כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם המפרט הבא מאוזן, ואם לא איזה רכיב לא מאוזן, מהווה צוואר בקבוק, ובאיזו צורה (הוא חזק/חלש מידי?) אני מדבר על מיצוי יכולת המערכת בעבודה עם הרכיבים שיש לה, כלומר האם הרכיבים ישיגו את היכולת המקסימלית שלהם בעבודה אחד אם השני ולכן לא רלוונטי המטרה של המערכת. 1) לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 2) מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 3) קירור למעבד OCZ Vendetta2 4) משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 5) זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 6) מארז COOLERMASTER HAF 932 7) כרטיס מסך SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) 8) ספק OCZ600SXS 600W 9) תודה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
במקרה שאני מפסיק התקשורת עם הספקית מה בדיוק קורה למשתמש שלי? מחליפים לו סיסמא? משמידים אותו? הוא מתחבר אבל אי אפשר לגלוש איתו? הכל במקרה שהתשתית קיימת.. איך זה אמור להגיב מישהו מבין בזה?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, החלטנו בבית לקנות DVD (כן עדיין אין לנו..). אני לא מבין בזה כלום. אשמח אם מישהו יסביר בקשר לפורמטים שונים (אני זוכר שפעם היו.. ?), מולטיזון? חברות מומלצות, קורא צרובים, מחירים וכו'. קיבלנו באימייל הצעה לרכישת DVD SONAB דק במיוחד - פחות מ 5 ס"מ - ב 490ש"ח, איך זה נשמע? תודה מראש נ.ב. ה - DVD יתחבר לטלוויזיה METZ 34 אינץ' חדשה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
עד כמה זה משפיע ולמה לעזזאל כשאני רוצה לשדרג את ה-Nokia 6267 העתיק שלי לאחד המכשירים המתקדמים היום (בלאקברי או E72) אני צריך לעבור מקרינה נמוכה מאוד - SAR 0.3 ל- SAR 1.3 ? ??? לא הגיוני יותר שהקרינה במכשירים חדשים תיהיה נמוכה יותר? רק אל תגידו לי "מה זה משנה, גם במיקרו יש הרבה קרינה"
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בהרבה פרויקטים שהומצאו בארץ וממומנים דרך KickStarter, איך הם עושים את זה ? בKickStarter רשום הדבר הבא: לפי מה שאני מבין פה שלפי Amazon Payments חייב להיות אזרח ארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות סיימתי לקרוא את הספר החמישי. אני רוצה להגיד שמאוד נהנתי מהספרים, בהחלט חוויה ובשלב מסוים בעונה השניה של הסידרה נטשתי אותה מכיוון שהשינויים בה כבר היו גדולים מדי, ולא הצליחו להעביר אותה בצורה טובה כמו העונה הראשונה. אני רוצה לדבר על סוף הספר החמישי, הסוף די שבר אותי מרטין הסופר היה אכזרי מאוד לאורך כול סידרת הספרים, אבל זה כבר עבר כול גבול. אני מדבר על דמות מאוד ספציפית שכול מי שקרא את הסידרה אהב ומתה ממש בסוף הספר. אני עדיין לא מציין שמות, שבטעות מישהו שלא קרא את הספרים ונכנס לכאן לא התבאס. מי שקרא את הספרים מבין למי אני מתכוון, תגידו לי הוא נפל על הראש המרטין הזה? די נשבר לי באמת זה כבר עבר כול גבול לא האמנתי שהוא עשה את זה ועוד בדיוק כשקרה מה שרציתי שיקר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני כרגע באיטליה, ומחפק תוכנה שתאפשר לי להתקשר לארץ מהאנדרואיד. בדקתי את סקייפ, אבל הם גם דיי יקרים וגם מאפשרים טעינה של מינימום 10 דולר כאשר אני צריך פחות מזה. ניסיתי את bphone של בזק אבל היא לא עובדת טוב, כנראה היא צריכה יותר רוחב פס מסקייפ והסים המקומי שקניתי דיי איטי. האם יש אלטרנטיבה, שתאפשר טעינה של סכום נמוך יותר, זולה יותר ופועלת על אנדרואיד? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שמעתי שיצא אלבום חדש של אמינם שקוראים לו "Don't call me Marshall" , אבל כשחיפשתי באמזון לא מצאתי ובאתר של אמינם לא מצאתי כלום. מישהו שמע משהו\ ראה משהו על האלבום?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי עד 2K. חשוב לי שיהייה בו MP3 ומצלמה דיגיטלית. יתכן שאקח את הטלפון לטיולים וכו ולכן צריך להיות לו זמן השמעה ארוך. בנוסף, למכשיר צריך להיות חיבור USB, ואם קיים טלפון כזה, שיהייה גם עם חיבור רגיל של אוזניות. אם יהייה למכשיר אינפרא אדום זה יעזור מכיוון שאולי ארצה להעביר קבצים בין טלפונים. תודה.
