עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בבית, מותקן ראוטר אלחוטי אשר מחובר ישירות למחשב PC נייח. בערך כל 24 שעות האינטרנט במחשב הנייח נהיה איטי מאוד, עד כדי אי טעינה של דפים פשוטים. לעומת זאת, בלפטופ ובאייפון אין בעיית קצב. בדרך כלל לעשות ריסט למודם פותר את הבעיה, אך כ-24 שעות לאחר מכן שוב יש בעיות בקצבים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  2. הנתב האלחוטי הוא 3CRWER100-75. הלאפטופ נמצא באותו חדר ומזהה את הרשת שלו יחד עם עוד 3 רשתות בשכונה. כל הרשתות בחוזק סיגנל מעולה. - נסיון קישור מהלאפטופ לרשת הביתית נכשל, עם אבחון של חוסר תשובה מהנתב. נסיון קישור מהלאפטופ לרשתות בשכונה מצליח מיידית. - בחדר מותקנת גם מצלמה אלחוטית. נסיון קישור שלה לרשת של הנתב הביתי מצליח מיידית. העובדות הנ"ל מוזכרות כדי לסלק חשד של טעות בקונפיגורציה. ניסיתי את הנתב עם רשימת כתובות MAC מורשות וללא רשימה כזו. מה עוד יכולה להיות סיבה לחוסר התואמות דווקא בין הלאפטופ לנתב?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  3. מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by asafm,

שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מאז שהתחברתי ל ADSL עם מודם ECI לכרטיס רשת (3COM Etherlink 10/100 PCI TX NIC 3c905b-TX), לאחר שהוינדוס עולה, לוקח לו עוד דקה (!) בערך עד שניתן לעבוד. בכניסה ל "מחשב שלי" הוא מחפש את הכוננים (פעולה שלוקחת שניה) דקה שלמה ורק אח"כ ניתן לעבוד כרגיל. לפני ההתחברות ל ADSL, כשכרטיס הרשת היה מחובר במחשב אך מנוטרל - לא הייתה בעיה. נראה כאילו המחשב מחפש את ההגדרות של הכרטיס או של הרשת כל פעם שהוא מאתחל וזה מעכב הכל. האם יש דרך למנוע את זה? אולי לקצר את זה משמעותית? תודה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  7. השרת הוא המחשב עם WINDOWS XP ניראה לי שמוגדר בסדר. הבעיה שהמחשב השני עם WINDOWS 7 לא מזהה את החיבור ולא מצאתי איך להגדיר לו תרשת. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rab10,

שלום לכם, הגדרת את הרשת דרך הכלי של windows אבל יש מחשב אחד שאינו נקלט על ידי האחרים... יש שלושה מחשבים ברשת...1 2 ו3 1קולט את 2 ו3 2קולט את 3 ו3 קולט את 2 מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  10. יש לי מחשב חדש.. התקנתי אנטי ווירוס ורציתי להחליף אותו אז מחקתי (אני לא בטוחה שזה קשור) הלכתי לאיזה 10 דקות מהמחשב ואז הוא לא נתן לי יותר גישה לאינטרנט כלומר הוא אומר לי שאני מחוברת! אבל אין אינטרנט ואין רשת ואין כלום עכשיו כשאני מנסה להתחבר עם המחשב נייד זה כן נותן גישה וכן מתחבר מה לעשות? בבקשה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. היי יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים כמו emule,shareaza . כל פעם שאני מנסה להוריד משהו, הוא מתחיל בהורדה אך ככל שיש יותר אנשים שמהם אני מוריד את הקובץ נוצר עומס על האינטרנט ופשוט התוכנה נתקעת וצריך להתנתק ולהתחבר מחדש כדי להמשך לגלוש כרגיל! מה לעשות? אני מחובר ב ADSL , win xp מודם מחובר דרך כרטיס רשת... אשמח אם תעזרו..

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כשה אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש כי זה בקושי זז וכשה אני מחבה את האימ יול האינטרנט לי טש אז מה הבעיה??????? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. הקיצר אין לי מושג איך אני מתפעל את הרשת... הנתב מחובר למחשב שלי, אגב הוא רשום שיש בעיה שהחיבור מוגבל או משהו , בכל מקרה איפה אני מגדיר הגדרות וכל זה? המחשב השני זהו מחשב נייד שאגב הוא מזהה את הרשת אך האינטרנט לא עובד כלל..

