כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
כן, תפסו אותי, אבל אחרי חודשים רבים של שימוש. ולא, לא בזכות מערכת "חרב אש" או איזה בולשיט שהפחידו אותי ממנו. תפסו אותי בגלל רשלנותי. הצלחתי לשכנע אותם שניתקתי את המחשב מהשביל, ניתקתי את הכונן הקשיח של הצבא (ובאמת עשיתי זאת) ודאגתי לפרמט את הכונן האזרחי לפני שהכנסתי אותו למחשב. המחשב הצבאי היה מחשב שביל נידח של גף רכב, ללא חומר מסווג או כל חומר צבאי בעל חשיבות. בהתחשבות שאני חייל פז"מניק (שנתיים וחמש בצבא), ללא עבר של בעיות משמעת (גיליון התנהגות חלק), על איזה עונש אנחנו מדברים? בבסיס מהמרים (ובפורום פלמחים בשביל החלב) על 21 - 35 יום ריתוק. אני רוצה לשמוע איזה עונשים קיבלו חיילים שעשו עבירות דומות
-
- 90 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום ותודהה למי שיוכל לעזור!!! מייי שהו יכול להשיג לי אולי שם מישתמת וסיסמא לאינטרנט של בזק שרת -014 מוודם-el 150 הלבן הקטן הזה
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
-
-
הלכתי עם חבר שלי ואחיו הקטן בקניון בת"א כשלפתע ראינו את רונאלדיניו. הוא הסכים לתת לנו תמונה זריזה וביקש שלא ניידע אף אחד שהוא בארץ, אבל לא יכולתי להתאפק. חבר שלי זה האמצעי, אחיו הקטן זה הימני, ורונאלדיניו.. נו, אפשר לא לזהות?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכרטיס השחור הזה, שכתוב עליו "עלילות הערנב בעיר הגדולה, סצינה 25, טייק 2" ולמעלה יש חלק כזה שנפתח ונסגר כדי לעשות "אקשן" ו-"קאט".. יש לזה שם? (רק כשחשבתם שכבר אין שאלות מטופשות בעולם..)
-
- 6 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
שידבר איתי במסן:eliel_saad@walla.com או באיסי:457008376 זה חושב מאוד
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אתמול עזבתי את דלת החנות שעבדתי בה כמעט שנה ועזבתי עצבני ולתמיד ..... כול העסק התחיל מזה שבעל החנות התחיל לעשות לי פרצופים עם המשכרות ... ואמור לי שמע היום אני לא משלם לי נסיעות אין לי כסף אני לא יודע מה לעשות בסופו של דבר הייתי צריך להוציא כסף פרטי מהכיס כי צריך להגיע הבייתה היום זה הגיע עד נפש כמעט ולא רבתי איתו מכות בחנות ..... :'( חבל כי חשבתי שאנחנו איך שהוא חברים היום הבנתי שהחברות נגמרת כשמגיעים לכסף וחבל שכך : אז עכשיו אני מחפש עבודה חדשה בתחום המיחשוב ודי קשה מקסימום החיים הטובים נגמרו ואני ילך לטחון במפעל ... אז עם מישהו צריך טכנאי הוא כול עזרה שיגיד .... שומע מוזיקה בבית ומנסה לחשוב מה היה איתי הלאה :-[
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אישית לא יכול לכלול סגנון שלם להגיד עליו שהוא לא איכותי לדוגמא אני שמעתי ושומע הרבה רוק : jimy hendrix, doors, led zeppelin, pink floyd, iron maiden ועוד ועוד אבל ממש לא אוהב את הרוק של רררר ואאאא אני אוהב לשמוע הרבה טראנס כמו : tsuyoshi,yahel planet b.e.n.,transwave ועוד אבל יש טראנס גרוע שאני לא מוכן לשמוע דקה אחת אפילו מזרחית שנוהגים לרדת עליה הרבה. יש זמרים שאני אוהב כמו זוהר ארגוב,דקלון או פייטנים של הדת אבל זמרי מזרחית "בכיינים" או "כבדים " לא אוהב אז רבותי בבקשה לשמור על תרבות הדיון ועל אינטלגנציה גבוהה וכל אחד ינמק סיבותיו
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
בדיחות מצחיקות זה נחמד... אבל לא מעניין.. מה הבדיחה הכי גרועה שאיי פעם שמעתם? בבקשה בלי הודעות ספאם מיותרות ("איש אחד הלך הלך הלך ופתאום נפל"), אלא רק בדיחות "אמיתיות" שפשוט גרועות...
-
- 1.2k תגובות
- 128.4k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו מכיר אולי באינטרנט מילון שיכול לתרגם לי מילים מעברית לערבית ספרותית.... תודה לעוזרים נ.ב אני חייב שזה יהיה בערבית ספרותית ...יש לי עבודה להגיש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו בעשרות הדיונים שהיו בעבר, פה תכתבו את הגודל של אוסף המוזיקה שלכם (שירים, ג'יגות וכמה שעות). הסיבה שלא עשיתי סקר, היא כי יהיו יותר מדי אפשרויות. אז בוא נתחיל, שלי: שירים: 1746 נפח/ג'יגה: 14.65GB שעות: 155:50:1 (שניות:דקות:שעות) עכשיו לכמה דברים: * אל תעשו מזה דיון "אתה שומע מטאל, אתה פריק. אתה שומע מזרחית אתה ערס". בשביל זה יש את דיון "שון פול מת". * הסיבה שה-WMP10 שלי סופר פחות היא כי משום מה, הוא לא יכול להפעיל כמה שירים של Led Zeppelin (משהו עם קודקים, שב-WMP11 לא קרה לי. אבל זה לדיון אחר). תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה אתרי תמיכה במחשבים יש בעברית שניתן להתעדכן בהם ב-RSS?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תורידו את התמונה למחשב שלכם, שנו את הסיומת מ jpg ל rar , תסתכלו בתוך ה rar , יש שם עוד קובץ. neet, don't you think? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5. יש לי כמה שאלות: 1.מה המחיר של זה? 2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת? 3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם. איציק izhak1990@hotmail.co.il
-
- 52 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש למכור כמה דברים של DJ וציוד הגברה, איפה הכי כדאי לפרסם את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לדוגמא כמה מרוויח מנכ"ל משהב"ט או אלוף בצה"ל ואני פשוט לא מוצא שום דבר לא בגוגל ולא בשום מקום אחר. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לפה את אוצר המילים התחיליות באנגלית?? אני חייב את זה לפסיכומטרי ואני לא מוצא בשום מקום (בספרים הם לא נותנים פירוט)
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
Free leech has officially started (Dec 24 0:00 GMT -5)! No download, and double upload until Jan 1 2007. מהה הכוונה Free Leech, מה זה נותן .ץ
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-