-
- 85 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
נותרו לי 170 אירו מטיול באירופה, ואני רוצה להמיר אותם בחזרה לשקלים. לפי האל גוגל, זה אמור לצאת בערך 824 ש"ח. בדקתי בדואר ובבנק הפועלים, בדואר אומנם לא לוקחים עמלות, אבל השער קנייה שלהם(נראה לי) די נמוך ואני אקבל בסביבות ה800 ש"ח חזרה. אז... מישהו יודע איפה כדאי להמיר חזרה לשקלים? אם זה מקום פיזי ספציפי("הchange מול דיזינגוף סנטר, ליד השווארמה") אז באזור המרכז/השרון זה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away? Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do? Arsim - Show off or Real Trouble?
-
- 45 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חשבתי על זה, כמה פעמים חברים שונים בHWZ עוזרים לי. כמה פעמים הייתי תקוע בבעיה ובשניה פתרו לי אותה כאן. כל ההתייעצויות האפשריות. אז תודה. לכל מי שעזר לי. ואני מצפה מכל מי שייכנס לכאן שיגיד תודה. לא חייבים להגיד בדיוק למי. מספיק שמישהו ענה לשאלה ששאלתי בצורה יפה ולעניין, שידע שאני מודה לו, אפילו אם אני לא זוכר אותו בדיוק.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד גרמנית, ובינתיים הכי מתאים לי באו"פ - זה בדרך לאוניברסיטה שבה אני לומד בינתיים (אוניברסיטת חיפה, אני לא יכול לקחת גרמנית שם כי זה לא מסתדר לי בלו"ז) ו... זהו הבעייה היא שאני לא מצליח להשיג שום מידע על ימים ושעות אני לא רוצה שהם יתקשרו אליי או ישלחו לי אימייל... אין להם את המידע הזה באתר שלהם או משהו כזה? תודה איל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Planet ben trippy future garden https://www.youtube.com/watch?v=Jtt6-CCvaFU transwave - helium https://www.youtube.com/watch?v=zRzSjTAf0I4 heavy mental music vol.1 https://www.youtube.com/watch?v=JYscoJZkP4w שתפו באלבומים שאהבתם וחרשתם עליהם .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא מכיר ואני מאמין שרובכם מכירים, היום לפני 15 דקות שהלכתי לשירותים ולא היה לי מה לקרוא לקחתי את הספר הזה, והוא פשוט קורע מצחוק! הספר הוא על משפטים מוזרים, מצחיקים שנאמרו על ידי שדרים,שחקנים ומאמנים בתקשורת. כמובן שאלון מזרחי הוא הכוכב הגדול שם ואני יתן לכם כמה דוגמאות: הייתי שלוש פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שיש בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול ליהיות טיפש? הכדורגלן, אלון מזרחי, בתהייה על הקשר בין חוכמה לשערים. "ידיעות אחרונות", ינואר, 1998. מה שעמאר אמר על גוטמן, זה הכי נכון. -מה הוא אמר? לא זוכר, אבל הוא אמר דברים נכונים. כדורגלן בית"ר ירושליים, אלון מזרחי, מוכיח בריאיון עיתונאי שלא את הכל צריך לזכור, העיקר הכוונה. "תל אביב", אפריל 2001. לא צריך לצאת מפרופורצ…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הממ אני לא יודע כמה מכם זה מעניין בכל מקרה את אלו שכן מעניין אז רציתי לומר שאתמול להקת סימפוניק מטאל פינית Nigthwish חשפה את הזרמת החדשה שלהם שנבחרה במשך כמאט שנתיים מתוך 2000 מתמודדות. כמו כן יצא סינגל בגירסאת דמו שהיא הקליטה עם הלהקה. האלבום שבמלואו הוקלט איתה צפוי לצאת בספטמבר השנה. http://www.nightwish.com/en/news
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, מגבר מונובלוק, לא נדלק. לאחר שפתחתי אותו ראיתי סוג של נוזל יבש מסביב לקבלים ( שלושה). האם זה מהם? ואם אני מחליף אותם אז הוא יחזור לעבוד כרגיל, או שיכול להיות שנפגעו עוד דברים כתוצאה מכך שלא בלי סימנים ויזואליים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://irgun-hamorim.org.il/index.asp?action=read&atcid=106841 מה אתם אומרים ? למה הם לא יכולים ליהיות פשוטים יותר...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו מכיר אפשרות כזו ....שהיא גם פשוטה ? THX
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי אם נגיד בניתי מחשב בנועה ואני משלם בתשלום אחד, אז כמה אחוזים הם צריכים להוריד לי ממחיר המחשב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-