עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ממש אבל ממש דומים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מה אתם אומרים,איזו מסעדה סינית\אסייתית באיזור המרכז הכי טובה לפי דעתכם? אני מתלבט בין צ'יינה טאון לפיקנסין מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by o07,

מה יש לעשות שמשעמם... אין לי תמחשב שלי אין לי חיים. יש לי איזה פנטיום 2 מעפאן שבקושי פותח תאינטרנט... שלא לדבר על משחקים. יש איזה רעיונות איך אני מעסיק את עצמי ???

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

עוד שעתיים אני יוצא עם המשפחה לאיזה מסעדה אבל אנחנו לא יודעים איזה... בעשר השנים האחרונות היינו בערך 15 אלף פעם. אנחנו לא מוצאים מסעדה אחרת ברמה שלה אז ככה תבאו המלצות למסעדות לא יקרות, שנותנות מנות מנות לא כמו מסעדות סיניות שנותנים כמות לננסים. אם יש משהו על הים אז עוד יותר טוב... אה כן באזור המרכז חולון הרצליה....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by R0ck,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1352761 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1245780

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  6. מישהו יכול לומר לי מה עושה רגל PSEN (עם גג מעליה). ומהם מקורות פסיקה פנימיים וחיצוניים ואיך מתבצעת החלוקה ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ghtm,

שלום לכולם, אני צריך לעשות עבודה יצירתית לגבי הספר הנ"ל. בשביל העבודה אני צריך לדעת את צבעי הבגדים של כל אחד מהמעמדות- ובדקתי בספר ומצאתי את כולם פרט לצבעם בגדיהם של האנשים במעמד בטא. אשמח מאוד אם מישהו יודע או יכול למצוא, כי אני כבר לא יודע איפה לחפש. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. ערב צח וערב זח O: אני מעוניין להביא חרב לארץ, אחת חדה, לא מוקהה. האם יש איזשהו אישור שיאפשר לי להביא את מבוקשי בלי להתחיל להתעסק עם מליון ורבע בעיות? מצאתי את הטופס לייבוא סכין/חרב, אבל כתוב שם שזה חייב להיות מוקהה. האם חרב חדה נכנסת תחת הקטגוריה "נשק"? כי לזה אפשר להשיג אישור. כל מי שיודע- מוזמן להגיב, תודה מראש. כל האידיוטי שהולכים לשים פה תגובות מיותרות- נסו ללקק את המרפק שלכם, ושתצליחו- תגיבו פה.

• 50 תגובות
    • 14.8k צפיות
  9. Started by Track,

יש בארץ מהירות גלישה מעל 5M או יותר חשוב- מהירות Upload של מעל 256K? חיפשתי בכל האתרים של ספקי האינטרנט בארץ ואני לא מוצא משהו מעל זה. וזה עוד שבארה"ב גולשים ב8M או יותר ובאנגליה ב24M.

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8914

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by dorviper,

מישו יודע איך אני גורם לכך שהשלט של הYES ישלוט על הטלויזיה? אני יודע שאמורים לעשות איזה קוד אבל אין לי מושג איזה מספרים לעשות...בכל טלויזיה זה משו אחר או שזה תלוי ביצרן של הטלויזיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by IG,

^^^ משום מה הוא לא עובד כל היום :-\

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ברצוני ליצור נקודת טלפון חדשה , השאלה שלי האם מותר להעביר כבל טלפון בתוך התעלה (תשתית) של הטלויזיה (hot) ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by YagodinAlex,

תגידו יש כאלה נעלים בישראל?יעני אותו נעל כמו בתמונה..יש?! ועם כן כמה הם עולות?ועם למישהו יש אתרים ישראלים של הנעליים האלה אז בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by night-fire,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370362,00.html

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by First Squad,

אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by snaidis,

אז בואו נעשה פה מאגר של כל מיני ציטוטים קורעים של מורים בתיכון ומרצים באוניברסיטאות. אז אני אתחיל פה עם סדרה של ציטוטים ואתם תמשיכו עם עוד ציטוטים שאתם מכירים. מקווה שיצא טוב. [shadow=red,left][glow=red,2,300]נתחיל מהתיכון:[/glow][/shadow] רחובות, תיכון דה-שליט של"ח המורה: "מי שמפריע לי עכשיו אני גומר עליו! ואחרי זה הוא יורד איתי למנהלת!" הרצליה, תיכון היובל ספרות *קופסת חומוס נזרקת לתוך הכיתה* *המורה יוצאת בעצבים* תלמיד: "לאן היא הלכה?" ליאור: "להביא פיתות." פתח תקווה, תיכון עמל ב' (שיחת הכנה לטיול בפולין) תלמיד: "כדאי להביא מנות חמות וכאלה, או שיש מספיק אוכל." מנהלת: "אל תדאג, עוד לא קרה שילד מת מרעב בפולין..." ירושלים, תיכון הימלפרב מתימטיקה מורה:…

• 58 תגובות
    • 8.1k צפיות
  20. http://www.hornoxe.de/news.php?extend.1117.3 אם אתם שומעים טוב אתם יכולים לשמוע את הסרטון המקורי ברקע לכל מי שלא ראה את המקורי... Dad at Comedy Barn

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Fighter,

חג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by eli_a2006,

חג שמח לכל הפורום המדהים הזה אוהב את כולכם :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Kidney_stonE,

http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ העביר לי כמה שעות טובות... @

• 69 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. Started by skyline,

הפזמון הולך ככה... I Feeling for you boy to touch me all over my body when the DJ slow this party down just hold me don't let go oh baby you should know i want you when the dj slow this party down... ת'אמת יש לי את השיר אבל לא בפורמט שאני צריך ואין לי איך להמיר... מישהו יודע איך קוראים לשיר? בת שרה את הפזמון אבל גם בן שר בבתים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by ultras5,

ולמה הוא כזה יקר סעמק

• 47 תגובות
    • 10k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.