כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מקום לבילוי של כשעה שאחריו הליכה לאיזורים עם הרבה יותר פרטיות. סנוקר בקרבת החוף אולי? או איזה בית קפה נחמד שאפשר לצאת ממנו בנזק מינימלי? רחמו על כיסי אני חייל חובה עני.
-
- 8 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שימו פה שמות של שירים של שנות ה70-80-90 חזקים ככה.. אל תהססו אני אוהב הרבה סגנונות.. חוץ ממוזיקה מטאלית מפחידה כמו iron maiden
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה נראה כמו גדוד נגד גדוד, יאללה מיום ליום הנוער מתדרדר בצורה לא רגילה... :-\ http://www.metacafe.co.il/watch/231884/israeli_hooligans/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממסיבה שמתקיימת ברגעים אלה אצלי בבית וגם קצת בסניף מקדונלדס בטיילת של ת"א... התמונות : אני ודור (Tazok) פוגשים את יונתן (Disc@Man, נכון לעכשיו - מקצ'יקן לות'ר) אני בקופה, מתכונן לזלילה... מתכוננים לזלילה... (אחחח אין כמו דאבל איןןןןןןן) לדור לוקח קצת יותר זמן... לחיים!!! שבעים ומרוצים 8) Inside rock's cave... עוד תמונות בהמשך...
-
- 67 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במושג "כאריזמה", הרבה אנשים אומרים : "הוא בעל כאריזמה" או " הכאריזמה נוטפת מכל מקום" , משפטים כאלה ודומים (לאו דווקא אלי). יש הרבה דמויות מוכרות שידועים בזכות הכאריזמה שלהם לדוגמא: משפחת קנדי, המנהיג "הדגול" היטלר וכו'. מה שאני רוצה לעלות בדיון הזה זה מספר שאלות: איך מזהים בן אדם כאריזמטי? תכונה מולדת או לא? כיצד מסגלים את התכונה? והאם בכלל אתם מגדירים את עצמכם ככאריזמטים? אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא וללמוד מכך. לא חייבים לענות על השאלות אלא פשוט לכתוב את דעותיכם.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
גלשתי לי באתרי המחשב הישראליים כמנהגי, ופתאום קלטתי את זה: http://pcon.co.il/smartmanager3/siteval.asp אני לא פעיל באתר החדש ההוא, אבל זה ממש סיקרן אותי... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
למי יש MSN Messenger? ובא לו לשחק איתי? כול מי שרוצה הינה הנה שלי:groisimn_simon@walla.co.il
-
בתקשורת בין מחשבים ברמת החומרה : - התקשורת הינה דיגיטלית - התקשורת הינה דיגיטלית ומועברת ע"י דפקים (pulses) - התקשורת הינה אנלוגית - בתקשורת מחשבים הכל דיגיטלי מכיוון שמדובר בסיביות ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי אמורים (הכי מדויק שניתן) להגיע לאינטרנט תוצאות מבחנים אלו ? אולי מישהו יודע מקשרים שיש לו או סתם מידע על היום המדוייק או השבוע הספציפי ?? תודה !
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הבן אדם פשוט כלי ברמות מטורפות :lol: http://www.nbcactionnews.com/dpp/news/region_missouri/northland/target-of-alleged-murder-for-hire-plot-talks-about-ex-wife
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מגיע עם טאקן מקורי. מגיע עם צ'יפ לצרובים. עם כל הכבלים שהגיעו באריזה. כרטיס זיכרון. שלט מקורי רוטט. ועוד שלט לא מקורי.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.clickclickclick.com/default.asp יאללה להקליק!!!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפי דעתי אומים שאיבורי חא למה? אין לי מושג אנשים פנדה לפי דעתי טובים קאספי לא מכיר ישמח לראות מה אתם חושבים בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כמה עולה משלוח, והאם אני יכול ללכת לקחת בצעמי תחלקים, אם כן איפה החנות נמצאת? איזה עיר איזה כתובת.
-
ועכשיו לשאלות המתבקשות: למה ריצ'רד לא הזדקן מאז שבן היה ילד? מיהו אותו ג'ייקוב/דני דין? (שאגב מופיע לשבריר שניה) מהו החול המסתורי בכניסה לבקתה של ג'ייקוב? ולמה ג'ק חייב להיות כל-כך מעצבן? כל אלה מתווספים לעוד אינספור קצוות פתוחים שכנראה לעולם לא ייסגרו...לפחות עד שיאשפזו את התסריטאי או יקציבו לו דדליין לפני שהסדרה יורדת
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
הנה השאלות אבל לפני זה אני צריך לדעת איפה כל אחד גר צפון מרכז או דרם ומה קבוצת גיל 0-13 13-18 18-21 21-31 31+ ומין הנה השאלות: 1. כמה פעמיים בחודש את קונה באיטרנט א.1-2 ב.3-4 ג5-7 ד.8-10 ה.11-15 ו.15+ 2. האם אתה קונה מאתרים אשר לא ממוקמים בארץ א. כן ב. לא 3. האם אתה קונה מאתרים מחול אשר לא עושים משלוחים בארץ ומשתמש בשרותים כמו mustop ? א. כן משתמש בmustop ב. לא, הם עושים משלוחים לארץ ג. אחר (הסבר) 4. האם היתה מעדיף לקבל 25% פחות כאשר היתה קונה באתרים מחול אבל היתה מאבד את האחריות! ? א. כן ב. לא ג. אם המחיר גדול מ1000 שקל אז לא ד. אם המחיר קטן מ1000 שקל אז כן 5. באיזה סוג קניה את משתמש ברוב הזמן א. מכרז ב. קניה קבוצתית ג. קניה יחידנית 6. האם היתה קונה מוצרים משומשים באינטר…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שחלקם מכירים כמה "דודות" שלמשל קונות דברים חדשים אבל לא משתמשות בהם. או שיש להם סלון יפה ומעוצב שאסור לאף אחד לשבת עליו, ודירי הבית יושבים על איזה ספה מסריחה מפיפי. מישהו מכיר את התופעה הזו? למה אנשים עושים את זה לעצמם?
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
תראו המצב שלי הוא ככה... אמא ואבא לא מביאים לי יותר שקל(יעני מוסיפים יותר מהדמי כיס) בגלל ששחתתי אותם בלי שהם ידעו בכלל ב2500 שקל על השילוש הקדוש ויש לי עכשיו 2 דברים שאני צריך לקנות 1 גוף קירור ~תמליצו לי על משהו 2 להחזיר לאיזה חנות את הזיכרון הגנרי 2700 שלי ולקחת 3200 של קינגסטון ~70 שקל אני יודע שהמלצתם כבר על הוולקנו 11 אבל אל תשכחו שהדמי כיס שלי הם כל שבוע 100 שקל ... ואני לא יכול לחכות 3 שבועות עד שיהיה לי את שניהם... תודה רבה... שמח לעצות...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנויות מוצרי חשמל, מחשבים או כל דבר אחר שנמצאות בקנדה? אם כן אני אוד הלו מאוד אם הוא יכול לפרסם כמה אתרים
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-