עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זוכרים שלפני כמה זמן היה ווירוס שהתפשט על ידי משתמשים פיקטיבים ששלחו הודעות לאנשים, ואז הווירוס שלח את עצמו כהודעה לכל הרשימה? אז זה חזר שוב, וד"א, הבנאדם ש"שולח" את ההודעה, לא יודע את זה.. הנה אחד שנפל בפח :-\: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209698.msg1838256;topicseen#new אז אל תכנסו ללינקים שאתם לא מכירים ! רק רציתי להזהיר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Anyboy,

איפה יש בית ספר למשחק בישראל?וכמה זה עולה להירשם לכזה בית ספר?ומאיזה גיל לוקחים לילמוד משחק?ואם כל אחד יכול להירשם לשם? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  4. אני כמעט שנה בצבא (נוב 5) התחלתי טירונות קרבית בהנדסה, ונפלתי בתחילת אימון בגלל בעייה רפואית.. כרגע אני משרת במודיעין של הגדוד בתפקיד ממש משעמם, אני שונא את הקצין שלי, וגם הוא לא ממש מת עלי, אני לא רואה לאן יכול להתקדם במשך שנתיים, והגעתי למסקנה שממש ממש רע לי שם. כל התפקידים האחרים בגדוד נראים לי גם די גרועים, זה סובב בערך סביב רכב, חימוש, לוגיסטיקה וקשר, ושום דבר מזה ממש לא מעניין אותי, רציתי לדעת האם יש לי איזשהם אפשרויות שכדאי לנסות, תפקידים שיש אפשרות לקבל שיש בהם קצת יותר עניין, מעבר למקום אחר בצבא, (חיילות הבנתי שכמעט בלתי אפשרי לעבור..) אולי לעבור לחטיבה, יש שם תפקידים נוספים מאשר בגדוד? תודה מראש..

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by ThaPhoeniX,

היה לנו די משעמם בקלאן (DOD) אז הכנו סרט סתמי כזה במשחק FEAR בCUSTOM MAPS, (יש אחלה מפות! כמו מפה מדיוק נוקם ועוד כמה מגניבים) וזה מה שיצא : (כן עריכה מעפנה אבל עדיין) מה אתם אומרים?

6. Started by Anyboy,

האינטרנט מתנתק לי כל שנייה וכותב לי שגיאה 769 , מה אני אמור לעשות??זה כבר נמאס לי!

7. שלום, ראיתי שאיזה ידיד שלי שלח לי את הוירוס הזה, רציתי לדעת האם הוא שלך את זה או שהוירוס הדביק את כל מי שנמצא ברשימה שלו? הסיבה: קיללתי אותו, ואם זה נכון שהוירוס מדביק אז אני רוצה לבקש ממנו סליחה :-\ h*ttp://fun.traferreg.com/IM/whlea.exe זה הוירוס עליו דיברתי

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by avivlevy,

טוב החלטתי ללמוד גיטרה, נשמע די מגניב... אבל אני יותר רוצה ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית הבנתי שצריך ניסיון עם גיטרה רגילה לפני שמתחילים חשמלית זנ נכון? ואם כן אז כמה שנים אני צריך ללמוד גיטרה רגילה כדי להתחיל ללמוד גיטרה חשמלית? ד"א איפה יש גיטרה טובה[אם יש בזה טובה] במחיר טוב וממקום טוב....?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by mrsph666,

תודה לעונים!

• 61 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אני רציתי לקנות את המגבר הזה כדי לפרק אותו ולשים מחשב במקום בדקתי בזאפ עיני לכדה כמה משובים מאוד מענינים על המוצר.... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=11210&orderby= " במיוחד של בני בסוף הרג אותי אני מתה ....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. damn, נשמע כואב.. אבל גם מצחיק! http://news.walla.co.il/?w=/2/986961

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by omerha,

לפני חודש בערך גלשתי באתר וירטואלי של AMD עם כול השותפות שלה למגזר העיסקי אתר מדהים ביופיו אז קראתי שם וכו'... ונרשמתי לאתר ו... היום הגיע אליי בדואר ישיר הביתה חולצה של AMD מגניבה ביותר רק חבל שהיא ב XL , צריך להשמין . כנראה יועדה לאמרקאים

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by kfirlion,

רק רציתי להגיד חג שמח, ושהמזל יופיע בדרכנו... :nutty: עריכה: Core 2 Duo למתנת חג, זה נשמע טוב... הלוואי וזה יהיה ככה (זה פשוט בר מזל אם ילד בישראל יקבל דבר כזה בימים אלו)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מישהו יודע מה הטלפון הישיר לחנות? תודה,

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. אני מכונאי רכב זה מקצוע קקה אכושילינג אני רוצה לצאת ממנו ולעבור בסיס הדרך היחידה היא לפסול תמקצוע מסיבות של בעיות בריאותיות.. אמרו לי פטור מנעליים ..רק הבעיה איך אני מגיע למצב הזה שיתנו לי אותו... הלכתי לרופאים מומחים..הביאו לי פטורים כמעט מלא לעשות כלום ורק מנעליים לא וכואב לי מהעבודה הזאת כל הגוףףףף יש למישהו איזה דרך לדבר עם הרופא להגיד לו על איזה תופעה..שהוא יאכל אותה עד הסוף??.. על הידיים מפרקים ברכיים ורגליים וגב כבר אמרתי לרופאים יש לי היסטוריה על זה אני כולה 3 חודש בבסיס הזה כולי שפוך מת..... יש למישהו איזה רעיון טוב איך להסביר לרופא מה יש לי בצורה יותר גבוהה..?

• 47 תגובות
    • 19.5k צפיות
  17. Started by stingeR-,

חברים.. יש לי ידידה אנורקסית שמאוד איכפת לי ממנה והמצב שלה רק הולך ומתדרדר.. אני רוצה לדבר איתה על זה(היא לא יודעת שאני יודע) ולנסות לעזור לה באיזהשהיא דרך.. דברו וספרו על מה אתם הייתם עושים במקומי.. ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by -Del Piero-,

גם לכם האיסיקיו עושה את זה ? מישהו יודע איך אפשר להפסיק ?[למרות שאני מתחיל להתמכר לזה] http://download.yousendit.com/72E52C7C27B77B21

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  19. אני לא זוכר של מי השיר או איזה מילים או קטעים מהסרט נמצאים בו כל מה שאני זוכר שזה אחלה טראק ודיי ישן (קצת אחרי שהסרט יצא) אז מי שמכיר... תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by Thant,

למי שלא ראה או לא שמע: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Thrymwarrior

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. שלום לכולם! על אריזות הסיגריות מופיעה לעתים אזהרה, על-פיה 85% מכלל מקרי סרטן הריאות נגרם מעישון בטבק. שימו לב - הסיכוי הוא לא 85% לחלות בזה, אלא ש-85% ממקרי סרטן הריאות הוא מעישון סיגריות, אז מהו הסיכוי לחלות בסוג זה של סרטן, אצל אדם שמעשן 20 סיגריות ביום? תודה לעונים!

• 105 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by yot,

עשינו סדר בבית, ומסתבר שאמא שלי שמעה Jimi Hendrix בשנות ה-70...לא רע

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  23. אז ככה.. אני מחפש את צליל השריקה שהמבוגרים לא שומעים... פשוט בא לי קצת לשגע את המורים שלי עם הפלאפון... תודה לעוזרים..

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. ידוע למישהו על תוכנה כזאת שמאפשרת להתקשר לקווים פרטיים מהמחשב בחינם?!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני צריך להשלים את שאלון 002 לפני שאני מתגייס..מישהו מכיר מורה טוב (מבחינת הרמה והמחיר)? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.