עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kurt,

למה בword העתקת טקסט ללוח (Ctrl+C) לא נחשבת פעולה שניתן לבטל אותה(Ctrl+Z)? טובי המוחות מרטו שיערותיהם אז אל תתאמצו אפילו ;D

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

דודתי המתגוררת במוסקבה אוהבת את הארץ ומרבה לבקר בה, היא לא מעוניינת לפחות כרגע לעלות לארץ אבל כדי לפשט את כל תהליך הויזות וכו' היא רוצה לקבל אזרחות ישראלית. מי יודע איך מוצאים אזרחות?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by approx,

עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by Thadar,

.

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. אם אפשר לקבל קישור לאתר כלשהו שמציע שרות חינמי להורד צילצולים ודברים למכשיר הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. אתמול עליתי לאוטובוס והיו הרבה אנשים.פתאום אני קולט חייל עם מדים כחולים של חיל האויר ועם סיכת כנפ"צ. אז ראיתי שעל צידה השמאלי של החולצה יש גם סיכת טייס (הוא גם היה קצין-סגן). והבנתי שהוא טייס. אבל מה שלא הבנתי זה איך הוא הולך עם הסיכות והכל ומראה שהוא טייס (כל האוטובוס הסתכל עליו). הרי טייס זה סיווג הכי סודי בצה"ל.איפה בטחון המידע פה?! חשבתי לעצמי "מה הוא מטומטם הוא לא יודע שאסור.........." לא יודע מה האמת פה אבל אני לא חושב שמותר לטייסים לחשוף את עצמם ככה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by GRiM,

17.05.2007 - מופע "מרוסיה באהבה" בפארק הירקון (ת"א), כניסה חינם. מישהו מתכוון להגיע?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yuuu,

אהלן, מישהו יודע במקרה של מי הקידומת 1-222? האם זה שייך למשרדי ממשלה או משהו בסגנון? ראיתי מס' טלפון כזה במשרד הפנים ומשרד הרישוי. מה עלות השיחה לקידומת כזו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. על איזה יחידה מדובר? מה יהיה שם? צריך לבוא עם ידע לפני? אם כן איזה? פשוט אין שום פירוט..

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

שלום ,האם לדעתכם בארצנו היה צריך להכניס את התרבות שתלמידים צריכים להתלבש בחליפות כמו באירופה? לדעתי כן! המשך יום נעים

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by maoros,

*כותרת* תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by STi,

שלום,מישהו אולי יודע להעריך מהו השכר לשעה של טכנאי מחשבים (כשהוא נותן שירות בבית הלקוח) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by aracer,

שלום רציתי לדעת עם החנות IQPC אמינה ועם יש פה מישהו עם נסיון איתם?

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  15. Started by GRiM,

http://www.beni-levi.com מי בא? 100 ש"ח עם הסעה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by No_Man,

ראית פעם באיזה תוכנית, משהו על זיכרון ריחני. מה זאת אומרת ? שמריחים משהו מסוים וזה כנראה מזכיר משהו \: לא בדיוק הבנתי. וקרה לי הרבה שהרחתי איזה ריח מוכר ופתאום נזכרתי בדברים מהגן ??? (שכנראה היה להם קשר לריח הזה). עד כמה חזק הדבר הזה ? כאילו, יכול להיות שאם אני אלמד למבחן בהיסטוריה עם ריח X שאני לא נחשף אליו כמעט בכלל, ואז במבחן אני אריח אותו שוב, אני אזכור יותר טוב ? סתם משהו שסיקרן אותי - זה המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה, אם יש צורך להעביר - > טעות שלי |:

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. הבאתי בוכנה ואני רוצה לעשות ממנה מעפרה לסיגריות אבל יש בתוכה הרבה כתמים של פיח מהשמן שהיה במנוע יש דרך לנקות את הכתמים האלה? הנה תמונה: תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

פרצו לי לפני כמה דקות לאייסיקיו... שינו לי סיסמא ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו היו לי מלא אנשים ברשימה וסיפור לפתוח אייסי חדש.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל סיסמא מחדש?? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  19. שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי) פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Jew,

היי כולם! קראתי את הסיפור,"תחרות שחייה". לא הבנתי שום דבר בסיפור הזה,שום דבר ממש! מה שהבנתי זה ,שיש 3 מפגשים בסיפור בין המספר לבין עבדול כרים. מישהו יכול להסביר לי את הסיפור?את המפגשים לפחות? יש לי עליו עבודה,כיתה יא,אני מודה לכל עוזר!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

שלומות! בזמן האחרון יש לי פחד מתחזק על גנבים ואני התחלתי למגן את הבית בכל מיני דרכים מה שלא נראה לי נורמאלי זה הפרנויה שלי שבטח מוגזמת.

• 110 תגובות
    • 10.2k צפיות
  22. http://www.skypc.co.il/sendToFriend.asp שלחתי להם אימייל, נקווה שיטפלו בזה בהקדם

23. Started by אלימלך אגוז,

נרשמתי, עשיתי אימות והכל אבל אני לא מצליח להפקיד כסף דרך הכרטיס אשראי. זה מה שמופיע לי: אין שום קישור לכרטיס אשראי... אם זה לא היה ברור, הוספתי כרטיס אשראי והקלדתי את ה4 ספרות מהחשבון. מה לעשות? תודה. עריכה: בעע, מסתבר שלא צריך להפקיד כסף כדי לשלם(עברתי על כל מדור העזרה ולא מצאתי את זה, רק במקום אחר ברשת ראיתי). אז בשביל מה יש את האפשרות הזאת?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  24. Started by hercutrek,

אם יש לכם המלצות לשירים וטראקים - טראנסים - רגיי - או שיר שממש ממש מיוחד ואתם חושבים שהוא אחד הטובים בלי קשר לסוג שלו וגם בלי המצלצות תנו שמות טובים ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קיבלתי מוצר דפוק והחנות לא רוצה להכיר בזה שאני צריך לקבל מוצר חדש פועל. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אגודת צרכן או איזה טלפון של מישהו במשרת התמ"ת שיכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים