רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כרגע אני מחובר ב MPLS משהו כזה של הכבלים (לכל אחד בבית יש איפי - 3 מחשבים) הכל טוב ויפה עד שנוצר לי בעיה שכאשר אחד המחשבים שולח קובץ כזה או אחר במסנג'ר, איסיקיו, אימאייל כל הבית מושבת פשוט אני לא מצליח אפילו להיכנס לאתרים וכדומה... השאלה שלי היא כזאת האם יש איזה פיתרון לעניין שלא יווצר לי הבעיה הזו - ראוטר עם ווסט (אם יש כזה אם כן איפה ניתן למצוא) ? זה די דחוף כי אני קצת מרגיש כמו ב-56 קי בזמן השליחות שלו והוא מוריד בישביל כל העולם ושולח בישביל כל העולם תודה רבה, משה .ש.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אם כן מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כי כל המדריכים ברשת מבוססים על המודם ALCATEL תודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני מעונין להקים רשת בבית עם 3 מחשבים . היום יש כל כך הרבה חברות שנותנות פתרון עם רשת אלחותית כדוגמא : בזק האם כדאי ואם לא מה כן כדאי תודה :
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושני מדפסות( אחד לכל מחשב-אחד צבעוני ואחד ליזר שחור) נתתי למדפסות ולמחשב אישורי שרינג אני יכול להדפיס אצלי וגם אצל הבן הבן יכול להדפיס אצלו אך לא אצלי יש הודעת שגיאה SMART 32-BIT GETWAY ERROR ??????????????????????????????????????????????? CAN'T LOAD SMART YTILITY LIBRARY ( COD 126) THE SPECIFIED MODULE COULD NOT BE FOUND התקשרתי לבזק שנתן לי את הראוטר וניסינו הכל ללא הצלחה פניתי ישירות למחלקת התמיכה וגם עם הממונה הראשית והם לא ידעו לפתור עבדתי בשיתוף עם בזק ומיקרוסופט והגיעו למסקנה שאני צריך לפנות לקבוצת הדיון
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי, במחשב האחר בביתי מותקן המודם הראשי, ובמחשב שלי מותקן הראוטר האלחוטי. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוצאתי מהרשת ביתית, חיברתי למחשב החדש את ה- USB של הראוטר האלחוטי, עשיתי כמה התקנים שצריך לעשות בווינדוס, ויש לי עכשיו אינטרנט במחשב החדש. הבעיה היא שהוא מתנתק כל כמה זמן. הקליטה טובה, היא על מצויין. משום מה לא יודע למה האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן. אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאני שולח במסנג'ר ממחשב אחר בבית (שגם נמצא ברשת הביתית, במחשב הזה מותקן המודם הראשי) קבצים גדולים למחשב שלי, אז מתחילות כל הבעיות וזה מתנתק, למרות שבמחשב הישן שהיה מחובר לרשת הביתית זה בכלל לא היה קורה. זאת אופציה שלדעתי נראית הכי סבירה כרגע לבעיה, כי כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אצל נועה יש אותו במבצע יחד עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ב-340 ש"ח. תומך בחיבורי PPTP/L2TP סטנדרטיים של בזק וכבלים? יש למישהו משהו רע לאמר עליו?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקים לכיתה פורום פשוט, עדיף VB אבל אני לא יודע איפה מתחילים ולכן יש לי כמה שאלות: 1. זה בחינם? כי הבנתי שיש משהו שעולה שם כסף 2. אפשר למצוא אכסון מספיק בחינם? אני מניח שפורום של 40 איש לא צריך כ"כ הרבה מקום 3. צריך ידע במסדי נתונים וPHP? או שכבר קיים מסד נוח לאדמין? (אני מכיר את המסד של האדמין לקוח אבל אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים, או שזה בעצם נחשב למאחורי הקלעים? זה מן חלון בעברית עם כל המידע על משתמשים וחסימה ושינוי פרטים והכל...) תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני משתמש ב- FlashGet בשביל להוריד מ- RapidShare ולפעמים כשאני רוצה להוריד טורנט או לינק לאימיול דרך זה אז אין אפשרות, ה-FlashGet מזהה את הלינק, שם אותו ברשימת ההמתנה להורדה אבל כשמגיע תורו (או פשוט כשאני מקדם אותו ללמעלה) אז הזמן מתחיל לרוץ אבל זה לא מתחיל לרדת משום מה. חיפשתי משהו בהגדרות ויש הגדרה איפשהו שהאם להוריד לינקים לאימיול או משהו כזה וזה מסומן כן. פה נתתי סקרין שוט לאחר כדקה שלינק לטורנט לא יורד וגם אם הייתי מחכה יותר אז לא היה יורד (פעם ראשונה שחבתי שאני מוריד טורנט אז רק אחרי איזה 10 דקות שמתי לב ל-FG שהטורנט לא יורד). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בוקר טוב לכל מי שרק קורא. בזמן האחרון אני חווה עם 013 ברק בעיות תכופות עם חיבורים לאתרים מחו"ל. האם עוד לקוחות של ברק נגררים כך בבוץ?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי אתרים טובים או מקומות שאני יכול ללמוד מהם ולהרחיב את הידע על רשתות, אינטרנט ,מחשבים וחכדומה???? רצוי בעברית...?????? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב כמו שרשום בכותרת אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי ברשת האם ניתן לעשות זאת וכיצד ?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אני גר ביחידת דיור, ליד הבית שבו נמצא הראוטר. מחוץ לבית יש קליטה סבירה, אבל בפנים יש לי ניתוקים. רציתי לדעת האם יש איזה כרטיס רשת USB או משהו שאנ ייכול לקנות למחשב כדי לקלוט טוב יותר בתוך הבית ? האם יש אפשרות לשים עוד ראוטר מחוץ לבית שלי ושהוא יתחבר לראוטר המרכזי ? תודה חג שמייח
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכל המתעניינים קניתי ראוטר של OVISLINK ועכשיו תוכנות השיתוף שלי לא מורידות שום דבר אני מתאר לעצמי שזה בגלל הפיירוול שיש בו אבל השאלה שלי איך אני מסדר את זה אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות emule ו dc++ תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרגע רשת כזו בבית: מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+) סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים. באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...) ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד) אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית. מה אתם מציעים לי לעשות? לפי מה שאני יודע אני יכול : 1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?) 2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בנייד אשמח לתשובות והצעות! (עריכה:הוספתי ד…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מגדיל טווח tplink wa901nd חיברתי אותו עם כבל לראוטר והגדרתי אותו AP. הבעיה שיש לי שכל כמה זמן )שעות) המגדיל טווח מפסיק לתפקד. ואם עושים רסטרט אז מסתדר שוב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בחדר ממ"ד מחשב אחד, שאליו מחובר המודם, וממנו אני מתחבר לאינטרנט. בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש, והשאלה שלי היא: האם שווה לי לקנות ראוטר או לא להסתכן ולקנות פשוט כבל רשת אחד ארוך? כי כמה אנשים כבר אמרו לי שאם אני אשים ראוטר בתוך ממ"ד זה רק יעשה בעיות, ושהאינטרנט יעבוד יותר לאט, או שבכלל לא יעבוד. אז מה ההצעה שלכם? אגב, אם ההצעה היא לחבר את המחשבים עם כבל אחד ארוך, אז תסבירו לי בבקשה מאיפה לחבר את הכבל ועד איפה? (אני באינטרנט כבלים). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה רבה רבה מראש למי שעונה לי אני תקוע עם הדבר המעצבן הזה כבר הרבה זמן בכל אופן...קיבלתי ראוטר של אדימקס מדגם br-6104w...עכשיו...אני כבר חודש נאבק איתו שיעבוד...אני מחבר את כל הכבלים כמו שכתוב וכמו שדיברתי עם אנשים שמבינים וכך אמרו לי...חוצמזה כל הנורות על הראוטר פועלות ומראות כאילו יש עבודה... אבלללללללל..הבעיה היא שכשאני פותח דפדפן ומנסה להגיד לראוטר לגשת לדיפולט IP אדרס שלו...הוא לא מוצא אותה... אמרתי לכל פרוטוקלי הTCP/ip שלי למצוא כתובת אייפי אוטומאטית... מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא בסדר/ אם צריכים עוד מידע על המערכת (ווינדווס 98 לא חושב ששאר הרכיבים חשובים אבל אם כן אני אעלה מפרט מלא) בכולופן תודה רבה למי שיעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר הנ"ל (+DL614) של חברת D-Link... אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי הבעיה התחילה לפני שבועיים שהאינטרנט פשוט לא עלה... התקשרנו לתמיכה של בזק בינלאומי ואחרי כמה בירורים התומך אמר שהבעיה היא בהגדרת הDNS, מכיוון שניסיתי ולא הצלחתי לכוון את הDNS, הורדתי FirmWare מאתר D-Link, התקנתי והכל טוב ויפה.. למחרת ההתקנה של הFirmware החדשה, הראוטר התחיל להתנתק אחרי חצי שעה (בערך) של גלישה באינטרנט.. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה והפתרון היחיד שמצאתי עד עכשיו הוא לנתק את הראוטר מהחשמל, ולחברו חזרה... אשמח מאוד לקבל הצעות לפתרון תודה מראש, זיו :-*
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שהראווטר יתחבר לאנטרנט רק כשאני מעוניין ולא באופן אוטומאטי, עם הפעלת המחשב. נכנסתי להגדרות של הראווטר אך אין אופציה כזו. ישנן אופציות של הגבלת זמן. מה עליי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני יודע שחיבור 100 מגה בעייתי ב L2TP - אבל כאשר אני מחובר דרכו הפינגים לכל האתרים בנטויזן סביב 90ms. לכל אתר אחר בארץ נתונים טובים סביב 15ms. החיבור שלי הוא גיימר 014. אגב כאשר אני חוזר ל MPLS גם החיבור לנטויז'ן חוזר לסביב 15 ms . מדוע זה קורה? ניתוב גרוע בתוך החברה? - לא נראה לי שיש קשר לפרוטוקול הבעייתי L2TP.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד הוא גר בלוק לידי בקומה 1 ואני בקומה שלישית יש לו אינטרנט אלחוטיי והמרחק ביננו רחוק ויש קירות וכו' הוא בא אליי עם המחשב הנייד ואנחנו הצלחנו להתחבר לאינטרנט מאצלי לראוטור האלחוטי שלו זה בערך איזה מרחק של 100 מטר לפחות אני רוצה לקנות\ למחשב שולחני שלי כ.רשת אלחוטי כדי להתחבר אליו ואני והוא נעשה רשת אלחוטיתית ביחד ונשתף תמחשב שלי השני וכך העברת קבציןם מהירה תהיה לנו אני לא יודע איזה כ.רשת אלחוטי שיקלוט תתטווח הזה שהוא יותר מ 100 מטר יש לי מחשב נייד שלי ישן שעם כ.רשת שהוספתי לו וזה לא קלט בכלל כי הכרטיס רשת ישן מפעם שהטכנולגיה הזאת רק התחילהץ....... אז במה לבחור כי ראיתי מלא מלא כרטיסים ב 100 שקל וראיתי גם כמה 200-300 .. השאלה מה אני צריך מה יתאים לי...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-