כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם משהו שמע על מכללת קולניס ללמוד MCSA אשמח לקבל חוות דעת על מכללה מאנשים שלמדו שם או אולי יש לכם חוות דעת על מכללות אחרות (אנשים שלמדו ) בתודה ilan_imm
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להביא לי קישור של האתר שאפשר לעשות ברים בפורמים?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שאתם מסיימים לראות סדרה שיש לכם במחשב, אתם צורבים את כל העונה על דיסקים, או מוחקים? כנ''ל סרטים.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הקישור הנכון http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=34501
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אח שלי בכיתה י' והוא בן 16,הוא רוצה לדעת כמה פרופיל הוא צריך ומה יוכל לעזור לו עכשיו בשנתיים הקרובות כדי להתקבל כטייס בחייל האוויר. תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שזה רק אצלי..? ניסיתי לשלוח הודעה פרטית, ונראה שזה פשוט לא עושה כלום. התמונה שצריך להכניס את הטקסט שמופיע בה לא עובדת, אולי זה בגלל זה..?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...&Page=1&cid=163 סרטון ענק שלי ושל שני חברים(ארז שגם הוא גולש פה בפורום) ואיתי.. ממש..אבל ממש שווה צפיה חחח ושוב,בבקשה תדרגו,זה ממש יעזור לנו!! ותפיצו..ממש חשוב לדרג ולהפיץ רב תודות לכולם
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תרשמו את השירים שאתם הכי אוהבים לשמוע ברכב
-
- 48 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
חברה זה לא דיון על דברים לא חוקיים אז תימנעו מזה! מקרה שהיה כך היה: לפני כשלושה שבועות לערך פגשתי בחור שהתעניין במוצרים מסויימים שהיו בחנות בה היקרנו. התלחנו לדבר וכיוון שהוא הזכיר את Torrentleech גררתי אותו לדבר על אותו אתר מתוך ניסיון לשמוע על חוויותיו שם וכו'. הוא סיפר לי שיש לו אינטרנט 5 מגה, שכשבאים חברים הוא משיג סרט שלם בזמן שהוא עושה פופקורן ואני לתומי שאלתי "ומה עם ה-Uplaod?", הרי יש יחס שצריך לשמר - האמת שאת התגובה שקיבלתי לא ציפיתי לקבל בכלל. הבחור התחיל להסביר לי שיש Client's פרוצים שמדמים Upload מאד גבוהה, ושזו למעשה כל המטרה של Torrentleech וש-torrentleech אפילו תומכת בזה. הוא התחיל לספר לי על אנשים שמעלים שם בקצב מטורף (מדומה כמובן) ועל כך שאנשים העלו 20…
-
- 45 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי את המיקוד לטופס 02 במתמטיקה והאם יש אתרים שבהם ניתן ללמוד את החומר דרכו?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אם יש לי וקטור כלשהו איך אני יכול למצוא נ'ק במרחק 300 ממנה למשל, ויש לי גם 2 נ'ק שממנו נוצר אותו וקטור אם זה עוזר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו נמצאים כרגע בתקופה שמי שרוכש מחשב הוא בעצם לוקח מין "סיכון", מצד אחד סוף עידן ה- XP תחילת עידן ה- VISTA, מצד שני בקרוב גם יתחילו לתמוך ב- DIRECTX 10. המטרה שאני כותב כרגע היא לדעת מה דעתכם? אני מעוניין לקנות מחשב עכשיו השאלה שלי אם לדעתכם עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמצב "יתברר" יותר, או מה אתם הייתם עושים? קונים עכשיו או מחכים כמה חודשים?... מדובר במחשב בסביבות ה10 אלף שקל ככה שחבל סתם להשקיע! תודה שי
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה רכב מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק נמוכה ככל הניתן? סידרת פיאט פונטו מצליחים בתחום? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סטיק זיכרון קטנצ'יק למחשב ישן (P3) אני צריך אחד של 64/128/256 שיהיה הכי מעפן שיש העיקר שיעבוד מזה אין לי כסף להוציא עכשיו על זיכרון למחשב הזה בבקשה אנשים למי שיש אפילו בסכום סמלי... אזור המרכז אני אשלם אפילו דואר רשום. תודה אנשים :'(
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יצא פורום מוסיקה חדש ובאמת מעולה של כל הסגנונות! כולם להרשם ולהגיד שנמרוד הביא לכם: http://www.tonnez.net/index.php
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מי שמכיר את השיר של פרגי (מה-BEP) ימצא את השיר הזה נחמד אני חושב
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אממ כל מי שעבר טיפולים למיניהם יכול לספר פה מה הוא עבר. באופן עקרוני אם זה טיפול שיש לו צבע כלשהו אפשר להגיד איזה צבע הוא היה. ואם אתם הולכים או משהו בקרוב :ם מקווה שהדיון יזרום , דני. אני מפרסם את שלי: טוב באופן עקרוני כמה פעמים ניקוי אבן. סתימה קטנה. עקירה של שן חלב שלא נפלה. גשר (היה לי שקוף והיה פאק אז שמו לי כזה שרואים) צבע (כי לא היה רגיל):כחול גינס וירוק :-X
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
תראו הוא מלמד כיצד לכופף כפיות אני ראיתי את זה וזה יפה מאוד אהבתי את זה תראו (תמיד ידעתי שאורי גלר הוא שקרן): http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...e=2&cid=161 ותראו את השני תראו איזה קטלני זה לשים סוכר בקולה ואז כל הגזים יוצאים איזה טריק חזק זה אני לא ידעתי את זה: http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...e=5&cid=161 ועכשיו הסביבון המרחף חזק ביותר: עוד קישור http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=34450 עכשיו אם הקישורים לא עובדים תשאירו פה הודעה כי אצלי הם עובדים ועכשיו אם אהבתם את הסירטונים בבקשה תצביעו זה נורא חשוב תודה
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-