עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lioron7,

עד עכשיו תמיד הורדתי באימיול במהירות 35kb קבוע והיום ביטלתי את רשתהkad והמהירות עובדת עכשיו קבוע במהירות 85kb הנתב שלי זה edimax ללא עידכוני firmware 1.מה בעצם מוסיף רשת הkad 2.האם החלפת הנתב או עידכון firmware יתן לי יפתור לי את הבעיה כי לפי מה שאני יודע רשת הkad עוזרת תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף. כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך. אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b. כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט (שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות. בעקבות הבעיה הזאת הסרתי …

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  3. Started by mrsph666,

שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by karpad,

שלום אני צריך המלצה לראווטר אלחוטי + מודם כבלים הראווטר יהיה מחובר דרך כבל למחשב נייח אחד ודרך wifi למחשב נייד אחד (לנייד כבר יש לי כרטיס PCMCIA) ביינתים אין סכום מקסימלי אבל אני מבקש שזה היה בסכום הגיוני תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by GrayFox,

תראו כשאני מחובר רק עם המודם ADSL שלי הכל טוב ויפה כולל האקספלורר וכשאני מחובר עם הD-LINK DI-714P+ אז האקספלורר לא פועל לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by _OZ_,

אז ככה: שני מחשבים AMD AXP אחד 8RDA+ השני NF7 מחוברים בכבל מוצלב, והרשת ביניהם עובדת (כולל שיתוף קבצים) עד אתמול היה לי שיתוף אינטרנט ללא בעיה, ופתאום השיתוף אינטרנט הפסיק לעבוד. תמונות: המחשב שמחובר למודם: http://rotter.name/User_files/nor/435e270d7000afaf.jpg החיוג לאינטרנט: http://rotter.name/User_files/nor/435e272170b7b837.jpg המחשב השני ברשת: http://rotter.name/User_files/nor/435e2735711a43e6.jpg ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, פיירוול לא מאופשר. רעיונות יתקבלו בברכה.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  8. שלום יש ברשותי Netvision Cables במהירות 750K ספקית הכבלים שלי היא כמובן HOT. לאחרונה מהירות הגלישה וההורדה מאתרים בחו"ל נהייתה בלתי נסבלת,ואני לא מבין למה בכל האתרים הישראליים הכל עובד נפלא,מהירויות גלישה גבוהות,פינגים נמוכים בשרתי משחק ישראליים,מהירויות הורדה גבוהות אבל באתרים מחו"ל-אני בקושי מסוגל לגלוש פתיחת אתר מחו"ל,גם אם הוא לא עמוס בכלל,לוקחת בסביבות ה-2 דקות במקרה הטוב ההורדות מכל אתר לא יעלו על 30KB/S והפינגים של שרתים מחו"ל נהייו זוועתיים אני לא מבין למה צצה התופעה,וזה מרגיז ומאוד מאוד לא נוח...בייחוד לא שאני משלם עבור חבילת כבלים של 750K ומקבל מהירות של אינטרנט ISDN מעפן. האם התופעה הזו נגרמה בגלל העומס החדש שנוצר על ספקיות האינטרנט מאז סגירת אתרי השיתוף הישראל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן

10. לפני שנה בערך עשינו מבצע בYes לשלוש שנים שכולל תשתית 750K של ADSL. היום נגמרה לי תקופת ההתחייבות לנטוויז'ן ואני רוצה לשדרג לחבילת 1.5MB רגילה. 1.מישהו יודע מה ההבדל במחיר בין חבילת תשתית 750K ADSL ל1.5M ADSL? האם אפשרי בכלל לשנות את התשתית דרך Yes? 2. עד היום הייתי דרך נטוויז'ן 750 ותאמת אין לי תלונות המהירוית של הגלישה טובות ההורדה בסדר והכל. שילמתי להם בהתחייבות האחרונה 49 שקל לחצי שנה. אני רוצה לעבור ל1.5M כמו שאמרתי. כמה בערך צריך לעלות לי? אני זוכר לפני שנה ככה משהו כמו 39 לשלושה חודשים ואחר כך 59 לעוד תשעה חודשים או משהו כזה. יש איזה מבצע בברק של 1.5M? אשמח לתגובות ותשובות. תודה, עידן.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by !elad!,

אפשר לעשות רשת שבמחשב אחד יהיה וינדוס XP ובשני יהיה 98 ? אפשר לעשות רשת כזאת?

12. Started by slimshady21,

טוב, אני לא הכי מבין בכל העניין הזה, אז יש לי כמה שאלות נאביות: 1. מה זה כתובת IP? 2. מה זה שרת פרוקסי? 3. אם יש לי בבית רשת ביתית והמחשב שלי מחובר למודם שבמחשב של אחי(זה כבלים)- אז המהירות מתחלקת בין שני המחשבים?? ואם כן אז זה רק כששנינו גולשים נכון?? והאם זה יכול להשפיע למשל על משחק שאני משחק ברשת- כלומר שהוא ייתקע לי כל כמה זמן, בגלל שאחי גולש/מוריד משהו במחשב השני?? 4. מה זה בדיוק פינגים? 5. מה בדיוק ההבדל בין כבלים לADSL ומה עדיף?? אז תענו לי בבקשה על כל השאלות, ותסבירו כמה שאפשר, חפירות יתקבלו בברכה תודה!

13. בקשר לפורטים וכד'... תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  14. אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by CyberSpider,

שלום לכם אני מעוניין לחבר מחשב נייד למחשב שולחני במהירות של 1000mbps. במחשב שולחני יש Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ובנייד יש Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller למיטב ידיעתי שניהם תומכים בקצב העברה של 1000mbps. כבל שמחבר ביניהם הוא CAT5 ETL בעל 8 גידים. השאלה היא למה כשאני מחבר את המחשבים, רשום לי שחיבור הוא 100mbps בלבד? מה אני מפספס? תודה

16. Started by sharon555,

אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  17. עד היום שיתפתי אינטרנט ל3 מחשבים דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ'. והיום התקינו למחשב אחד אינטרנט נפרד. אז נשאר רק המחשב שלי ועוד אחד השאלה שלי אם כדאי לי לשתף לו דרך ICS או להשאיר במצב הקיים של הראוטר, המחשב השני כל השימוש שלו זה אקספלורר, אייסיקיו מסנג'ר, אני רוצה לתת לו רוחב מינימלי גם הגבלתי אותו בnetlimiter. אבל אני מרגיש שאני עדיין מאבד הרוחב של האינטרנט כשאני משתמש ככה בראוטר, האינטרנט יותר כבד.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  18. יש לי בעיה כבר שנה !!! כל פעם שאני רוצה ליפתוח מישחק ולשחק ברשת אני מקבל תאיפי הזה 10.0.0.1 איך אפשר שזה יהיה רגיל ????? זה פשוט הורג אותי יש פיתרון ? :'( :'( :'( :'(

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Sting,

?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by droren,

שלום , אני מחפש מכשיר אשר מתחבר לחשמל ומזהה רשת אלחוטית, מה שהוא עושה זה משדר את הסיגנל לעוד מרחק מאיפה שהוא נמצא , האם קיים כזה דבר? והאם ניתן לרכוש בארץ?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by dorman2,

מחשב 1# מחובר למודם. מחשב 2# מחובר למחשב 1# דרך כבל מוצלב ומקיים רשת אינטרנט ושיתוף קבצים. האם ניתן לחבר מחשב3# למחשב 2# בכבל מוצלב ולקיים את הרשת?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת WEB? מזה שרת FAX? ומזה שרת בסיס נתוניםDATA BASE? מזה domain ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. אם אני מגדיל את הקצב העולה בבזק צריך גם להגדיל בנטויזן ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by alone66,

דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה

25. Started by dorman2,

מצב נוכחי: מודם כבלים מחובר למחשב "ראשי" בחיבור USB. מחשב ראשי מחובר בכבל מוצלב למחשב "משני" בהגדרות ICS. מדפסת מחוברת למחשב "משני". ה"רשת" מוגדרת באמצעות ICS לשיתוף אינטרנט קבצים ומדפסת. עובד יפה מאוד עד שמכבים את המחשב ה"ראשי"...... רוצה לשפר לרשת שתקיים את התנאים הבאים: אינטרנט לכל משתמש ללא תלות בכיבוי או הדלקת איזה מחשב שהוא. מדפסת זמינה רק כאשר המחשב שמחובר אליה פעיל. למימוש הרשת אני מניח שאני זקוק לנתב כלשהוא. השאלות שלי לפורום הן: 1) האם נתב של D-LINK מסוג DI604 -מומלץ? 2) האם אני צפוי למגבלות בשימוש כמו בתוכנות שיתוף (emule) או משחקי רשת או כל מגבלה אחרת שאני לא מכיר כרגע בחיבור הנוכחי? 3) האם חיבור המדפסת כמות שהוא יעבוד? תודה.

• 14 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים