רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי שלום התקשרתי לספק שלי (ברק) בקשר להתקנת רשת חוטית, הם טוענים שצריך נתב חוטי שיקשר בין המחשבים ועל זה הם רוצים 350 שקלים. האם זה נחוץ? קראתי כאן את המדריך באתר בנושא, הבנתי שנחוץ רק כבל רשת מוצלב. למה הם מתקינים את הנתב החוטי הזה אם כך? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
Cable/DSL 802.11g 54Mbps Wireless Router
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ומצלמת אינטרנט בחדר הילדים אני מעוניין לצפות בה בלילה בחדרי ( תינוק חדש) .המחשב הוא מחשב נייד ברשת אלחוטית. האם יש תוכנה שמאפשרת שידור של המצלמה למחשב אחר ברשת הפנימית. וגם לשמור את ה"סרט" או תמונות. דבר נוסף האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אוכל להריץ תוכנות במחשבים אחרים ברשת הפנימית. הכוונה שהתוכנה תרוץ במחשב האחר לא במחשב שלי. הכוונה להפעיל את תוכנת המצלמה מבלי להכנס לחדר הילדים. אודה לכולם על שמות תוכנה ולכתובת להורדה אודה כפליים תודה מראש למי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3Com 3CRWE554G72T ובהגדרות תחת Advanced יש Syslog tab בו ניתן להגדיר כתובת של מחשב ולבצע Enable Syslog Server . אז הגדרתי שם את הכתובת של המחשב שלי ואפשרתי את האופציה, אבל אני מניח שצריך להגדיר גם משהו במחשב כדי לאפשר Logging. מישהו יודע איך משתמשים באופציה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מודם אלקטל (השחור) ונתב TRENDnet WIRELESS TEW-431BRP .(ויש לי WINXP PRO) כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, הכל עובד. כשאני מחבר את הנתב, כל המחשבים מחוברים... אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הנתב. חיברתי את המודם לנתב. בנתב יש חיבור מיוחד למודם החיצוני. יש לכם הצעות?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני יכול להדפיס בשני המחשבים ..ויש לי מדפסת אחת ברשתת??
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם SWITCH ומחוברים שני מחשבים כשלשניהם IP קבוע קניתי ראוטר וחיברתי למתג וניסיתי לפנות אליו 192.168.1.1 ולא רואה אותו ברשת אפילו PING לא מזהה אותו ל מ ה ? ? ? תודה, יהודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים עם ראוטר, וכאשר אני מנסה לקבל תיקיות שמחשב אחר שיתף, אז יש לי הודעת שגיאה: (אני המנהל ואני לא יכול להתחבר לשני המחשבים האחרים, והם לא יכולים בכלל להיכנס ל-WORKGRUP) משהו כזה... * יש לי windows xp * האינטרנט עובד, אך השיתוף לא.... * מה צריך לעשות? לפתוח פורטים או משהו בראוטר, או שלהגדיר משהו בחיבורי רשת אולי.... * אולי להוריד את הפירול של הוינדוס? * עוד שאלה קטנה: האם אפשר לעשות ריסט לראוטר- שכל ההגדרות ימחקו, וגם הסיסמא תימחק?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי שני מחשבים למודם אחד ורציתי לדעת האם אפשרי לחלק את המהירות שלהם שווה בשווה? אם נגיד במחשב אחד מורידים משהו במחשב אחר המהירות מסכנה האם יש דרך לפתור את זה??? שככה שאם באחד מורידים משהו במחשב השני מהירות נורמליית?שאפשר יהיה לשחק באינטרנט?או לגללוש במהריות סבירה?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. מטרת הת'רד הזה היא לתת מענה מהיר לשאלות נפוצות בנושא הרשתות והאינטרנט. בין אם זה בהגדרת נתבים, פרטי ספקיות האינטרנט, או כל מידע שיכול להיות רלוונטי לציבור הרחב. מי שמעוניין לתרום במדריך שהוא הכין או מצא באינטרנט, בלינק שהוא חושב שיכול להיות שימושי, שיפנה אליי בפרטי, ואני אוסיף את הדברים הרלוונטים. תוכנה (חינמית לשימוש אישי לא מסחרי) ליצירת פרופילי TCP/IP לכרטיסי רשת: http://www.netsetman.com/ (מיועדת לאנשים שצריכים לשנות כל הזמן בין IP סטטיים שונים, לאוטומטי, למשל פרופילים לבית/עבודה/לימודים/בית של חברים וכו') מדריך ללחיצת כבל רשת: אופן הכנת כבל רשת מדריך לבדיקת הכבילה בלי טסטר יעודי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=342043.msg2954952#msg2954952 מ…
-
- 0 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
לי יש חבילה של 1.5 ואני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי ההצלחה של חבילת החמש מגה...אני פגשתי רק שלושה-ארבעה שרתים ששולחים קובץ במהירות המקסימלית של 1.5(190 בערך) וקשה לי להאמין שאי פעם מישהו מנצל את את החמש מגה המפוארים שלו...שלא לדבר על זה שהטורנטים הכי טובים שפגשתי מגיעים ל110 מקסימום. לי כל העסק הזה של הdownload הענק נראה ממש טפשי ובזבוז כסף. עדיף שבזק יתנו upload נורמלי כמו שיש עכשיו בכבלים.
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כיצד ניתן בנתב הנ"ל להקצות רק רוחב פס מסוים לאחד הצחשבים ברשת?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
טוב משהו פה מתחיל להיות מאוד מוזר... כל התיקשורת לאינטרנט בסך הכל טובה אבל יש כמה בעיות מוזרות התקשורת בין שני המחשבים איטית, נתקעת לאיטים דחופות והראוטר פשוט מתנתק או לא יודע מה באמצע לפעמים. עוד דבר שנסיתי להעתיק דברים מהמחשב השני אלי דרך הרשת בלי קשר שזה הלך דיי לאט באמצע העברה (הרבה MP3) פשוט התנתקה הרשת! באמת שאני לא יודע מה נסגר עם הראוטר הזה... גם אני לא מבין למה הגלישה בתוך התקיות של המחשב השני מאוד איטית כאילו הרשת לא זזה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ויש לי גם שתי שאלות: 1. האינטרנט פועל אבל משום מה אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו ולקאזה ולאימיול ועוד כל מיני תוכנות כאלה, מישהו אומר לי שזה אולי קשור לפורטים. מישהו יודע איך מסדרים דבר כזה?? 2. יש לי ראוטר בחדר אחד ובחדר שלי סידרתי את המחשב בפינה מתחת לשולחן ובגלל שהוא במקום קצת סגור העוצמת אות שהכרטיס רשת שלי קולט נמוכה, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בלי להזיז ממש את המחשב??
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני יודע שאפשרי להתקין SERV - U וכל מיני תוכנות דומות אבל איך אני בכלזאת יכול לפתוח שרת רק אם יש לי WINXP PRO מותקן אני בטוח שיש אופציה כזאת של תוספת IIS או משהו מישהו יכול להדריך קצת? זה לרשת שלא מחוברת לאינטרנט ואסור להכניס אליה מידע חיצוני... תודה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם "משודרג" ואחרי שחיברתי אותו לסוויץ יש לי בעיה בלהתחבר לאימיול... הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בהגדרות של הנתב דרך האתר באינטרנט...(אני יודע איך נכנסים) האם זה נקרא Port Forwarding אם כן תעזרו לי בהכנסת ההגדרות כי אני לא מצליח... או שזה נקרא FIREWALL או שניהם... (כשאני מתחבר לאימיול אז בסיבת אי התחברות הוא רושם שהפורט 5662 לא נגיש) תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הסבר איך אני פותח פורטים בראוטר AHT E300 של סמסונג ? יענו מה אני צריך למלא בשדות שם למה לא כל כך הבנתי
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי מדריך להפיכת המודם רשת שלי ROTAL RTA 1320 לנתב... במדריך כתוב "בחר מחשב וקבע את כתובת ה IP שלו ל 10.0.0.X ומסכת רשת המשנה היא 255.255.255.0... קבע את כותב שער ברירת המחדל ל 10.0.0.138 או שתקבע את כתובת המחשב בעזרת DHCP" את הקטע של הX הבנתי אבל איפה אני מכניס את כתובות ה IP האלו... בבקשה תעזרו לי !!!
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עשיתי לאח שלי רשת בין שני מחשבים WIN2K בשניהם השיתוף קבצים עובד מעולה, כמו שצריך. עם האינטרנט יש בעיות, אחרי כמה דקות "הלקוח" מתנתק מהאינטרט אבל המחשב הראשי עדין מחובר רק כאשר עושים REBOOT למחשב הראשי אז הלקוח יכול לגלוש לעוד כמה דקות אני זוכר שקראתי פה לפני המון זמן שיש וירוס שעושה את זה, אבל לא הצלחתי למצור יותר פרטים עליו תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי לכולם.. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר של חברת HOT, ובתור לקוח של בזק כבר כמה שנים, אין לי הרבה ניסיון עם חברת הכבלים... אני מעוניין להתחבר איתם פשוט כי במקום שבו אני נמצא כעת אין קו טלפון, וחבל להפעיל קו חדש רק בשביל האינטרנט.. יש לי כמה שאלות כלליות: 1) איזה מבצעים יש להם כעתת לחיבור 15 MB למשל?? עד כמה אפשר להתווכח איתם כדי לקבל מחיר טוב?? פעם היה להם באתר מבצע של 29.90 ש"ח ל1.5 MB, אך נראה לי שזה כבר לא שם.. 2) האם כדאי להתחבר קודם דרכם ורק אח"כ לבחור ספק, או שאולי יש מבצעים אטרקטיביים ישירות דרך הספקים?? 3) האם משלמים דמי התקנה או משהו דומה?? בדירה יש כבר הכנה לכבלים, ונראה שרק צריך להתקין את המודם.. 4) האם החברה מספקת מודמים משולבים עם נתבים כמו שזה נמצא בבזק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מעונין לקנות את הנתב של linksys אבל שמעתי שיש לו בעיה בחיבור l2tp האם אני יוכל לקנפג אותו שהוא יעבוד לי בחיבור לכבלים? 2.האם הכרטיס האלחוטי שלי יעבוד למרות שהוא בתקן b והראוטר בg?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-