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by rABina,

אהלן :smoke: ברשותי מחשב עם מע' הפעלה WIN ME. 2 כרטיסי רשת, אחד מהם ל ADSL והשני לרשת. התקנתי את ICS במחשב הזה ובמחשב השני, ולהלן התקלות: 1.) במחשב הראשי הוא מזהה את סוג החיבור לשיתוף כ - DIALUP, והאפשרויות האחרות שניתן לבחור הן כרטיסי הרשת. כשניסיתי להחליף לכרטיס הרשת של ה- ADSL פשוט לא יכלתי להתחבר 2.) במחשב השני, אמנם התקנתי, אך לא נוצר שום קיצור דרך, אייקון, או שורות נוספות ב "רשת". 3.) כאמור, המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט. מה לכל השדים והרוחות אני עושה? תודה רבה. עומר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Tiger,

מישהו מכיר אתר בישראל שאפשר לבדוק את ה Upload וה- download ? בתודה , טייגר

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by giladdan,

אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. Started by yaronyud,

שלום.. אני מתלבט מזה זמן מה.. איזה ראוטר עדיף לרכוש... TP LINK - TL-WR941ND http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 D LINK - DIR 615 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717544 זה לא בית גדול... חשוב לי שאני יצליח להגיע להוריד ב10 מגה.. תשתית הוט 12 מגה UFI

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by kobipk,

שלום לכולם פתחתי שרת פרטי עכשיו הכול עובד טוב ויפה רק יש כמה בעיות שאני לא מבין אז הבעיות הם שאני יכול להיכנס למשחק ואחרים לא כשהם נכנסים הם מקבלים DC יש לי ראוטר וזה בטוח בגלל זה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדאי שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק הראוטר שיש הוא מדגםTNN של בזק ולגבי IP קניתי אי פי קבוע בתשלום חודשי ככה שזאת לא הבעיה של מצב הIP אני מקווה שמשהו יעזור לי בזה אני כבר חודשיים מחפש מדריכים או משהו שיעזור לי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by dog_foot,

שלום, יש ברשותי מודם סימנס sl2-141 שניתן לי ע"י בזק לפני 4 שנים, אני משלם מידי חודש אחזקה למודם 23 שקלים, מן הסתם כולם ירימו גבה יגידו פראייר, 23X12X4=1104!!! שילמתי על תחזוקת המודם 1104 שקל (לא פחות) עד היום, יצאתי טיפש כי לא קראתי את החשבוניות,. התקשרתי לבזק שאלתי אם ניתן להפסיק את התשלום על המודם ולקחת אותו כי כיסיתי את השלום על 5 מודמים אבל הם אמרו לי שהוא שלהם ואני רק משכיר אותו. בקשתי אליכם! אני רוצה להתייעל! לקנות מודם ADSL אלחוטי אם בכלל יש אחד שתומך בהכל אולי אני אצטרף להוט, אבל אני המון שנים עם ADSL ואני לא מכיר מודמים שיחליפו את ה sl-141 או היכן ניתן לרכוש אחד חדש משלי? בבקשה המלצה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dudi2002,

נדמה לי שכתבתי פעם הודעה דומה למה שאני הולך לכתוב עכשיו. נדמה לי שלא ענו לי, אז אני אנסה את מזלי שוב. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד בחדר שלי ואחד בחדר של אחי. המחשב הראשון (בחדר של אחי) מחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB (ספק +תשתית) וגולש במהירות 1.5 מגה. המחשב בחדר שלי (מחשב נייד לצורך העניין) מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון. הכיצד? באמצעות כבל מוצלב אדום היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב הנייד שלי. חשוב לציין שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב שלי אם במחשב הראשון לא התחברו לאינטרנט. אוקיי, אני מניח שעד כאן הבנתם את הסיטואציה. עכשיו, אני סובל כל הזמן ממהירות אינטרנט די נמוכה במקרה שאחי מוריד במחשב שלו דרך אימיול או סתם דרך תוכנת שיתוף אחרת. זה משפיע על המעבר האיטי שלי בי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, ברשותי ראוטר שנרכש בארה"ב לפני כשנה ומשהו מדגם WRT150N של לינקסיס, אני עובד בחיבור כבלים, ללא MPLS, ועם חיבור קוי בודד ואחלוטי בודד(נייד). לאחרונה הבחנתי שהאינטרנט אצלי מאוד איטי, חשבתי שפרצו לי לרשת איפסתי את ההגדרות והפלא ופלא, המצב אותו דבר, בדיקת מהירות ללא ראוטר העלתה ממצא של 640 KB בהתאם לחבילת החיבור של 5MB. לאחר חיבור הראוטר ואף פירמוט המחשב על הדרך, לWIN 7, נקי ללא כלום, אני מקבל תוצאות משתנות מאוד של בין 480-620...כשלרוב זה עומד על 580-570. אני מחובר דרך 013 ואני רוצה להדגיש שבחיבור חייגני ללא ראטור לא נתקלתי בשום בעיה, והמהירות היא כמובטח ברוחב הפס. בעבר אותו ראוטר לא היה מנחית לי יותר מה 20 KB וגם זה בהגזמה.. איפוס הראוטר, איתחולו, נסיון שידרוג וכו' ב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by spongBob,

=\ לאחרונה, הפינג שלי התחרפן, והחליט להתחיל להציק לי... בדר"כ הוא תמיד היה יציב, ואפילו דיי נמוך, אבל בקאונטרסטרייק למשל, הוא יכול להיות 17 למשך כמה דקות ואז לאיזה שניה לקפוץ ל4000 ומעלה, ושוב לרדת ל17 (כמובן אחרי דקה, כשכבר כל הקבוצה שמו בי 2 מחסניות ועשו לי לינץ' לגופה) אי אפשר לשחק ככה =| המודם הוא אלקטל 510, והשרתים בהם אני משחק הם ישראליים. השאלה היא, האם אני יכול לשנות משהו בהגדרות ולייצב את הפינג? וגם הייתי רוצה לדעת אם בכלל ניתן לפנות לספק \ בזק ולספר להם על עלילות הפינג שלי? אודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. בס"ד שלום רב יש לי מחשב פנטי'ום 3 שמוחבר לאינטרנט ואני רוצה להפוך אותו לשרת רדי'ו אני מעונין שאנשים אחרים י'וכלו לשדר (לא מהבית שלי) אני לא מבין בזה אני י'ודע שצריך ויאמנפ ועוד תוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני שאמח מאוד תודה רבה לכולם (גם לאלה שלא הגיבו)

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by Cheapco,

שלום, התשתית שלי היא בזק ואני על מהירות של 5MB. לאחרונה עשיתי בדיקת מהירות של בזק ואלה היו התוצאות במחשב הנייח(שפורמט לפני שבוע): Last Result: Download Speed: 4975 kbps (621.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 466 kbps (58.3 KB/sec transfer rate) Latency: 514 ms הלאטנסי גבוה מאוד ואפשר להרגיש את זה במשחקי רשת וגם בתקיעות באינטרנט. כאשר עשיתי בדיקת מהירות במחשב הנייד שמחובר דרך WIRELESS התוצאות היו טובות מאוד, הבדיקה הייתה הרבה יותר יציבה וכמעט לא זזה והלאטנסי היה 16MS. המחשב הנייח כמו שרשמתי למעלה עבר פרמוט והוא עובד טוב מאוד. ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישר מהמודם וגם זה לא עזר. כאשר אני שולח פינג לוואלה אני מקבל תוצאות של 16MS פחות או יותר. האם מישהו יכול לעזור לי?…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by sahar540,

שלום לכולם! אני חדש בפורום מגניב זה! באתי לכאן כדי לקבל עזרה לגביי הראוטר שלי! Siemens SL2-141 ADSL Router! אני משחק במשחק ששמו Warcraft 3! כדי ליצור חדר במישחק זה אני צריך את הפורטים: 6112-6119 UDP+TCP! פתחתי את הפורטים האלו! עדיין לא עובד לי.. אני משתמש ב Windows Vista Home Preimum ביטלתי את ה FIREWALL אבל עדיין לא עובד לי ... עכשיו.... אח שלי גם משחק במישחק הזה. והוא יכול ליצור חדר ואני לא! אולי זה ביגלל המערכת NAT שיש לי בראוטר אם יש! האם המערכת הזאת היא זאת שגורמת לבעיות? בבקשה עזרו לי! תודה סהר כהן...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים