כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הסרט מעולה מומלץ ביותר חייבים לראות את הקודמים גם וואו ראיתי אתמול בסינמה סיטי והיה מדהים כמה קטעים מיותרים אבל.. ג'ק ספארו זו דמות גאונית בדרך חזרה הביתה על הקטנוע שמעתי את הרוח וראיתי רק ים וסערה וגשם, וכל המכוניות בתור ספינות שיוצאות למלחמה, וואו! מומלץ
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצות לכמה סדרות קומיות טובות שאפשר לראות מידי פעם ולהעביר 20 דקות בכיף עם כמה צחוקים. אני רוצה להדגיש שאני לא מעוניין בסדרות מצויירות למרות שאני אוהב מאוד את South Park אני מחפש משהו בסגנון אחר ומה גם שכבר היה דיון על זה לא מזמן ראיתי כבר בין השאר את... The War At Home My Name is Earl Entourage Joey (אהבתי מאוד) How I Met Your Mother Scrubs Malcolm in the Middle Seinfeld Friends The King Of Queens love and marriage Everybody Loves Raymond update: That 70' Show Top Gear (היא פשוט יותר מידי מצחיקה כדי לא להיות כאן) 3rd Rock From the Sun אם יש לכם עוד סדרות מצחיקות בסגנון אשמח אם תמליצו לי עליהם תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש איזה שהיא נוסחה שאפשר בעזרתה למצוא נקודה מסויימת(X,Y) על המעגל (לא בתוך) אם אני יודע את הזווית ואת הרדיוס? אם כן אז מהי הנוסחה? תודה
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
יש לי טעם חופשי, רק לא שיר שקט כי אני עלול להרדם מאחורי ההגה. בבקשה תמליצו על שירים טובים וחדשים.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
-
-
ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שק איגרוף ורציתי לדעת אם יש משהו דיי איכותי עד 200 שקל ? חחח אני יודע שהכי לא קשור לפורום מחשבים אבל זה פורום כללי ..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה או רוגטקה או משהו שאפשר לירות מימנו אבן או משהו קטן למרחק של 200 או 150 מטר(אפשר גם בזוית, כלומר, לא בקו ישר כי זה ממש חזק...) תודה.
-
- 15 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
שלום! החנויות היו פתוחות היום בערב או שרק מחר? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך לקנות אופנים 24,26 אינץ' יד ראשונה חשוב מחיר זול ויופי חשבתי על אלה http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=3731 איך אני ידע איך נראות האופנים אם רשום התמונה להמחשה בלבד :'( ואם יש מה להמליץ לי אז תגידו :-*
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש בפורום הזה כמה אשכולות שכרגע לא רלוונטים כ"כ בשבילי אבל בעוד כחודש הם יהיו מאוד רלוונטיים אז אני מעוניין לשמור אותם יש הצעות? בנתיים חשבתי על 1. לשמור את הלינק בWord / Notepad מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://www.electric-escape.net/node/1475[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 13:09:24 ועוד משעשעים[attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום רב, האם מישהו פתח פעם את המכשיר ויודע איך הוא עובד? סתם מתוך סקרנות(ולא מתוך מחשבה פלילית וכו').
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מחפש אתר שיש בו רקעים איכותיים ושהם יהיו 1280X1024 ואתר שיש בו כל מיני סגנונות.. לא רק בנות או של משחקים וכאלה.. או שאם תוכלו תביאו לי כל מיני אתרים שיש בהם סוג אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כל פעם עושים את זה לאתר MOTOCAR. איזה ביזיון.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בלי קשר לזה שהסדרה היתה צריכה להסתיים בסוף המעולה שהיה לעונה 4, ובטח שלא היו צריכים להמשיך לעונה המזעזעת האחרונה אחרי עונה 5 - עד שיש פרק טוב ועוד פרק סיום... אז דופקים אותו ככה שמכריזים על עונה נוספת?! הבנאדם קפץ מהצוק! מה אתם רוצים שהוא יהרוג טרוריסטים תוך כדי נסיעה בכסא גלגלים(במידה והוא שרד)?!?! ונניח שהוא אכן מת, אז תביאו עכשיו מישהו אחר ותמשכו עוד 6 עונות גרועות????
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נכנסתי לאימיול וראיתי שיש לי רק שלושה סרברים ואני לא מצליח להתחבר לאף אחד :'( למישהו יש סרברים שאני יכל להוסיף ? או אולי פיתרון
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-