כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה לי מברשת שיניים נטענת של בראון בארבע שנים האחרונות והסוללה נגמרה ולכן צריך לקנות חדש. נכנסתי לסופר פארם וראיתי שיש 2 יצרנים של מברשות: Braun ו- Oral-B. בראון עולה יותר מפי 2 מאורל ב. השאלה האם עדיף לקנות את הזול ולהחליף כל שנה-שנה וחצי מאשר לקנות את היקר. הרי ברור שאורך החיים של הסוללה מתקצר ולכן עדיף להחליף כמה שיותר מהר. מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון עם המברשות האלה?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לכבוד חג פורים הנחגג בימים אלו, שר החינוך נפתלי בנט תרם את קולו לאפליקציית הניווט הפופולרית Waze, כפי שעשו גם מפורסמים נוספים בעבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! קודם כל קוראים לי אייל ואני חדש פה.. שמעתי שאחד יש לו קופון לנעה מחשבים וזה נתן לו הנחה של 13.5% נראה לי היה כתוב הנחת סופ"ש ואני רוצה לקנות כמה פריטים מהאתר (ספק כוח FSP 400W 24pin SATA 12cm, מארז NZXT APOLLO SILVER NO PSU ומאוורר למארז CoolerMaster SuperFan 120mm Case Fan) השאלה שלי האם יש למישהו קופון הנחה לפריטים הבאים? תודה רבה! אייל.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שווה לי לשלם את כל ה14 חודשיים שנשארו לי בסלקום במכה? או שעדיף שכל חודש ירד? אני לא מדבר מבחינת נוחות לי אין בעיה לשלם הכל במזומן הקטע שאולי יש עוד קאטצ' שעדיף שישאר ככה או עדיף שלא מה אתם אומרים יש משהו שאני צריך לדעת?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לפני שנה הייתי מעשן תקופה קצרה של שבוע שבועיים נרגילה עם חבר. ולפני שהתחלתי בכלל לעשן איתו וגם לא ידעתי בכלל לעשן אני לא עישנתי כלום וגם לא רציתי לעשן איתו אחרי כמה שבועות ניסיתי(הוא כל הזמן שיכנע אותי) והטעם ממכר(לא כמו בסיגריה טעם של שרוף-איכס)(והייתי מסניף(מריח חזק) תטעם של הנרגילה מהשקית לא יכולתי בלי זה להתחיל תעישון. ) בכללי אני שונא סיגריות וכל העשן הזה כי זה רק מזיק לבריאות(ואני בחור בריא מאוד). בקיצור חבר שלי(18) עבר לפני שנה לצערי ועכשיו אני לא יכול לבוא אליו לעשן איתו ביחד כי הוא לא פה כבר(הנרגילה אצלו ושלו ליתר דיוק וכבר שנה שאני לא בקטע) אז אחרי שנה עלה בדעתי היום כיאלו להתחיל לעשן נרגילה(ליקנות כיאלו בקבוק חומר וכל השאר) כי אתם יודעים לפעמים משעמם ואתה רו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://gotopless.org/gotopless-dayhttp://gothamist.com/2012/08/16/save_the_date_august_26th_is_toples.php
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בנושא... צריך חנויות באוקראינה... שמו של אתרים תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נכון תמיד בסרטים אז אומרים איזה 4 אותית והמשמעות שלהן זה בעדיפות גבוהה עכשיו תמיד תהיתי לעצמי מהם האותיות הללו.. אם מישהו יודע...
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחותי חיה בטאיוואן ובמסגרת העבודה שלה היא צריכה לחייג הרבה לישראל. מישהו מכיר דרך טובה וזולה לעשות את זה? האם היא חייבת להצטרף לחברת תקשורת ישראלית כלשהי או שהיא יכולה לחייג עם סים מקומי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת חומר על העתודה וזה נראה לי אפשרות די מעניינת, בהתחשב בזה שאני לא יכול להיות לוחם ולא מצאתי אופציה אחרת שעניינה אותי כ"כ. אשמח אם תוכלו להסביר לי מהם תנאי הקבלה לעתודה,האם כדאי להיכנס לזה בכלל, יתרונות, חסרונות וכל מידע שיכול לעזור.. אם אני אלמד עכשיו ואעשה את הפסיכומטרי עד פברואר 07, זה יתן לי יתרון על כאלה שעושים את זה מאוחר יותר? ואם אני מקבל ציון פסיכומטרי נמוך, אפשר לעשות בחינה חוזרת? נ.ב: אני בכתה י"ב כרגע. תודה מראש
-
- 51 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל : היום יצאתי לטייל בעיר בלי ארנק ובלי דאגות. פגשתי ברוכלים בעיר העתיקה בבאר שבע והתחלתי לשוחח עימם - סתם על ענייני היום. גם הצקתי לרוכלים (מישהו, בד"כ חזות ערבית, שקית נילון שחורה על הכתף, ומי יודע כמה מוצרים מזוייפים - ממכונות תספורת שלא עובדות, משקפות מצתים ואפילו מוצרי ניקיון). כבר נדפקתי איתם פעם - כי ברגע שהם יודעים שאתה מעוניין, הם יציקן לך עד שימכרו - אותי הם דפקו ב100 ש"ח למשקפת + משקפיים מזויפות. רק שהיום יצאתי בלי ארנק, אז ככה שגם שהסברתי להם שאין לי כסף לא עצר מבעדם להמשיך להתמקח. ואיזה סיפורים קורעי לב הם נותנים לך ? הכל קרה להם ! לא מכרו היום, אין מה לאכול בחודש הרמאדן, האמא חולה, הסבתא רותחת, הבנים שלו בהריון - אקיצר - מה לא …
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי. היום הייתי באיזה מרכז הערכה ובין היתר נתנו לנו כקבוצה לפתור חידת היגיון מסויימת, לא הכי פשוטה. שבסוף, גם כקבוצה לא הצלחנו לפתור אותה בזמן הנתון (הנמוך). וגם למען האמת לא נתנו לנו לקחת את החידה איתנו הביתה, מי שהיה מעוניין. אני ממש רוצה לראות שוב את החידה ולנסות לפתור אותה בלי הקצבת זמן, סתם כי זה שיגע אותי. היא פחות או יותר הולכת על סיפור קצר שבו מספרים ש: יעקב הוא מוכר ספרים בשוק והוא נורה ע"י כנופיית "רעים מאוד" עקב כך שלא שילם את תשלומי החובה שלו. 5 חשודים נעצרו בחקירה, כל אחד אמר 3 משפטים בחקירה ש2 מתוכם הם שקר ומשפט אחד הוא אמת. ואז היה רשום 5 שמות של אנשים וכל אחת שלושה משפטים בסגנון : יוסי : אני חף מפשע. לא קניתי אקדח. אורי הרג את יעקב. ג'נג'י : לא ה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקל בבעייה בהורדת כליפים מהקאזה האם יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת זה כל כך מציק..
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אתרים לא עולים הכל זז לאט וכ"ו ? בזק בין לאומי.
-
- 46 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לעשות סקר, אבל לאור "ההצלחה" שלהם בבחירות, חשבתי שמספיק תגובות רגילות. אז מה אתם אומרים/ות על הישראלית שמואשמת כי חרטה אותיות על קיר הקולוסיאום ? https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5500257,00.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו כאן יכול לספר לי פרטים על המשרה? איך התנאים/עומסי העבודה? האם העבודה מתבצעת בנוחות, או שזה מחנה עבודה שמצריך הרכבה של כמה שיותר מחשבים בכמה שיותר מהירות? (כמו פועל סיני) האם לטכנאי יש מגע עם ציבור הלקוחות כמו לנציג המכירות? מאז שאני זוכר את עצמי הרכבתי ופירקתי מחשבים, מאז ומתמיד אהבתי את העולם הזה. אני רק רוצה לציין שמבחינת פירוק והרכבה, אין לי כל בעיה. אבל אני פחות בקיא מבחינת זיהוי בעיות ופתרונן, למשל לזהות מדוע מחשב קופא/לא עולה/עושה ריסטארט בפתאומיות. לבעיות כאלה יכולות להיות הרבה סיבות, ואני לא הכי בקיא בזה. אבל כמובן שאני מגיע עם ראש פתוח, ללמוד, להבין ולהתפתח. האם משרה של איש מכירות יכולה להיות אטרקטיבית יותר…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
קיבלנו היום את המחשב הזה, נקנה ב-4000 שקלים לשימוש של סטודנט. בלינק שצירפתי, מצויין באופן כללי מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME. המערכת עצמה מותקנת, אבל לא היינו אמורים לקבל דיסק מקורי שלנו? למה אמורה להתייחס המערכת שרשומה בלינק, שהיא תהיה מותקנת או גם מצורף דיסק? בספק אמרו שיבררו את העניין ויחזרו אלינו, אבל בגלל שזאת פעם ראשונה שאנחנו קונים נייד, רציתי להיות מוכן במידה ויטענו שאנחנו לא מקבלים במידה וכן אמורים לקבל.
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=166944&sid=127
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם: כל סרטון ב-Youtube שאני מנסה להפעיל כאשר הפלאש מכובה, מחזיר לי "סרטון זה איננו זמין כעת", או הודעה הדורשת התקנת Flash Player. כלומר אין אפשרות לצפות כרגע ב-HTML5 ביוטיוב. האם גם לאחרים זה קורה הבעייה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-