עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lior@s,

החלטתי לשאול שאלה כזאת בHWZONE כי יש פה מבינים בכל התחומים. למבינים שבניכם איך הגיטר הזאת? http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_uk.html וכמה היא שווה לדעתכם? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  2. לאחרונה שמתי לב שגלגלצ חסמו כל סטרים עיקרי שדרכו היה אפשר לשמוע גלגלצ בעבר. האם מישהו מכיר קישור כלשהו לשמיעת גלגלצ באינטרנט מלבד הנגן הפלאשי שיש באתר שלהם? תודה

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by Ewingum,

משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by arkady,

שלום וערב טוב, חשבתי שבפורום יש אנשים מבוגרים, אז אולי מישהו מבין בזה אז ככה, אני די מתעניין ברחבי האינטרנט בזמן האחרון בכל מיני דברים מעניינים שיש לצבא להציע, פרט לגובניק/קרבי. אז הגעתי ל2 דברים, כמובן שלא בטוח שאני אתקבל, אבל סתם כידע כללי. מה בדיוק ההבדל בין תלפיות, לבין עתודה? *אתר תלפיות: http://www.talpiot.org/ * האם יש הבדל משמעותי? בדרישות הקבלה? מה זה בדיוק תלפיות?

• 105 תגובות
    • 10.3k צפיות
  5. Started by Dima67,

O_O יש עוד בצד.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  6. אני מוכר מצלמה דיגיטלית ככה שאני מרוויח עכשיו 2500 שקל בערך. חשבתי לעשות רשימת קניות בערך ב-2500 שקל האלה. ipod 3rd 15gb -1500 a-data 512 ddr 3200 -450 thermaltake 420w apd-2 fan apfc -330 WD 80gb 7200rpm 8mb-440 סה"כ 2720 ש"ח. אני מוכר את הזיכרון הקיים שלי אז יש לי עוד 220 שקל.... אפשרות 2: לחסוך את כל הכסף ולא לקנות כלום,למכור בעתיד את המחשב ואז לקנות מחשב טוב חדש. אפשרות 3: Ipod 3rd 15gb /mini 4gb/ipod 4th 20gb אם אני קונה את הדור ה-3 או את המיני אז אני קונה גם בטריה נוספת ליתר ביטחון, מי שראה את הת'ארד בפורום מוזיקה שלי יבין... אם אני קונה דור 4 (שהבטריה אגב נותנת יותר זמן פעולה) אבל אני לא יודע כמה זמן היא מתפקדת לעומת דור 3, אז אני לא קונה בטריה נוספת. אבל מקבל דו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Project Looking Glass http://www.dumpalink.com/media/1118748498/Three_Dimensional_Operating_System https://lg3d-core.dev.java.net/

• 49 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. אני וחברי שיחקנו מישחק קלפים בשם "יניב" והיה ויכוח האם פחות מ7 בסכום זה אומר שזה 6 ומטה נכון?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by pavelr,

בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  11. שלום לכולם. לפני חצי שנה קניתי מזגן 1 כ"ס של תדיראן דגם SUPREME 10 . קניתי את המזגן שעלה לא מעט מהידיעה שקנית מוצר יקר הוא יהיה איכותי ושקט. במשך כל החצי שנה יש רעשי פיצוצי פלסטיקה בקירור וגם יותר רעשים בחימום גם במהלך כל הפעולה של המזגן וגם עד חצי שעה אחרי כיבוי המזגן. פשוט בלתי נסבל. היו אצלי כבר יותר מ 5 טכנאים ואמרו שככה זה המזגנים וזה קורה בגלל התכווצות והתרחבות הפלסטיקה. לפי החוות דעת ב זאפ על מזגני תדיראן ראיתי שיש המון תלונות על הבעיה הזאת. אני מאוד מאוכזב מתדיראן שמציגה את עצמה כחברה אמינה ועם מוצרים איכותיים. החלטתי לקנות מזגן חדש שהוא לא של תדיראן !!!! אבקש את המלצתכם למזגן שקט מאוד שאין איתו בעית פיצוצי פלסטיקה ונמכר כיום. תודה.

12. Started by danielzxc,

שלום, מישהו פעם שמע על הרשת K.S.P למחשבים??? אמין?שירות טוב? תנו ביקורת כללית עליהם.. נ.ב: אם אסור לפתוח הודעה מסוג כזה אני מצטער.. אני חדש פה.. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. תהנו http://www.youtube.com/p.swf?video_id=XPqkkFDDcWI&l=194

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי איזה ויקוח עם חבר שלי על שטח שלך ושל המדינה! נניח ויש לי איזה חלקת אדמה שהמדינה רוצה אותה למטרת כביש או ארכוליוגיה וכדומה.. והאדמה היא שלי בתבוא או איך שזה נקרא.. המדינה יכולה לקחת לי גם ובמידה ואני לא רוצה בין עם זה בתשלום או לא?? אשמח לקבל גם את התשובה בתור הוכחה מאיפו שהוא...

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by shlomom,

אם עוד לא ראיתם את זה אז קדימה, אם כבר ראיתם בטח לא יזיק לראות שוב. http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=78f22b32-4ec0-43d5-bdc7-6e7e401206ad&wa=wsignin1

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני יודע שנושאים כאלה לרוב נפתחים בפורום FXP אבל בכל מקרה אני רוצה חומר לשיער (שאפשר להשיג בסופר פארם) שנותן לשיער ברק (כמו אחרי מקלחת ) . בכל מקרה שלא יהיה ג'ל שעושה את השיער כמו אבן , זה מעצבן אותי וזה גם מכוער רצח . תודה אנשים

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  17. Started by pyro_man,

יש אתרים בסיגנון של אימגהאק שאיפשר להעלות קבצים עד 10 MB או יותר בלי הרשמה?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מעוניין ליקנות "לונגים" (אלה שזהורים באולטרה,אבל לא חייב) באזור רחובות\אשדוד,שלא יהיה יקר מעל 100 שקל ללונג זה לא מקובל. אני מעוניין במידות של קיר ושל חצי או אפילו בפחות! תודה,חד שמח וצום קל. ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Burned,

נגיד וקיבלתי מאתר מסוים שאסור להגיד את שמו (מתחרז עם פוקרז) משלוח. האם אני צריך לשלם עליו מסים מסוימים? לדוגמא אייפוד נאנו שהמחיר שלו זה נראה לי סביבות 150-200$? והאם אני צריך לבוא ולאסוף אותו מת"א או דברים כאלה? תודה

20. Started by PoNi_PoNi,

מי היבואנים בארץ של חומרה כרטיסי מסך לוחות הכל כל החברות

21. בתחילת חודש אוקטובר, אחרי חיפוש אינטינסיבי,בין היתר באתר הזה, מצאתי את IQPC באשדוד -"אלף מחשבים" והייתי מוכן לעשות קנייה די רצינית. רק פריט אחד לא היה להם, המארז החדש של NZXT ה-HUSH דיברתי עם מנחם, בעל החנות, והבנתי ממנו שלא ניתן להשיג את המארז הזה משום ספק בארץ. אבל כן מצאתי אותו באתר של גיבור-נט. נשים בצד שבמשך מספר ימים התרוצצתי אחריהם, (הם יחזרו אלייך תוך יומיים - מהמוקד) - מדובר בחבורה שמפרסמת מוצרים שאין באפשרותם לספק וכך נתנו לי לחכות חודש ימים (הבטיחו לי שתוך שבועיים) ואחרי אינספור פניות למוקד, מבשרים לי שהמארז בכלל מחכה לי בחנות. למחרת התייצבתי בסניף שלהם ברמת-גן ואז התחילו התירוצים- 1. מארז ALEXA, כן? 2. זה לא בחנות, זה במחסן הראשי 3. המוקדנית לא אמרה 4. המוקדנ…

• 136 תגובות
    • 21.2k צפיות
  22. לכל אלא שהתנסו וקנו מהחנות - איך השירות? איך המוצרים? איך המחירים? איך הכל? כמה זמן לוקח להם לענות/להגיב לשאלות ששלכת? בכללי - כדאי לקנות מהם ??? חייב תשובה דחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עברתי עם האוטובוס בדרכי לביה"ס וראיתי את הפרסומת הזאת, כשחזרתי צילמתי את זה, כמובן שיש פה פנייה לקהל הרוסי בלבד, אז מה כתוב פה? ולמה מראים את ליברמן עם אף ארוך?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  24. עד יום חמישי ישנתי על "ספפה" של עמינח בסביבות ה 8 שנים. קיבלתי את המזרון החדש שהזמנתי Simmons דגם Pink מהסדרה החדשה. ניסיתי הרבה מזרונים עד שהחלטתי לקנות את המזרון הזה, הוא היה הכי נוח מכל מה שניסיתי. אחרי שינה ממושכת בלילה אני קם עם כאבי גב (בכל הגב) עד שאני יוצא מהמיטה ואחרי 5 דקות אני מרגיש כמו חדש. בנוסף לכאבים (שגם מעירים אותי כמה פעמים בלילה) בבוקר אני מרגיש גם לחץ בראש ובעיניים... רציתי לשאול אם רק לי קורים הדברים האלה לאחר קניה של מזרון חדש או שאני לא היחיד? מישהו מכיר אולי פורום "מזרונים" שאפשר לקרוא ולהתעניין שם?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים