עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בביתי על 4 מחשבים אצלי שמתי Wirelless lan USB של EDIMAX ראוטר - EDIMAX דגם BR 6204WF והמודם ADSL2+modem שיש עליו פיירוול של WOW B-FOCuS 312+ אני ביטלתי את הפיירוול אצלי במחשב של הראוטר...ושלשאר המחשבים יהיה... השאלה שלי איך אני פותח פורט מסיום מה אני רושם (זה בוירטואל סרוור?) ועוד שאלה ברשת האלחוטיתהוקדמת שלי...לא הצלחתי לשחק בפיפא משחק רשת באינטרנט עם חבר הכוונה ששהוא רשם את האייפי שלי והזמין אותי ואני אותו וזה לא קיבל אותו דבר בהרבה משחקים שמולטיפלייר היה לי פינג גבוה והיו לי הרבה התנתקויות מהשרתים אני שם דגש שהחלפתי גם לאינטרנט 5 מגה תודה

2. Started by raul987,

יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. אם כן - אלו פורטים היא חוסמת? ואיזה פורטים כדאי להגדיר באימיול של לקוחות ברק?

4. השאלה בכותרת...עאליו איך אני יודע שזה לא מודם 56K וזה הכרטיס רשת...

• 8 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by Ron1999,

שלום לכולם בביתי מותקנים שני מחשבים עם שיתוף חיבור לאינטרנט בחיבור ללא SWITCH. על מחשב אחד שני כרטיסי רשת, והמחשב השני - המרוחק, מחובר בכבל מוצלב לכרטיס הרשת הנוסף במחשב השרת. כעת הרשת מתרחבת ויש צורך בהוספה של שני מחשבים נוספים לגישה לאינטרנט. הפתרון הפשוט - לדעתי הוא הוספה של SWITCH בצד המרוחק, חיבור מחשב השרת לSWITCH - וחישובר שאר המחשבים לאותו SWITCH כך שה-ICS יעבוד מכרטיס רשת אחד על מחשב השרת לכל המחשבים המחוברים לSWITCH. אבל פה נתקלתי בבעיה - הכבל שמחבר את המחשבים כיום הוא מוצלב. נסיון חיבור של SWITCH פשוט בקצהו גרם לזה שהמחשב לא זיהה לינק. להעביר חוט כזה מחדש [אורכו הוא כ-30 מטר] לא בא בחשבון כרגע. וגם לחבר ראש חדש יהיה בעייתי. לכן חיפשתי וחיפשתי ורציתי להתייעץ אתכ…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום לכם, אשמח אם תבצעו את הבדיקות הבאות: הורידו מהאתר של 012 את קובץ המחשת המהירות כאשר אתם מחוברים עם הנתב. הקישור הוא: http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip לאחר מכן התחבר לאינטרנט ללא הנתב, ישירות עם המודם וליחצו שוב על הקישור. מה התוצאה ? מתי זה היה יותר מהיר ? על איזו מהירות זה הוריד לכם ? ולאיזו חבילה הינכם מחוברים ? אני ביצעתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאה הייתה ממש לא טובה. כאשר אני מחובר עם הנתב מהירות ההורדה מהאתר שלהם הייתה על 50-60 קילו אבל כאשר התחברתי רק עם המודם המהירות הייתה 250 קילו ( חבילה של 2 מגה ). יש לציין שבזמן שאני מחובר עם הנתב ביצעתי בדיקה של בזק באתר שלהם ( עם חשבון הבדיקה. @1 לאחר שם המשתמש בהתחברות ) והמהירות הייתה תקינה. כמו כן …

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  8. שלום. ראיתי את הבעייה בלאן של 3DV שהייתי מחובר לרשת אך לא יכולתי לראות סרברים אחרים בתוך הרשת.. אבל כשמישהו הביא לי אייפי יכולתי להכנס.. עכשיו אני אצל חבר ומחר אנחנו עושים מיני לאן פרטי ועכשיו ניסינו לשחק ביחד ואני פשוט לא רואה את הסרברים והבעייה שגם אני לא מצליח להתחבר ישירות לסרבר.. אני מחובר לרשת ב100% יש לי אינטרנט... שיניתי את הworkgroup לאותו דבר כמו של חבר שלי וזה עדיין לא עובד.. מה הבעייה FFS =( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by AdiR^SiNaI,

ראיתי שרשמו פה ת'הבדלים אז אני רוצה לדעת משהו בHUB שאני שולח איזה שהוא נתון כול המחשבים יקבלו אותו ? וסויץ יודע לשלוח את הנתון למחשב המיועד לו? ואפשר דוגמא לHUB שכול המחשבים יקבלו מזתומרת?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום למחשב של חבר שלי יש מודם של אלקטל, והוא מתקשה לארח משחקי רשת . ביטלנו פיירוול וביטלנו הכל והגענו למסקנה שכנראה הבעיה היא במודם מסוג אלקטל, כי יש בו ראוטר לפי מה שרשום עליו. מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת פורט מסויים במודם/ראוטר ? תודה !

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  11. שלום!!! אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים דרך כבל רשת...מחשב 1 עם XP PRO ושני 98SE... יש לי ADSL 1.5M ומודם קטן של בזק WOW...איזה נתב מומלץ...ואיך מסדרים את הכבלים הקטנים בתוך הראש שנכנס לנתב...ואיך ממשיכים משם...? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Red-men,

שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by AdiR^SiNaI,

כשאני רוצה שיהיה שרת DHCP חייב ראוטר שיעשה את זה ? כשעושים רשת דרך כבל מוצלב ממחשב למחשב יש אפשרות לעשות שרת DHCP? איך עושים DHCP זה תוכנה שאפשר להוריד ולהתקין? או שזה רכיב חומרה שעושה את זה?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by master,

שלום אנשים, יש לי בבית שני מחשבים,בשני חדרים שונים המרוחקים בערך 15 מטר אחד מהשני. אף אחד מהם לא בממ"ד או משהו כזה. יש לי מודם רשת ואני רוצה להקים רשת אלחוטית בין שני במחשבים,מה עלי לקנות? האם מודם אלחוטי או ראוטר אלחוטי? האם מספיק רק כרטיס רשת אלחוטי אחד? כלומר המודם או הראוטר יהיו מחוברים למחשב אחד עם כבל ורק במחשב השני יהיה כרטיס רשת אלחוטי? על איזה ציוד אתם ממליצים ומה מחירו? תודה מראש וחג שמח לכולם...

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Gilo2005,

אז ככה חיברתי 2 מחשבים למודם אחד של חברת בזק בינלאומי והמהירות שלי היא מאוד קטנה אז רציתי לדעת אם יש דרך כולשהי לחלק את המהירות של האינטרנט חצי בחצי למחשב אחד הול חצי ולמחשב השני חצי? כדי שהמהירויות של הגלישה בשני המחשבים יהיו דומות נגיד אם יש לי אינטרנט של 1.5 מגה אז לחלק בשניים 750 קילו בייט לכול אחד האם אפשרי לחלק מהירות של המודם בדרך כולשהי?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. Started by ozwrx,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  17. כדאי או לא כדאי ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. נראה לי שכיום זו החבילה הכי כדאית בשוק (תקנו אותי אם אני טועה) עם מחיר סביר~ וupload לא מבייש מישהו כבר ניסה את החבילה הזאת ? מהם המהירויות ? לפי האתר שלהם המבצע עומד על 139ש"ח איזה עוד תוספות יש ? תשתית ? יש חובת התחיבות ? מה שעשוי להוריד מההתרקטיביות של זה... מישהו הצליח להוציא מחיר יותר טוב ? מהם הפינגים בארץ\חו"ל ? תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לעוד מישהו קרה שבזמן האחרון המהירות ירדה פלאים?

21. זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by neo690,

האלן יש לי 2מחשבים. הטוב מביניהם הוא עם win xp והשני עם win 98 עשיתי ע"פ מה שרשום פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728.0 וקיבלתי הודעת שגיאה ב win 98 : The System has detected a conflict for IP address 192.168.0.1 with the system having hardwares address 00:0F:EA:29:9F:37. הודעת שגיאה דומה קיבלתי גם ב win xp מה הבעייה? שני המחשבים מתחברים על אותה אייפי אולי?? איך אפשר לפתור את זה? ואם אני ימלא אחרי ההוראות הרשומות פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 זה יעזור??? תעזרו לי בבקשה.. אני מת כבר להעביר את כל השירים והקבצים שלי!! הערות: המערכות הפעלה הם Win XP professional וגם Win 98 Second Editon

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by mega1234,

דיברתי עכשיו עם ברק והנציג תמיכה טכנית שלהם(שהיה מאוד מנומנם) אמר לי שמבקשים מהכבלים, בחיפוש בפורום אני מגלה שדווקא מהספק - מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  24. במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by alone66,

מזה מסיבת רשת תודה

דיונים חדשים בפורומים