עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה לא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by simla101,

אוקי...היה לי ראוטר 3COM שעשה צרות והוחלף עכשיו יש לי עוד ראוטר וכל רבע שעה לערך הוא מתנתק (רואים במחשב שהמחשב מתנתק מהראוטר) ואז אחרי חצי דקה מתחבר ואחרי עוד דקה מתחבר שוב לאינטרנט... יש לציין שהבעיה החלה רק לפני יום. האם יש מצב שיש שיטה אחרת לסדר את הראוטר בלי להחליף אותו? הראוטר עודכן כשהגיע (שזה לפני חודשיים בערך)...האם יכול להיות שיש גרסא חדשה שמסדרת את זה? האם זה הגיוני בכלל שהוא עבד אחלה ועכשיו פתאום לא וכל זה בגלל גרסא לא טובה? מממ עזרה?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by Lioriii,

היום החלפתי את הספק אינטרנט שלי לקווי זהב-012 ולפני כן הייתי בבזק בינלאומי.... ואמרו לי שקוי זהב הם החברה הטובה ביותר לחיבור ADSL והייתה לי חבילה של 1.5 MB בבזק בינלאומי והורדתי במהירות של 190+- וכרגע בקווי זהב אני מוריד על 105 MB - ברצוני לעזוב את החברה של קווי זהב ולעבור לחברה חדשה! על מי מהספקי אינטרנט אתם ממליצים הכי הכי!??? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  4. שלומות חברי הזון, יש לי בעיה מטומטמת ומתסכלת גם יחד. התייאשתי מלנסות לפתור אותן לבדי, ומכיוון שאני לא מוכן לשלם 12 ש"ח בחודש לתמיכה הטכנית של בזק ברשת האלחוטית(כי אני הולך להשתמש בה רק פעם אחת) לא נותר לי לאן לפנות מאשר לכאן. אז ככה, יש בביתי רשת אלחוטית, הראוטר הוא של ROTAL. כמו כן, יש לנו לפטופ אחד ישן שאין לו כרטיס אלחוטי מובנה, ולכן קיבלנו מאנשי בזק מתאם אלחוטי המתחבר בUSB(דגם: ROTAL WLAN DRUC-U3). הרשת היא רשת מאובטחת בWAP(או WEP) עם קוד גישה בלבד(מאוד פשוט גם). כל המחשבים מתחברים לרשת באופן נפלא בעזרת הקוד גישה, חוץ מהלפטופ עם המתאם. הבעיה היא, שהוא פשוט נורא מסובך(אני חושב). הוא(הלפטופ עם המתאם) מתחבר לרשת אלחוטית שכנה(לא שלי) אשר לא מאובטחת, אך כאשר אני מ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתמוך באינטרנט במהירות של 5 מגה שתדרו יהיה מספיק חזק בשביל לשדר אות בכל הבית ששטחו הוא פחות או יותר 140 מ"ר. אין הגבלת תקציב כלשהי, פשוט לא להתפרע. עדיף נתב שנמצא במלאי מיידי בחנות כלשהי שנותנת גב לאחריות. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by R0112,

יש לי בעיה של חיבור איטי, לא רציף ואיבוד מידע בזמן התקשרות עם שרתים במזרח אירופה. פניתי ב10,7 דרך האתר שלהם לתמיכה הטכנית ועד היום לא קיבלתי תשובה, נמאס לי לחכות לתשובה והרמתי עליהם טלפון לפני כמה דקות. בשיחה עם התמיכה הטכנית של נטוישן, במקום לבדוק במה הבעיה או איך אפשר לשפר את החיבור, המוקדן החליט להציע לי להחליף לחבילת גיימרים (כמובן במחיר "מתאים"). 1) לאיזה ספקים בארץ יש תקשורת טובה עם שרתים במזרח אירופה? 2) יש למישהו קישור לחוזה הסטנדרטי בין ספקי אינטרנט למשתמשים? אקח אותו מחר לעורך דין כדי להחזיר לנטוישן מלחמה :

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Cheif,

לפני מספר שבועות פרסמתי כאן לינק לסקירה של נתב ה-AC1200 של חברת D-LINK (דגם DIR-825/AC). במסגרת הסקירה פרסמתי טבלת ביצועים שהתבססה על כרטיס רשת אלחוטי בתקן AC, המתחבר למחשב בממשק USB. לפני מספר ימים רכשתי כרטיס רשת AC של חברת אינטל (דגם 7260 - בממשק PCIe Half Mini). כרטיס זה הותקן במחשב הנייד שלי - ה-X61s - והחליף את ה-6300N שתמך רק בתקן N. בתמונה המצ"ב תוכלו לראות את המהירות המתקבלת באמצעות הכרטיס כאשר הוא מחובר אל ה-DIR-825/AC. מהירות זו - 866.7Mbps - אופיינית לתקן AC עם שתי אנטנות ומייצגת נאמנה את יכולתו של הנתב ושל הכרטיס. בימים הקרובים אני אפרסם טבלת ביצועים משלימה הכוללת את הנתונים שהושגו באמצעות כרטיס הרשת 7260. קישור לסקירה - http://www.netcheif.com/Review…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, על מנת לשפר את הקליטה, היינו רוצים לחבר ראוטר נוסף. המרחק בין הראוטרים הוא בערך 20 מטר אווירי (בערך 50 מטר קווי). מקריאה קצת באינטרנט הבנתי שכבל CAT6 הוא המומלץ לחיבור כזה (ישירות מראוטר אחד לאחר). אין צורך לשקע בקיר וכאלה. פחות משנה לי שזה יהיה איחוד של הרשתות, רציתי רק לדעת אם המרחק הקווי ביניהם, השימוש בכבל, חיבור 2 ראוטרים, לדעתכם, הוא פתרון טוב שיתן מענה ופתרון לבעיה. תודה מראש, תום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eins,

שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by talikooo,

אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Rhx,

שלום, מאחר ואני עומד מעט מסיים את ההתחייבות שלי לנטויז'ן, חשבתי ללכת על חבילה חדשה. נטויז'ן בסדר גמור בשירות והאינטרנט עובד חלק ובלי בעיות, רק הבעיה לרוב היא הפינגים בחו"ל, אבל זה לא משנה.. עכשיו, ראיתי שיש הרבה חבילות במחיר די זול בהתחייבות כמה חודשים, ראיתי את זאת של 012, עם ה3MB. אני משלם כרגע לנטויז'ן 70 ש"ח על חבילה של 2MB, ואפשר לקבל חבילה של 3MB במחיר יותר נמוך. אז רציתי לדעת, על איזה חבילה כדאי לי ללכת?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by freesoul23,

מכל האפשרויות כבר התבלבלתי (Archer C7,C8,C9), מה עדיף, מה לא עדיף. מתכוון לרכוש באמזון, תקציב באזור 100-150 אירו, אשמח להמלצות, דגמים נוספים.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Ewingum,

האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  14. אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ... אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה.. אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה.... ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  15. אני ממש לא מהמורידים הסופר כבדים (עד 25GB לחודש) ואחרי תקופה של כמה חודשים שבה מהירות ההורדה מג'יגה ניוז (חבילה בלתי מוגבלת) הייתה יציבה על 1.1MB אני לא עובר את ה- 500KB בשבוע האחרון (משתמש ב- DU Meter). בדיקת מהירות מהאתר של בזק מראה שאין בעיות בדרך - שם זה יציב על 1.2MB. האם מישהו עם חבילה דומה חווה את אותו הדבר? זה ממש נראה כמו שייפינג ולא עומס טרנזיינטי. לא שיניתי דבר בטופולוגיית הרשת (מחובר ל- wrt54gl שמריץ DD-WRT ומוטורולה. עשיתי ריסט לכל הישויות כולל המחשב).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, מחפש המלצה טובה לנתב אלחוטי איכותי *אופציה: טווח מעל 30 מטר... *אופציה: אפשרות לשידרוג בעתיד לשיפור הקליטה. במחיר של 300 ~ ש"ח. אפשרות של 4-2 מחשבים בחיבור קווי. אשמח לקבל המלצות וקישורים.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. שלום רב, קניתי היום לטפטוף חדש והוא מצליח להתחבר לרשתות חוץ מאשר לרשת במקום עבודתי. הוא מראה לי את החיבור אבל נותן סימן צהוב . עד אתמול גלשתי עם הלפ טוב ה(מאד) ישן שלי ללא בעיה. האייפד שלי כן מצליח להתחבר ללא בעיות כך שהבעיה היא כנראה במחשב . יש למישהו פתרון בשבילי? תודה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  18. שלום. ברשותי ראוטר של netgear wgr614 אליו מחוברים 3 מחשבים. כמו כן מדפסת אלחוטית של hp מדגם c7283. הצלחתי לחבר את המדפסת לשניים משלושת המחשבים. בהתקנת המדפסת למחשב השלישי- המחשב לא מזהה מדפסת. במחשב זה אין בעיה בחיבור לרשת (מחובר לאינטרנט כל הזמן). בסריקת המחשבים המזוהים ע"י המדפסת (במדפסת עצמה) מזוהה המחשב ע"פ כתובת הip שלו. אני מניח שמדובר בחסימה כלשהי של הפיירוול. ביטלתי אותו (משתמש רק במובנה בווינדוס, גרסאת XP). הבעיה לא נפתרה. הצעות?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  19. כידוע החיסרון בשימוש ב- repeater הוא אובדן חצי רוחב פס, שאלתי האם יצירת access point במוד client אשר אליה מחובר access point "רגיל" נוסף יוצרת תצורה LAN ללא אובדן רוחב פס כמו ב-repeater. ראה תרשים מצורף הבהרה: access point CLIENT רואה ונראה רק מול ACCESS POINT ROOT

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

שלום לכולם, האם יש ראוטר + מודם מומלץ לבית? אני ב-014 תשתית + ספק כרגע יש לי מודם ישן של בזק + TPLINK 1043N הייתי רוצה לרכוש מודם + ראוטר יש מכשיר מומלץ? תקציב של 200-300 שקל

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. דו"ח פניות הציבור בנושאי תקשורת לשנת 2015, שמשרד התקשורת פירסם לפני מספר ימים, מספק אוסף רחב של נתוני שביעות רצון. מבין כל הנתונים המפורטים בדו"ח, מפתיע לגלות שבתחום תשתית האינטרנט חל מהפך. כמות התלונות המוצדקות נגד "בזק" עלתה פי 3 ואילו כמות התלונות נגד HOT ירדה בחצי. בשורה התחתונה - בזק והוט כמעט שוות. עבור HOT, שנחשבה עד לא מזמן כמוקצה מחמת מיאוס, מדובר במהפכה של ממש. http://www.netcheif.com/blog/?p=6244

22. Started by PokeKiNg,

שלום, אני מחפש עזרה בקניית ראוטר בייתי כרגע אני גולש על 40 מגה אצל בזק (ומתכוון להעלות ל100 מגה כשאני אקנה את הראוטר) נכון לעכשיו יש לי את הראוטר שהם מחלקים ב10 שקל לחודש (ואני ממש לא אוהב אותו) אני גולש חדר ליד הראוטר ומקבל ב-WIFI רק 10 מגה מתוך 40 מגה. אני גולש מ2 מכשירים שמחוברים בכבל ו7 בWIFI (מחשבים ניידים, פלאפונים) ובגלל זה חשוב לי ראוטר טוב שיהיה לא רק מאובטח אלא גם מספיק חזק (הבנתי גם שלאנשים מסויימים הראוטר של בזק מגיע במקרה הטוב עד 55 מגה ולא באמת עד 100 אבל זה לא קרה לי ככה שאני לא יכול להגיד בוודאות). אני לא מבין בכלל בראוטרים, תקנים, או דברים שמחזקים את העוצמה של הWIFI לכן כל עזרה תיהיה מבורכת בעיקרון, כמו שאמרתי, …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, עם שדרוג האינטרנט ל 5MB קיבלתי עם החבילה את שירות ה safenet שזה הגנה על תיבת הדואר וכו'. בכל מקרה, מאז השדרוג יש לי הרבה בעיות עם האינטרנט, בבדיקה שנעשתה עם 014 ועם בזק הכל היה תקין. הרבה אנשים בהרבה פורומים שביקרתי טענו שהשירות של safenet דופק את האינטרנט ועדיף לוותר עליו, הם טענו שלאחר שביטלו אותו האינטרנט חזר לפעול כרגיל. עכשיו השאלה היא האם כדאי לוותר על השירות הזה (עם ה 2.5MB לא היה לי אותו בכלל וגם לא חוויתי שום בעיות) או להשאיר אותו. אם אני מוותר עליו ואז מחזיר אותו מתישהו בעתיד אני אצטרך לשלם עליו, לכן אני צריך לדעת האם באמת כדאי לוותר על זה. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שבוע טוב לכולם, אני מנסה להתחבר דרך ווינדוס XP לרשת האלחוטית הביתית (הרשת עובדת בצורה תקינה בוודאות, אני עובד איתה על מחשב אחר עם ווינדוס 7) וכשאני מנסה להתחבר דרך החיבורי רשת אליה אני מקבל את ההודעה: "Windows לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותך לרשת" ראיתי אמנם כמה תוצאות בגוגל בנושא הזה אבל לא מצאתי מדריך עם צעדים פשוטים להתגבר על הבעיה. אודה למי שיוכל להסביר לי בצעדים פשוטים כיצד מתגברים עליה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by composite,

נגיד ואני הולך לקנות IC7, או כל לוח-אם אחר שאין עליו כרטיס רשת, על איזה הייתם ממליצים? משהו זול ופשוט, שיתאים לרשת ביתית אינטרנט מהיר ועוד. מומלץ מ- www.pch.co.il

• 10 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.