כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
היום ניקיתי תמגירה שאני שם בא תדריברים והתוכנות שלי וראיתי הרבה זבל שאני בחים לא ישתמש יותר דריברים של עכברים ישנים תוכנות ישנות וכו ומענין אותי לדעת מה אתם עושים איתם סך הכל יום אחד הארד דיסק ימות וצריך לפחות תדיסק התקנה של מערכת ההפעלה
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ברוח השבוע האחרון(סטגדיש) - לכל אחד מאיתנו יש יום כזה שהוא מתעורר ומתחרט שזה קרה (לחלק מאיתנו זה קורה יותר, לחלק פחות..) נשימה מזוויעה, ראש פועם, סתימה כללית בדרכי הנשימה. יש אנשים שזה לא עוצר אותם מללכת לעבוד - אם את/ה כזה, הנושא הזה לא בשבילך! לעצלנים מבינינו שמתהפכים וחוזרים לישון - איזה טיפים יש לכם לניצול היום כשאתם קמים? איזו סדרה/סרט מעניין כדאי לשמור לימים האלה? לי אישית יש סטייה שנפכה למסורת כבר כמה שנים, אני בודק את משחק הפוקימון החדש שיוצא, מתאכזב, ומסיים אחד ישן. אז מה אתם עושים עם הזמן המת הזה? מקווה שיצא מזה דיון פורה ומצחיק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בבית כי יש לי איזה טקס ללכת אליו! ניום יפתח אולם (באמת אין לי מושג מה יהיה בתוכו) ע"ש קרוב משפחה שלי (ז"ל) שיחד עם רבין הציל מאות עצורים. אז אני והמשפחה הולכים לחנוך את העולם ;D מפסיד בצפר!
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי אני חדש פה , אז צריך להכיר ... שכל אחד יכתוב קצת על עצמו . רביב , גר בצפון תחת מתחי הקטיושות , כלבים , מחשבים , עריכת וידאו . אגב עריכת וידאו , שימו לב לסרטון שהכנתי - חמוד!! : http://www.metacafe.com/watch/196440/the_goldi_show_chapter_1
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
משעמם אני חייב להודות , מזל ש שבוע הבא אני טס לאיטליה.
-
- 55 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
-
חבר'ה מה אתם עושים בשעות הפנאי מציקים לשכנים? סופרים את החול בים? אוו שמנסים לקפוץ על רגל אחת ולגרד בתוסיק.! חחעע סתםם צוחק איתכם תגוסות שלכם!?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הפעם האחרונה שהיה לי ג'וק בחדר הייתה לפני כמה שנים טובות...ואני תמיד הייתי בטוח שאצלי הם לא יכנסו למה החדר שלי סגור טוב ואין לי חלונות פתוחים וכאלה ואמא שלי כול הזמן מנקה את הבית...אבל אתמול כשחזרתי מיציאה פתאום אני מוצא מקק ע-נ-ק-י בחדר שלי וה**** הקטן איך שהדלקתי את האור רץ לו לאיזה מקום מסתור....בסוף התחלתי לתפוס אותו להרוג אותו כשכיביתי את האור לכמה זמן והוא יצא החוצה ואז הדלקתי מהר והסתערתי על הממזר חחח.....המניאקים האלה פעילים רק בחושך וכשמישהו מתקרב\או כשמדליקים אור הם ישר רצים למקום מחבוא...קיצר מה כדאי לעשות חוץ מלהתחיל להדביר כדי שלא יקרה כזה דבר שוב? למה מה זה לא בא לי לקום באמצע הלילה ולגלות שאיזה מקק ענק עולה לי על הגוף\פנים וכו'....ואם לא מטפלים בזה הם מטילי…
-
- 41 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אבל כשממממממממשששששששש משעמם לכם כשכול החברים שלכם במוד שביזות וכבדות .......
-
- 88 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שלי השישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'() ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש? הראישון מת שניים שוכבים אצלי במקלט הרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחי חבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה אתם עושים שהמחשב שלך נתקע? אתם יודעים שאתם באמצע משחק חשוב פתאום נתקע או שאתם עושים עבודה או שסתם ניתקע
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שכל אחד יכתוב פה מה הוא רוצה להיות בעתיד ומה החלום שלו וכו'..
-
- 98 תגובות
- 6.1k צפיות
-