כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום חדשה פה :-) ברצוני למשוך חשבון walla של חברה טובה לחשבון ג'מייל חדש שפתחתי לה.... שאלה שנייה...הבן שלי שיחק בהרשאות של במחשב כדי שאחיו לא יוריד תוכנות.... אממה ... הוא נעל את עצמו. :-) תודה רבה לעונים שבוע טוב דבי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי גר ברומא והזמין אותי ועוד שני חברים לטוס אליו.. ראיתי באלעל שהמחירים הם בערך 350 דולר כל כיוון.. האם יש ביותר זול? או שהמחירים עלו באיזה 50 דולר בגלל שזה סוף אוגוסט? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבין שהבקשה קצת מוזרה, אבל אני עושה מחקר קטן בנושא, ותהיתי אם אחד מכם מכיר רשימה שכזו באינטרנט. תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
כחלק "מהשלמת פערים" שאני עושה עכשיו. אני הולך לראות סרטים ישנים של קלינט איסטווד, עד החדשים ביותר שלו. http://en.wikipedia.org/wiki/Clint_Eastwood_filmography למישהו יש המלצות? אני מחפש בעיקר את הסרטים, שבהם קלינט איסטווד משחק בתפקיד מרכזי. עד עכשיו ראיתי: הטוב הרע והמכוער, (את שני הסרטים עם הדולר בשם שלהם) [פחות התלהבתי מהטריולוגיה הזו] HANG'EM (מערבון מותח דווקא) הארי המזוהם - התחלתי והפסקתי באמצע. דיי שיעמם אותי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה חבר קרוב-רחוק אמר לי בצ'אט של פייסבוק: "רציתי להזמין אותך למשהו מטורף.. אם אתה אוהב לטייל בארץ ובעולם ולעשות אחלה של כסף.. לאיזה הרצאה בחולון בשלישי ב 7 בערב." לא רק זה, עוד אחד בפייסבוק אמר לי את אותם מילים... כשאמרתי לו: "יש לך קישור לאירוע או מידע אחר?" אז הוא אמר: "אחי.. תשמע לי סמוך עלי ותבוא". זה רק אני או שזה מריח כמו שיווק רשתי? או מישהו פה יודע על האירוע? למי שזוכר, בעבר פתחתי דיון פה על השיווק רשתי של חברת "ניו סקין", אומנם מדובר פה במשהו חוקי אך הוא גובל בליכלוך. כי אתה בונה תחתיך סוכנים וגורם להם לשלם סכומים גדולים על משהו שאתה לא יודע אם יאהבו אותו וילכו עם זה קדימה.
-
- 55 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לאחרונה - בזמן מקלחת מרגיש זרם חשמלי מהברז (קבוע, לא משהו רגעי) מדידת מתח מראה כ-10-15 וולט AC בין הברז (וברזים אחרים) לבין חור ההארקה שבשקע. בין חור ההארקה שבשקע לבין חור ה-0 יש כ-20 וולט. אם בלוח החשמל מנתקים מפסק (פאזה) מסוים - הבעיה נעלמת - אין מתח בין הברז לחור ההארקה (בשקע ההוא יש עדיין מתח), והמתח בין ההארקה ל-0 קרוב לאפס. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה, ומה עוד אפשר לבדוק כדי לאבחן ולפתור אותה. (על רעיון הזמנת חשמלאי חשבתי) תודה.
-
- 18 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
יש פה למישהו איזה אוסף גדול של הקומדי סטור על המחשב??? אני מחפש כבר הרבה זמן איזה מישהו שיש לו לפחות כמה עונות.... אם יש כאן מישהו כזה בבקשה לפרטי!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש שיר בסגנון שמזכיר מאוד את השיר הזה [שמים אותו בד"כ בסרטוני אסונות טרור כמוזיקת רקע] מישהו יודע מה השיר? עריכה : הכוונה היא לקטע שמתחיל אחרי 1:23 שניות
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים אם תמונות בגודל קטן על מנת להעבירם לפלאפון אם אפשר גם קבצי מוזיקה שאפשר להעביר לפלאפון
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
מה הבדיקות שעושים לאדם שטס עם גבס? הרי ניתן בקלות להחביא חומר נפץ פלסטי בתוך גבס.
-
- 24 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
אוקי מישהו יכול לספר לי או לתת לי לינק על חומר על החזונו של בן גוריון + מאמרים וכתבים על הנגב . ממש דחוף פשוט אני לא מוצא כלום
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=B4X_FzmNsM8
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , סמטי לו שארבה זמן לו היה בפורום מבחן איו.קיי , וברוח שתותיט זו , ומאחר שהרגע יצאתי מבחינה , הבה לכם מבחן איו.קיי : , (באדיבות נענע) http://games-zone01.nana10.co.il/IQTest/default.html קיבלתי 117 , אתמול בלילה (?-לא הגיוני)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להזמין משם ורציתי לשמוע חוות דעת כללית וגם תוך כמה זמן הגיעו הלדים.... איתן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדויות חדשות מבטיחות לנו עוד מהדור החדש של AMD, בגישה דומה מאוד לזו של היריבה אינטל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר כ-3 חודשים מאז בולמוס הקניות של גאדיימק החלטתי לראות כיצד הוא הצליח בבחירת החברות שאותן החליט לרכוש. האם הוא משקיע גאון ומחונן שיודע לבחור בקפידה עסקים מוצלחים עם עתיד הנסחרים בזול? או שאולי לא? אוסיף - גיאדמק קנה את החברה בקצת פחות ממה שהמניה הגיעה אליה. גאדיימק קנה מניות לפי שער של 241 שקל למניה. היום מניה שווה 130 שקל. הפסד של יותר מ-46%. מדד ת"א 100 לשם השוואה, ירד ב-9.17% באותה תקופה. מניית גילאון - גיאדמק קנה מניות לפי שער של 5.275 ש"ח למניה. היום מניה שווה 3.009 ש"ח. הפסד של 43% בערך. פטרו גרופ -גאדיימק קנה את החברה לפי שווי שוק של 150 מיליון דולר. היום החברה שווה 56.5 מיליון דולר. הפסד של כמעט 62.5%. גאדיימק בכישרון רב מאוד הצליח להפסיד המון כסף. כל מניה שה…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש רינגטון חדש, כעקרון 2 הרינגטונים האהובים עליי הם או deeply disturbed של אינפקטד מאשרום, או ההתחלה של aint talking bout love של van halen, אבל נמאס לי משניהם .. תנו לי השראה, שתפו את הרינגטונים שלכם
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-