עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מאחורי הקלעים של עסקת הענק: אינטל חושפת את המודל העסקי מול NVIDIA ונתוני ייצור חדשיםלכתבה

2. קיבלתי הודעה בפרטי על התרשים הנ"ל שפורסם בפורום הכללי: מקור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116271.0 אינטל פנטיום 3 מהירות שעון 600 מגה הרץ לוח אינטל מקורי SR440BX כרטיס מסך מוכלל RIVA TNT 256 מגה בייט SDRAM PC100 מקורי של מיקרון/crucial 2 כוננים של WD אחד 10 גיגה בייט השני 8 גיגה בייט מסך 19" HITACHI CM769ET רוב החלקים במחשב בני 5-6 שנים, המסך בן 4-3 שנים, המעבד המקורי היה פנטיום 2 400 מגה הרץ והוחלף לפני 3-4 שנים למעבד הנוכחי. בקניה הראשונית (עם חלונות 98) למחשב היה 128 מ"ב, לא זוכר בדיוק מתי אבל לא רחוק מידי מהקניה הוספתי עוד 128 מ"ב - כעת חלונות 2000 היא מערכת ההפעלה. במקור המחשב עלה בערך 3000 שקל, המעבד "החדש" עלה 1200 שקל בזמנו…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. 28.6.2007 בשעה 18.00 בכיכר דיזנגוף בת"א, הוא ירקוד ליד המזרקה של האגם.

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. הסרטים, סדרות הטלוויזיה, משחקי הווידיאו ואפילו אתרי האינטרנט המפורסמים ביותר כוללים ביצי פסחא – הפתעות מוכמנות שאין בהן כל תועלת מלבד ההנאה של המטמין ותחושת הנעלות המתקבלת אצל זה שהצליח לאתר אותן. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לזכות בקרדיט המגיע לכם? וורן רובינט, מתכנת משחקים, החליט לחתור תחת אטארי, אשפית משחקי הווידיאו שהיתה במקרה גם מקום העבודה שלו, ולהצפין את השם שלו באחד משלבי המשחק אותו תיכנת. זה קרה בשנת 1979 – ימים בהם כל עניין זכויות היוצרים לא בדיוק היה מפותח כמו היום, ולא היה נהוג להעניק קרדיטים למפתחים, בטח שלא במשחקי ווידיאו. רובינט, שהתבאס על כך מאוד, החליט להתחכם ולהצפין את שמו בתוך אחד השלבים של משחק הווידיאו Adventure, על אפה ועל חמתה של אטארי. "נוצר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

בחיים לא האמנתי שיהיה פעם שההמנון ינוגן ואני ירגיש רצון עז לא לשמוע אותו :kopfpatsch: הערב זה קרה, מאיה בוסקילה עשתה מההמנון "מסחרי" כאילו הוא אחד מהשירים המעפנים שלה

6. Started by Guns AND Moses,

כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך מאריך אחד של 2 מטר ואחד של 4 מטר, השאלה על איזה אתר אפשר לסמוך שיהיו לו גם מחירים הוגנים וגם כבלים באיכות טובה ? (מאריכים ל ATP3 האמת, אבל זה נקרא בכל מקום מאריך לאוזניות כי זה זכר ונקבה של 3.5ממ).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by redead,

קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  9. אני מזמין לפעמים מחנויות מחשבים כמה דברים קטנים שעולים 70-60 ש"ח. הבעיה היא שאני תמיד בוחר בדואר שליחים גוביינא (משלם לשליח על המוצרים) ומשלם פי 2 ממחיר משלוח רגיל וזה בגלל שאין לי וויזה לשלם בה והחנות נמצאת רחוק מהבית שלי. אז חשבתי על להוציא וויזה או איזה שהוא כרטיס כדי שאני לא אצטרך לעשות משלוח גוביינא, וכך אני אחסוך 40 ש"ח בערך כל פעם. אז רציתי לדעת אם אני יכול להוציא וויזה/דיירקט קארד וכו' אם אני בן 17 ולא עובד? אני יכול להכניס בבנק 300 ש"ח, זה יספיק? ובבקשה אל תהפכו את ההודעה הזאת לספאם כי אני לא רוצה שינעלו אותה.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. מאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לרובה אוויר?

• 16 תגובות
    • 13.6k צפיות
  11. לפי מה שאני יודע מי שיכול לבחור לכנסת חייב להיות בן 18.. א-ב-ל לפי מה שהבנתי יש איזה תאריך שבו מוציאים את פנקס הבוחרים ורק אם יש לך 18 עד לתאריך ההוצאה אתה יכול להצביע. משמע אם יש לך 18 נגיד 4 ימים לפני הבחירות אז אתה לא יכול לבחור... מישהו יודע אחרת??? או מה התאריך בו מוציאים את פנקס הבוחרים???

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אה וכמה עולה רישיון לטוסטוס 50 סמ"ק? [כמה שיעורים צריך גם לקחת?]. וחייבים ביטוח? [מה המחיר?]

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yosda-boy,

שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אם קניתם בעבר מהחברות האלה ואתם מכירים אני צריך את החוות דעת שלכם...

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני יום ליפניי קניה של ASUS GTX 470 אני רוצה לדעת מיתוך ניסיון של אנשים שקנו שם איך השרות לקוחות והכי חשוב שירות תיקונים בנוגע להחלפה מוצר פגום וכו" וגם מי יותר אמין בהבטחות של תעודת אחריות תודה ..

• 30 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by game kILLer,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. האם קנייה מרשתות המחשבים הגדולות היא קנייה טובה ? אני שואל מכיוון ששמעתי ממישהו פעם שלא מומלץ לקנות מהם בגלל שהרכיבים זולים או משהו כזה, האם באמת יש רכיבים למשל לוחות שמיוצרים במקומות ובאיכות שונה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

http://il.youtube.com/watch?v=dNpXxnjn7sg השיר הזה היה באיזה פס קל של סרט, ואני לא מצליח להיזכר באיזה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  21. אשמח לדעת איזה סרט ואן דאם הרוויח הרבה כסף אמרו לי שלב האריה זה הסרט שואן דאם הרוויח הכי הרבה מכל הסרטים שלו האם זה נכון אשמח לכתבה או מאמר בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  23. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3C1917C1237E022D

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. Started by MilkMan,

• 8 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.