עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by IME3,

צריך להתקין לחבר שקנה את הראוטר הזה הייתי אצלו עכשיו אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם לי יש אותו הרואטר של בזק אבל התקין לי את זה טכנאי האם אפשר מדריך שיוביל אותי להצלחה? בעקרון חיברנו את הרואטר לADSL ולמחשב לכניסה של הכרטיס רשת ומה הלאה? ברגע שאני מכבה ומדליק הוא מזהה את החיבור וכותב משהו בפינה הימנית למטה יש אנימצה אבל אינטרנט עצמו אין כנראה אני צריך להגדיר כמה דברים אני משער מה השלבים שאני צריך ללכת בהם תודה אגב מדובר בשני לאבטופים לאחד יהיה מחובר הסימנס והשני יקלוט אותו בשביל לאפשר גלישה WIN XP אנגלית חיפשתי עכשיו איזה 20 דקות מדריכים אבל לא מצאתי פתרון

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום אני רוצה לחבר את הנתב שלי שהוא LYNKSYS WTS4GV60 לרשת האינטקנט (אני מחובר ל HOT עם מודם של צוטורולה עם חייגן רגיל) כל הפניות ל 012 לא עזרו נכנסתי לאתר שלו וניסיתי לעקוב אחרי ההוראות באתר של LINKSYS וזה לא עזר הבעיה שאין לי איפה להכניס את ה USER NAME ואת ה ססמא בהגדרות של הנתב ברובריקה המתאימה CABLE MODEM אם מישהו יכול להאיר את עייני אינ אודה לו מאוד תודה מראש מיקי

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by Neus,

אז ככה חברים, ברצוני לגלות מה היא סיסמאת הWEP של הרשת הביתית שלי(שכחתי אותה, או שבכלל אף פעם לא ידעתי אותה, משום שלא אני הגדרתי אותה ) ועל מנת להיכנס לממשק אני מקליד את הכתובת הבאה 192.168.2.1 ואז admin 1234 ושום דבר לא קורה, הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא עוד פעם :s05:.. אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה המטרידה הזאת

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  5. שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by noam12,

Trendnet 108 Mbps 802.11g Wireless Firewall Router TEW-452BRP איך הנב הזה לעומת הנתב שכיום ברשותי ( LINKSYSWRT54G v5) ואשר גורם לי בעיות תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. היי, אני יודעת שיש לו כבר כרטיס רשת בפנים אבל מה אני עושה מכאן? זה לא מוצא שום רשת למרות שיש לי רשת אנטרנט בבית. יש איזשהן הגדרות לשנות? להגדיר? תודה.

8. Started by t-macc,

האלן בכמה ימים האחרונים המודם שלי נכבה ונדלק לעיתים תכופות. יש משהוא שאפשר לעשות או שזה לא ברמתי ? תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by Pleiadian,

אהלן חבר'ה, המקום שאני עובד בו קיבל מחשב נייח חדש, שנמצא במרתף. התקנתי במחשב הקודם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אני חושב של Edimax), והקליטה הייתה סבירה. המודם/נתב משולב (Siemens ADSL SL2-141) יושב בקומה אחת למעלה, קומת הקרקע. איזה כרטיס רשת אלחוטי (פנימי או חיצוני) הייתם ממליצים להתקין בשביל קליטה מירבית? אין מגבלת תקציב. תודה מראש למי שעוזר. תום

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by zombe,

שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by itaic,

שלום לכולם אני הזנתי מפתח WEP לרשת הביתית שלי... הקטע הוא ששכחתי אותו ואני לא מסוגל עכשיו להתחבר אליה. איך אני מוצא אותו? זה מופיע איפשהו במחשב? תודה

13. שלום , אני מעוניין לדעת עדיפות נמוכה לSTREAMING דרך הROUTER , WRT54GL , קושחה של TOMATO , איך אני עושה את זה ? מה האפשרויות ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by TripMan,

הרי מה שאנחנו משלמים לספק הוא לא באמת מה שאנחנו מקבלים , לדוגמא אם משלמים עבור 10MB לא באמת מקבלים את המהירות הזו, אז לא חובה להגדיל את התשתית כמו שתמיד מציינים...נכון? כלומר לדוגמא, אני יכול לשלם לספק עבור 10MB ולהשאר עם תשתית של 2.5 ולקבל את המהירות הרגילה של 10MB שכולם מקבלים(עם תשתית של 10- שזה יוצא סתם בזבוז כסף).?? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by קרול,

אני לא מומחה במחשבים. קניתי נייד וחברתי אותו עם כבל מוצלב למחשב הביתי. עשיתי כל מה שיכולתי ואני רואה, מכל מחשב, את הכונן המשותף במחשב השני אולם לא יכול לגשת אליו. מה לעשות? תנו כוון או אתר נוסף של מידע קרול

16. Started by yk241,

שלום! ברשותי סוויטצ' וראוטר. אני מעוניין לחבר את הראוטר לסוויצ' כיצד עלי לעשות זאת? ראוטר: edimax br-6204wg תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by dolevzora,

שלום יש לי ראוטר של בזק dlink ושאני מתחבר ומתנתק אז זה לוקח לפחות 3 דקות ככה 5 דקות אני מעוניין שאני יוכל להתנתק ולהתחבר כמו חברים שלי תוך שנייה הם מתנתקים ומתחברים יש לי אפשרות לעשות דבר כזה ? אולי להתקשר לבזק ולבקש מהם ? אה ויש לי שתי מחשבים על האינטרנט שלי יש לי אינטרנט 10 מגה ולפעמים אני גולש גם על האינטרנט שלי מהנייד אז 3 איך אני יוכל לעשות שאני התנתק והתחבר מהר

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. שלום לכולם, מאז יום כיפור אני סובל מבעית מהירות מציקה נורא באינטרנט, חשבתי בהתחלה שזה הכל היה בתקופת החגים בגלל העומס על התשתיות, אבל זה כבר ככה מאז, ולא משתנה, מדובר על חיבור 12 מגה ביט ב014 בכבלים הבעיה מאד מוזרה, קליפים ביוטיוב עם מעל מיליון צפיות יטוסו על 720P במהירות מטורפת, כל קליפ של מתחת מ100,000 צפיות, פשוט לא יעלה בכלל, בקטע שעל 360P אני אצטרך לחכות הרבה זמן. דרייברים לכרטיס מסך לדוגמא מנווידיה, ירדו על 1.3 מגה בייט לשניה, וכלמני קבצים סוררים, ירדו על 20 קילו בייט לשניה, עוד בעיה מאד מאד מעיקה, היא יוטורנט, הוא פשוט לא עובר את ה100 קילובייט לשניה במצטבר, גם עם טורנטים של אלפי סידים. עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, ריסטרטים למחשב, למודם, לראוטר, עשיתי גם הארד ריסט ל…

19. Started by Or94,

לסבא וסבתא שלי יש מחשב והיום הייתי אצלהם ופתאום לא היה אינטרנט. הם מחוברים לאינטרנט דרך מתאם אינטרנט אלחוטי של בזק והספק שלהם הוא אורנג'. התקשרתי לאורנג' והם הסבירו לי מה לעשות וזה לא הצליח. בסוף הנציג של אורנג' אמר לי שצריך לקנות כרטיס רשת חדש. איפה קונים כרטיס רשת ואיך מחליפים אותו וכמה הוא עולה? האם יש עוד משהו שכדאי לעשות לפני שקונים כרטיס רשת?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by abcdjkh,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לנתב עם טווח קליטה גדול. (תקציב: עד 499 ש"ח) חשבתי על אלו: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n נתב אלחוטי Edimax AR-7265WnA כולל מודם ASDL נתב אלחוטי Linksys WRT160N האם הנתב של LINKSYS לא בעל מרחק קליטה קטן יותר, כי אין לו אנטנטות חיצוניות? היה כתוב באחת הביקורות שלו בזאפ שהוא פוגע במהירות הגלישה ושהוא פוגע בקליטת טלפון אלחוטי (כי הם עובדים באותו תדר) בכל אופן, תוכלו להמליץ לי על כל נתב אחר מהאתר של אייבורי. אם אקנה נתב עם מודם ADSL האם ניתן יהיה לחבר אליו בעתיד אינטרנט של הוט (כמובן עם מודם שלהם)?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719114 ראיתי את הנ"ל אבל השאלה היא אם הוא מסוגל לפעול גם כמוניטור? אני אפרט - כחלק מתפקידי, אני מחפש כרטיס שיכול לפעול כמוניטור על מנת לבצע בדיקות אבטחה (בתחומי ההצפנות), ואני מחפש כרטיס שפועל גם כמוניטור אבל כשהוא לא מוניטור הוא פועל בתקן N. מישהו מכיר? המחיר לא משנה אך אם יש זולים, אשמח.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by silence man,

שלום יש לי בית עם שני קומות ויש לי ראוטר של בזק DLINK 2650U (הראשי שלי) והאות בקומה למטה היה חלש אז קניתי עוד ראוטר של TPLINK TL-WR340G (המשני שלי) כדי להפוך אותו ל-AP ,הצלחתי לחבר הכל טוב ויפה וברגע שאני מאבטח את הראוטר הראשי שלי ( WPA2-PSK) ואני מנסה להתחבר למטה עם הראוטר המשני שלי הוא מודיע לי שהגישה שלי מוגבלת מה עושים חבר'ה? תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום, אני משתמש בWIN7 עם ראוטר של ASUS AM604G מידי פעם יש לי בעיה מוזרה במהירות ברשת הפנימית. אני בודק את המאפיינים של הרשת ורואה שהמהירות היא 10 מגה לשניה במקום 100 מגה לשניה לאחר איתחול המחשב המהירות שוב חוזרת ל 100 מגה לשניה. מצורפות שתי התמונות עם המהירויות לפני ואחרי האתחול. מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לתקן את זה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by tmal1,

אחרי שהשתגעתי כבר יותר מ3 שנים מהראוטר הנוכחי וסבלתי מניתוקים הולכים וחוזרים, בעיות עם שימוש בתוכנות שיתוף ועוד... הגיע הזמן להתקדם למשהו נורמלי. הראוטר הנוכחי :BR-6524N דרישות ? כרגע מחובר לאינטרנט בכבלים (אם זה משנה) במהירות 5 מגה בשאיפה להגדיל בקרוב. הבית כ120 מ"ר בקומה וחצי. גישה בכל פינה בבית זה דבר חשוב, הראוטר הנוכחי מספק את זה כמו שצריך. התקציב שלי הוא עד סביבות ה300 שקל עם שאיפה לפחות. כל עזרה והכוונה בנושא יתקבלו בברכה!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by amisu,

התחברתי לאינטרנט אלחוטי והוא בעוצמה נמוכה ומתנתק פעמים רבות. האינטרנט נשלח אלי ממשרד במרחק כ- 150 מטר, אם יש לזה חשיבות. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים