עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oded250,

קניתי נתב אלחוטי ואני לא מצליח לחבר את אחד המחשבים הניידים שלי. זה מזהה את הרשת אבל כשאני עושה התחבר זה רושם windows is unable to connect to the selected server. the network might not be in range. אבל אני עומד צמוד לנתב

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב נייד עם VISTA BUISNESS. יש לי מחשב נייח בסלון עם VISTA ULTIMATE. הגדרתי את שניהם על אותו WORKGROUP. אני רואה את המחשב הנייח בנייד ברשימת המחשבים. יכול לגשת לספריה ששמתי בו ב-SHARE. הגישה נעשית על ידי שם המחשב ולא על ידי IP. אפשרתי על המחשב הנייח את ה-REMOTE DESKTOP. כשאני מנסה להתחבר אליו ב-REMOTE אם אני רושם את שם המחשב הוא לא מצליח למצוא אותו. אבל עם ה-IP אין בעיה. שאלה נוספת: כשאני כן מתחבר עם ה-IP, ויש שם עוד USER אחד שרץ (שמתי משתמש אחד שיהיה משתמש שנראה על המסך עם תוכנת המדיה סנטר רצה ועוד משתמש כדי לעשות עבודות ברקע מרחוק במידה וצריך לתחזק את המחשב). התוכנה אומרת לי שהיא תאלץ לנתק אותו כדי לחבר אותי. חיפשתי לזה פתרונות ברשת ומצאתי רק אפשרות של לפרו…

• 21 תגובות
    • 8k צפיות
  3. Started by Itzik 007,

אהלן חברים, יש לי את הראוטר הזה כבר 5 שנים. למען האמת, אולי התעסקתי איתו פעמיים מאז ההגדרה. עשה עבודה מעולה, כולל קליטה מלאה בבית וגם בממ"ד. לאחרונה מזה כחודש התחילו לי המון ניתוקים, במיוחד במחשבים הנמצאים יחסית רחוק ממנו. חשבתי שזה אולי התשתית או הספק. הרצתי את כל הבדיקות לבד, ואז גם הייתי איתם בטלפון (נטוויזון והוט) אבל לא התגלו בעיות. החלטתי לאפס את הראוטר וכך עשיתי. שמרתי את ההגדרות ואיפסתי אותו לגמרי (גם דרך העמוד של הנתב וגם עם כפתור הריסט אחרי זה). אחרי האתחול העלתי את ההגדרות (הכל נשמר למען האמת) ואפילו עדכנתי גרסה (מ-2.2 ל- 4.2, פשוט לא הצלחתי לעדכן למשהו יותר עדכני מזה). כרגכ אחרי כל המאמץ יש לי עדיין ניתוקים באזורים יחסית רחוקים בבית, מה גם שלפעמים המהירות ממש …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by GunBlade,

קניתי במזל טוב ראוטר חדש ונוצץ של Linksys שמאפשר גם גישה אלחוטית. החיבור אל הראוטר הוא מצויין, והחיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם אלקטל (לא משודרג). אני מצליח להתחבר לאינטרנט, אבל אחרי דקה שתיים של עבודה על האינטרנט הוא מתנתק לחלוטין (בלי הודעה) ואין גישה פנימה או החוצה. מבחינת הראוטר הוא נראה מחובר לאינטרנט, אבל עד שלא עושים Disconnect ואז Connect, האינטרנט לא פועל. החיבור לראוטר עצמו מהמחשבים שברשת נשאר קיים. מה הבעייה? אולי תוכלו להגיד לי איך בדיוק לקנפג את הראוטר להתחברות לאינטרנט? אולי פיספסתי משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by llnakash,

חברים שלום, בביתי רשת עם נתב שמחובר לנתב נוסף. אני מעוניין לחבר לנתב השני דיסק נייד. כרגע לנתב 2 מחוברת מדפסת רשת, והוא משמש כנתב אלחוטי אליו מתחברים 2 מחשבים. רציתי לקבל המלצה, גם מה אתם חושבים שעדיף, מבחינת הכסף, מהירות ואיכות. כעקרון יש לי כרגע דיסק נייד חיצוני קטן (WD Passport), וייתכן שבעתיד ארצה לחבר משהו יותר רציני, אולי חיצוני, אולי פנימי שאשים בתוך קופסה. בדקתי רכישת HUB של יציאות USB שאפשר לחבר לנתב, הנה כמה אופציות עד 45$ (יש יקר יותר): http://cgi.ebay.com/4-Port-USB-HUB-Lan-Network-Server-Printer-Scanner-NAS-/200504279097?pt=AU_Computers_Printer_Accessories&hash=item2eaefc8039#shId http://cgi.ebay.com/100-New-NAS-USB-Network-Storage-Adapter-Dongle_W0QQitem…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. צריך נתב שישדר לכ30 מטר דרך 4 קירות יש הצעות?? ואם אפשר שהמחיר יהיה בגבול הנורמל

