עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. ברשותי מחשב פנטי'ום1 מקורים משנת 1995 כפי שנראה לי יש לכם הצעות מעשי'ות מה לעשות איתו? בבקשה לא הצעות כמו תשבור אותו או תעשה אוברקלוקינג רצחני הנה תמונה של המעבד: http://img203.echo.cx/my.php?image=16mc.png

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הרגע הזמנתי את המחשב החדש שלי וקיבלתי את המספר הזה, ואין לי מושג מה לעשות איתו ואיפה.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. לפניכם מונולוג שלי המסביר על אירועי ליל שישי הזה, מומלץ לכל אחד : <R0cKF0rD> זה מדהים מה שאפשר לעשות עם קורולה 2001 <R0cKF0rD> בכ 3 שעות <MiniMizer> במובן של? <R0cKF0rD> 250 ק"מ <R0cKF0rD> עכשיו בואו ונראה איך <R0cKF0rD> ירושלים הלוך <R0cKF0rD> מסתובבים בתוך העיר <MiniMizer> לוקח לה שלוש שעות להגיע ל-250 קמ"ש? <R0cKF0rD> עליות/ירידות <R0cKF0rD> תחנת מלחה <R0cKF0rD> במצטבר, קפרע <R0cKF0rD> אני מתחלף עם בעל הטויוטה <MiniMizer> ס22ה <R0cKF0rD> ומתחיל לעשות סיבובים במגרש הריק <R0cKF0rD> עד שפתאום הבחנו בניידת שבאה לראות מה נסגר <R0cKF0rD> עצרה <R0cKF0rD>…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לנו בבית סוזוקי בלנו שנת 97 יד שניה. המצב שלה הוא כזה: צבע מתקלף מכה מאחור מראות דפוקות שהודבקו עם סיליקון ואי אפשר לכוון אותם אין מזגן (תיקון עולה בערך 1000 שקל) אנחנו מתים למכור את האוטו הזה ולקנות מכונית חדשה, אבל אני לא חושב שמישהו ירצה לקנות כזה רכב. איך לדעתכם יש לנו סיכוי למכור אותו? אולי לנסות למצוא מבצע של טריידאין מחיר מחירון לקניה מליסינג? אשמח לרעיונות

• 41 תגובות
    • 9.9k צפיות
  5. Started by fuck off,

בגלל שאני שמן ומנוון אני מתאמן. עכשיו כשאני מתאמן יותר מידי נתפסים לי שרירים.. מה לעשות כדי שלא יתפסו? ואם נתפסו איך אפשר להרפות אותם?

• 40 תגובות
    • 8.1k צפיות
  6. היי. כן כן, נשמע כמו דיון EMO טיפוסי. אבל לא. קודם רקע. אני בן 18, ומגיל 15 בערך אני דכאוני. לא, לפני שיבואו לפה האנשים שיגידו שאני סתם אימו, לא. דיכאון קליני זה מחלה לכל דבר. לי יש תת-סוג שנקרא דיסתמיה. מה שזה אומר שבניגוד לאנשים אחרים, שיש להם תקופה דכאונית קשה, ואז יוצאים מזה, אצלי זה ימשך שנים, אם לא כל החיים. כמובן שיש זמנים טובים וזמנים רעים, אבל באופן עקרוני, בשניה שאין סיבה למצב רוח טוב, אני נכנס לדיכאון, עם כל התסמינים.כמובן שיש לי תרופות לכל העסק, אבל זה לא פותר את המצב. תצחקו, תגידו שהחיים חרא, אבל לא. זה לא שאני בוחר לעשות את זה. או שאני סתם עושה מעצמי מסכן. זה פשוט שאלה קיומית פשוטה שרציתי לשאול. למה פה? כי אני יודע שיש פה מספיק אנשים אינטליגנטים שלא יזרקו "א…

• 76 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by yanivnn,

אם שום התבטאות אסורה?? כל התבטאות נתקלת בביקורת, מחיקה,נעילה....??!!

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

פעם !_NIKE_! עזר לי במשהו ... לא חשוב אבל הם פרשו ?

9. אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by casdo,

בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של השבת בנושא כיבוד אחריות בין לאומית על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה ע'י הנציגים הישראליים של היצרנים,אני מעונין לפתוח דיון בנושא. מי שיודע על הנושא או מי שנכוה בענין מוזמן לספר. מי שקנה מוצר כגון מחשב נייד או מצלמת וידאו בארה'ב לדוגמה וקיבל אחריות בין לאומית אבל הנציגים הישראליים מסרבים לתת לו שירות,מוזמן לספר מה קרה לו ואיך הוא פתר את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by liav12,

מה יש לאתר הזה הוא לא מתחדש? או שהוא פשוט עוד לא חזר לפעולה? ???

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Pr0Xy,

כבר שבוע שני שאין פרסום של החידון והשבוע אין אפילו זכר אליו.. למה אין חידון? אין ספונסרים? ??? .

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by AC/DC,

היא עובדת עוד ? אני ניסיתי להיתקשר עכשיו לא עובד אני מקווה שהיא עובדת כי אני רוצה להזמין דברים מישם :'(

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  14. בליזארד ו legendary pictures לא משחררים בכלל פרטים מילא תתנו לוגו\פרומואים...משהו. אבל כלום. אשמח לפרטים תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by Aviko,

מת כבר לראות את החבר'ה המאסטולים שמסתובבים פה, ולהכיר אותם, בואו נעשה מפגש?!?!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. Started by CLIPSE,

בוא נגיד ,שלא התלהבתי מרמה של הטורניר עד אתמול במשחק של הולנד נגד צרפת,כשהיא פירקה אותה 1-4 אחרי שראיתי את רוב המשחקים ,אני חושב שהולנד יקחו ,אחרי 0-3 על איטליה ,וכמובן התצוגה של אתמול,שאפשר לראות דרך אגב,כאן: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2644400 היא פייבוריטית שלי לקחת את היורו,ושלכם??

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  17. הרבה זמן לא נפתח פה פורום של כמה כוסיות, אז החלטתי להיות הראשון שיעשה את זה...!! אז אני מצרף תיקייה מלאה בתמונות של בר רפאלי המדהימה...!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar ועוד תיקייה עם תמונות של אורית פוקס ורותם סלע... http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar תהנו....!!!

• 11 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. Started by davidz85,

כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by 00000,

מישהו יכול להסביר איך בדיוק הדבר הזה עובד? נכנסתי לאתר האוניברסיטה הפתוחה http://www.openu.ac.il/ ואני לא מוצא הרבה מידע. כסטודנט בתיכון (י"א) מה אני יכול להשיג דרך האוניברסיטה עד לגיוס (ו/או במשך הגיוס)?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קיצור אני בא לקצור את הדשא ממלא דלק כמו תמיד וממש הרב זמן לא שמתי שמן במכסחת דשא אז אמרתי לעצמי שחייב פעם ב....... קיצור המכסחת התחילה להוציא מהאגזוז מלא עשן (לא מביישת מופע פירוטכניקה) ועכשיו המכסחת לא עובדת יכול להיות ששמתי יותר מידי שמן? או שהשמן של המכונית והשמן של המכסחת דשא זה שמן שונה? כל פעם שאני מושך את החוט הזה של המכסחת יוצא לי עוד שחור מאזור המנוע שם תודה רבה!!!

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתפו!

• 22 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by Rinkadink,

עריכה: אני האיתי חולה וקפצו אליי כמה ידידות לביקור... http://rapidshare.de/files/9809262/myparty.wmv.html

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by darkman,

אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by yuraxp,

אהלן חברה,אני מנוי למגזין אך מי שגם מנוי או עוקב יודע שחברת SBC,החברה שמפיצה אותו פשטה רגל,אחר נרכשה לאחרונה על ידי משקיע,האם משהו כבר קיבל את מגזין מרץ?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.