עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, נשברתי אחרי אין סוף ניתוקים של הראוטר המזעזע הזה וקניתי Archer C7. רציתי להפוך את הראוטר מודם של סלקום לBridge, ולהפתעתי לא מצאי את האופציה בממשק. התקשרתי לתמיכה ואחרי יותר משעה על הקו כולל תמיכה בחירה, הסבירו שאין אופציה מהצד שלי, וגם אין אופציה לעדכן מרחק.("סלקום בקשו מהיצרן לבטל אותה" ???) זרקו שטות של לשרשר ראוטר לראוטר, לבטל FW, להגדיר את שלהם לעבוד דרך DMZ כאופציה יחידה. בדקתי אם מספקים ציוד אחר שהוא רק מודם, כמובן שלא. 2 שאלות: 1: האם כול זה נכון ובאמת אין דרך להפוך למודם בלבד בכלים שיש לי. 2: למה לעזאזל התחברתי אליהם מלחתחילה..

• 10 תגובות
    • 24.6k צפיות
  2. Started by nitayc1,

שלום. יש לי ראוטר של 3com ורציתי לפתוח את הפורטים של האימיול. עבדתי בדיוק לפי המדריך מפה: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/3com/3CRWER100-75/eMule.htm האימיול התחבר אך עם מזהה נמוך... רציתי עזרה בנושא תודה 8)

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. שלום לכולם, יצרתי רשת VPN בנתב שלי בבית (TL-ER604W), הנתב במשרד מחלק את ה IP בין 192.168.209.1 ל 192.168.209.99 הנתב בבית מחלק את ה IP בין 192.168.209.101 ל 192.168.209.199 192.168.209.100 מוגדר ככונן רשת בבית IP קבוע הIP שלי בבית קבוע. אני מתחבר בהצלחה לרשת מהמשרד גם ב XP וגם ב 7 ואני גם נכנס להגדרות של הנתב שבבית דרך המשרד מהדפדפן (זה אומר שאני באמת מחובר ל VPN בהצלחה) ואפילו אם אני כותב את הIP של אחד המחשבים בבית בשורת כתובות של הסייר קבצים זה נכנס לי אליו כאילו בחרתי בו בין המחשבים ב"רשת" (ב"מחשב שלי" בצד) ועדיין כאשר אני נכנס ל"רשת" ועושה רענן, הסריקה האוטומטית של הוינדוס (7\XP) לא מוצאת את המחשבים שברשת הביתית שלי למרות שאני מקושר אליה ב VPN. מישהו יודע למה? יכול …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום וחג שמח! יש לי שאלה קצת מאתגרת למומחי הפורום, יש לי אינטרנט עם תשתית כבלים, ואני רוצה לקנות נתב DLINK DIR 615 לשיתוף האינטרנט הביתי. במצב הרגיל היתי קונה את הנתב מחבר לפורט ה WAN ומגדיר את הרשת הפנימית לעבודה עם ה DHCP של הנתב עצמו (כתובות 192.168.X.X) אבל אני מעוניין שכל אחד מהמחשבים ימשוך כתובת IP חיצונית מהDHCP של הכבלים - נכון לכתיבת שורות אלו אפשר למשוף עד 3 כתובות IP למודם כבלים בודד. הסיבה שבחרתי בנתב הזה דווקא היא מכיוון שאפשר להתקין עליו DD-WRT עם KAID מה שיאפשר לי לשחק ב XBOX LIVE פלוס העובדה שהוא מריץ לינוקס מה שיקל על המשימה שלי... השאלה בעצם, איך אני גורם לנתב למשוך כתובת IP מהמודם (כלומר ה DHCP של הכבלים) לכל מחשב שמתחבר דרך הLAN PORT במקום מהDHCP הפנימ…

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Alpha_Romeo_dx,

שלום, יש לי רשת ביתית הכוללת 2 מחשבים, המחשבים מחוברים ישירות אחד לשני, והמחשב שלי לאינטרנט [adsl] כאשר המחשב השני משתמש באינטרנט[כל פעם שהוא גולש בדפדפן בלבד], הוא לוקח לי רוחב פס די גדול, וכשאני משחק באינטרנט, יש לי קפיצות של פינג מ 20 ל 3000 ממש לשניה כל פעם שהוא עובר לאתר אחר.. איזה תוכנה יכולה לעזור לי לנתב את רוחב הפס ולתת לו[למחשב השני] ראשות לקחת רק חלק ממנו... ולא הכל..... ד"א אני מחפש תוכנה!! ולא תגובה ממישהו "שאני לא מבין" "וזה לא ככה" "תעשה fomrat" תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ariel1,

שלום לכולם, שאלה אליכם (בתקווה שלמישהו באמת יהיה פתרון לזה). הבעיה: נפילות לא מוסברות באינטרנט שמחובר לטלוויזיה ולסטרימר. קודם כל אתן הקדמה ואפרט את טופולוגיית הרשת: הראוטר בבית שלי מחובר ב-ADSL, והוא נמצא בקומה השניה. המהירות שאני מקבל - 70 מגה (עם כבל). בקומה הראשונה, קליטת האינטרנט על הפנים. כדי לשפר את הקליטה, חיברתי בקומה השנייה "מגדיל טווח" של TP-link. המגדיל טווח נמצא באזור עם קליטת אינטרנט טובה. המהירות שאני מקבל בחיבור אליו (עם Wi-Fi) - בערך 40 מגה; מהירות סבירה והגיונית. עכשיו: מכיוון שאין קליטת אינטרנט טובה בסביבת הטלוויזיה ואין אפשרות להעביר לשם כבל רשת, ביצעתי את הדבר הבא: למגדיל הטווח חיברתי (בכבל רשת) מתאם…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bang,

יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה. האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות? מה החיבור המהיר והטוב ביותר? תודה רבה. עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. בבית, מותקן ראוטר אלחוטי אשר מחובר ישירות למחשב PC נייח. בערך כל 24 שעות האינטרנט במחשב הנייח נהיה איטי מאוד, עד כדי אי טעינה של דפים פשוטים. לעומת זאת, בלפטופ ובאייפון אין בעיית קצב. בדרך כלל לעשות ריסט למודם פותר את הבעיה, אך כ-24 שעות לאחר מכן שוב יש בעיות בקצבים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  11. הנתב האלחוטי הוא 3CRWER100-75. הלאפטופ נמצא באותו חדר ומזהה את הרשת שלו יחד עם עוד 3 רשתות בשכונה. כל הרשתות בחוזק סיגנל מעולה. - נסיון קישור מהלאפטופ לרשת הביתית נכשל, עם אבחון של חוסר תשובה מהנתב. נסיון קישור מהלאפטופ לרשתות בשכונה מצליח מיידית. - בחדר מותקנת גם מצלמה אלחוטית. נסיון קישור שלה לרשת של הנתב הביתי מצליח מיידית. העובדות הנ"ל מוזכרות כדי לסלק חשד של טעות בקונפיגורציה. ניסיתי את הנתב עם רשימת כתובות MAC מורשות וללא רשימה כזו. מה עוד יכולה להיות סיבה לחוסר התואמות דווקא בין הלאפטופ לנתב?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  12. מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by asafm,

שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מאז שהתחברתי ל ADSL עם מודם ECI לכרטיס רשת (3COM Etherlink 10/100 PCI TX NIC 3c905b-TX), לאחר שהוינדוס עולה, לוקח לו עוד דקה (!) בערך עד שניתן לעבוד. בכניסה ל "מחשב שלי" הוא מחפש את הכוננים (פעולה שלוקחת שניה) דקה שלמה ורק אח"כ ניתן לעבוד כרגיל. לפני ההתחברות ל ADSL, כשכרטיס הרשת היה מחובר במחשב אך מנוטרל - לא הייתה בעיה. נראה כאילו המחשב מחפש את ההגדרות של הכרטיס או של הרשת כל פעם שהוא מאתחל וזה מעכב הכל. האם יש דרך למנוע את זה? אולי לקצר את זה משמעותית? תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  16. השרת הוא המחשב עם WINDOWS XP ניראה לי שמוגדר בסדר. הבעיה שהמחשב השני עם WINDOWS 7 לא מזהה את החיבור ולא מצאתי איך להגדיר לו תרשת. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rab10,

שלום לכם, הגדרת את הרשת דרך הכלי של windows אבל יש מחשב אחד שאינו נקלט על ידי האחרים... יש שלושה מחשבים ברשת...1 2 ו3 1קולט את 2 ו3 2קולט את 3 ו3 קולט את 2 מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  19. יש לי מחשב חדש.. התקנתי אנטי ווירוס ורציתי להחליף אותו אז מחקתי (אני לא בטוחה שזה קשור) הלכתי לאיזה 10 דקות מהמחשב ואז הוא לא נתן לי יותר גישה לאינטרנט כלומר הוא אומר לי שאני מחוברת! אבל אין אינטרנט ואין רשת ואין כלום עכשיו כשאני מנסה להתחבר עם המחשב נייד זה כן נותן גישה וכן מתחבר מה לעשות? בבקשה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים כמו emule,shareaza . כל פעם שאני מנסה להוריד משהו, הוא מתחיל בהורדה אך ככל שיש יותר אנשים שמהם אני מוריד את הקובץ נוצר עומס על האינטרנט ופשוט התוכנה נתקעת וצריך להתנתק ולהתחבר מחדש כדי להמשך לגלוש כרגיל! מה לעשות? אני מחובר ב ADSL , win xp מודם מחובר דרך כרטיס רשת... אשמח אם תעזרו..

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כשה אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש כי זה בקושי זז וכשה אני מחבה את האימ יול האינטרנט לי טש אז מה הבעיה??????? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. הקיצר אין לי מושג איך אני מתפעל את הרשת... הנתב מחובר למחשב שלי, אגב הוא רשום שיש בעיה שהחיבור מוגבל או משהו , בכל מקרה איפה אני מגדיר הגדרות וכל זה? המחשב השני זהו מחשב נייד שאגב הוא מזהה את הרשת אך האינטרנט לא עובד כלל..

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by rABina,

אהלן :smoke: ברשותי מחשב עם מע' הפעלה WIN ME. 2 כרטיסי רשת, אחד מהם ל ADSL והשני לרשת. התקנתי את ICS במחשב הזה ובמחשב השני, ולהלן התקלות: 1.) במחשב הראשי הוא מזהה את סוג החיבור לשיתוף כ - DIALUP, והאפשרויות האחרות שניתן לבחור הן כרטיסי הרשת. כשניסיתי להחליף לכרטיס הרשת של ה- ADSL פשוט לא יכלתי להתחבר 2.) במחשב השני, אמנם התקנתי, אך לא נוצר שום קיצור דרך, אייקון, או שורות נוספות ב "רשת". 3.) כאמור, המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט. מה לכל השדים והרוחות אני עושה? תודה רבה. עומר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Tiger,

מישהו מכיר אתר בישראל שאפשר לבדוק את ה Upload וה- download ? בתודה , טייגר

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by giladdan,

אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד

• 1 תגובה
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.