כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כמה שאלות לי אליכם: * ממה גדל איבר המין הזכרי? יש משהוא מיוחד שממנו הוא גדל או שהוא גדל בטבעיות? * קרה פעם שלמישהוא לא גדל איבר המין? * האם יש משהוא שמאיץ את גדילתו? בתודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.filecabi.net/video/OwnedCollection1.html
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 291 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו במקרה מכיר את ההרכב\להקה? יש לי שיר אחד שלהם, הוא מדהים, מהטובים ששמעתי בחיים שלי. http://rapidshare.de/files/13627740/01___1512___1510___1493___1506___1492__1.wma.html ניסיתי אבל ללא הצלחה למצא את החומר שלהם ברשת, פשוט אין. אגב למדתי שיש דבר כזה Trip Hop"", אין לי מושג מה ההגדרה אבל כנראה שזה הסגנון שאני אוהב אני חושב לקנות את הדיסק (או 2) שלהם. http://www.amazon.com/gp/product/B000A2H2AY/qid=1140375392/sr=11-1/ref=sr_11_1/104-3890371-2915960?n=5174 ורציתי לדעת לפני: אולי מישהו שמע אותם כבר? או יודע איפה בארץ אפשר לקנות אותם? או מוכן למכור אותם?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש לי צו ראשון בעוד מספר שבועות, וע"מ להיות מוכן נפשית(גם לטוב וגם לרע , אני מעוניין לדעת האם יורד פרופיל על הדברים הבאים, על איזו חילות הם משפיעים, ואם כן יורד, כמה בערך? * משקל\גובה: 95קילו\1.90 מטרים. * רגליים: יש לי(כנראה) פלטפוס(אובחן בגיל חמש). ייתכן גם שרגל אחת שלי ארוכה מהשניה בכמה ס"מ. האם זה תקף\משפיע על מיונים לחי"א? בנוסף, האם ניתן לקבל פטור מחלק אחד בשאלון(החלק של הצורות). אם לא, מה ההקלות המקסימליות שניתן לקבל? בתודה,
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
גם אם לא עשה שום עבודה? נניח לקוח הזמין טכנאי מחשבים לביתו ופתאום התחרט ולא ביצע את התיקון, הגיוני שהלקוח ישלם עבור הביקור של הטכנאי?
-
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 4 followers
-
-
אני שט לקפריסין ביאכטה של חבר האם יש דברים שכדאי להביא משם? מובן מאליו שאין בעיית משקל וגם מגבלות המכס הרבה יותר גמישות. (למען הבהר ספק,הכוונה היא לדברים חוקיים בלבד ולא בכמות מסחרית מפני שאין לי שום כוונה לסבך את עצמי ואת החבר שלי עם רשויות האכיפה) המטרה היחידה היא אולי לחסוך כמה שקלים על מוצרים לשימוש עצמי בלבד!! רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אתמול הלכתי לאסוף אח בן דוד שלי ממסיבה (זה היה במשרד שעובר שיפוצים) ושנכנסתי ראיתי שולחן מלא באלכוהול כמו וודקה ובירה , 5 ילדים שוכבים על הרצפה לא יכולים לזוז כמעת, קיא בכל מקום, בנות ובנים חצי ערומים, ריח של סיגרים, חבורה של ילדים יושיבים סביב נרגילה ועוד הרבה דברים מזעזעים ( אין לי שום דבר נגד ערום \ אלכוהול \ נרגילה ) אבל שמדובר בילדים בני 14 זה כבר מוגזם! ומה שהכי עיצבן אותי זה שמי שאחראי על המסיבה הולך עם חיוך ומצלם תמונות ! הוא אפילו אמר אני צריך תמונה שלכם עם סיגרים בזמן שהבן שלו שוכב על הרצפה ומקיא את הנשמה !! :bash: כמעת הבאתי לו מכות אבל לא רציתי לרדת לכזאת רמה , עכשיו שאני חושב על זה הייתי צריך לקרוא למשטרה מה אני יכול לעשות לגבי אחד כזה ?!?!
