עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אה וכמה עולה רישיון לטוסטוס 50 סמ"ק? [כמה שיעורים צריך גם לקחת?]. וחייבים ביטוח? [מה המחיר?]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yosda-boy,

שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. אם קניתם בעבר מהחברות האלה ואתם מכירים אני צריך את החוות דעת שלכם...

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני יום ליפניי קניה של ASUS GTX 470 אני רוצה לדעת מיתוך ניסיון של אנשים שקנו שם איך השרות לקוחות והכי חשוב שירות תיקונים בנוגע להחלפה מוצר פגום וכו" וגם מי יותר אמין בהבטחות של תעודת אחריות תודה ..

• 30 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by game kILLer,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. האם קנייה מרשתות המחשבים הגדולות היא קנייה טובה ? אני שואל מכיוון ששמעתי ממישהו פעם שלא מומלץ לקנות מהם בגלל שהרכיבים זולים או משהו כזה, האם באמת יש רכיבים למשל לוחות שמיוצרים במקומות ובאיכות שונה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

http://il.youtube.com/watch?v=dNpXxnjn7sg השיר הזה היה באיזה פס קל של סרט, ואני לא מצליח להיזכר באיזה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  9. אשמח לדעת איזה סרט ואן דאם הרוויח הרבה כסף אמרו לי שלב האריה זה הסרט שואן דאם הרוויח הכי הרבה מכל הסרטים שלו האם זה נכון אשמח לכתבה או מאמר בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  11. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3C1917C1237E022D

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  12. Started by MilkMan,

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  13. רציתי לדעתמאיפה אני משיג א תהשירי שהשמיעו בסדרה the contender ... אם למישהיו יש ואתם או מכיר את השמות של הזמרים אשמח לקבל ליאור,

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  15. ?????

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כי בקאזה זה לא מוריד.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  17. מאיפה אני יכול להוריד או איך זה ניקרה באנגלית הצפירה שמשגרים פצצת אטום (NUCLEAR) אבל ארוכה?

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  18. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. http://img294.imageshack.us/my.php?image=2001pm9.jpg או דברים דומים ב-WIDESCREEN. תודה.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  20. לא אני לא מדבר על הנעימה המוכרת של הסרט , אלה על שאר הנעימות שמתנגנות בסרט . (או שאולי מדובר באותה אחת?) שמעתי את זה אתמול באיזה פאב ונדלקתי . מה גם שראיתי את הסרט מעל 15 פעם. גם אם מישהו יודע את השם של המנגינה זה יהיה מספיק ..

21. Started by talel18,

-כמה זה עולה -והאם זה מסוכן? אני פשוט מת לנסות את זה

• 25 תגובות
    • 7k צפיות
  22. מאיפה אני יכול להשיג כבל מאריך VGA (אם יש חיה כזאת)

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אני רוצה את ה DVDים של עונה 1 ו 2.... באיזור תל אביב.... למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  24. שלום אני מחפש מגנט חזק, מאיפה לדעתכם אני יכול להשיג כזה במחיר מינימיאלי? או מה הטווח עלויות של הדבר הזה או אולי לפרק מאיפשהו, חשבתי לפרק מסאבוופר (רק שאין לי מאיפה לפרק). ניסיתי אלמנט מרמקול של 5" וזה חלש מידי, אבל מתקרב לעוצמה שאני צריך

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.