כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
:bash: נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים לצריבה של MAXELL מהדגם CD-R80XL 700MB , והם גם אמורים להיות עד מהירות X16 , אבל כשאני מכניס למחשב ובא לצרוב אז יש לי רק X4 X8 X12 וזהו. - ברוב הדיסקים שניסיתי לצרוב איתם ב X12 או X8 אז הוא מתחיל לצרוב וב-2% הוא אומר לי "MEDIUM SPEED ERROR" (מה שהוא לא אומר בשום דיסקים אחרים , אז כנראה שהצורב שלי לא הדפוק פה ....) ואז אני חייב לצרוב על X4 , דבר שהוא מעצבן מאוד! (יש לי RICOH 20X10X40) - גם האיכות של הדיסקים לא משהו... הם יכולים להידפק פתאום , ומכלום... : פשוט המחשב לא יכול לקרוא אותם יותר... :\ כתבתי את זה בשביל שאנשים אחרים לא ידפקו גם ויבזבזו את הכסף שלהם. -יכול להיות שלמישהו דווקא יש ניסיון טוב עם הדיסקים האלה ואני פשוט נפלתי על חבילה גרועה או משהו…
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אתם יודעים זה כמו ההמלצת משחקים רק המלצת שירים.... (את האמת פשוט אין לי שירים בכלל אז פתחתי את זה כדי שיהיה לי ולכולם מה לשמוע...) ;D ;D ;D (ואם זה יצבור תגובות אז אני מציע לעשות את זה סטיקי) Iron Maiden - Fear Of The Dark 2pac - Life Goes On
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש את השירים של ליגת האלופות, יותר נכון נעימות כאלה של אופרה. אני פשוט מת עליהם, אז מישהו יכול לומר לי מאיפה להשיג את השירים של ליגת האלופות בכדורגל? תודה רבה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עשיתי מעשה רע לחברה לשעבר והכנתי לה סרטון שבו אני מצטער ורציתי לדעת אם יש ערוץ מסויים בטלוויזיה שמפרסם דברים כאלה/עושה טובות כאלה לאנשים פינה כזאת או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
-
אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שמעיקה לי כבר זמן מה נניח שהפרש השעות בין ניו יורק[east coast] ללוס אנג'לס[west coast] הוא 3 שעות[אין צורך להניח, הוא באמת 3 שעות]. ורוצים לשדר סדרה מסויימת בשעה 8 בערב. אז באיזה 8 בערב משדרים את זה, של ניו יורק או של לוס אנג'לס? הרי זה יוצר מצב לא הגיוני שבו סדרה תשודר בשעה מסויימת, ולאחר 3 שעות תשודר שוב!, באותה ארץ! או שישימו את זה באמצע, אז יווצר מצב שזה יהיה מוקדם מדי לעיר אחת, ומאוחר מדי לעיר אחרת[שיקולי פריים טיים וכסף]. אז איך הם מארגנים את זה? תודה מראש, אושר. נ.ב אנשים קרחים, הם חופפים או מסתבנים?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מדובר בבית בגודל של כ- 150 מ"ר. החשיבות העיקרית היא בעקר בסלון ובמטבח. יש מעט שטיחים (אין ממש צורך בשאיבת השטיחים) התקציב בין 1500 - 2500 ש"ח. איזה דגמים מומלצים יש במחיר הזה? איזה חומר אני יכול לקרוא בנושא, על מנת להרחיב את הידע שלי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתקרבת הבגרות האחרונה במת' ומפברואר אני אדם חופשי (יחסית)! החלטתי שאני רוצה לעבוד. אני לא בטוח עדיין איפה. בסוף שנה שעברה עבדתי כחודש + עוד כמה פעמים יחידות בכמלצר באולם ארועים בתלפיות(ירושלים, למי שלא מכיר את שירי עגנון ) אבל כל האולמות הטובים היו כבר מלאים במלצרים, לכן נאלצתי לעבוד באולם ש90% מהארועים היו ארועים של חרדים - מה שאמר שטיפ של 15 ש"ח משולחן של 12 אנשים היה נס. אני מבקש מכל אחד לומר: 1. במה את\ה עובד\ת? 2. כמה זמן עובד שם? 3. בן\בת כמה עכשיו? וכל דבר שיש לכם לומר...! תודה מראש לכולם! (אל תתעצלו! שתפו! ) Thx
-
- 118 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכול ..... אתם צריכים לצאת מהר מהבית .. אין אוכל מוכן ואין לכם כוח להכין... סבתא לא באה בחשבון ... האחיות לא בבית... מה עושים ? מכינים משהו זריז ככה... וזה בדיוק המטרה של תראד קצת דבילי אבל אני שרוצה שתפציצו במתכונים שהם: קלים מהירים לא דורשים הרבה וכמובן טעימים! ובבקשה לא לרשום בסיגנון פיתה עם שוקולד..... או חביתה נקווה שזה יהיה תראד מעניין...
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
18 , 18 וחצי או 19 ? בלי דחיות ובלי כלום
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
http://upsitedown.shipper.co.il/anim/rest40.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
http://www.egoboo.org/soldat/soldat.rar תוריד ותצטרפו להלחם !! :AR15: :AR15: אחלה משחק! בואו..מי שרוצה לשחק שיודיע לי: 64756755
-
כולנו מצטרפים אל מחאת הרופאים החריפה כנגד צעדי הכפייה! המחאה תתקיים ביום חמישי 31.12.2020 בשעה 19:30, רחבת תיאטרון הבימה, תל אביב. על פי תקנות הסגר - מותר וחוקי להפגין בכל מרחק מהבית. האירוע בתאום עם המשטרה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
וכן אני יודע שיש להם כמה סניפים מצ'וקמקים בכל מיני חורים במרכז אבל האם יש חנויות נעליים שאפשר למצוא בהן נעליים טובות בפחות מ-100 שקל בכמו ברשת האמריקאית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wired.com/news/technology/0,70044-0.html?tw=wn_tophead_3 http://www.wired.com/news/technology/0,70086-0.html?tw=wn_tophead_4
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כבר כמה ימים מתקשרים אלי ממספר חסוי וכשאני עונה, יש צלצול כאילו שאני מתקשר למשהו. כמובן שאני מנתק אחרי הצלצול הראשון, כי אני לא באמת יודע מה זה גורם. משהו נתקל בבעיה כזאת או שמכיר סוג כזה של הונאה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי מספר שאלות בקשר ליבואנים: 1) מה זאת אומרת אחריות יבואן? לדוגמא בחנות פנ** אורמים שהאחריות על המוצרים היא אחריות יבואן. אבל הם היבואן??? ??? 2) האם בכל החנויות האחריות היא אחריות יבואן? 3) אם יש מספר חנויות שמיבאות מוצרים של חברה מסויימת אז אחריות של איזה מהיבואנים מקבלים? 4) מי היבואן של מוצרי לוג'יטק בארץ? (לא נראה לי שאלה כלנית, כי יש להם רק 4 מוצרים שלהם- עפ"י האתר שלהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לאחרונה קנו את מירס וקיבלו אישור לפעול כספקית כלומר: גם מפעילה סלולרית, גם ספקית אינטרנט, גם ספקית תשתית, גם טלפון נייח וגם טלויזיה.. זה לא מפחיד?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שבפתח לקנות מחשב חדש או אפילו סתם חלק קטן, אני ממליץ לשים לב לביקורת הנ"ל על IQPC. עזבו אתכם מלעשות הימורים על איזה מצב רוח של אחד המוכרים תיפול לפני רכישה מחנות מסויימת, או מה יעלה בגורלך אם תגלה שהמוצר תקול- רק בשביל מחיר זול או מוצר במלאי או כל סיבה אחרת. IQPC בראשונה היא גם חנות עם המלאי הכי גדול שראיתי, גם אמינה וגם זולה ביותר. תשכחו גם ממוצרים ג'נריים והמלצות עליהם. ולא, אני לא עובד ב-IQPC, אני צרכן פשוט בדיוק כמוכם. רק עתה סיימתי לרכוש קניה גדולה של מחשב חדש, והאמנם זה לקח משהו כמו שבועיים וחצי (בעיות זמינות פנימיות של היבואנים- לא בשליטתה של IQ), אבל באמת שבשבועיים וחצי האלו זכיתי לשירות יוצא מן הכלל. קודם כל, היה מדובר בקניה ענקית, ויאיר מ-IQPC (בנאדם זה…
-
- 53 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להנות מהמחיר הזה ברץ זה הנגן+ המחיר בארץ מחירו 3000 שקל, לכן אני מחפש 2 דרכים: 1)או שיש כאן אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי והם טסים לחו"ל בזמן הקרוב ומגיעים לארץ למפגש או לפני (רק שאין לי אוטו ורישיון אז למפגש הפורום זה הכי טוב) בשבילי את הכף תקבלו בשתרות של 100 לא מסומנים (1800 שקל, עודף נשאר אצלכם אם יהיה) או 2)חנות בארצות הברית שעושה משלוחים לאץ ואז אני יחפש עוד משהו להזמין איתו כיי לצמצם את עלות המשלוח.... אני כבר מתפוצץ פה, 3 אנשים שטסו לא קנו לי (כי הם יצאו מניאקים ) אז בבקשה תעזו לי, אני לא מתכוון לשלם כולכך הרבה כסף כדיי להגיע למחירים של הארץ!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה (הב…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-