עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים 6881-6889 בתוך הגדרות הראוטר? לפי מה שהבנתי זה משהו שקשור ב NAPT אבל אין לי מושג איך מתעסקים בזה... תודה. רשמתי את אותה הודעה בטעות גם בפורום חומרה אז אם זו עבירה אני מצטער...

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by Libby,

שלום לכולם.... אני אנסה לבטא את עצמי בצורה חוקית ככל האפשר.. בכל פעם שאני מורידה תוכנה שתאפשר לי "השגת" מוסיקה, סרטים וכו'.. כגון אימיול, שראזה וכדומה, התוכנות פועלות, אבל בצורה איטית להחריד. כשהתקנתי shereaza זה פעל ממש מהר ואחרי שבוע או שתיים נהיה איטי מאווווווד... אימיול ממלא את הפונקציות שלו לעיתים רחוקות, ובאיטיות בלתי נסבלת...ניסיתי להתקין שוב מספר פעמים וכלום לא יוצא!!! ביטורנט אני לא מעוניינת. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות בהגדרות שיזרז את עבודת התוכנה, אבל הורדתי הגבלות... אם למישהו יש מושג מדוע זה קורה, וכיצד ניתן לשנות את המצב, בבקשה דברו!!!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by GuglyBu,

היי חברים, אני צריך לבחור ראוטר שיחבר לי שני מחשבים ניידים או מחשב נייד ומחשב נייח (לא סגור על זה בינתיים) בחיבור אלחוטי. האינטרנט שלי הוא אינטרנט בכבלים 2.5M עם ספקים שלהם. כמובן שהייתי מעדיף ראוטר כמה שיותר זול שיעשה את העבודה. טווח השידור פחות מעניין אותי כי הבית קטן. אשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. יש לי 3 מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מאחד המחשבים. האם יש איזו דרך להוריד דרך אימיול בכל המחשבים ולא רק דרך המחשב עם ה IP האמיתי?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Riddle_Ace,

שלום, אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. יש לנו 3 מחשבים, ב-2 קומות ואנחנו רוצים לחבר בינהם. הקו האווירי בינם לבין המקום שאליו אני רוצה לחבר את המרכזית הוא פחות מ-10. אני בספק אם בכלל 6. השאלה שלי היא - אם אני ארכוש כרטיסים אלחוטיים וראווטר אלחוטי של 54 מגה (קיצר המוצרים הכי זולים...) של החברה level one או Edimax, האם הרשת תעבוד?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  6. אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by davidbr,

יש לי בעיה מוזרה. אני מחובר ב adsl, 1.5M. ואני לא מסוגל לשלוח יותר מ 8KB (בדיוק, 8,192B) בפעם. אני מדבר על מידע, לא על מהירות. למי יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. לא הצלחתי להבין למה הבדלי המחיר הגדולים האלה ביניהם וגם אם כולם תקן N למה שניים מהם מוגבלים לMBPS150 הרי חשבתי שזו כל המהות של תקן (המהירות) ועוד שאלה, מצורפים הפרטים של הראוטר שלי (siemens sl2-141), אתחבר אל הראוטר עם 2 מחשבים נייחים ברשת קווית (כאשר שני המחשבים תומכים במהירות 10\100\1000) השאלה האם הראוטר תומך בזה כי לא מצאתי שכתוב משהו לגבי זה האם מהירות העברת הנתונים בין המחשבים שאקבל בפועל היא באמת 1000 לחלק ל8: 125מגהלשנייה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by david_moshko,

תודה רבה על העזרה, אך אני לא מבין כ"כ טוב אנגלית ולא יודע על מה ללחוץ. אם תוכל להביא לי הסבר אני אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. יש לי בחדר ממ"ד מחשב אחד, שאליו מחובר המודם, וממנו אני מתחבר לאינטרנט. בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש, והשאלה שלי היא: האם שווה לי לקנות ראוטר או לא להסתכן ולקנות פשוט כבל רשת אחד ארוך? כי כמה אנשים כבר אמרו לי שאם אני אשים ראוטר בתוך ממ"ד זה רק יעשה בעיות, ושהאינטרנט יעבוד יותר לאט, או שבכלל לא יעבוד. אז מה ההצעה שלכם? אגב, אם ההצעה היא לחבר את המחשבים עם כבל אחד ארוך, אז תסבירו לי בבקשה מאיפה לחבר את הכבל ועד איפה? (אני באינטרנט כבלים). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by justsumone,

אז ככה, קניתי לא מזמן ראוטר של Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n ורציתי שתמליצו על מודם לקנות איתו (: כרגע הראוטר מחובר למודם ADSL ישן של בזק RTA 1320 שככל הנראה לא מסתדר עם החבילת 4MB כפי שאמרו לי בתמיכה הטכנית אודה מאוד אם תוכלו להמליץ על מודמים שנמצאים במלאי ב www.ksp.co.il או www.ivory.co.il (למרות הביקורות הרעות עליהם) משום שמשם אני מתכוון לקנות אותו, אלא אם תגידו לי לרכוש מבזק/בב"ל. (: תודה מראש אנשים טובים

12. Started by The-Devil,

שלום אני רוצה להיתחבר ממקום מרוחק (העבודה) למחשב שלי בבית בבית יש לי ראוטר של Edimax ניסיתי להישתמש בתוכנה של הוינדוס Remote Desktop פתחתי את הפורט שאמרו לי לפתוח (3389) ובמחשב שלי הגדרתי שאני אוכל להיתחבר (עם שם משתמש וסיסמא, וסימנתי את כול הV שצריך) אבל הוא לא מתחבר אני חושב שהפורט שפתחתי הוא לא נכון, אז אולי מישהו יודע מה הפורט הנכון? או שלא טעיתי בזה, ואז אני אצטרך להישתמש בתוכנה אחרת מישהו ממליץ על משהו מעניין? ואם אפשר גם אז איזה פורט צריך לפתוח בשבילה? תודה דקל

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by topgun,

האם אפשר לשתף חשבון אימייל בין 2 מחשבים המחוברים ברשת (98 ו-XP)? אם כן, אז האם אפשר לשתף בין אאוטלוק 5 (WIN 98, אופיס 97) ואאוטלוק 6 (WIN XP, אופיס 03)? (אני יכול להתקין אופיס 03 גם במחשב השני אם צריך) ושאלה אחרונה: אם אפשר לעשות את זה, האם כדאי? זתומרת, זה לא יהיה מסורבל/איטי? אם לא כדאי או אי אפשר בדרך שציינתי, אז איך בכל זאת אפשר לשתף חשבון POP3 (מהספקית) על שני מחשבים? (בלי לשמור הודעות על השרת) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by OC,

הבעיה שאני מנסה להתקין את רשת אינטרנט הביתית שלי זה עושה שגיאה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by wombat,

שלום, לאחרונה עברתי מחיבור רגיל חיבור עם חייגן דרך הראוטר(כלומר אני תמיד מחובר דרך הראוטר, לא צריך לחייג), לפני זה היה לי אותו חיבור(עם אותו המודם) רק שהייתי מתחבר דרך מחשב מסויים ודרכו התחברו כל שאר המחשבים בבית. בכמה ימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל פעם לכמה שניות עד דקה לעיתים תכופות(קורה פעמיים שלוש בשעה), חשדתי שזה הראוטר ובאמת שאני מנסה להיכנס לדף ניהול שלו הוא פשוט לא עולה, רק שחוזר החיבור אינטרנט אפשר להיכנס לדף ניהול של הראוטר(על רשת מקומית כמובן). שאני נוגע בו הוא ממש רותח מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בראוטר גם כן. לפני שהשתמשתי בתור ראוטר הוא שימש בתור hub, כלומר המחשבים התחברו דרך מחשב אחר לאינטרנט וחוברו דרך הראוטר ואז לא היו בעיות כאלו. האם זה הגיוני שמאז שאנ…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  16. התחברתי לכבלים קיבלתי מודם טומסון ואני מעוניין להעיף את החייגן הבנתי שיש צורך ברוטר המודם מחובר למחשב בודד כך שהראוטר יכול להיות חוטיח - על איזה רוטר תוכלו להמליץ לי והאם יהיה צורך לבצע בו ניטוב פורטים וכאלה? כי ממש אין לי זה לזה :-\

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. שלום! הציעו לנו חבילה משודרגת בHOT כדי לעבור אליהם מYES. החבילה כוללת TV+אינטנט+טלפון. המודם שמקבלים בחינם משם הוא זה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm מה אתם חושבים עליו? האם הוא יכול להיות משודרג לראוטר כמו האלקטל 510 פרו(הלא יציב) שיש לי כרגע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? (אני אשאל גם שם כשהם יתקשרו שוב אבל עוד שאלה למי שבמקרה יודע: אולי יש אפשרות לקבל מהם מודם אחר? אולי יותר טוב בתוספת תשלום סימלית?) נושא שני אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אלחוטי ועל שני כרטיסי רשת אלחוטיים(רצוי זולים בחריץ PCI)? ראוטר אמין במיוחד שיכול להתמודד עם לפחות 250-300 חיבורים. האם ראוטר שיש בתוכו גם מודם(\חייגן?) יהיה עדיף ע"פ הסתמכות על המודם שהכלבים יביאו לי? (התקציב הוא כ30…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  19. שלום אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לא משנה סוג החיבור העיקר שיתחבר לשכנים תקציב עד 100$ אפשר מebay ,dealextreme ושוט... תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Internal,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. הייתי לקוח של בזק בתשתית וספק. אני יודע שעברתי לספק חדש, אבל איך אני יכול לדעת אם גם התשתית התנייד, או שנשארתי עם תשתית מנוהל על ידי בזק?

22. donkeyserver no2? משום מה אני מקבל הודעה שהסרבר מת אבל הIP שלו תקין וחבר שלי בנטויזן כן יכול. זה פשוט קרה יום אחד. זה לא טבעי.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by [ViT],

המיתוג הוא לפי החוקים של STP גם ב- UNICAST? כלומר יכול להיות ש-FRAME יעבור מסלול ארוך כי אחד הפורטים במסלול הקצר הוא NONDESIGNATED?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by edeNF,

שלום, בזק החליפו לי ראוטר משום שהקודם התקלקל וקיבלתי את הראוטר 2650U של D-Link. עם הראוטר הקודם יכלתי לפתוח שרת ב COD4 והייתי נותן את ה IP לחברים והם היו מתחברים אלי ויכלנו לשחק. בראוטר החדש הם לא מצליחים להתחבר גם אחרי שפתחתי את הפורט שדרכו הם מתחברים (פורט 28960). למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. היי כולם! אז גיליתי לאחרונה שחיברו את הבניין שלי (חיפה) לאנלימיטד ולסלקום פייבר. אני רוצה לעבור לאחד מהם (כרגע מחובר לבזק, מקבל מהירויות חצי כוח) ולא ממש יודע האם יש הבדל אמיתי והאם יש יתרונות/חסרונות לכל אחד מהם.. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש משהו עדיף מהשניים, ובמידה וכן, למה? תודה ענקית מראש!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים