כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבנות אתר בנושא מסויים כדי לקבל יחידת לימוד אחת בבגרות במדעי המחשב. האתר צריך להיות בנוי מ- JavaScript, HTML ו- ASP. לא עולים לי רעיונות לנושא בכלל!! יש לכם רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני גר במושב ליד ירושלים. התעוררתי בלילה מרעש, הייתי בטוח שמישהו ממול סגר את השער בכניסה שלו. התחילה אזעקה למשך כמה שניות והפסיקה, אמרתי לעצמי, שאולי בטעות הוא הפעיל את האזעקה שלו במקום לכבות אותה. קורה לפעמים ואני גם ככה לא ממש מזהה את האזעקה שלי. אבל לא שמעתי התנעה של האוטו ועדיין שמעתי רעשים, במבט ראשון לא ראיתי כלום מהחלון בחושך. שמעתי עדיין רעשים, הסתכלתי עוד פעם וקלטתי שאולי בכל זאת יש שם מישהו ליד האוטו, סעמק! עדיין לא הייתי בטוח ב-100%. עשיתי רעש וצעקתי "היי", הדלקתי את האור בכניסה יצאתי עם סכין וצעקתי לחברה שלי שתחייג למשטרה, והכלב הזה ברח כמו טיל ליער. היה פה עכשיו מישהו מהזיהוי, מתברר שההחרא הזה השתמש בכפפות ובנה על המזדה ספציפית, היו לו פה רכבים הרבה יותר שווי…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הכי חכם בעולם... [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא יכל יותר לא יכל!!! יש לי איזה 20 חצקונים! לא יורד! כבר שנה+! וניסתי הכל!: לא לאכל שוקלד[הכי קשה], לשתות מים, משהו כמו 7 משחות.... כלום לא עובד! אולי מים זה הכי עזר אבל כול 7 דקות אני הולך להשתין!!! בקשה תעזרו לי! עצות חומרים ממלצים!~ [שמעתי שיש טיפול של חנקן או משהו כזה.. מישהו שמע על זה?]
-
- 94 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי מחר ראיון עבודה ואני צריך שירים מרגיעים שאני יוכל לישמוע לפני למישהו יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן על הנושא הזה ולא הקשבתי כל כך בשיעור כשהמורה לימדה אותו התרגיל: מצא את שיפועי המשיקים לגרף הפונקציה y=0.5x²-x בנקודות: א. (2,0) ב. (0,0) ג. (0.5-,1) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332898,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש את Apple אבל אני רואה שאין של את הטריילר של הארי פוטר החדש, זאת אומרת שהוא לא משחרר מהר, יש אתר כלשהו של טריילרים שאתם מכירים חוץ מיזה ומשל דונקי עם איכות תמונה יפה בעדיפות לHDTV? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי, סקירה קצרה. רשיון מאז גיל 18 מכונית: טסט 3 אופנוע עד 500 סמ"ק: טסט 12 משאית עד 15 טון: טסט 1 האמר (צבאי): טסט 1 האמר (נהיגה מבצעית): טסט 1 אופנוע (ללא הגבלה): טסט 1 טוטל לוס: 4 האמרים בסדיר. אופנוע (GS500) אוטו א"א (אוטו אבא, למזלי ליסינג): קאיה ספיה, מאזדה 323 מאזדה 3 קורולה 98 מיצובישי לנסר 2006 2 האמרים במילואים. סה"כ : 12 שלילה: 3 חודשים כי תפסו אותי בבקעה על 114 (אני חושב שמותר 80 או 90 בדרך כלל אבל בהאמר מותר 65) ועכשיו מחכה ל משפט (170) יש מישהו שנוהג יותר זהיר ממני?
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מוזמן לפגוש את השריטה שלי פה: http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=32904&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 וכמובן שיש עוד כמה סרטונים בפרטים שלי תהנו כמובן שאשמח לקבל תגובות על הסרטונים(גם שם מי שרוצה )
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שכדאי (לא מבחינת תשלום חשמל כמובן) להשאיר את המחשב דולק הרבה וממישהו אחר שמעתי שזה לא מזיק אם מכבים ומדליקים מחשב הרבה פעמים אני בטוח שמישהו כאן יודע את התשובה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אמרו שאני צריך לעבור בדיקות במכון פילת... ראיתי עכשיו מבחן ניסיון של מבחן בדיקה כזה במכון נועם, אלוהים ישמור!! זה כמו מבחנים לנאס"א, איך אני עובר את הבדיקות האלה בכלל? איך להתכונן???
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, מחפס מישהו שמוכר / בית גידול לכלבים מסוג בול טרייר גזעים [תמונות] אם אתה מכירים אחד כזה תשאירו פה הודעה תודה ;D O0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תרביצו תגובות מפרגנות ותדרגו. בין המדרגים יוגרלו 20 גימלים! אגב, בימים אלו אני וחברים שלי עובדים על הרכב ששר רוק, ובלדות רוק.. (שמין הסתם לא ישיר את כל השירי כוכב נולד האלו..) קיצר פרגנו לי בצפיה.. 8) http://www.flix.co.il/myclip/showVideo.asp?m=1132853
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו ראה את המשחק נגד ויאריאל עכשיו?... ואת הגול של רונלדיניו? אחח...איזה גול מדהים (עצירה על החזה ומספרת בסיבוב מעל השוער)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
היי, יש לי השבוע ראיון לפרויקט שותפות 2000 של הסוכנות היהודית. מישהו היה בכזה דבר ויודע מה בדיוק שואלים שם? תודה,
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
השיר מופיע בפרסומת לסידרה "עמוק באדמה" המשודרת בערוף XTRA HOT ברשת הכבלים HOT. HELP ME ? PLEASE ? בתודה מראש, קובי.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם ניסיתם לשלוח אימייל דרך gmail למישהו ב-walla, בוודאי קיבלתם בחזרה את ההודעה הבאה: ה-IP המדובר שייך לגוגל, tracert עושה resolve לכתובת nf-out-0910.google.com. עד כמה מטומטמים אפשר להיות? :-\ בכל אופן, שלחתי להם מייל.. נראה מה יהיה..
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רץ הרבה ונמאס לי כבר מהמוזיקה שיש לי חח..למישהו יש המלצות לטראקים\שירים שנותנים כוח בריצה? סתם דוגמא יש לי קטע ממטריקס רבולושנס נראה לי שיש את הקרב הזה על הגג של המשאית שנוסעת בכביש המהיר זה קטע אחד הטובים לריצות...ואני חושב שגם פסיכודאלי מתאים לי בריצה אבל רק פולאון עם הרבה גיטרות עושה לי את זה חח..וקצת שירים שאפשר ל'הכנס' אליהם בזמן הריצה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתר נהדר נוסטלגיה מהרדיו http://www.shapam.co.il/Index.asp?CategoryID=57 דן
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הקהל בבית בוחר את השחקן המצטיין והשחקן מקבל טלויזיית lcd, בעוד שמישהו אחד מהמצביעים מקבל סוף שבוע במלון בארץ :s05:, לא יכלו לעשות את זה ההפך, השחקנים לא מרוויחים מספיק כסף? האם זה מעצבן גם אתכם?
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שמעתי איזה שיר בפרסומת לארץ נהדרת.. זה הולך ככה.. i dont know why i love you..but i love youu חח זה לא ממש סימפטום לזיהוי אבל אולי בכל זאת..
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-