כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יש שיר בסגנון שמזכיר מאוד את השיר הזה [שמים אותו בד"כ בסרטוני אסונות טרור כמוזיקת רקע] מישהו יודע מה השיר? עריכה : הכוונה היא לקטע שמתחיל אחרי 1:23 שניות
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים אם תמונות בגודל קטן על מנת להעבירם לפלאפון אם אפשר גם קבצי מוזיקה שאפשר להעביר לפלאפון
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
מה הבדיקות שעושים לאדם שטס עם גבס? הרי ניתן בקלות להחביא חומר נפץ פלסטי בתוך גבס.
-
- 24 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
אוקי מישהו יכול לספר לי או לתת לי לינק על חומר על החזונו של בן גוריון + מאמרים וכתבים על הנגב . ממש דחוף פשוט אני לא מוצא כלום
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=B4X_FzmNsM8
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , סמטי לו שארבה זמן לו היה בפורום מבחן איו.קיי , וברוח שתותיט זו , ומאחר שהרגע יצאתי מבחינה , הבה לכם מבחן איו.קיי : , (באדיבות נענע) http://games-zone01.nana10.co.il/IQTest/default.html קיבלתי 117 , אתמול בלילה (?-לא הגיוני)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להזמין משם ורציתי לשמוע חוות דעת כללית וגם תוך כמה זמן הגיעו הלדים.... איתן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדויות חדשות מבטיחות לנו עוד מהדור החדש של AMD, בגישה דומה מאוד לזו של היריבה אינטל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר כ-3 חודשים מאז בולמוס הקניות של גאדיימק החלטתי לראות כיצד הוא הצליח בבחירת החברות שאותן החליט לרכוש. האם הוא משקיע גאון ומחונן שיודע לבחור בקפידה עסקים מוצלחים עם עתיד הנסחרים בזול? או שאולי לא? אוסיף - גיאדמק קנה את החברה בקצת פחות ממה שהמניה הגיעה אליה. גאדיימק קנה מניות לפי שער של 241 שקל למניה. היום מניה שווה 130 שקל. הפסד של יותר מ-46%. מדד ת"א 100 לשם השוואה, ירד ב-9.17% באותה תקופה. מניית גילאון - גיאדמק קנה מניות לפי שער של 5.275 ש"ח למניה. היום מניה שווה 3.009 ש"ח. הפסד של 43% בערך. פטרו גרופ -גאדיימק קנה את החברה לפי שווי שוק של 150 מיליון דולר. היום החברה שווה 56.5 מיליון דולר. הפסד של כמעט 62.5%. גאדיימק בכישרון רב מאוד הצליח להפסיד המון כסף. כל מניה שה…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש רינגטון חדש, כעקרון 2 הרינגטונים האהובים עליי הם או deeply disturbed של אינפקטד מאשרום, או ההתחלה של aint talking bout love של van halen, אבל נמאס לי משניהם .. תנו לי השראה, שתפו את הרינגטונים שלכם
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן אז הסיפור ככה , אולי מישהו יוכל לעזור אבא שלי היה גר בארה"ב איזה כמה שנים והשתמש בשרותים של פייפאל, הוא חזר לארץ ובחשבון פייפאל שלו יש 500 דולר שהוא לא ניצל מכל מיני מכירות וכ'ו, עכשיו כבר פג תוקף הכרטיס אשראי האמריקאי שלו והוא לא יכול להעביר את הכסף לשום מקום ולא לעשות איתם כלום, ניסינו להרשם עם כרטיס אשראי ישראלי אבל הוא מבקש כתובת להזין שכמובן עד כמה שזה מוזר לא מאפשר להחליף ארץ ולכתוב ישראל, אז המצב הוא שיש 500 דולר בחשבון שאי אפשר לעשות איתם כלום . עצתכם . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז זה המקרה שלי. המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מדי פעם, אז לקחתי אותו לחנות והמוכר אמר שהוא יחליף לי את הלוח. המחשב כבר שם כמעט חודש. (מדובר בלוח של Leadtek עם GF4MX מובנה עליו) כל הזמן המוכר אמר לי שאין ליבואן את הלוח, אם וזה לא באשמתו שזה לא תלוי בו שזה מתעכב. בסוף (אחרי שבוע וחצי שאני מחכה לתשובה), הוא אמר שכנראה שהיבואן לא יביא את הלוח, ושבמקום זה הוא יביא לוח אם של Gigabyte. הוא אמר לי את זה כבר בערך מלפני שבוע והוא עדיין לא הביא, גם בקושי אפשר לתפוס אותו בטלפון. לדעתכם הבן אדם בסדר? מה חנות עם שירות טוב הייתה אומרת לי, היא הייתה מציעה לי לוח אם חלופי לבינתיים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך החנות בעפולה? איך השירות שלהם בסניף הזה? איך האמינות שלהם? המחירים שלהם לא יקרים וראיתי שכרגע המצב ב TMS לא ממש ברור אז חשבתי לרכוש מהם..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כמו שכולם יודעים, עידן נחום הלך לעולמו לפי כחודש וחצי. שמעתי עליו הרבה דברים, כמו למשל שהיה אדם נפלא ועזר לכולם תמיד. ואחד הדברים שסיקרנו אותי מאוד, היה שלפי מה שאומרים, עידן זכרו לברכה, היה אדם עם ידע רב בתחום המחשבים. רציתי לדעת קצת פרטים, אם אפשר. מי הוא היה? במה הוא עסק? איך הוא התחיל את דרכו? סיבת המוות? אולי מישהו הרעיל אותו? ועוד הרבה דברים שאנשים רוצים לדעת על עידן(אתם מוזמנים לשאול אם יש לכם שאלה אל משתמשי הפורום) אני יודע שיש לא מעט אנשים בפורום שהכירו אותו אישית, הייתי רוצה לקבל קצת פרטים עליו. אלו השאלות שיש לי בינתיים, אני אערוך את הנושא אם יהיו לי עוד שאלות..כל מי שרוצה מוזמן גם לשאול שאלות! תודה לעונים. אני מקווה שתתיחסו לנושא זה ברצינות! מני ח…
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
אני משחק הרבה שעות רצוף ומחפש כסא שיתמוך טוב בראש בגב התחתון ובידיים.... עד 800 שקל רצוי פחות.... יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-