עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kukuriku,

עשיתי מנויי בתמימותי ל3 שנים, חודשיים לפני שהם הפסיקו את ההפצה למנויים. שילמתי הרבה כסף. מישהו יודע אם יש איזו התארגנות מצד בעלי המנויים לתביעה יצוגית או משהו כזה. למה החברה נרכשה ע"י חברה אחרת והם אומרים שהם כבר לא קשורים לזה. או אם מישהו שמע על איזה פרסום חדש לגבי זה. והאם אתם מציעים לי להגיש תביעה אישית או משהו כזה. אני צריך יעוץ, תודה. :-)

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. בשבועות האחרונים התופעה הזאת לא מפסיקה. בעבר לא היו לי את הבעיות האלה ולכן חשבתי שזה יחלוף אבל אני לא רואה שזה נגמר. יש לי AdBlock 2.5.65 ו-Poper Blocker 1.72. זה לא מספיק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lost Spirit,

ליד הבית שלי עכשיו חזרה מבית הספר [1500 מטר ריצה אחרי ספורט ] עקצה אותי יתושה. מה עושים נגד זה? זה מקשיח לי את איזור העקיצה :-X ונראה כאילו היא עקצה אותי מספר פעמים או יותר מדויק, עקצה אותי ואז סיבבתי את היד כאינסטינק ו"שרטה" אותי ובפרק היד :-X אז מה יש לעשות נגד זה?

• 31 תגובות
    • 12.4k צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אהלן אנשים, יש לי בערך 6000 שקל בכיס (באחד המכנסיים) ובא לי להוציא אותם על מחשב בנז למשחקים... אבל עומדת בפני דילמה, עם 6000 שקל, אני יכול לקנות אופנוע/טוסטוס (אני בן 16.5 - סיפור עצוב) או מקרן לחדר ויש לי גם רמקולים היקפיים בשביל זה וכדומה... אז מה כדאי? במילים אחרות, מה אתם הייתם קונים ב6K?

• 80 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. שלום כולם! כל שנה אני נתקל באותה בעיה מוסרית, אני בן אדם מאוד ציוני ולקראת כל יום עצמאות כל פעם שאני נוסע ברכב שלי ואני רואה את הדיגלונים האלה שמתחברים לחלונות על הכביש אני פשוט חייב לעצור ולהרים את הדגל, זה פשוט לא נראה לי הגיוני שדורסים אותו שוב ושוב... עכשיו אני תמיד שואל את עצמי, אם לדברי דת (להבדיל אלף הבדלות כן?), יש גניזה מה יש לסמלי מדינה? מה קורה אם נניח יש לי דגל שתליתי והוא התבלה? או בן אדם כמוני שאחרי יום העצמאות התא מטען שלו נראה כמו תא מטען של אנטי ישראלי? לזרוק את הדגלים לזבל פשוט לא נראה לי הגיוני! מה הדרך להתמודד עם סמלי מדינה שנשחקו\התבלו?

• 35 תגובות
    • 11.5k צפיות
  6. מישהו קנה את הדיסק הזה ממני, חדש. אני קניתי אותות מלייף. כידוע הם פשטו את הרגל די מזמן. איך אפשר להחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. במקרה תפסתי את זה... האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!). לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by digitalseeker,

אני כיום משתכר ב21,000 ש"ח בחודש (לא כולל בונוסים) כאשר הנטו שלי יוצא בסביבות 14. אני עוסק בנוסף בתחום הדרכות - שעבורו אני מספק קבלות (עוסק פטור) - ומרוויח בממוצע כ4000-6000 ש"ח בחודש. (יש לציין שאני גר בירושלים ונוסע לאיזור המרכז להדריך) העניין הוא שמס הכנסה אוהב אותי כל כך ומחבק אותי כבר ב35 אחוזים. כמובן שביטוח לאומי וביטוח בריאות גם כן אוהבים לחבק חזק חזק ולקחת את הנתח שלהם. השאלה הנשאלת - מה אני יכול לעשות כדי לחסוך לי הוצאות במתנה למדינה. מישהו מתמצא להגיד לי אם יש טעם לקחת ליסינג לדוגמה ? דברים אחרים שיכולים להועיל ? המלצה על רואה חשבון ירושלמי לעוסקים פטורים ?

9. Started by Googleness,

אני לפני מעבר דירה ואני מנקה את המחסנים והזבל בבית אז בין שקיות זבל למכירות של דברים ביד 2 נתקלתי במגילת העצמאות מודפסת ומהודרת שחולקה בעיתון מעריב לכבוד יום העצמאות ה11 של מדינת ישראל. חבל לי לזרוק את זה ואני יודע שאם אני אשמור אותה היא תיהרס לחלוטין... שווה משהו? לזרוק לפח? יש מישהו שקונה דברים כאלה? מוזיאון עממי של שכונה או משהו לתרום לו אותה?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. המדפסת שרתה אותי נאמנה, והיא יחסית מודרנית (סדרת BJC של Canon). האם מישהו מכם מכיר מקום שקונה מוצרים שמישים-חלקית? בבקשה תזרקו לי הצעות נוספות. תודה. אגב, הבהרה: המודעה הזו אינה קריצה סמויה למכירה..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יכול להיות שבקרוב אני עובר לadsl, והמודם שיש לי בכבלים, הוא שלי. כאילו לא בהשכרה, אלא שייך לי. מה אני עושה איתו? למכור לא נראה לי שמישהו יקנה, ותבל בטח לא יתנו לי עליו החזר או משהו, אז אין מה לעשות? מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. שיטות, טכניקות ואידיולוגיות יתקבלו בברכה.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. ברשותי מחשב פנטי'ום1 מקורים משנת 1995 כפי שנראה לי יש לכם הצעות מעשי'ות מה לעשות איתו? בבקשה לא הצעות כמו תשבור אותו או תעשה אוברקלוקינג רצחני הנה תמונה של המעבד: http://img203.echo.cx/my.php?image=16mc.png

