עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by surfface,

http://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אצלי E 96 F 88 83 G אני חייב לשפר ומת' עשיתי 004 ב92

• 75 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. אהלן חבר'ה בקרוב אני עושה קניה עצבנית ברצות הברית, בעיקר של ציוד אודיו, בגלל ההפרש ה-ע-צ-ו-ם של המחיר בציוד אולפני, החלטתי שאני קונה בחול, מדובר על הבדלים של פי 3 עד פי 4 במחיר בארץ מול ארה"ב! להלן הקניה שלי: ממשק FW של PRESONUS שני קונדנסרים SHURE SM81 סט טריגרים לתופים של DDRUM ומודול של ALESIS שני פיקאפים לגיטרה EMG 81 שני מיקרופונים SHURE SM58 ואחד SM57 אוזניות סנהייזר 280HD (עדיין בהתלבטות, פתחתי ת'רד נפרד) בקיצר מדובר פה על חיסכון בקנה מידה אסטרונומי לעומת קניה בארץ אז האם שחכתי משהו שממש זול בסטייט'ס לעומתנו? חשבתי על לפטופ אבל יש לי T42, אז הוא מספק בנתיים חשבתי גם על אייפון, שעולה פאקינג 200$!!! אז למי שיש רעיונות, אשמח מאוד אם תשתפו אותי תודה !

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by MS-D,

שלום חברים, אני מנסה במשך שבועיים להעלות ערך לאתר ויקיפדיה. בטענה שהעלתי ערך פרסומי ולא אינצקלופדי, מחקו אותו כבר פעמיים. אני לא מצליח להגיע ולנהל שיחה עם אף משתמש ותיק באתר. אני משער שיש קשר בין העובדה שזה הערך הראשון שפרסמתי לעובדה שהוא נמחק, לכן אשמח להיעזר במישהו ותיק שיוכל לעזור לי להעלות את הערך בסופו של דבר לאוויר. טובי-לב, אנשים חינניים או כל אחד אחר שיוכל לעזור לי, יתוגמל בעזרה הדדית במקום בו אוכל להועיל.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by Screw_Master,

היי, בוקר טוב, שבוע טוב לכולם, צורב NEC כנראה דפוק של דוד שלי, וצריך חדש. היחיד שמגיע גם בלבן (עם פאנלים להחלפה) וגם מומלץ בסטיקי הצורבים הוא ה-ASUS DRW-2014L1T. ניסיתי את יגאל פקירי (שלקח עליו מחיר מאוד מופרז, ואני לא בטוח שדיברנו על אותו צורב), PC Mental ו-LogicPC. יש עוד איזה חנות שקרובה לקריית אונו (שקרובה בעצמה לאור יהודה, גני תקווה, יהוד, פתח תקווה...) ששווה לבדוק האם יש להם את הצורב במלאי? בינתיים הדוד משתמש בצורב שלי, אז אשמח אם תענו מהר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות את COMPANT OF HEROES: TALES OF VALOR ומצאתי אותו בGAMESTOP ב-30$, האם כדי לי לקנות מהאתר מבחינת אמינות ומחיר? **אני קונה את זה מהסטים [או איך שלא קוראים לזה].

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by waizman,

אני אישית עוד לא החלטתי, אבל זה יהיה משהו שרוט לאללה כמיטב המסורת ;D אז למה אתם מתחפשים? ומתי פורים בכלל?

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by redead,

מה ההבדל ומה עדיף הוראת קבע לחשבון בנק או לכרטיס אשראי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Moty_p,

למי שלא מכיר וונטרילו (ventrilo) היא תוכנה שמאפשרת לדבר עם חברים (צ'ט קולי) קלה מאוד ולא דורשת פס רחב היא עובדת בעזרת שרתים פרטים או חשבון אכסון (כמו אתר אינטרנט) יש בקהילה הרבה גימרים ואני בטוח שזה מתאים להם, עושים בתוכנה הזאת שימוש כבר בקהילות אחרות כמו ויגאמיס ועוד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Access Denied,

הרעיון פה זה לכתוב אם הייתה לכם עבודה שווה סוף (דפקתם ביומיים עבודה 3 מליון.. , או סתם דפקתם את מירי בוהדנה..) אצלי, אני עכשיו עובד במקום שבעשרה ימים עושים בערך 2400 שקל.. ולא עושים כלום באמת.. (עוזר מזכירה) שווה?

• 82 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

מה יכול לגרום לבגד נגיד צהוב לכתמים שרואים באולטרה?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by Chymes,

נמאס. אני הולך לכוח אדם ונותנים לי רק זבל. אתמול עבדתי במחסן של כרמל בנמל אשדוד. קרעתי את התחת בשביל 20 שקלים לשעה. הבגדים שלי היו ספוגים בזיעה. כל דקה נמשכה כמו נצח. עכשיו אני יודע איך מרגישים בגיהינום. מגיע לי משהו יותר טוב. יש לי בגרות מלאה, אני יודע אנגלית ברמת שפת אם, יש לי הופעה רשמית נקיה ומסודרת. אנשים בלי תואר אחרי הצבא מוצאים עבודה זמנית נורמלית, אבל איך הם עושים את זה? איפה אפשר למצוא עבודה יותר נורמלית?

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. אני מעוניין להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב MCSE והייתי מעוניין לשמוע טיפה מאנשים שעברו את הקורס ומעוניינים לשתף אותי איפה הם למדו (אני כרגע מתלבט בין ג'ון ברייס למכללת רמת גן) ואיך היה הקורס ומבחני ההסמכה מבחינת קושי ובכלל על הקורס בכלליות. כמו כן, אני מעוניין לגשת למבחן ההסמכה לטכנאי PC שאני יודע שנקרא A+. עם איזה ספר אני יכול ללמוד ודרך מי אני יכול לגשת למבן ההסמכה? תודה לעוזרים

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by DarkRise,

איך עוברים הראיונות עבודה שלכם?

• 93 תגובות
    • 11.6k צפיות
  14. Started by TicTacToe,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/shoot להציג סקורים בבקשה D: *עדכון עשיתי 93 אבל אין טעם לעדכן

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by Ran B,

אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*

• 86 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. "בית המשפט זיכה את שי דרומי מהריגה" http://news.walla.co.il/?w=/1/1520138 האם באמת קרה משהו לבתי המשפט בארץ ? דרורי זכאי ,העבריין ההוא שדקר ילד במסיבה נשלח ל25 שנה בפנים ומתלבשים עכשיו על כל משפחות הפשע בארץ !!! סוף סוף מתחילים להרגיש שבתי המשפט מתחילים לעשות צדק במשפטים ולא הבדיחות שהיו עד עתה ! כל הכבוד !!! ועכשיו נותר רק להוציא מחוץ לחוק את כל יפי הנפש שמונעים עשיית דין עם פושעים ועבריינים כמו הנ"ל : http://news.walla.co.il/?w=/1/1520260

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. מה זה לכל הרוחות?

18. משהו חדש הבנתי.. מישהו שמע על המקום? אין לי מושג עליו ואין משהו באינטרנט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dr. n00b,

אין לי מי שיטחן לי את המוח! הוא סוגר שבת ראשונה בבסיס רע לי. אולי אני אתקשר אליו. ג'ובניק מעאפן :\ האם אני לבד? או שבאמת העולם יותר בודד כשמינימייזר בחאקי?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  20. יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by marlboro,

כולם. כנראה זה לא היה ריווחי, ראיתי מה טורק רשם שם יש איזה משהו חדש נורמלי? ברמה של sabs וטורק ? עוד מעט מתחילה עונה רביעית של אבודים, איך אנשים אמורים להסתדר

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Gil28,

http://yyets.us/2010/09/29/important-things-with-demetri-martin-ability-laughing-and-peeing/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. העלאת /הורדת (?) קבצים באמצעות אתר, HTTP לכל דבר. ללא הגבלת כמות או גודל נראה שגם ההורדה... פשוט ללא הגבלה. נראה חלום ? Click to find out… http://www.mediafire.com/ אוף טופיק אני כ"כ אוהב את FF2... אולי זה בגלל ששיניתי גם סקין עם המעבר , לא יודע, הרגשה נעימה כזאת, כמו מכונית חדשה..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  25. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים