כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מישהו פתח פה תראד על משאים עם מנוע סילון שנוסעת במהירות של מטוס עשיתי חיפוס ולא מוצא לי או שהמנוע חיפוש בפורום מעפאן.....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
כן אני יודע כמה הזוי זה נשמע אבל אתם חייבים לראות, זה אדיר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328885,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בבוקר עם הקפה של לפני העבודה גלשתי לי פה... ונתקלתי בנושא דיי מעניין שלא אזכיר מה היה בו.. הוספתי אותו אותו למעודפים כי עוד לא התפתח שם כלום מעניין, עכשיו אני נזכר בזה, בא להכנס ו- הנה הקישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=219056.msg1919203;topicseen#new השאלה שלי למה הוא נמחק..? זה נכון מה שהבחור ההוא אמר? מזה ההרדקור-צנזורה הזאת..
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מנסה להדפיס פלאיירים שהכנתי בנייר רגיל וזה יוצא זוועה. מישהו יודע כמה עולה להדפיס נניח 100 פלאיירים באיכות טובה בחברה?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני שוקל הרבה זמן להתאמן בהתחלה רציתי חדר כושר ואז אמרתי לעצמי זה ישעמם אותי אז אמרתי איגרוף קלאסי ביגלל שאין משהו בחיפה מעניין ובמיוחד יש רק רוסים לא שיש משהו הם דווקא סבבה אבל להיות ישראלי היחיד זה קצת באסה אז סליחה לכל הרוסים פה אין לי כלום נגדכם =] חשבתי אולי קונג פו יש פה למשהו הצעה לגבי משהו מעניןןן?
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אם אני משכיר דירה איך הולך העניין עם הביטוח של הבית? מי משלם את הביטוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתוך סרט כלשהו שראיתם\שמעתם בחיים? תזרמו
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
היה היתה תוכנה מופלאה באתר ושמו www.nazgol.co.il מטרת התוכנה היתה פשוטה,אך עמוקה לאין שעור-לתרגם קטעי טקסט משפות שונות התוכנה עשתה עבודה נאמנה,אך לצערנו,כאשר היא עלתה ארצה מטעמי ציוניות,היא החלה לדבר כמו עולה חדש וכך נוצרה תוכנת התירגום הידועה והמדהימה הזו ולצורך כך,נבצע כמה ניסויים מעניינים ביכולתיה הרב-שפתיות של התוכנה הבה נחלה: נתחיל עם משהו פשוט למדי-שם של בן אדם הידוע מעולם הגיימינג...גורדון פרימן הבה נבדוקה: Gordon freeman התרגום לעברית באמצעות התוכנה: "גורדון בן חורין" עכשיו נתרגם בחזרה לאנגלית: "gordon son their holes" עכשיו נתרגם בחזרה לעברית: "גורדון בן שלהם חורים" ועכשיו נתרגם שוב פעם לאנגלית: "gordon son their cavities" כמו שאתם רואים,gordon f…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני בכיתה י"א, וכמו כל בנאדם בגיל הזה, יש לי דחף לעשות שטויות, ובשביל לעשות את זה אני צריך כמה דברים.. ואחד מהם זה מפתחות של בצפר! אז...אני וחברים שלי מנסים להשיג מפתחות של הבית ספר שלנו(לכיתות, חדרי מחשב, חממות וכו'...) כבר די הרבה זמן, והצלחנו להשיג מפתחות של הכיתות ולשכפל אותם, אך המפתחות החשובות(השערים, חדרי המחשב..) ביותר לא שוכפלו, הצלחתי לשים את ידי על כולם אבל לא ליותר מרבע שעה, אז הנה השאלה שלי אליכם, איך אני יכול להעתיק את צורת המפתח ולעשות מזה מפתח אמיתי וחזק, כלומר שאני אוכל להעתיק או משהו את המפתח וליצוק/ללכת למשכפל וליצור מזה מפתח משלי -ע"י פלסטלינה? ואם לא אז איזה חומר? ומה עליי לעשות כדי שזה יצא בצורה טובה?.. תודה רבה... נ.ב: למי שחושד..…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה שם השיר המתנגן ברקע פה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8053490738907634935&q=galactica
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שיר של קובי פרץ (אני חושב שככה קוראם לו ). אני יודע שיש לו תיסרוקת פלטינה כזאת והוא קצת מזרחי. בקיצור אני מחפש את השם של השיר שלו, הוא דיי פופלרי ומשמיעים אותו בהרבה מקומות (חתונות, מגרשי כדורגל, כדורסל ועוד) ובכלל לשיר יש קצב ממש יפה. אז אם מישהוא יגיד לי איך קוראים לו אני ממש, אבל ממש יודה לו ולקהילת ה-HWZONE בכלל!. בתודה מראש- manganga7
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
-
חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מסתבר שהוא חרא לא קטן, מצחיק ככל שיהיה, יש גבול : http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=415871&in_page_id=1770
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה בערך הרווח של חנויות המחשבים? נניח 8800GTX הם מוחרים ב 4300 אז כאילו עם כמה כסף הם מקבלים את הכרטיס -> מה הרווח? או E6600 מוחרים אותו נניח ב 2000 אז מה בערך הרווח (שוב: בכמה כסף הם מוחרים- כמה הוא עולה להם = הרווח שלהם)
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=c5P6MLiKEJI
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן. עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה? והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך? תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה. ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה חינמית ללימוד נהיגה במחשב? אם אפשר גם לינק אני ישמח..
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כדאי לי לקנות מאיבורי?? אמרו לי שהכי זול שם מה אתם אומרים??
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-