כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
יש איזה שהיא נוסחה שאפשר בעזרתה למצוא נקודה מסויימת(X,Y) על המעגל (לא בתוך) אם אני יודע את הזווית ואת הרדיוס? אם כן אז מהי הנוסחה? תודה
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חוץ מהאוגדן המפורסם של המרכז הארצי. יש אוסף כזה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בלי קשר לזה שהסדרה היתה צריכה להסתיים בסוף המעולה שהיה לעונה 4, ובטח שלא היו צריכים להמשיך לעונה המזעזעת האחרונה אחרי עונה 5 - עד שיש פרק טוב ועוד פרק סיום... אז דופקים אותו ככה שמכריזים על עונה נוספת?! הבנאדם קפץ מהצוק! מה אתם רוצים שהוא יהרוג טרוריסטים תוך כדי נסיעה בכסא גלגלים(במידה והוא שרד)?!?! ונניח שהוא אכן מת, אז תביאו עכשיו מישהו אחר ותמשכו עוד 6 עונות גרועות????
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו. נגמר. פיניטו. נגמרה העונה הראשונה של גיבורים. את הפרק כנראה כבר ראיתם. אז מה אתם חושבים, השערות לעונה הבאה, ושאר דברים שנוגעים לסדרה לפה. * אני יודע שיש ת'רד ענק ב"אקטואליה ותרבות", אבל צריך להתחיל מחדש, הדיון ההוא כבר עמוס (והוא גם לא בדיוק בפורום הנכון). נ.ב: הנה הקומיקס האחרון לעונה: http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_034.pdf מי שעוד לא קרא את כל השאר, שירוץ לקרוא אותם. הם משלימים את הפרקים עצמם, ויש בהם כמה פרטים שבכלל לא מוזכרים בפרקים. כמה לינקים: * האתר הרשמי של הסדרה * Heroes ב-TV.com * האתר הישראלי של הסדרה * Heroes ב"תפוז"
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי טעם חופשי, רק לא שיר שקט כי אני עלול להרדם מאחורי ההגה. בבקשה תמליצו על שירים טובים וחדשים.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני רוצה או רוגטקה או משהו שאפשר לירות מימנו אבן או משהו קטן למרחק של 200 או 150 מטר(אפשר גם בזוית, כלומר, לא בקו ישר כי זה ממש חזק...) תודה.
-
- 15 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=17496&channel=1 זה טוב להרזייה?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שק איגרוף ורציתי לדעת אם יש משהו דיי איכותי עד 200 שקל ? חחח אני יודע שהכי לא קשור לפורום מחשבים אבל זה פורום כללי ..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכל מי שלא מכיר אותי אני יעקב (הידוע בשם השני יאן) בן 19.5 חוקר מצ"ח והיום הבנתי שאלוהים, זה לא שאני שבוז זה שהמערכת משביזה אותי בכוח הייתי אמור לעשות לעצמי חופש לצאת היום להיות חג בבית ולחבר את זה לחמשוש קיצר שלשוש אבל... שבוע שעבר ביקשו ממני להחליף בין השבתות (קיצר, אין שלשוש) בלי הרבה ברירה הסכמתי. היום הודיעו לי שאפילו חג אין לי.... איזה עולם שנה וחצי בצבא טוחן 11/3 לוקח ימי חופש ולא רגילות כמו בן אדם כי אי אפשר חג מסכן רוצה לנוח פסח ב' - סגרתי עצמאות - סגרתי שבועות - אני סוגר איפה הצדק בעולם? אין לי זיין יותר לזה גם את ההתקדמות הקטנה שלי בפרויקט שלי שרציתי לעשות איזה פרויקט ואיזה בטיח אפילו את הת"ש 3 שלי אני לא יכול לקיים... יצאתי היום לבית (= לילה 1) כל שאר השבו…
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש בפורום הזה כמה אשכולות שכרגע לא רלוונטים כ"כ בשבילי אבל בעוד כחודש הם יהיו מאוד רלוונטיים אז אני מעוניין לשמור אותם יש הצעות? בנתיים חשבתי על 1. לשמור את הלינק בWord / Notepad מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מכל הבלאגן שהולך מאחור. לקחתי גליל ריק של נייר אלומיניום והשחלתי דרכו את החוטים. אמנם זה עדיין נראה מבולגן, אבל לפחות עכשיו החוטים לא נקשרים ביניהם. יש לכם שיטה טובה לארגון החוטים?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם ניתן להירשם ל PAYPAL עם כרטיס ישראכרט ? ניסיתי להירשם ולא הצלחתי הבנתי שישרקט היא חברה בת של מאסטרקרד ולכן סימנתי שברשותי כרטיס מאסטרקרד (כי אין ישרארקט לבחירה) והוא אומר לי שהמיספר שגוי , אז PAYPAY לא תומכים בישראקרט?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! החנויות היו פתוחות היום בערב או שרק מחר? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני צריך לקנות אופנים 24,26 אינץ' יד ראשונה חשוב מחיר זול ויופי חשבתי על אלה http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=3731 איך אני ידע איך נראות האופנים אם רשום התמונה להמחשה בלבד :'( ואם יש מה להמליץ לי אז תגידו :-*
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש אתר שיש בו רקעים איכותיים ושהם יהיו 1280X1024 ואתר שיש בו כל מיני סגנונות.. לא רק בנות או של משחקים וכאלה.. או שאם תוכלו תביאו לי כל מיני אתרים שיש בהם סוג אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאימיול וראיתי שיש לי רק שלושה סרברים ואני לא מצליח להתחבר לאף אחד :'( למישהו יש סרברים שאני יכל להוסיף ? או אולי פיתרון
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום רב, האם מישהו פתח פעם את המכשיר ויודע איך הוא עובד? סתם מתוך סקרנות(ולא מתוך מחשבה פלילית וכו').
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
רציתי להזמין מאמזון כמה דברים למחשב (הכי יקר בסל קניות זה 19 דולר), + איזה ספר לאמא שלי. עכשיו באף אחד מהמוצרים לא כתוב שאי אפשר לשלוח לחול כי בחלק כתוב רק בתוך ארה"ב וקנדה. הקיצר אני ניהלתי סדרת התכתבויות עם אמזון ועם החנות של המוצרי מחשב שמוכרים דרכם והם אישרו שאפשר לשלוח לי, אני בה להתקדם לקופה ומה קורה? יש לי על כל הדברים הודעה שהם לא שולחים לישראל. מה הקטע המסריח הזה.!!?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-