כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
תגידו יש כאלה נעלים בישראל?יעני אותו נעל כמו בתמונה..יש?! ועם כן כמה הם עולות?ועם למישהו יש אתרים ישראלים של הנעליים האלה אז בבקשה. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בואו נעשה פה מאגר של כל מיני ציטוטים קורעים של מורים בתיכון ומרצים באוניברסיטאות. אז אני אתחיל פה עם סדרה של ציטוטים ואתם תמשיכו עם עוד ציטוטים שאתם מכירים. מקווה שיצא טוב. [shadow=red,left][glow=red,2,300]נתחיל מהתיכון:[/glow][/shadow] רחובות, תיכון דה-שליט של"ח המורה: "מי שמפריע לי עכשיו אני גומר עליו! ואחרי זה הוא יורד איתי למנהלת!" הרצליה, תיכון היובל ספרות *קופסת חומוס נזרקת לתוך הכיתה* *המורה יוצאת בעצבים* תלמיד: "לאן היא הלכה?" ליאור: "להביא פיתות." פתח תקווה, תיכון עמל ב' (שיחת הכנה לטיול בפולין) תלמיד: "כדאי להביא מנות חמות וכאלה, או שיש מספיק אוכל." מנהלת: "אל תדאג, עוד לא קרה שילד מת מרעב בפולין..." ירושלים, תיכון הימלפרב מתימטיקה מורה:…
-
- 58 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
http://www.hornoxe.de/news.php?extend.1117.3 אם אתם שומעים טוב אתם יכולים לשמוע את הסרטון המקורי ברקע לכל מי שלא ראה את המקורי... Dad at Comedy Barn
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
חג שמח לכל הפורום המדהים הזה אוהב את כולכם :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ העביר לי כמה שעות טובות... @
-
- 69 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
הפזמון הולך ככה... I Feeling for you boy to touch me all over my body when the DJ slow this party down just hold me don't let go oh baby you should know i want you when the dj slow this party down... ת'אמת יש לי את השיר אבל לא בפורמט שאני צריך ואין לי איך להמיר... מישהו יודע איך קוראים לשיר? בת שרה את הפזמון אבל גם בן שר בבתים
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני מחפש מקור הורדה לשירים ללא זכויות יוצרים, זאת אומרת שאפשר להשתמש בהם בצורה חוקית לכל מטרה שהיא. חיפשתי בגוגל כל מיני דברים, לא הצלחתי למצוא שום דבר. מישהו מכיר משהו כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אחרי חצות! מותר לי ;D מומלץ
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
המצאתי משהוא. השאלה שלי היא איך אני יכול ליצור קשר עם חברה מסויימת ולהראות לה את הדגם/סירטוט/הוכחות שזה שווה פיתוח וכו'?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם ניתן לשפר את הפורום כך שתמונות מצורפות יוגדלו לגודל צפייה כמו בפורומים של "צילום". לפחות את הפורום העוסק בתחום? תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
באיזה אתר להשוואת מחירים אתם ממליצים להתשמש? שמעתי שאתר zap.co.il לוקח בערך 30 אגורות על כל לחיצה על קישור שמוביל לאתר שלהם. לכן רציתי לשאול על איזה אתרים להשוואת מחירים בישראל אתם ממליצים להשתמש? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצליח לפתור טרינום אבל עם משתנים אני מסתבך לדוגמא 2a^2 -5ab +3b^2 אם אפשר פתרון בשלבים עם קצת הסבר בצד תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
זה נכון שיש קטע כזה שאני מזמין משהו מחו"ל לבסיס שלי ואז אני לא צריך לשם עליו מס??
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
פאנקי ומקפיץ (לפחות הפיזמון) http://eurovil.iba.org.il/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו אולי מכיר אתרים עם תרגומים באנגלית לסדרות כמו נמלטים, האנטומיה של גריי, האוס וכו'? תודה מראש, אושר.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מצחיק, הזוי, ושאר הדברים שעושים סרט טוב הבהרות: -הת'ראד נפתח לשם דיון\ המלצה על הסרט Lets Go To Prison בלבד. -ולא להפוך את זה ת'ראד המלצות לכול מה שאתם רוצים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני איזה חודשים לקחתי שיעור אחד בגיטרה. היה לי ממש קשה אז הלכתי על זה באיזי, עכשיו ממש לא קשה לי [ללחוץ] למדתי לבד לקראו אקורדים וטאבים רציתי לחזור ללמוד אבל הבעיה ששיעור עולה 110 שקל ותאמת זה ממש מלא לי. :-X ניסתי לחפש באינטרנט איזה מדריכים אבל לא מצאתי משהו ממש מפורט, אז החלטתי לקנות ספר אבל אין לי מושג מה לקחת איפה לקנות...? אז חשבתי שכאן בטח יעזרו לי [אם לא הבנתם אני צריך המלצה לספרים ללימוד גיטרה]
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איזה נעלים אלה? איך קוראים להם? ומישהו יכול להביא לי את התמונה המלאה של הנעליים מכל הזוויות. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-