עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אנחנו מתכחננים מסיבה ומתכונים לחבר ממיר של חשמל מ12 ולט מהאוטו ל220 עכשיו בשביל שהמצבר לא יגמר אנחנו נשאיר את האוטו דולק כל הלילה העם משהו עלול לקראות לאוטו עם נשאיר אותו עובד כל הלילה. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 9.5k צפיות
  2. Started by Armageddon26,

אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by Morphine,

היי, אני מעונין לעשות תואר בהנדסת תוכנה או מדעי המחשב, יש לי כמה אופציות ממכללות טובות, אבל אומרים שהטכניון ובכלל כל האוניברסיטאות הם הכי טובות בתחום. אבל לא הבנתי מה יש שם שאין במכללות? הרי החומר ורשימת הקורסים בסך הכל די דומים. וגם ברוב המכללות כיום המרצים הם ד''רים שמרצים במקביל גם באוניברסיטאות. כרגע ההבדל היחיד שאני מוצא הוא שאוניברסיטאות יש מבחר רב יותר של תארים, ואפשרות לתואר שני ושלישי. לעומת זאת במכללות יש מספר קטן של מקצועות ולרוב זה רק תואר ראשון אבל אפשר להמשיך גם לתואר שני באוניברסיטה, וגם הציוד החדשני והמעבדות נראות הרבה יותר מהציוד הישן והמחשבים עם Win 98 של האוניברסיטאות. בקיצור, למה באוניברסיטה ובטכניון התואר נחשב למבוקש יותר?

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

:lol:

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by ChronoDog,

אני מבין שזה די גבולי יחסית לחוקי הפורום בכל הקשור לספאם, אבל ברוב המקרים זה הופך להיות ת'רד די מצחיק אז כמו שנאמר בכותרת - פשוט תיצרו תגובה חדשה ותעשו Paste. הנה שלי: http://images.cheezburger.com/completestore/2009/6/26/128905370358619964.jpg

• 59 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by RoyShefy,

אני מתחנן טיול ל פריז,אמסטרדם, בריסל (בלגיה), ברלין ולוקסנבורג עם כמה חבר'ה. לכל אחד יש תפקיד, והתפקיד שלי הוא לגלות מה יש לעשות בבריסל. בטוח נמצא שם פאבים, בתי שוקולד ונוף יפה, אבל אנחנו רוצים לדעת מה המקום הכי טוב לכל דבר ודבר, על פי נסיון בבקשה. אם יש לכם מה להציע שאתם יודעים שיהיה קשה למצוא טוב ממנו, בבקשה תזרקו לחברכם הנאמן עצם! המון תודה.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

הזמנתי לפני כמה ימים מקלדת ועדיין לא חזרו אלי : יש להם באתר שני טלפונים - אחד מהם כלל לא עובד והשני משאיר אותי עם מנגינה של אוטו גלידה מישהו יודע מה נסגר[ :-X] איתם? פרשת משרדיה 2?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

*אני לא שואל בתור ביקורת רעה או משהו - להפך אני מת על אילת והייתי בה פעם, פעמיים אבל לא ניצלתי כי הייתי עם המשפחה עכשיו אני נוסע עם ידידה ככה אני אוכל לעשות מה שאני רוצה* - בננות - מסיבות - קמיקזה - לקפוץ מהגשר הכיפי הזה - להיות באכסניה\מלון \באוהל ( ;D) -לצלול - להיכנס לבתי מלון ולבריכות שם מה עוד ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…

• 41 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. לפי מה שידוע לי הריח רע בפה נוצר מחיידקים. אז השאלה היותר מדוייקת היא: כיצד אפשר להרוג אותם ? לאכול: שום, לימון, סחוג אדום, בצל, מיץ פטל, חלב, פיתה עם שוקולד?? מה לשים בפה בשביל להרוג אותם?? עכשיו יבואו החכמולוגים שיגידו: "משחת שיניים, עדיף מאשר סחוג אדום ושום" אני רוצה איזה משהו שאפשר לבלוע גם.

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת חשבתי על לפטופ אבל אני לא כל כך בטוח מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. מה נירה לכם אני בודק בישביל אחותי... תודה

• 102 תגובות
    • 9.1k צפיות
  13. אני רוצה CANON דיגיטלית חדשה אבל אני לא יודע אם המחיר שם זול יותר משמעותית. אני פתוח להצעות, תודה =)

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by M.G.,

שלום לכולם! אצלנו ביחידה נהוג, חוץ מזה שהיחידה מביאה מתנה למשוחרר בפריסת השחרור שלו, גם המשוחרר מביא משהו ליחידה. (ולפי מה שהבנתי, לא בכל המקומות זה כך...). אני משתחרר בעוד שלושה שבועות... וחשבתי על מה פשר להביא מתנה ליחידה. כי במהלך שירותי הייתי כבר בכ"כ הרבה פריסות שחרור, וכל מה שאפשר להביא כבר ליחידה - מישהו כבר הביא את זה, החל ממכשירי חשמל, ומשחקים, עד לפריטי ריהוט שונים, (תאמינו או לא...) ומזכרות. אני רוצה משהו מקורי שאני אוכל להביא ליחידה שלי בשחרור. רעיונות למישהו?

• 14 תגובות
    • 9.8k צפיות
  15. Started by arkadur,

לשמחתי יש לי דוד שטס אוטוטו לארצות הברית אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהביא משם משהו (שמן הסתם כאן יעלה לי הרבה כסף) חשבתי בכיוון I POD, או PSP, תכלס זה יכול להיות כל דבר.. אשמח לקבל עוד הצעות\רעיונות..

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by Niseg,

יש סיכוי סביר שאני טס לארה"ב לבקר את ההורים שלי בסוף יולי תחילת אוגוסט אם זה לא יתבטל (הבוס של אשתי בלחץ אטומי כי ברחו לו כמה עובדים) . מה כדאי להביא משם. WII כבר יש לי וגם מלא משחקים חשבתי אולי עוד כמה משחקים (בקשר לאיזה אני אבחר לבד). אני יכול להביא עוד WII ולמכור אותו אבל אין לי ממש סיבה. חשבתי שאולי כדאי להביא חלקי מחשב אבל אני לא בטוח שכדאי אולי Q6600 כי תהיה ירידת מחירים אבל הרגע בדקתי וחוץ מקצת מע"מ אני לא אחסוך כלום. לוח אם? אולי איזה מקרן נחמד? אין לי מקרן רק איזה טלויזיה שקשה לגנוב . מסך LCD למחשב?! הנייד של אשתי עושה בעיות בזמן האחרון וזה גם רעיון. יש משהו שאפשר להביא שישתלם?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  17. אני נוסע עוד שבוע לניו יורק ל-3 ימים... ואני מת לנצל את זה. התקציב הוא 500$ בערך לבזבוזים... אני נוסע לבד, ככה שמשהו גדול (כמו מסך, רמקולים, או קונסולה נייחת) זה יהיה קצת מסורבל ובעייתי... (אחרי ניו יורק אני ממשיך למקום אחר ל-10 ימים) אז יש לכם הצעה לאיזה משהו נחמד? (יכול להיות גם כמה דברים... ) תודה לעוזרים מראש

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

יש לי קרוב משפחה בנמצא כרגע בטיול... עכשיו ניו זילנד ועוד כמה ימים מגיע להונג קונג בקיצור, הוא אמר לי להעביר לו כסף לחשבון בנק ומה שאני ירצה הוא יקנה לי מה כדאי לי?! פלאפון כבר יש לי חדש, אייפוד אני לא צריך כי אני שומע שירים ורואה סרטים בפלאפון. אני צריך משהו לא גדול מדי, כי הוא ייסחב עם זה בתיק איזה חודש... אני דיי חזק בתוך הקטע הזה של המודינג, אבל כבר יש לי הכל (קתודות, מאווררים, פאנל LCD) מה אתה מציעים לי??

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אחרי שהתברר לי מה עלות תיקון הגולף הענתיקה ברשותי ,החלטתי לאור עליית מחירי הדלק מצד אחד ושתיית הדלק המסורתית של הרכב מצד שני להיפטר ממנו סופית . בהתחשב שהוא אינו במצב נסיעה, אין לו כבר טסט , הוא ישן מאוד , וגם לא נראה טוב אני לא חושב שאף אחד רציני לא יהיה מעוניין בו ואין לי שום כוונה לשים עליו שלט למכירה שרק יביא לי שיחות של כל מיני ליצנים ויגרום לסתם בלבולי מוח . ככול הנראה אני אמכור אותו למגרש גרוטאות תמורת כמה מאות שקלים ושם הוא ייגרס כפסולת מתכת . עשיתי לעצמי רשימה של כל הדברים שכדאי לי לפרק לפני הפרידה ושעשויים לשמש אותי בעתיד במידה ואני אקנה רכב חלופי (אם בכלל ) . אם אתם סבורים שפספסתי משהו , תגידו לי מה להוסיף לרשימה כדלהלן : מצבר ,רדיו-דיסק,רמקולים ,גלגל רזרבי,כי…

• 47 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עוד מעט יש לי יום הולדת (טוב עוד 4 חודשים) ודודה שלי מאמריקה שאלה מה אני רוצה ליקנות? התקציב הוא בסביבות ה 200 דולר!

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by roma,

שלום, עוד שלושה שבועות אני מסיים את השירות הצבאי ביחידה מודיעינית טכנולוגית. בתפקיד עסקתי בתחום התקשורת האופטית ובזמן השירות עשיתי CCNA (הסמכה של סיסקו). עכשיו הגיע הזמן לחפש עבודה. הבעיה היא שציפיות השכר שלי גבוהות יחסית ואני לא מוכן להתפשר על חוזה של 3 שנים בשכר של 7.5 ברוטו באחת מספקיות התקשורת. אני שוקל לשפר את נתוני הפתיחה שלי. אני יודע שיש את הCCNP ושמעתי לאחרונה שיש גם הסמכה שנקראת CCIP. השאלה שלי היא מה הכי מבוקש בשוק? בברכה, רומן.

• 30 תגובות
    • 9k צפיות
  22. Started by dvir_k,

ביום שני, בעזרת השם, אני טס לארה''ב. אני אשהה קצת בבולטימור במדינת מרילנד, בוושינגטון מעט וגם קצת בניו-יורק. מה כדאי ומשתלם לקנות בארה''ב? וכמה כסף כדאי לקחת בשביל זה?! תודה ושבת שלום לכולם

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.