עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ??? :bash:

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

טראקים בסגנון של the drill ושל darude - sandsrorm טראקים כאלה "מהפנטים" לקצב פעימות גבוה, ספורט וריצות, נו אתם מכירים את העניין, אני בטוח שגם אתם אוהבים לרוץ ולהתאמן עם מוזיקה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

תארו לעצמם את הילד הקטן הזה בעוד 20 שנה>>>נהג שודים :lol: :lol: http://www.metacafe.co.il/watch/526576/wild_child/ עוד סירטון קורע מצחוק, תתמקדו בקטע של הסיגריות המתפוצצות: http://www.metacafe.co.il/watch/491522/funny/ :lol: הייתי עושה את זה לאיזה מורה במתמטיקה שכל פעם מעשן... ועם הקטע של הבת יאנה בשירותים, כמה זה הזויי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מילים: "...אנשים תמיד מתחבאים עד שזה כואב והם מתפרצים הם נחשפים ומשתנים וגם אני בניתי סביבי חומות הגנה ולא הייתי אני עד שכאב לי והסתכלתי לעצמי בעיניים ועכשיו אני מרגיש עכשיו אני מרגיש...." לדעתי זה אחד השירים שהכי התחברתי אליהם אי פעם, וגם הלחן הוא אחד החזקים. פשוט אין לי מושג מה השם של הפאקינג שיר הזה. ניסיתי הכל!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. כי אני רוצה לקנות שם גוק לסני Crystal Chip והאים אלו מחירים אמיתיים?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by 1nstall,

לילה טוב לכולם... נתקלתי בלינק הבא: מישהו מזהה את השיר? תודה Install

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by nore0,

אפשר לאחסן שם קבצים ?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by בייגל טוסט,

בקצרה - סרט אקשן/אימה מוצלח Grindhouse מעוצב כמחווה לקולנוע האמריקאי של פעם, ומורכב למעשה משני סרטים נפרדים באורך 90 דקות כל אחד: Planet Terror תחת ידיו של הבמאי רוברט רודריגז (Sin City, Desperado) - סרט זומבים קלאסי. וירוס קטלני משתולל בעיירה מדברית בטקסס והופך את תושביה למתים מהלכים, בינתיים חבורת ניצולים מנסה לעשות את דרכה אל חוף מבטחים אתם יודעים, הנוסחה המוכרת - ובקיצור צפו לליטרים של דם, טונות הומור שחור...אה, וגם הופעת אורח של סעיד מLost... Death Proof בבימויו של קוונטין טרנטינו - מתנהל בקצב איטי יותר, לפחות עד 15 הדקות האחרונות. מתחיל כ-Chick Flick סטנדרטי, ומתפתח למותחן שבמרכזו מכונית פעלולים ככלי בידיו של רוצח סדרתי. כמיטב מסורת טרנטינו, בשלב מסוים גם המותחן הו…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by kibub,

היי יש לי דברים טובים למכור ואני רואה שאין פה פורום למכירה, אולי תפתחו בישבילי

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  10. איזה יפה זה אני מת לדעת איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע שלו תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. http://www.awacs.co.il/main.htm

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Liran -,

אז ככה אני צריך קצת עזרה, מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין אוטומט סופי דטרמניסטי לאוטומט רגיל ?! עוד משהו, יש לי שאלה שאני לא ממש מצליח, אשמח אם תעזרו לי בדרך לפתרון .. "בנה אוטומט סופי דטרמניסטי עבור השפה L מעל הא"ב {a,b}, L = a^i b^j a^k i, j, k >0 i זוגי .. (j+k) אי-זוגי .. תודה רבה מראש לירן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shloosh,

אני פשוט מתלבט אם לקנות כרטיסים להופעה של אוונסנס ב-26.6 ... אני חושב האם תהיה הפקה נורמלית ולא כמה שהיה ל-50סנט ברמת גן שהיה מסריח? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 17.3k צפיות
  14. Started by Decktor,

היום בבוקר במקרה שמעתי את הסיפור של איך אבא שלי ניצל בשואה והחלטתי שבטח יש פה מלא אנשים שיש להם סיפורים מדהימים במשפחה אבל המשפחה לא מדברת על זה יותר מדיי וכו'. בכל מקרה הנה יש לכם תירוץ לשאול או סתם לספר לאחרים מה קרה במשפחה שלכם, אני אתחיל: אבא שלי בתור ילד קטן גר בליטא והיה לו יום הולדת באותו יום כמו לדוד שלו. אמא שלו התכוונה לנסוע לדודים לכבוד היום הולדת של הדוד ולהשאיר אותו אצל סבא וסבתא, הדודים התווכחו איתה שהיא לא יכולה להשאיר את הילד ככה ביום הולדת שלו ושהם כבר קנו מתנה והיא חייבת להביא אותו איתה. אחרי הרבה ויכוחים היא בסוף לקחה אותו איתה, ביום אחרי זה סבא וסבתא שלו כבר נרצחו. ת'רד זה מוקדש לזכר כל היהודים שנרצחו ע"י בני עוולה על לא עוול בכפם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://david.special-serv.net מה אתם אומרים ? איך העיצוב ? איזה עוד דברים כדאי להוסיף ? יש לכם רעיונות עוד מה להוסיף ? תוכנות , סרטונים וכל מה שקשור לקטג' בתפריט ? נ.ב יש כמה דברים שאני צריך לסדר (יצירת קשר ועוד כמה דברים קטנים) תודה , VL.

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  16. דודה שלי מגיעה לארץ בעוד כחודש ויש לי אפשרות לקנות את הרדיו דיסק הבא: http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html# עכשיו השאלה האם עדיף לשים אותו במזוודה או לשלוח אותו בדואר? מה יהיה יותר זול מבחינת מכס\מעמ.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by aleXtazi,

אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by Goadzilla,

אז ככה אני צריך לעצב לוגו למעצב שיער השם של הספר הוא ישראל הרעיון שלי היה IsraHair=ישראל+שיער חברה אני יודע שזה אוכל לצחוקים בשביל כמה פה אבל תיהיו רציניים ותעזרו לי לחשוב על משהו אם מישהו גם יוכל לעזור בעיצוב שלו אז אני יודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by chmmr,

לפני פרסום ה Thread הזה היו לי שתי התלבטיות : 1. האם לפתוח את Thread ב Off Topic או בפורום משחקים. 2. האם לצחוק או לבכות. הנה הקישור : http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Abiotic,

אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים מגיבורנט למישהו יש נסיון איתם?

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by Mesatla,

גיימרית אמיתית שזכתה בפרס לשחקנית המבוגרת של נינטנדו X___________________X איזה פחד OldGrandmaHardcore.com

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. החל מהיום לא יקיימו המורים את כל המבחנים, כולל בחינות המתכונת לקראת הבגרויות, בבתי הספר התיכוניים וחטיבות הביניים. כך דווח בקול ישראל ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D מקור:http://news.walla.co.il/?w=/94/1091851 מקווה שעשיתי לכם את היום

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. עומדת בפני החלטה חשובה מאד לעתיד שלי, ואשמח אם תוכלו לעזור \ לייעץ \ ולהשמיע את חוות דעתכם בנושא. בשנה הקרובה אני אמור להיכנס לאונברסיטה ולהתחיל ללמוד,הבעיה היא שאיני סגור על מה בידיוק אני רוצה ללמוד עדיין.. יש לי שלוש אפשרויות עיקריות: רופא שיניים, מדעי המחשב-תיכנות או רנגנולוג (רנטגן) בעיקרון אני לא נגד או שונא אף אחד מהמקצועות הנ"ל אולם יש לי חיבה לעולם המחשבים. עכשיו האספקטים שאני מסתקל עליהם הם לא בידיוק "מה אני אוהב זה מה אני יעשה" אלא "מה הכי כדאי, משתלם וטוב לעתיד" מבחינת משכורת, עבודה, קושי, למידה וכו".. לידע כללי, אחי הוא רופא שיניים ככה שמהצד הזה אני פחות או יותר בעיניינים, אך אשמח אם תוסיפו מידע\ידע\אינפומציה משלכם בכל זאת מכל הבחינות.. בקש…

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  24. שלום כולם, יש לי משקפי תלת מימד כמו שיש ב-IMAX, יכול להיות שקוראים להם POLORIZED, ואני יודע שכל עין מראה תמונה שמוצגת באופקיות ובאנכיות... בקיצור, אני לא מצליח לראות איתם ב-3D. השאלה היא האם יש אפשרות לראות בתלת מימד במסך LCD שלי (שמעתי שחייבים כמה מסכים/מקרנים או משהו כזה, אני מקווה שזה לא נכון...)? תודה על התשובות! נ.ב: יש לי גם משקפי ANAGLYPH עם הכחול ואדום ואיתם אני מצליח לראות, אבל הצבעים מגעילים...

• 3 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים