עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם ! נכון שב - CES רואים את המוצרים הנוצצים והבטחות מפה ועד לאס וגאס ... אבל, הנה סרטון שמסביר את קצה קצהו של מרוץ הייצור של מה שבאמת חשוב, את ה"ביפנוכו" של כל מוצר, החל מכרטיס מסך ועד F-35. תהנו https://www.youtube.com/watch?v=YX5Ve3KtZlM

2. Started by B@By-KiLLeR,

מי מעשן פה ? איזה סגריות ? מתי התחלתם ? וכו.. :anim-jjd: :smoke:

• 110 תגובות
    • 7.7k צפיות
  3. אני רוצה direct download, לא רוצה לחכות שבועיים עג שזה יגיע לארץ ולשלם עוד 20 דולר משלוח זה הסרט http://www.ellusionist.com/order/zippo-lighter-tricks.php?cat=%7BCATEGORY%20ID%7D אתם יכולים לראות את הסרט הדגמה, דווקא חמוד, אשמח לעזרה כלשהיא : ד"א מה שמוזר שאין את זה גם בתוכנות הורדה למינהם :-X

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. שלום לכולם לאחרונה יצרתי קטע גוטי שאני מאוד אוהב, גם לאלו שלא אוהבים מוסיקה אלקטרונית אמליץ בכל זאת לשמע. לטראק קוראים "Legend In My Mind" ושמתי בו אלמנטים גוטים ואלמנטים של טראנס אפל ואלקטרו, מצורף בזאת לינק לסרטון ביוטיוב ולינק לMP3 בראפידשר, אשמח מאוד אם תשמעו אותו ותתנו לי תגובות לכאן ולכאן. http://rapidshare.com/files/179945166/KOBrA_-_Legend_In_My_Mind.mp3 תודה. ויום טוב עדכון: פנו אליי כרגע מלייבל ידוע באהגליה והם מעוניינים לפרסם חלק מהקטעים שלי, אין לי מושג איך כל העניין הזה עובד, אבל זה כבר עשה אותי מבסוט , רק חבל שהם לא יודעים שאין לי שום ציוד ושאני עובד עם אוזניות של 20 שקל ומקלדת מתפרקת ושאני בכלל לא יודע לנגן, אבל יהיה בסדר נוסח ההודעה: you…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by shloosh,

http://www.svita2005.up.co.il/

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by DOGMA,

כרגע קיבלתי את משלוח הSkittles שלי מארה"ב, Ebay Rulez וSkittles OWNZ מי שלא טעם לא יבין את השגעון, זאת הסיבה שהאמריקאים שוקלים טונה וחצי, זאת הסיבה למה האנושות צריכה להמשיך להתקיים!!! פשוט טעם גן עדן הגיעו תוך 3 ימים, זה מה שאני קורא לה לוגיסטיקה מתקדמת לא הצואה של צה"ל שמכתב ממשרד בקריה צריך לעבור דרך בנקוק כדי להגיע למשרד השכן לו

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  7. פעם שידרו סדר של ילדה יתומה שהדודים שלה אימצו אותה, יש לה שיער אדום, היא אוהבת לצלם ולרכב על סוסים... זה בערך מה שאני זוכר. אני חושב שהיא פותרת כל מיני תעלומות אני לא בטוח. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.one.co.il/msites/mondial/petition/ 120 אלף כבר הצביעו בכמעט 4 ימים!!! יאלה אנשים אנחנו רוצים להנות פעם ב4 שנים!!!! תעזרו לנו להצליח וכנסו תצביעו! כל קול חשוב!!! ***לבעלי פיירפוקס. אני מודע למגבלות. ממולץ להוריד תוסף ietab או להכנס פשוט מהאקספלורר!!! לא להתעצל!

• 111 תגובות
    • 10.2k צפיות
  9. האם יש על זה נקודות? אני לא נהג חדש וזה דו"ח שני שקיבלתי למרות שאת הראשון הצלחתי להמיר לאזהרה

• 30 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by approx,

http://www.youtube.com/watch?v=WfJ9uzedm5Y הישתעשתי קצת אם המערכת שלי :]

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  11. שלום לכולם אני בפורום הזה מעבר לחצי שנה ואני מרגיש שאתם כמו חברים שלי בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות אני בן 17 וחצי ואני עוד מעט צריך להתגייס בתאריך קרבי.... עכשיו אני שלחתי ללשכת גיוס אימייל שברצוני לשרת ביחדת ממר"ם שבוע לאחר האימייל ששלחתי קיבלתי מכתב ובו סירוב לבקשתי... בשל נתוני לפני כשבוע שלחתי להם עוד אימייל שאני רוצה לדעת מהם הנתונים המתבקשים ליחידה לפני כשעה קיבלתי שיחה מבחורה בשם טניה שהיא אמרה לי שהנתונים הללו חסויים ואין באפשרותה להגיד לי וכי נמצא לנכון לא לגייס אותי ליחדה הזאתי.... עכשיו ברצינות חברה יש לי בגרות מעבר למצופה כמובן מלאה אני בקיא מאוד מאוד בנושא המחשבים עכשיו מה אני יכול לעשות אני אובד עצות תאמינו לי בחיים יש לי ים קומבינות אבל בצבא אני חדש …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MOFRA,

מקרה כמעט אמיתי שקרה ל(כמעט)חבר שלי היה יום שני ,יום כזה ,אתם יודעים ,היום הכי קיצוני בשבוע ,אף אחד לא אוהב את יום שני. התחברתי בלילה לצ`ט ,אתם יודעים ,אני לא באמת מחפש כלום(כן בטח) ,סתם כי משעמם. קראתי לעצמי "שרירי וחזק 25" ,טוב נו....כולם משקרים בצ`ט ,קחו למשל את "טייס חתיך" ו"מהממת באדום" בתכלס הוא איזה גמד שעיר והיא דבה במחזור ,אבל הכל בסדר עד הקטע שהם רוצים להפגש ואז "חתיך מהמם" יגיד : "שומעת ,אני לא כל כך גבוה כמו שאמרתי" והיא : "כשכתבתי מהממת התכוונתי לעייניים ,בקשר לאדום.. עדיף שלא תדע...." כל הפריקים החרמנים והמשוגעים נמצאים שם אבל אף אחד לא יודה בזה והנשים יגידו : "נמאס מכל הסוטים פה" כן ,נו ,בגלל זה את כאן 4 שעות רצוף והכינוי שלך הוא : "חוטיני מ…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי שערוץ 1 משדר את התוכנית של דיוויד ליטרמן אז רציתי לשאול מתי זה בדיוק?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מישהו מכיר את השיר מהפרסומת החדשה (יש בMTV) של אדידס לנעלים החושבות הראשונות בעולם או משהו כזה, עם האיש שחולם שהוא הולך איתם.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  15. אחרי המשחקים עם נפח חבילות ההורדה ובסופו של דבר ההורדה ל2.66GB עלובים ליום, ירידה דרסטית במהירות ההורדה ושינוי לרעה של תנאי השימוש זה הקש ששבר את גב הגמל. אני לא אתפלא אם הם בכלל פשטו רגל וזו הסיבה לנפילה של האתר וכל השרתים. רק חבל שאין אלטרנטיבה נורמלית; בusenext הנפח לא מספיק, לgiganews יש בעיות עם בב"ל וmegaupload לא מספיק נפוץ. אם מישהו יש הצעה למינוי לשרת/שירות הורדות אחר אני אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. :'( הכל בגלל קצב ה Upload העלוב שיש לנו בארץ הקודש לך תסביר להם את העניין (וזה לא שלא ניסיתי ) היתה התחשבות אבל היום זה נגמר, לא עוד הורדה ב- 180 kb נגמרה החגיגה. הצעות יתקבלו בברכה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אנשים, אני טס בתחילת אפריל לחופשה קצרה יחסית בארה"ב - שבועיים וחצי. כמעט שבוע ביוסטון (שבוע רסלמניה 25 אם זה מעניין מישהו) + 9 ימים בניו יורק. התכנון הוא לקנות את החלקים הבאים: - Core I7 920 (בתקווה את הD0, אם יהיה זמין כבר) - CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 CL8 - יש אופציה לשני קיטים, לא סגור. - EVGA GeForce GTX 295, כנראה גם את ה Backplate. - Asus P6T Deluxe עכשיו לשאלה הגדולה, חשבתי לעשות הזמנת אקספרס מNew Egg אבל אמרו לי שאפשר רק עם כרטיס אשראי אמריקאי... זה נכון? יש לי בינלאומי, זה לא מספיק? במידה וזה נכון, יש לכם המלצות לחנויות אחרות? חנויות אמיתיות יהיה תכלס עדיף על אתרים, אבל אם זה אתר טוב ואמין אני אשמח גם. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by tombcatz,

מחברת "הארי פוטר": 2 דמויות ימותו בספר השביעי והאחרון 21:24 26.06.2006 ג'יי קיי רולינג, מחברת סדרת ספרי "הארי פוטר", אומרת כי לפחות שתי דמויות ימותו בספר השביעי ואחרון שהיא עומדת להוציא. אוי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :errrr:

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

פרצו לי לפני כמה דקות לאייסיקיו... שינו לי סיסמא ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו היו לי מלא אנשים ברשימה וסיפור לפתוח אייסי חדש.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל סיסמא מחדש?? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

דודתי המתגוררת במוסקבה אוהבת את הארץ ומרבה לבקר בה, היא לא מעוניינת לפחות כרגע לעלות לארץ אבל כדי לפשט את כל תהליך הויזות וכו' היא רוצה לקבל אזרחות ישראלית. מי יודע איך מוצאים אזרחות?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by Gohan,

יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269882,00.html

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?

• 8 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים