עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עד לפני חודש נהנתי לי מאינטרנט מהיר בחבילה של 5 מגה עם בזק בינלאומי ובזק. בחודש האחרון הלכו וגדלו הבעיות. האינטרנט מתנתק כל כמה דקות, איטיות מטורפת בהורדות, P2P שלא זז, גלישה איטית בכלל. בסופו של דבר הגעתי למצב שבו האינטרנט בכלל לא התחבר בקיצור קצר ביותר: אני מתקשר לבזק - בודקים מה הבעיה - מורידים לחבילה קטנה יותר - שולחים טכנאי - טכנאי מגיע, לא עושה כלום - מתקשר לבזק - שולחים עוד טכנאי - טוכנאי לא מגיע - אני סובל כמה ימים עם מהירות אינטרנט נמוכה יותר - שוב בעיות, אינטרנט לא מתחבר - מתקשר לבזק - מזההים את התקלה - מורידים שוב חבילה ושולחים טכנאי - טכנאי לא מגיע - מתקשר שוב - בזק מוציאים תירוץ מהתחת "אין אפשרות לגלוש בחבילה של 5 מגה באזור שלך" למרות ששבועיים לפני גלשתי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Pika007,

הייתי היום ליד החנות בחיפה, אז רציתי להיכנס לבדוק אם יש להם 512 מגה זיכרון מעאפן של DDR למקרה שאני אצטרך להחליף מתישהו את הזכרונות שלי, שאני אשאר לפחות עם משהו שיעבוד....... אמצע היום, החנות סגורה- "סגור לספירת מלאי" ........ספירת מלאי באמצע השנה? מי ראה ומי שמע? שיחה קצרה לכמה חברים גילתה ש 2 סניפים נוספים שלהם סגורים בצהרי היום. טלפון אליהם מעלה את המוקד הרגיל שאומר ש "יחזרו אלי", אף אחד לא חזר. לי זה נראה מסריח, ככה בדיוק משרדיה עשו לפני שהם נעלמו עם הכסף שלי. אישית הייתי ממליץ לכם להשעות הזמנות שאתם מתכננים שם עד שרואים שהכל בסדר עם החנות, כי לי זה מריח ממש רע.

• 85 תגובות
    • 9k צפיות
  3. Started by idofr,

דיברו כבר די מזמן על זה שרוצים להתחיל טיסות זולות לארץ מישהו יודע מה קורה עם זה? מה כמה ולאיפה?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  4. Started by i-kramba,

אתמול ניסיתי להיכנס לאתר וגם לפני כמה ימים ולא הצלחתי מה קורה חבריה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by ModChiP,

http://www.uxcell.com/ כבר כמה ימים אני לא מצליח להיכנס אליו. בהתחלה הוא נתן לי- 502 bad gateway ואז היום הוא נתן לי- 500 Internal Server Error. מה קורה כאן?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yadaaa,

למישהו יש Inside Information? פעם הם היו נחמדים וזולים, לפחות כמו המתחרים. פתאם כל המחירים שלהם קפצו בטירוף - כ-15% יותר מבעלי אתרים אחרים ברשת. מי? למה? מדוע? הכיצד?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אתם יודעים, תחרויות מודינג, lan party וכו וכו?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by imac,

שמתם לב שכל הזמן שיוצא טלנובלה חדשה עם שחקנים מפורסמים כולם משתגעים? אני לא מבין את זה!! ילדות קורעות חולצות בשביל פיליפה שדומה לתחת שלי... ועוד יש עוד אחד הבלונדיני ההוא שהוא דומה לכלב של השכנה שלי!! .... מה הקטע הזה???

• 63 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by rosesr,

^^^ תודה מראש על כל תגובה ;D

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. קורה משהו. אני מחכה לכך כדי לקנות מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

ניסיתי ליצור איתם קשר בזמן האחרון, אבל הטלפון של החנות לא זמין, הפלאפון לא זמין והאתר לא מתעדכן. מני נעלם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by omerha,

אני חושב שאני שואל בשם הרבה משתמשים.... אולי איזה מבצע על כרטיסי מסך או מסכים ...אהם...אהם... Dell 2007wfp

13. http://gbtvpc.com/ http://m.podshow.com/media/382/episodes/54051/hd-54051-03-16-2007.mp4

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. זה: http://www.youtube.com/watch?v=uuuApoPa9r0

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  15. חבר שלי סיפר לי שהוא כבר שנים טוען סוללות רגילות וזה עובד "סבבה"... לא יתפוצץ לי המטען או משהו?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by FARKASH7,

לא הייתי בארץ שבוע מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? שמעתי שהייתה איזו סופה ענקית זה הכול.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by faceless,

היי אני מחפש אתר בעברית שנותן לכל יום סקירה על מה קרה היום לפני , הדגש על ארועים בישראל או בעלי זיקה יהדות, צבאיים וכו' מישהו מכיר?? המון תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nimrodim,

האתר נעלם... החברה עדיין קיימת?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by bad-sector,

אני שמתי לב שהם ניסו לשנות את צורת האתר אבל הם מתים למעלה מחודש מישהו יודע מה קרה?

20. Started by bad-sector,

הם לא עובדים כבר שבוע וחצי... האתר שלהם פשוט מת...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מה קרה ל pch.co.il סגרו או משהו כזה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by IG,

^^^ משום מה הוא לא עובד כל היום :-\

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

קודם כל הוא נהיה בעברית עם פלאש גרוע שלא עובד ומלא פרסומות מעצבנות לחיצות כשהכפתורים הרגילים לא לחיצים!!! אחרי זה אני נכנס לסרטון ואז נכנס לסרטון בצד ואז הוא זורק אותי לדבר מעצבן כזה שנקרא בחר את הקט' שלך :pissed: :pissed: :pissed: יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by Symphozis,

אני הייתי בשתי סופרים וכבר ואין להם רק את הפאנטה שוקטה כול השאר יש להם היפסיקו לייצר את זה??? זה היה המשקה אכי טוב היה לזה ריח ממש טוב :'(

• 35 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by composite,

זו הייתה חנות של משחקי וידאו, קונסולות וכל מה שמסביב. כבר הרבה זמן שאין לה אתר אינטרנט. האם היא נסגרה? תודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.