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  7. שלום. יש לי בעיה באינטרנט כבר מלא זמן ואני פשוט מתחיל להשתגע מזה ! יש לי 1.5 מגה של בזק. כל יום, קבוע האינטרנט מתנתק (לא כל היום אבל כמה פעמים ביום.. ), אני צריך להכנס ללוח הבקרה ובחיבורי רשת לעשות "תיקון", לפעמים זה לא עובד אז אני צריך לנתק כבלים מהראוטר ולפעמים אני פשוט צריך לחכות איזה שעתיים עד שזה חוזר בקשר לפינגים, מאז הבעיה הזאת עם ההתנתקויות הפינגים שלי במשחקי רשת פשוט עצומים ( פעם הם היו מעולים).. משחקים שאני מנסה ומעיפים אותי תמיד : AmericasArmy Counter strike Enemy Territory כבר נמאס לי, בבקשה אני חייב עזרה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lazy-bones,

איך אני יכול לדעת אם הכבר הוא מוצלב או רגיל??

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש לי נתב של Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato ותשתית ADSL 5mb ספק בזק בינלאומי. לאחרונה התחילה לי תופעה מוזרה בהורדות מ-RS. יש לי חשבון פרמיום ב-RS ואני מורידה באמצעות Internet Download Manager. ה-IDM מוריד כל פעם 4 קבצים בו זמנית. במצב רגיל המהירות מתחלקת בשווה בין הקבצים, כלומר כ-150K לכל קובץ. אך קורה לי הרבה פעמים ששני קבצים או שלושה מורידים במהירות טובה וקובץ אחד או שניים מורידים במהירות איטית להחריד. האם יש שרתים של RS שפחות עמוסים מאחרים ומומלץ יותר לעבוד איתם? או אולי יש פתרון אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. איך משנים איפי ? יש לי כבלים והוא לא משתנה... תודה לעוזרים ביי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by termister2000,

היי חברים, ניסיתי לחפש לא מעט (כמובן שבאנגלית) אך לא ממש מצאתי - אפשרות ליצירת אתר אינטרנט בעזרת תוכנה כלשהי (IDE) שדומה למשהו כמו android studio / visual studio. הכוונה היא שאני לא רוצה לכתוב ממש קוד ( אין לי ממש צורך בכך ) ומצד שני אני לא מצליח להתחבר לעיצובים באתרים השונים online אשר מציעים תבניות מובנות עם מעט שינויים. האם קיים דבר כזה ? אני מקווה שלא יצאתי חומוס ואיכשהו פספסתי במהלך החיפושים... האתר שאני רוצה לבנות יכלול בתוכו מאגר מידע עם אפשרות להורדת הקבצים ו/או צפיה בהם בתוך האתר . תודה מראש ! אלכס.

12. Started by Goshin,

שלום, לפני כחודש התנתקתי מבזק בינלאומי ועברתי ל-012 סמייל, כשעם שתי הספקיות אני עם מהירות של 12 מגה. מאז המעבר ל-012 סמייל אני מרגיש שיש הבדל במהירות הטעינה של סרטוני וידאו. ניסיתי לגלוש באתר מחו"ל שכולל סרטונים, ולקח המון זמן עד טעינה של סרטון באורך של 20 דקות. מה אפשר לעשות בנושא? אחרי בדיקה, ב-YOUTUBE זה עוד די בסדר מבחינת הטעינה, אבל באתרים אחרים בחו"ל לוקח לזה יותר זמן. זה נורמלי? אני לא חושב שזה אופייני למהירות של 12 מגה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by madxp,

איך אני פורץ מודם מוטורולה לבן בכבלים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה: יש לי בבית הוטבוקס בסלון. בגלל שהוטבוקס נותן אות דיי חלש, בחדרים הרחוקים בקושי יש קליטה. אין לי אופציה להזיז אותו כי שם נמצא החיבור לכבלים. חוץ מזה יש לי חיבור בזק כמעט בכל החדרים בבית, משהו שנשאר מהדייר הקודם. כרגע אני לא משתמש באף אחד מהחיבורים לכלום. זה אפשרי לחבר את ההוטבוקס לחיבור בזק ולחבר אקסס פוינט באחד מהחדרים הרחוקים? מה זה דורש?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום קניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139 עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259 אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה.... נ.ב רשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139 עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה.... תודה מראש לעונים

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  16. יש לי שאלה למבינים באבטחת מידע. היסתכלתי בלוג של האתר שלי , וראיתי כמה גישות לאתר דרך IP שונים בגרמניה ובקנדה שמנסים להגיע לאתר הזה: http://maalegilboa.org/hesite/index.php?view=http://calebsbirth.pisem.su/index.htm? האתר שלי זה החלק הראשון - אני מבין שהם שולחים לו בקשה להציג את האתר השני... האם זה סוג של מתקפת XSS ? אגב , מה שמקבלים זה דף של שגיאה 500 ... זה אומר שהאתר שלי חסם את זה אני משער...

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  17. שלום,יש לי בבית 2 כבלי רשת שיוצאים מהחדר שלי עולים על הגג ונכנסים לשני חדרים אחרים בבית. קניתי ראווטר חדש (צריך להגיע בקרוב) ועליתי לגג לבדוק את הכבלים,הם במצב נורא וחייבים החלפה, אני צריך את עזרתם למצוא צריכים לשמור על הכבלים מנזקי אקלים (גשם,שמש) אין אפשרות להעביר אותם בבית,וברשת אלחוטית אני לא מאמין,לא בשלב זה. אולי אפשר לעטוף את הכבלים במשהו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by onetwo,

שלום, קניתי מחשב נייד חדש של דל. בבית הוא עובד ומתנתק מהאינטרנט פעם באיזה שעה. אבל היום ברשת של המשרד בעבודה הוא התחבר והתנתק מדי דקה והרס לי שעות שלמות של עבודה (גם כשחיברתי עם מתאם רשת אלחוטי חיצוני). בסמארטפון הרשת של העבודה עבדה בלי בעיה. איך אני מתקן את זה?

19. שלום לכולם ניסיתי לחבר מחשב נייח ישירות לראוטר, אבל הוא לא מצליח לקבל IP מהראוטר, ניסיתי גם לחבר אותו למודם עצמו ואותו סיפור, אין IP אני מחובר בכבלים בלי חייגן, והמחשב לא הצליח להתחבר. מצד שני, אם אני מחבר אותו ללפטופ ישירות עם כבל מוצלב, יש תקשורת בין המחשבים, ואם אני אומר ללפטופ לשתף אינטרנט, אז המחשב השני גם מקבל... יש למישהו רעיון למה המחשב לא מצליח לקבל IPים? מדובר על לוח ASUS P5GC-MX

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי קניתי מחשב חדש אם לוח אם P5W DH DELUXE שבו יש כרטיס רשת מובנה חיברתי את המודם ואני לא מצליח להתחבר, הרכבתי כרטיס רשת מהמחשב הישן ודרכו אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט, משהו דפוק בלוח אם? או שאני צריך להכניס איזה הגדרות מיוחדות כדי שהכרטיס רשת המובנה יעבוד? אודה מאוד לעזרה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by ag43,

מה מהירות העברת הנתונים האפקטיבית ברשת 1GPS (בהנחה ששאר הרכיבים לא מעכבים את העברת המידע)? מישהו טען לי בת'רד אחר שמהירות 20 MB/S זוהי מהירות עבודה טובה מאוד גם לרשת כזו בעוד שאצלי אם מחשב די ישן שמחובר אלי ברשת אני מקבל קצבי העברה של כ50 MB/S. למען הבהרת הספק - מדובר כאן על MEGABYTE כמובן.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by huber,

hi guys for some reason, since i installed windows 8 on the computer, i cant go into Facebook. things i already tried: 1. i tried 2 browsers, IE and chrome 2. tried disabling firewall and antivirus 3. tried pinging the site, didn't get response as of now i haven't had any problem with any other sites - only Facebook. any idea?

23. שלום חברים, אני כבר כמה שנים עם 40 מגה בבזק (נאמר לי ע"י נציג של בזק שאין באפשרותי לקבל יותר מזה) ואני שוקל לעבור לאינטרנט של הוט עם תשתית של 200 מגה. האם זה נכון שבהוט כולם יכולים להנות מ-200 מגה, לעומת בזק שזה תלוי במרחק מהמרכזיה? אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה!

24. Started by amichay,

שלום חברים אחרי זמן רב שבו שלושת המחשבים שלים היו מחוברים ע"י רשת ישירה בכבל מוצלב,עברתי לרשת דרך ראוטר,התקנתי ראוטר zonet ,הוספתי מודם של אקטל speedtouch 510 ,אבל עכשיו צצו כמה בעיות : ראשית מדי פעם כאשר אני מכבה את המחשבים ,ומפעיל אותם לאחר מכן מחדש הם אינם מוצאים את הip של הראוטר,אני צריך לבצע ריסט לראוטר כדי הרשת תתחיל לעבוד ,נראה שהדבר פחת בזמן האחרון אולם זאת בעיה שאני מעוניין לדעת מה הסיבה לה. שנית:המודם מתנתק לעתים קרובות,[מודם מסוג זה שמחובר ע"י rg45 חדש לי לפני כן השתמשתי במודם usb הכי פשוט שיש והוא עבד מצויין אבל מה לעשות הוא איננו מתאים לעבודה עם רשת].-לכן כדי להחזיר את המודם לפעולה אני מבצע איתחול מודם דרך הראוטר ולרוב הוא חוזר לפעול[זה אחרי שבבזק ואצל הספ…

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by ZiX,

יש לנו 4 מחשבים ברשת (XP ו3 מחשבים עם ווינדוס 7) ועוד לפטופ שפועל מדי פעם. המחשב שלי הוא הראשי ברשת. כשאני מנסה להכנס למחשבים אחרים אני מקבל את השגיאה הבאה: \\pc is not accessible. you might now have permission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have permissions. the server service is not started איך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.