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הרגע הזמנתי את המחשב החדש שלי וקיבלתי את המספר הזה, ואין לי מושג מה לעשות איתו ואיפה.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  15. לפניכם מונולוג שלי המסביר על אירועי ליל שישי הזה, מומלץ לכל אחד : <R0cKF0rD> זה מדהים מה שאפשר לעשות עם קורולה 2001 <R0cKF0rD> בכ 3 שעות <MiniMizer> במובן של? <R0cKF0rD> 250 ק"מ <R0cKF0rD> עכשיו בואו ונראה איך <R0cKF0rD> ירושלים הלוך <R0cKF0rD> מסתובבים בתוך העיר <MiniMizer> לוקח לה שלוש שעות להגיע ל-250 קמ"ש? <R0cKF0rD> עליות/ירידות <R0cKF0rD> תחנת מלחה <R0cKF0rD> במצטבר, קפרע <R0cKF0rD> אני מתחלף עם בעל הטויוטה <MiniMizer> ס22ה <R0cKF0rD> ומתחיל לעשות סיבובים במגרש הריק <R0cKF0rD> עד שפתאום הבחנו בניידת שבאה לראות מה נסגר <R0cKF0rD> עצרה <R0cKF0rD>…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לנו בבית סוזוקי בלנו שנת 97 יד שניה. המצב שלה הוא כזה: צבע מתקלף מכה מאחור מראות דפוקות שהודבקו עם סיליקון ואי אפשר לכוון אותם אין מזגן (תיקון עולה בערך 1000 שקל) אנחנו מתים למכור את האוטו הזה ולקנות מכונית חדשה, אבל אני לא חושב שמישהו ירצה לקנות כזה רכב. איך לדעתכם יש לנו סיכוי למכור אותו? אולי לנסות למצוא מבצע של טריידאין מחיר מחירון לקניה מליסינג? אשמח לרעיונות

• 41 תגובות
    • 10k צפיות
  17. Started by fuck off,

בגלל שאני שמן ומנוון אני מתאמן. עכשיו כשאני מתאמן יותר מידי נתפסים לי שרירים.. מה לעשות כדי שלא יתפסו? ואם נתפסו איך אפשר להרפות אותם?

• 40 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. היי. כן כן, נשמע כמו דיון EMO טיפוסי. אבל לא. קודם רקע. אני בן 18, ומגיל 15 בערך אני דכאוני. לא, לפני שיבואו לפה האנשים שיגידו שאני סתם אימו, לא. דיכאון קליני זה מחלה לכל דבר. לי יש תת-סוג שנקרא דיסתמיה. מה שזה אומר שבניגוד לאנשים אחרים, שיש להם תקופה דכאונית קשה, ואז יוצאים מזה, אצלי זה ימשך שנים, אם לא כל החיים. כמובן שיש זמנים טובים וזמנים רעים, אבל באופן עקרוני, בשניה שאין סיבה למצב רוח טוב, אני נכנס לדיכאון, עם כל התסמינים.כמובן שיש לי תרופות לכל העסק, אבל זה לא פותר את המצב. תצחקו, תגידו שהחיים חרא, אבל לא. זה לא שאני בוחר לעשות את זה. או שאני סתם עושה מעצמי מסכן. זה פשוט שאלה קיומית פשוטה שרציתי לשאול. למה פה? כי אני יודע שיש פה מספיק אנשים אינטליגנטים שלא יזרקו "א…

• 76 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by yanivnn,

אם שום התבטאות אסורה?? כל התבטאות נתקלת בביקורת, מחיקה,נעילה....??!!

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

פעם !_NIKE_! עזר לי במשהו ... לא חשוב אבל הם פרשו ?

21. אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by casdo,

בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של השבת בנושא כיבוד אחריות בין לאומית על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה ע'י הנציגים הישראליים של היצרנים,אני מעונין לפתוח דיון בנושא. מי שיודע על הנושא או מי שנכוה בענין מוזמן לספר. מי שקנה מוצר כגון מחשב נייד או מצלמת וידאו בארה'ב לדוגמה וקיבל אחריות בין לאומית אבל הנציגים הישראליים מסרבים לתת לו שירות,מוזמן לספר מה קרה לו ואיך הוא פתר את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by liav12,

מה יש לאתר הזה הוא לא מתחדש? או שהוא פשוט עוד לא חזר לפעולה? ???

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Pr0Xy,

כבר שבוע שני שאין פרסום של החידון והשבוע אין אפילו זכר אליו.. למה אין חידון? אין ספונסרים? ??? .

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by AC/DC,

היא עובדת עוד ? אני ניסיתי להיתקשר עכשיו לא עובד אני מקווה שהיא עובדת כי אני רוצה להזמין דברים מישם :'(

• 9 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.