עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by B0necrack3R,

אני כנראה אתחפש לאלכס מהסרט התפוז המכני (סטנלי קובריק) לפי המדריך הבא: http://www.geocities.com/malcolmtribute/aco/costume.html מה אתכם?

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אני אומר תצביעו לבועזזז המלךךך

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by daniel89,

אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  4. אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. Started by Chevy,

סוף סוף סיימתי עם החרא הזה לא שלמדנו משהו בשיעורים....אבל זהו - לא כותב יותר מאמרים בעברית ;D מי בחר בנושא 3 ?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by First Squad,

7. Started by Vega,

אני אישית פעיל של מרצ ועוד אין לי זכות בחירה, אבל תאורטית הייתי מצביע או למרצ או לגמלאים.. נראה לי מרצ.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כרגע קיבלתי הזמנה ממישהו שאני מכיר מפיוטר מארק הוא שלח לי הזמנה ויש לי גימייל נשארו לו עוד 3 הזמנות חח :silly:

• 686 תגובות
    • 43.5k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למי יש MSN Messenger? ובא לו לשחק איתי? כול מי שרוצה הינה הנה שלי:groisimn_simon@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. ???

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  11. סליחה שאני נדחף לחייכם, אבל מי שרוצה לענות, מוזמן... הכוונה למחשב הראשי בלבד! זה thread דיכאוני, אז אם בא לכם לומר 'איזה באעסה שאין לכם מחשב יותר טוב' ולשתף את כולם בצערכם (הזמני, עד למחשב הבא, כמובן! ;D) אז בבקשה... נ.ב. הת'רד הזה נועד כדי שארגיש יותר טוב עם הגרוטאה שלי, ושאדע שיש כאלה שהחומרה שלהם גרועה יותר משלי...

• 63 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by naoriko,

בבקשה אני מחפש את כל הפרקים של הסדרה הלב (מרקו) יש ברשת בכל מקום כמה פרקים מישהו מכיר מקום שיש בו את כל הפרקים? תודה רבה לעוזרים! וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

אם מישהו יכול לתת לי אתר פרוקסי טוב. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by N N C,

חודש הבא (בעשירי) אנחנו יוצאים לגדנע ונאמר לי על ידיי מקורות בלתי רישמיים שכנראה יהיה איתנו בית ספר נוסף מאזור חיפה, אז אם גם אתם יוצאים לגדנע חודש הבא אז... שיהיה לכם כיף ואוליי גם נראה אותכם, נעשה מפגש פורום מצומצם (או שלא) או משחק אנריל טורנמנט 2003 על אמת (או שלא)...

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  15. או.. אני סטודנט בטכניון ומשכיר דירה. אם יש לכם כונניות, מגירות, ארונות קטנים, דברים לבית, קרשים לשבת עליהם D:, שרפרפים, כיסאות מחשב, חלקי מחשב ישנים, או מחשבים שלמים ישנים (מסך גם בא לי טוב), תמונות לשים על הקיר, או כל דבר אחר שיכול להפוך את החדר\דירה למקום נחמד יותר. מוכן לשלם בגבולות הטעם הטוב, אבל אין לי $ מיותר בתכלס. רק אם יש לכם משו ישן שאתם לא צריכים ובסגנון, אני גר בנשר. נ.ב. נשמע דבילי, אבל בכל זאת D:

16. אני צריך דחוף חשבון ישן ב-ICQ, אם יש לכם אחד כזה ואתם לא צריכים אותו ומתחשק לכם לעזור לחבר במצוקה, אז שלחו אליי לפרטי את ה-User ואת ה-Password (תשנו אותה כמובן לפני שאתם שולחים). ואני אודה לכם מאוד... ולכל החכמולוגים למיניהם, ימנעו בבקשה מהשאלה, "מה הבעיה להירשם?", חסכו את זה ממני. תודה רבה. -------------------------------- נ.ב., הדיון נפתח (והועתק) בעקבות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140264.0 ראיתי שזה הצליח שם, אמרתי, אולי גם יצליח פה כמובן שבחינם, עם עדיפות למשהו פחות מ 5XXXXX. תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  17. אני צריך דחוף חשבון ישן ב-'תפוז אנשים', אם יש לכם אחד כזה ואתם לא צריכים אותו ומתחשק לכם לעזור לחבר במצוקה, אז שלחו אליי לפרטי את ה-User ואת ה-Password (תשנו אותה כמובן לפני שאתם שולחים). ואני אודה לכם מאוד... ולכל החכמולוגים למיניהם, ימנעו בבקשה מהשאלה, "מה הבעיה להירשם?", חסכו את זה ממני. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

יש לי 27!

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by 770PF,

אם אפשר אתה יכולים להגיד לי כמה מנויים יש בכל חברה? תודה!!

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by galh_5,

לי יש וחידשתי

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  21. הבאתי מחו"ל צלחת לווין וממיר. אני רוצה לסדר את זה בבית אבל ממש אין לי מושג איך. יש מישהו שיש לו ניסיון בזה או או כל דרך שהיא לדע על זה טיפה יותר?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by waizman,

אני מחר ניגש לבגרות בספרות, לעוד מישהו יש? למי שיש סיכומים אגב, מוזמן להעלות ולחלוק עם החבר'ה ;D

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by xzibit,

משעמם לי רוצים ה-ICQ שלי: 1734649732, מחכה לכם אחים שלי

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  24. ואם יש לו אז כמה זה עלה לו? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. שלום רב לכל חברי הפורום, רציתי לדעת למי מהפורום יש את מכשיר הפלאפון נוקייה 6100 ויכול לתת לי אתרים שבהם אני יכול למצוא רקעים, רינגטונים, וכל מיני מולטימדיות למיניהן, אבל אתרים שמציעים את המידע הזה בחינם וכמובן העיקר שהאתר יהיה חוקי. ואם יש לכם איזה אתר שהוא לא חוקי אז בבקשה תנו לי אותו בפרטי. בתודה, דודי...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.