עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה אתם חושבים שיוחלט במקום חוקים אלה? וכמה זמן לדעתכם יקח להחלטות אלה להתעגן בחוק?

• 70 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by mega1234,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html "הלו מותק ראית את הזיון שלי ?" ROFL

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by chenc,

שלום רציתי לשאול - אם הייתם לבחור בין ICT Plus SMB לבין PCMagazine - איזה מגזין הייתם בוחרים??

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  4. בוקר טוב. ברצוני לעשות קורס טכנאי מחשבים ולהוציא תעודה... היכן אני יכול להירשם לקורס כזה בצפון הארץ? ואם מישהו יכול לשפוך מידע בנוגע לנושא (מה לומדים וכו') אני אשמח... תודה.

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by axe_effect3,

שלום שלום חבר'ה! היום אני כנראה הולך לשכב עם בחורה בפעם הראשונה (ולא! לא שכבתי עם בנים ), ויש לי שתי שאלות... 1. יש לי, נקרא לזה, איבר באורך של 17 ס"מ בערך, איזה קונדומים לקנות? יש גדלים, או שזה "מסתגל"? 2. כאשר אני מוריד לה את החזיה, כולן שונות? או שלכולן הסגר הזה באותו צד? איזו יד להושיט? תודה רבה, סליחה על הניוביות! :

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני רוצה להקדים את הגיוס שלי, אין לי כח לשבת בבית עוד 5 חודשים. שלחתי להם כמה פקסים, ולא עזר. בעיקרון ממה שהבנתי, אם אני אתן סיבה טובה הם יקדימו לי. איזו סיבה אתם חושבים שאני יכול לתת להם שתהייה מספקת בכדי שיקדימו לי את הגיוס? תודה רבה לכולם, Anatoli.

• 19 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by MalGano,

אולי כבר ראיתם אבל הנה זה בא: כתבת של חדשות 10 מקבלת כאפה עצבנית בראש מאיזה דתי משוגע. עצוב ומצחיק בעת ובעונה אחת: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=931518

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by drade,

קשית השתייה קשית השתייה היא מכשיר המשמש למציצת נוזל, בדרך כלל לצורך שתייה. הקשית היא צינור צר עשוי מפלסטיק או חומר אחד, ישר או בעל ציר אקורדיוני. אופן השימוש בקשית הוא על ידי טבילתה מצד אחד במשקה, בשעה שהצד השני בפה המשתמש. באמצאות מציצה שרירי הפה של המשתמש מורידים את לחץ האוויר שבפה, ומכריחים את המשקה לעלות בקשית. הקשיות הראשונות היו שייכות לשומרים שהשתמשו בהם בכדי לשתות בירה (ולהימנע מהקצף שנוצר עקב תסיסה). הקשית המודרנית הפכה לפטנט ב-1888. שתייה באמצעות קשית הייתה ידועה גם בעולם העתיק, ואף השימוש בקשית לילדים מוזכר כבר בפירושו של רש"י לתלמוד. ב-1888 מרווין סטון רשם פטנט על תהליך של כריכה ספיראלית לשם יצור קשיות נייר. סטון כבר ייצר באותם ימים מחזיק סיגריה מנייר, ורעיונ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה.. בתוכנית ה"משמר האזרחי" בערוץ 22 שמשודרת ברביעי וחמישי בין השעות 19:00 - 20:00 הביאה טכנאי (נראה לי שזה טכנאי או סתם מישהו עם כיפה.. ) והוא אמר שאם מוציאים חלק מהטלויזיה לא משלמים אגרה והוא גם אמר שמסתובב אימייל שנותן לינקים על זה ומדבר על זה... אמת או שקר?!

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי, אני רוצה לקנות את האוזניות האלו באינטרנט, להזמין אותן לכתובת אמריקאית ומשם הן ישלחו לישראל. האם יש צורך לשלם מס כלשהו על המשלוח אם האוזניות מגיעות בקופסא? האם אפשרי בכלל לשלוח כזה דבר מחול לישראל? תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הבן אדם עובד עם ג'קי צ'אן לפי מה שהבנתי...איזה תותחחח :o חבל שאין הרבה מקומות בארץ ללמוד בהם את זה http://www.youtube.com/watch?v=6LujOH49ueA&mode=related&search= עזבו את הראשון זה הרבה יותר טוב חח עם מלא אומנים מכל העולם http://video.google.com/videoplay?docid=-5171798698189751342 תודה ל000000

12. Started by zam,

אני מחפש אתרים מהימנים שאפשר לסמוך עליהם. אם יש לכם המלצות או עצות אני אשמח כי זו הפעם הראשונה שלי.

13. Started by TUCG,

בעזרת המשיח, הנה אני בא. בזמן האחרון אני שומע הרבה חילוקי דיעות בנוגע למתי המשיח הולך להגיע אז חשבתי מעניין לפתוח סקר לראות מה אנשים חושבים. אז בבקשה תענו מה שאתם באמת חושבים. נ.ב. יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by kfirlion,

שלום, יש לי צו גיוס ראשון לתאריך 2/11, רציתי שתתנו לי טיפים על איך להיות מוכן למבחן הפסיכוטכני, אז בבקשה תתנו לי טיפים! לאלו שעשו את המבחן אתם בטח מבינים מה צריך אז תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שוב שלום X_X הפעם- אני תוהה אם למישהו יש דרך לעשות ריבוע לבן בחולצה שחורה, קצת יותר קטן מגודל של דף A4 רעיונות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

אוקיי תקשיבו טוב... מכירים את השיר על התיש עם הזקן ? אז התיש זאת בכלל המצאה חילונית! במקור זה בכלל שיר על רבי עם 4 תלמידים, שהוא מכה אותם במקל, בסרגל, מה שבא ליד.... http://tinyurl.com/yxy2ws :smile1:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איזו מגירת עכבר שמדברגת מתחת למגירת מקלדת ונפתחת, אין לי שם מקום להשים פד, אלה אם כן אני דוחף את המקלדת הצידה וזה לא נוח

18. Started by RoD,

שמישו יוסיף מידע וזהו,זזתי לראות. ];

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by No_Man,

בזמן שיטוטי בגוגל נתקלתי במצגת הבאה: www.ahva-ramla.org.il/images/MosheSason.pps במצגת, אתה בוחר קלף ואיך שהוא הוא "יודע" איזה קלף בחרת. שיניתי את פורמט המצגת ל-PPT כדי שאני יוכגל להכנס ולראות מה באמת יש מאחורי הטריק הזה . . . וגיליתי רק איזה משהו כזה בצבע שחור (הצבע של הרקע) שהוא כמו חצי ריבוע, שיש לו כזה רק 2 צלעות, משהו כזה: _| ובקושי רואים את זה אפלו אחרי שמשנים את הרקע ללבן (צריך להגדיל את זה). לא מצאתי שום דבר נוסף (ניסיתי להתעמק בתמונה אבל לא מצאתי כלום). ה"טריק" הזה עובד על כל אחד (!) הראתי את זה לאיזה 10 אנשים וכולם בחרו את אותו קלף שאיכשהו המגת צפתה מראש . . . מישהו אולי גילה משהו נוסף שיכול להשפיע עליו לבחור בקלף הזה ? למה זה קורה ? לילה טוב

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by GUNZ,

אני מחפש שתי שירים הראשון הוא בעברית בשיר שר בחור את המילים שוב מרגיש אחר שיר בקצב רוק כזה משהו נחמד והשני הוא מהסרט האחרון של מהיר ועצבני השיר מתחיל עם שריקות כזה אנשים שיודעים את השמות של השירים אלה אני אשמח אם תגידו לי ואם מישהו רוצה לשלוח לי את זה באייסי זה בכלל יהיה טוב 207884363

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. שלום אני צריך ליום שישי להדפיס על חולצה או להעביר לה כיתוב מסוים, מישהו יודע איך? בעיקרון אפשר להדפיס על דף, ואיכשהו להעביר את זה לבד, אבל אני לא זוכר איך, מישהו מפה כן זוכר? ואם יש דרך להדפיס ישירות על החולצה- בבקשה תסבירו לי איך ;D יש לי HP PSC 1315 תודה לעונים *אם אפשר, אני צריך תשובה בדחיפות- זה ליום שישי.

22. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני רוצה להעביר איזשהו סכום כסף לקרוב בארה"ב, ו-PAYPAL נראה לי כמו דרך טובה. כיצד הדבר נעשה? האם זה אפשרי לכל חשבון בנק בארה"ב? כמה זה עולה (אם בכלל?)? תודה, Anatoli.

• 9 תגובות
    • 7.7k צפיות
  23. תבחרו בכייף

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by goolkt,

ננעל

• 4 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים