עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Ghost,

היה לי ראיון בצבא ושאלו אותי איזו חידה... תנסו לענות(אני לא יודע את התשובה). אם מישהו מכיר שיתן הזדמנות לאחרים. אז ככה: לפניך יש שתי דלתות, אחת מובילה למקום מבטחים והשניה לאבדון. ליד כל דלת עומד שומר. אחד מהם אומר רק אמת והשני רק שקרים. אתה לא יודע מי מהם דובר אמת או שקר וגם לא יודע על איזה דלת הם שומרים. יש לך שאלה אחת להפנות לאחד מהשומרים בלבד. עליך למצוא את הדלת למקום המבטחים. מהי השאלה שצריך לשאול?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב בעיקרון אני צריך המלצות לשמות וסדר של השירים הכי טובים שלהם בלי לינקים וכו כדי לא לעבור על חוקי הפורום בישביל להבין תטעם שלי בIron אחד מהשירים האהובים שלי זה Phantom Of The Opera אני פשוט לא זוכר שמות של הרבה שירים ואני רוצה להכין לעצמי תקליט טוב מהשירים שלהם

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by loadstone007,

מישהו יכול להמליץ על חנות מוכרת ואמינה שכדאי לקנות מהם מחשב חדש? עם אחריות, עם טכנאים טובים וכו'? באג הם טובים אבל יקרים...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. עישון. נושא שנוי במחלוקת בכלל הציבור הרחב. נתקלתי היום במקרה בכתבה באינטרנט ששר הבריאות רוצה להעביר חוק שיעלה את מחירי הסיגריות ב כ 20%. החוק הזה הוא לא מטרת הדיון כאן. מטרת הדיון היא שכול אחד יציג את דעתו לגבי עישון במקומות הציבורים כמו מועדונים, פאבים קניונים,מסעדות,בתי קפה וכו'ה... לאלה שלא מעשנים תתנו את דעתכם וכמובן, גם המעשנים מבניכם, האם אתם חושבים שזה סביר לחנוק את כול הסביבה שלכם בגלל שפשוט בא לכם לעשן? אני באופן אישי לא נגעתי בסיגריה ואפילו בנרגילה בכול החיים שלי. אני לא סובל את מסך העשן המעצבן הזה שמופיע כמעט בכול פאב ומועדון שאני נכנס אליו . עוד דבר שמעצבן אותי באופן אישי זה ליראות בחורות מעשנות, לא יודע למה אבל זה פשוט מעלה לי את הקריזה. דעתכם? ...

• 91 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. שלחתי חבר שלי להתקין בבית אימו את המחשב החדש שקנתה. הוא מתקשר אליי באמצע ההתקנה לשאול שאלות ולראות אם הכל בסדר. שאלתי אותו אם התקין את הדריברים של הכל. הוא אומר: אין דיסק של דרייברים, מאיפה אתקין? אני אומר: בטח שיש רקתסתכל ותחפש, כתוב על זה HP! הוא אומר: לא ולא. עברו שבועיים -שלושה, והמחשב שהותקן בלי תמיכה בכרטיס קול/רשת/ וכו' היה חייב כבר דרייברים - הרי אין גישה לרשת וכו'. החבר מתקשר לחברת ארדיטי (נהריה). ושואל למקום דיסק ההתקנה של הדרייברים. שמנו את הדיסקים של הדרייברים בתוך המארז. בתוך הקרטון? לא, בתוך המארז של המחשב! מה מצחיק פה? שזה מחשב של HP!!! מקורי, מחנות של HP. פשוט בושה. מישהו שמע על דבר כזה? ;D

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שמתי לב שבשבוע האחרון אני שותה בירה כמו מטורף(בערך פחית ליום) ורציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by avi2014,

הייתי מנוי בסלקום. ועברתי לאחרונה לאורנג'. עכשיו לפלאפון בסלקום נשארו מס' חודשים לתשלום. הפלאפון הוא 6100 והעלות החודשית היא 30 שקל אל התשלום וזהו. אחרי שעברתי לאורנג' ביטלתי אצל סלקום את השיחות היוצאות sms וכל המשתמע מכך ב6100. פתאום השבוע אני מקבל חיוב חודשי. חשבתי ששוב זה 30 שקל. עכשיו אני פותח את המעטפה וחשכו עיניי. 165 שקל!!! חיוב חודשי... מישהו יכול להסביר איך זה יכול להיות?? כדאי לתבוע אותם על דבר כזה??

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by sagi_10,

אהלן אני מחפש שם של סרט שנקרא דא ז'ה וו ...או משהו כזה..עם אפשר לכתוב לי את זה באנגלית זה יהיה אחלה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  9. אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שמעתי שזאת סדרה טובה, מישהו יכול להגיד לי איפה משדרים וכו'....?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by AdamS,

לדעתי הוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה השניה עד עכשיוו...! פשוט סידרה אדירההה... מישהו עוד ראה? אדם

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.youtube.com/watch?v=EvjdzfV2iFQ (אנגלית) מאוד משעשע לדעתי, האיכות קצת גרועה

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  14. נשמע לדעתי יותר טוב על נוקיה מאשר סוני אריקסונים,לא מצליח לפתוח את זה על המחשב,תעבירו לטלפון זה ינגן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by +Eliran+,

אתם משתמשים בבושם? אם כן אז שכל אחד יכתוב מה הוא הכי אוהב... (אני מחפש לקנות בושם ואני רוצה לדעת מה הכי משתמשים....)

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Thant,

http://www.reghardware.co.uk/2007/02/21/whopping_widescreen_wii/

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  17. http://www.1-click.jp/ זה כ"כ מצחיק לראות אותם מתעייפים אחרי שהזזתם את העכבר הרבה... @

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  18. יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by pentax,

שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : yes משדרים גם ב- 16X9 (אני יודע שיש סרטים מסויימים שרשום שכן) או שזה פשוט מכווץ הכל (ואם יש דרך אז איך) ? תודה מראש לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  21. ;D מה קורה? ;D אין לי כוח לשים הקדמה יפה, אז ישר לעניין. בחרתי במגמת הנדסת תוכנה + פיסיקה / ביולוגיה. אני מתלבט בין פיזיקה לביולוגיה, שני המקצועות נראים לי טובים. מה דעתכם? איזה מקצוע נותן יתרון בלימודים גבוהים בעתיד? (או שזה בכלל לא משנה?)

• 87 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by 1nstall,

ערב טוב לכולם. פשוט עצוב שזהו שר הבטחון שלנו... http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8639 Install

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IG,

ראיתי התחלה של איזה פרק ונראה לי נחמד... מה העלילה שם באופן כללי (אני רוצה לדעת לפני שאני מחליט לבזבז מן על לראות פרקים שלמים וכו') תודה ***** לא להפוך את זה לדיון על הסידרה או על סדרות אחרות- אני רק צריך חוות דעת ******

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Devil Servant,

באשכול ניתן לשאול שאלות על כל מה שעולה ברוחכם. אך ישנם כמה חוקים: 1. כל השאלות כשרות 2. לפני שאתם שואלים שאלה אתה חייבים לענות לזה שלפניכם על השאלה שלו,במידה ואתם לא יודעים (לא חייבים לענות ברצינות כן?) תעתיקו את השאלה שלו להודעה שלכם שלא יצא מקרה שפשוט כל אחד ישאל את השאלות שלו בלי שאף אחד יענה לו... 3. הבאתי אותה בכותרת אה? ;D יש לי שאלה שעלתה לי עכשיו: למה בפרסומת של XI הוא אומר "לא כל מה שבא מאמסטרדם בא בדרך שאתה חושב" ואז מראים אחד עם כפפה? זה כאילו לבדוק סמים בתחת?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by b3ta0,

מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים