כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעונין לראות סרט שכרגע במצע הורדה בקאזה... מישהו יודע איך אוכל לראות אותו?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כל מה שאתם צריכים לדעת על התוכנה והאפליקציה שמביאה ים של תכני וידאו למחשב ולסמארטפון שלכם, ללא צורך בתשלום חודשי כבר שנים על גבי שנים שהתוכן המשודר בטלוויזיה (וגם בקולנוע) נצרך גם בפלטפורמות שונות, החל מהמחשב האישי ועד לטלפון הסלולרי שלנו. בתחילת שנות ה-2000 היו אלו בעיקר תכנים מוקלטים או מודלפים שחוקיותם מוטלת בספק עד אסורה. לעומת זאת, בשנים האחרונות אנחנו עדים ליותר ויותר תוכן חוקי לגמרי המועלה לרשת על ידי היוצרים או בהסכמתם, בין אם בחינם או בתשלום – שירותים כגון נטפליקס והולו הם דוגמה, ואפליקציות ודפי ה-VOD למינהם באתרי היוצרים והמשדרים הם אפילו דוגמה יותר טובה. תוכנות כמו Kodi ואחרות, עליהן נדון בהרחבה בכתבה זו, הן הצעד הבא. שנת 2015 – המחשב הפך ל…
-
- 52 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
מצטער אם כבר פירסמו את זה... לא מצאתי בחיפוש... http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 277 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 316 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 308 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 239 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
- 1 follower
-
-
לכל האחים היהודים שלום !!!! פתחתי לא מזמן עסק למחשבים שירות ותיקונים ( בעיקר שירות ) לא סחר של חלקים . ניתקלתי בבעיה רצינית אם אני זול אני לא מרוויח ואם אני יקר אני לא תחרותי מה לעשות ? ניתקלתי במחירונים שונים באינטרנט למשל : YNET - טכנאי מחשבים: ביקור: 150-100 שקל התקנת מערכת הפעלה: 300-150 שקל התקנת ציוד הקפי: 150-100 שקל לשעה בדיקת מחשב נייד - 100-130 שקלים בדיקת מעבדה: 130-100 שקל החלפת ספק (לא כולל ספק) 100-130 שקלים. ואתר פלוני - http://www.technaipc.co.il/price.php דרך סריקה בגוגל . אני אשמח אם אחד הבכירים בפורום יעזור לי להרכיב מחירון אטרקטיבי של שירות כדי למשוך הרבה לקוחות ! בקשר לחלקים אני יודע מראש שאין לי סיכוי להתחרות עם הגדולים וזה יהיה החלק המשני של העסק…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לרדיו סנטר 91.1 FM דרוש שדרן מנוסה לתוכנית בתחום המחשבים. ליצירת קשר וקבלת פרטים נוספים: center911@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
לרדת לבחורה? או לא לרדת? פעם אחת הקאתי הספיק לי.. אבל זאת שאלה קשה.. הפעם זה הסטטי מגולחץ כמו שצריך.. בתאחלס זאת השפלה לרדת למישי? אני לא אוהב אותה ולא כלום.....!! אז לא צריך להסתכן?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות כושר, ואחד התרגילים שאני עושה זה מתח(עליות און) זכור לי שפעם המורה שלי לספורט אמר שזה לא בריא לרדת עד הסוף כלומר עד למצב של ידיים ישרות לגמרי, אלא צריך לרדת למקום קצת יותר גבוה, שאלתי היא האם זה באמת נכון שירידה עד הסוף לא בריאה ? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמעט שנה העלו את תעריף הביטוח ולבטח אופנוע/קטנוע נעשה ייקר משמעותית, אז בואו תעזרו להוריד את תעריף הביטוח שלכל הרוכבים הדו-גלגליים שביניכם (לי אין עדיין קטנוע, אבל יהיה בעזרת השם ;D), וחיינו יהיו יותר קלים, תמלאו פה את הפרטים שלכם כפי שמתבקש: http://www.fullgaz.co.il/campaign/insurance/ כמו כן, אם יש לכם חברים שיש להם דו-גלגלי תעבירו הלאה את הקישור הזה שיהיה סיכוי יותר טוב להוריד לנו את תעריף הביטוח.
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
От всей души, от всей меня Поздравляю я тебя! Счастья, радости желаю, Чтобы этот Новый год Был веселый и задорный Больше шуток, песен, смеха Никогда ты не грусти Больше смейся и шути. אני צריך שתתרגמו לי את זה . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי יכול ליעץ לי אצל מי כדאי לרכוש ולהחזיק במניות של אינטל? אני אדם מהישוב שמרוויחה פחות ממינימום. אני רוצה להתחיל לצבור מניות של אינטל. האם יש לי אופציה שמאפשרת לי כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפו יש אתרים שמהם אפשר להוריד טפטים לפלאפון ככה אתם יודעים לרענן את המסך
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-