עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iakovl,

מחפש מכשיר חדש במקום ה3100 שלי חשוב לי חיי סוללה, וגם בעיקרון השימוש בתור MP3 (למה לקנות לחוד אם אפשר לשלב) חשוב עמידות ב"זעזועים" (פלאפונים של חיילים לא יכולים להיות שבירים) דעות?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  2. שלום לכולם בזמן האחרון שמעתי שמועות על כך שאין יותר חיוב מבחינת משרד החינוך להביא את כל הבוק ריפורטים שהתלמיד עשה על מנת לקבל ציון בגרות באנגלית. השאלה שלי היא מה היא בעצם החשיבות של הבוק ריפורטים לציון? האם חייבים אותם? פשוט איבדתי אחד ואני די לחוץ אם אני לא אמצע מה אאלץ לעשות.. תודה, אבי.

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם זה לאחר שלוש שנים מסתיימת לי ההתחיבות לפלאפון אני כרגע עם מכשיר SK5000 כבר שלוש שנים פעם ראשונה שמכשיר מחזיק אצלי כל כך הרבה זמן מה אתם ממליצים לי לקחת מהמכשירים החדשים ולא אני לא רוצה לעבור חברה כי אני עסקי בתודה מראש פינק פאנטר

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  4. http://video.google.com/videoplay?docid=5376396011570929942&q=bf2 פשוט חובה להדליק רמקולים/אוזניות/חצוצרות.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by david2006,

שלום קניתי לא מזמן V3 עכשיו לא קיבלתי איתו את התוכנה שביל להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון, כדאי לקנות תוכנה באורנג'? עכשיו במקרה ל נגן MP3 שלי יש אותו חיבור USB כמו לפלאפון והמחשב מזהה את הפלא אבל צריך תוכנה. קיצר שווה לקנות? באינטרנט אני לא חושב שניתן להוריד את התוכנה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. בבקשה התייאשתי מחיפושים , תביאו בבקשה אתר מומלץ עם כמות מכובדת של כתוביות

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

במכון כושר שלי התזונטאית שם אמרה לי כחלק מהתפריט שהיא בנתה לי בין דבר לדבר שהיא רשמה לי אני יכול לאכול חמאת בוטנים כי זה לא משמין... והיום אני מסתקל ואני רואה שרשום שם ש15 גרם זה 80+ קלוריות.... עכשיו מה זה 15 גרם זה כלום.. בכל אופן רציתי לדעת ,אם אתם יודעים, האם זה משמין?(לא דעתכם רק אם אתם יודעים)

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם חזרתי לארץ אתמול ולא ראיתי את הסרטון המלא של רון ארד אשמח אם מישהו ישלח לי לינק בתודה מראש ומי יתן ויחזור במהרה!לא משנה באיזה מצב

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by Mantis,

מי היה מאמין, האתר האגדי חוזר!! (זה לא דיון על ווארז, אלא על חזרה של אתר נוסטלגי) http://www.sharereactor.com/

10. Started by GUNZ,

למחשב מאיפה אפשר להוריד?

11. Started by david2006,

שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by T-Flash,

שלום סתתםםם שאלה פשוטה, כמה מפתחי חומרה מקבלים? אני מבין שזה משתנה בין חברה לחברה, אבל למשל באינטל, אם אתה מפתח "רגיל", לא ראשי או משהו כזה, מה שכר העבודה? :-*

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by DimaX,

היי! יאללה שימו תמונה של המערכת שלכם השנה בתוספת כיתה... מערכת בכיתה י' היו לי 47 שעות: עכשיו כיתה יא' מערכת נחמדה חוץ מפיסיקה! אדום זה פיסיקה... בלעט אנחנו צריכים לעשות את כל פיסיקה חוץ ממכאניקה השנה ב6 שעות בסוף היום ! ) "רק" 40 שעות

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Rhx,

5 שנים זה לא הולך ברגל, כל הכבוד למנהלי האתר שהחזיקו אותו כ"כ הרבה זמן..(אחלה לוגו אגב) מזל טוב! ;D

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by evy,

עידכנתי בפעם הראשונה את הדי וי די LG 9723p שלי(אם זה עוזר לכם הדגם) והעידכון עבר בהצלחה,אך הבעיה היא שהוא לא מציג כתוביות. שיניתי בהגדרות של הדי וי די שהכתוביות יהיו עיברית ושום דבר... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by david2006,

איזה מסכנים, מכשיר יקר וטוב לא חבל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by david2006,

הממ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bezadon,

סתם משהו מגניב. שמעו את שני השירים האלו: T.I - what you know JIMMY HENDRIX - hey joe שונים לגמרי בסגנון אבל - שמעו אותם טוב. למי שיש שמיעה מוזיקלית טובה ישים לב שמדובר באותו לחן בדיוק לא יודע למה אבל לי היה ממש קשה לשמוע את זה... אם אתם רוצים לשמוע אותם, תוכלו למצוא את הקליפים שלהם באתר הזה: http://www.youtube.com/ תעשו חיפוש למעלה לפי השמות שנתת.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by emil57,

מה דעתכם על הסרט שהוקרן על רון ארד?? עד כמה הוא מדבר אליכם?? והאם הוא ייתן איזשהו קצה חוט על רון?? (יענו מה עלה בגרלו) ומה נראה לכם.. האם רון חי או מת??

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by david2006,

שלום אני צריך טראנסים ערבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by First Squad,

אני לפני צבא (מתגייס בדצמבר) אני עובד עכשיו ועד לגיוס יהיה לי סכום של כ 15K שאין לי ממש מה לעשות איתו , כאילו יש מה לעשות איתו אבל אני רוצה לנצל אותו ולבזבז אותו על פלזמה וכל הבולשיט הזה. חשבתי להשקיע את הכסף וככה אחרי 3 שנים (כשאני מישתחחר) יהיה לי סכום נכבד. השאלה היא אם זה ריאלי? אני לא ממש מתמצא בכל הקטע של הבורסה אבל אני יודע שיש עליות ונפילות ואפשר להפסיד הרבה כסף על זה , אני לא ממש בקטע של הימורים.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אמרו לי שזה תירגום אפשר בבקשה יותר פרטים?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. אני חייב לשמוע הודאה שהשאירו לי תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים