבש. כרגע אני לא יכול להתחבר דרכו לרשת. ניסיתי לבצע ריסט, וזה לא הולך. ייתכן ואני מבצע את הריסט לא נכון............? יש למישהו מושג בענין ויכול לעזור לי - צעד אחר צעד?...... אני לא יודע בכלל, באיזה מצב צריך להיות הראווטר , ואיזה כבלים, אם בכלל, צריכים להיות מחוברים אליו, כשאני עושה את הריסט. בבית יש לי רשת לשלושה מחשבים, ולאור הבעיה אני יכול להתחבר לרשת רק עם מחשב אחד, לכן אני חייב לפתור את הבעיה מהר.. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום שלום, אני משתמש בפיירואלל SYGATE PRO החדש, (אני מניח שהוא חדש אם הורדתי אותו היום) אני מנסה להפעיל על המחשב שלי שרת SHOUTCAST, סתם בשביל להשמיע לחבר פה ושם שיר, עכשיו בתוך המחשב אני יכול להיכנס לאתר של השאוט קאסט רק דרך http://localhost:8000 וזה נכנס וסבבה, אבל אם מישהו חיצוני או אפילו אני פשוט דרך האייפי ולא דרך הלוקאלהוסט מנסה להיכנס, אין הוא לא נותן, עכשיו נתתי לתוכנה של הווינאמפ והתוכנה של השאוטקאסט ALLOW לחיבורים, ובלוג אני רואה 09/08/2004 03:09:14 Allowed 10 Outgoing TCP 82.166.***.*** 8000 10.0.0.43 3871 C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe Normal 1 09/08/2004 03:10:14 09/08/2004 03:10:14 Ask all running apps יעני את זה הוא מאשר אבל מה אני רואה ש…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום ... יש לכם את הכרטיס רשת הזה ומשחקים ללא בעיה במשחקי רשת ? ובגלישה הוא בסדר<? וגם קליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות שיתוף כוננים תקיות ברשת עם ראוטטר? שיתוף תקיות /כוננים כדי להעביר מידע בין מחשב למחשב ברשת ראוטר EDIMAX6102 מודם ETH1320 קראתי תמדריך אבל רציתי לדעת אם זה עובד כי לא הצלחתי עשיתי שיתוף על תקיעה נתתי הרשאות ואז יש לי יד מתחת לתקייה אבל לא כחולה
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט לא מבין כלום כלום ברשתות תקשורת יש לי בבית שתי קומות ומחשב עם המודם למעלה והמחשב השני למטה אני העברתי כבל רשת מהחלונות מבחוץ זה מכוער ומגעיל ולא נוח ושמעתי גם מסוכן אם יש ברק אני לא יודע מה זה נתב רשת אלחוטית וכל כאלה משהו פה יכול להסביר לי ממש בקצרה איך זה עובד ומה אני צריך לקנות שזה יעבוד לי בלי חוטים? *המחשב למטה הוא נייד של IBM ויש בו כרטיס רשת אלחוטי
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
בס"ד יש לי ראוטר MIMO של EDIMAX אז אני מתלבט בין 2 אלו: EW-7618Ug http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 EW7628IG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 אם אין הבדל אז כנראה שאעדיף את הUSB...
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-