-
- 94 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד סרטים מ FLIX או YOUTUBE יש איזה דרך??? תודהה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=5844675533&Cat2Cat1ID=3000&Cat2ID=5277&aff=Zap〈=he טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :lol:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודעה פרטית בזו הלשון: שלום, אני אלי ואני כתב באתר PCArena.org. שמתי לב שרמת הכתיבה וההתנסחות שלך גבוהה, ורציתי לדעת האם אתה מעוניין לנסות ולהיות כתב באתר. הכתיבה כוללת מספר ידיעות בשבוע (3-6) וייתכן שבעתיד גם כתבות מקור. מחכה לתשובה. עוד מישהו קיבל? מעניין אם הם פונים גם לכתבים קיימים באתר כדי לנסות "לגנוב" אנשים. אני במקרה מגיע מתחום המגזינים האינטרנטיים ובעבר ערכתי וכתבתי במגזין מקוון, והייתי עד להמון נסיונות מצד מגזינים מתחרים לגנוב כתבים ורעיונות. ובכלל, שווה לבדוק אם זה לא "ספיידר" שרץ על האתר ושולח הודעות... עריכה: לא ממש הבנתי למה הפתיל ננעל, מטרתו היתה ליידע את מנהלי הפורומים והאתר לגבי התופעה, אבל שיהיה. סה"כ רציתי לפעול לטובת האתר שאני נהנה להשתתף בו.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
שירות הזרמת הווידאו בנטפליקס מציע חוויית צפייה חדשה, המאפשרת למשתמשים לשמור ולשתף את הסצנות האהובות עליהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת בירד באדי, המוכרת ממצלמות האכלת הציפורים החכמות שלה, חושפת ב-CES 2025 את Petal - מצלמה חכמה המשלבת בינה מלאכותית לניטור ותיעוד החיים בגינהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
- 1 follower
-
-
סידרה משעשעת... בערך כמו ורוניקה מארס רק בלי הז*** שכל מסביב והרבה יותר מצחיק... האמת- זה ממש לא כמו וורוניקה מארס בקיצור: מומלץ
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אז הדיון הזה הוא לא על נושא כללי אלא על מיקרה ספציפי שקרה לי בבית הספר שעליו אני רוצה לקבל את דעתכם, עקב חוסר כח אני יכתוב כמה שיותר מפורט אבל גם בקיצור כללי של האירוע. טוב אז ככה יש לי ילד בשכבה שנכווה קשה שהוא היה תינוק וכתוצאה מכך כל הגוף שלו כויות יחסית קשות עכשיו הילד מאז ועד היום ניראה בן אדם מאושר, חי טוב ואפילו מרגיש טוב עם עצמו מספיק כדי להתנשאות קצת על אחרים.... אבל זאת רק דעתי האישית אז נעמיד שניה פנים לצורך הדיון שלא אמרתי את זה. בכל מיקרה לפני שבוע-שבועיים ככה נפתח מבצע בבית הספר שאומר "בואו נעזור לו! הוא משלנו" מה שאמר בתכלס שיש לו אפשרות לניתוחים פלסטיים בארה"ב שלא יעלימו את כל הצלקות אבל מאוד ישפרו את מצבן ולמשפחה יש רק חצי מהסכום …
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון המצלמה הראתה בירוק עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון .. מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דווקא המעבדים הוותיקים זוכים לפופולריות מחודשת, בעוד הדור החדש עם יכולות AI מתקשה לפרוץ - ואינטל מנצלת זאת כדי להעלות מחירים ביותר מ-10%לכתבה
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חנון או בשמו המלא angry video game nerd הוא דמות שיצר במאי\מפיק עצמאי בשם ג'ימס רולף. החנון מעביר ביקורת על משחקים גורעים במיוחד שיוצאים לקולנסולות ובעיקר לקונסולות של נינטנדו - אותה הוא הכי אוהב אתר הרשמי - http://cinemassacre.com/AVGN/Nes_Nerd.html הפרקים האהובים עלי THE POWER GLOVE - Chronologically Confused about Movie and Video Game Sequels - NIGHTMARE ON ELM ST - "The Anger Begins" - הרשימה המלאה מהישן לחדש CASTLEVANIA 2: SIMON's QUEST - DR. JEKYLL AND MR. HYDE - THE KARATE KID - ROGER RABBIT - TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES - BACK TO THE FUTURE - McKids - http://www.youtube.com/watch?v=qVBerX6Dzmc%20 WALLY BEAR AND THE NO…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-