כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
קטע משובח, שופופו... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535387
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היה לי מתכונת 003 והמורה הורידה לי עז זה שכתבתי ש m=0 האם זאת טעות? ואולי מישהו יודע אם יש מקום שכתוב כמה ועל מה מורידים נקודות בשאלון 003
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הרשימה שלי : 1. Russia 2. Ukraine 3. Greece 4. Romania 5. Serbia 6. Finland 7. Spain 8. Slovenia 9. Georgia 10. Turkey מה הרשימה שלכם ?
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש... העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים. בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו). קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא: ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3 בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!! תנו פידבק גם כאן בפורום. תודה רבה, אתם לא תצטערו.
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שמעתי שמשחת שניים עוזרת. יש עוד עיצות?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה המספר של העונה האחרונה של הסופרנוס? (כמו ש1 זה המספר של העונה הראשונה, אז מה המספר של העונה האחרונה?)
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
robert gitelman- club99 11.5.2007 robert gitelman- club99 11.5.2007 tracklist: 01. Pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 02. K and A- Always A Fool (ClubMix) 03. Vincent de Moor- Fly Away (Cosmic Gate Remix) 04. Solar project- radial emotion (tragida remix) 05. Junior Jack- E-Samba (Lee Osborne's Space Mix) 06. Filo & Peri feat. Eric Lumiere- ANTHEM (John OCallaghan Remix) 07. Front- Cosmic Spring (aurura mix) 08. ABout Blank feat. mque- Active Side 09. Ehren stowers and the viceroy- way of life (original mix) 10. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs. dj vincenzo remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 11.5.2007…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שמעתי איזה שיר בגלגל'צ הוא לא חדש.. אבל גם לא עתיק זה שיר סגנון אמריקאן פאי כזה.. זה גבר שר.. והפזמון זה משהו כזה.. nothing less again.. im sorry i cant be perfect
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני חושב שהאתר הזה מצריך דיון חדש.. למי שלא מכיר - שיכיר. - זה התחיל מכאן (בדיון על המסך המלא החדש של יוטיוב) האמת היא, שחבר מהעבודה שלי הראה לי את זה לא מזמן, אבל לא שמתי לב בזמנו לכמה זה באמת טוב... ניגש לעניין : http://stage6.divx.com/ אני ממש חייב לציין לטובה... איכות וידאו (וסאונד) הרבה יותר טובה בסטרימינג. - וגם המסך המלא, כאן הוא מלא ב 100%... ואפשר להוריד את הסרטים משם , זה פיצ'ר שהוא built in מלכתחילה ולא צריך תוכנות/פלאגינים בשביל לשמור משם וידאו.. ואני עדיין ממש לא יודע מה הולך שם מבחינת זכויות יוצרים וחוקיות כל העניין הזה, אבל בהחלט מקווה שהתוכן יישאר חופשי ושזה חוקי יש שם סרטים מלאים באיכות, בסטרימינג, שאפשר להוריד לגמרי למחשב... אני ממש לא מאמין איזו איכ…
-
- 41 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דברים חדשים ומרעננים בסיגנון הבא ולא פסיכודלי זול ששומעים בום בום וזהו בדומה ל sun project dark soho hypersonic star x zeta dna ... על מה ממליצים אני פשוט חולה על הלבלים האלו ומחפש דברים חדשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
סתם עלה לי לראש ואני גם לומד עכשיו אזרחות אז זה כל החוקים והשטויות האלה ולא עולה לי שום חוק שנוגד את זה...
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=of0pfs8qZY8 לא יאמן....
-
- 12 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
חיסולים,דגמים ישנים,או אפילו גנובים חח...במחיר של עד 150 (עדיף 100) מישהו מכיר מקום שיש שם כאלה דברים? עדיפות ראשונה זה חולצות של טומי הילפיגר לא זיופים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ums4u.co.il/long/ יש שם כמה תמונות של מיקומים, וסקר, תצביעו ותביעו את דעתכם - תודה!!
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל קישור לאתר כלשהו שמציע שרות חינמי להורד צילצולים ודברים למכשיר הנ"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מקווה שאפשר לפרסם פה במידה ולא אבקש להעביר את ההודעה ולא לסגור , תודה! חברים שלום! אני מחפש חנות טובה ואמינה באיזור חיפה והקריות )אפשרי גם מהסביבה(. שמעתי על פריבל, אשמח לדעת האם אתם מכירים והאם קניתם אצלם חלקים. כמו כן הבנתי וקראתי שיש המון בעיות עם אייבורי, עכשיו יש בפרסומת שלהם איזשהו פירוט של אמינות החברה )היא חתמה על אמנת שירות(, האם המצב השתנה אצלם או שעדיף להמנע מללכת לשם בכל זאת. כמו כן אשמח לשמוע על חנויות נוספות. המון תודה על העזרה! כמו כן אני שוב מתנצל אם ההודעה לא במקומה.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתמול עליתי לאוטובוס והיו הרבה אנשים.פתאום אני קולט חייל עם מדים כחולים של חיל האויר ועם סיכת כנפ"צ. אז ראיתי שעל צידה השמאלי של החולצה יש גם סיכת טייס (הוא גם היה קצין-סגן). והבנתי שהוא טייס. אבל מה שלא הבנתי זה איך הוא הולך עם הסיכות והכל ומראה שהוא טייס (כל האוטובוס הסתכל עליו). הרי טייס זה סיווג הכי סודי בצה"ל.איפה בטחון המידע פה?! חשבתי לעצמי "מה הוא מטומטם הוא לא יודע שאסור.........." לא יודע מה האמת פה אבל אני לא חושב שמותר לטייסים לחשוף את עצמם ככה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך הסדרה? אפשר תקציר קצר בלי להרוס לי? (לא ויקיפדיה) לאיזו סדרה היא דומה? כמה פרקים היו עד היום? אני שוקל להתחיל לראות
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
ביום חמישי iakovl הגיע אלי במטרה להרכיב את הסוניק טאור שהביא איתו. וקודם כל אני חייב להגיד הבן אדם שפיץ , איך שהגיע אלי הביתה תוך פחות משתי דקות המחשב שלי מפורק ל20 חלקים מה שגרם לי לירידת לחץ הדם שלי .. זה היה דיי מפחיד לראות את המחשב שלי ששירת אותי בנאמנות 3 שנים מפורק ככה .. אצלי הוא קיבל יחס שונה ,הכי רחוק שהגיע אצלי זה החלפת זיכרון ופירוק כרטיס קול\מסך. אבל כמובן iakovl הרגיע אותי וראיתי שהמחשב שלי נמצא בידים טובות אז כבר לא פחדתי.. כשiakovl פירק את המחשב הוא ביקש מברשת.. אני מביא לו והתוצאות לפניכם.. האבק הזה הוא רק מהקדימה של המחשב שלי.. בשלב הבא מפרק את המאוור אינטל הישן שלי ומתפעל מהזנחת המחשב שבאמת היה כבר במצב גסיסה אבל לא נורא הוא סידר לי את כל המארז מחדש כול…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-