כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש את הטראק של ה-bad monkey עם מישהו מכיר ויכול לעלות אותו לכאן אני יודה לו מאוד אלי.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מי שעשה תמבחן וקיבל תשובה שיגיד מתי והאם הוא עבר או לא... תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)
-
- 55 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
-
נתקלתי היום ברכב עם קסנון ורשמתי את המספר, למי אפשר לדווח? לא בטוח שיעשו עם זה משהו אבל שווה לנסות., לא מצאתי שום דבר באתרים של המשטרה ומשרד התחבורה.
-
- 72 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
-
-
-
אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
סוף סוף סיימתי עם החרא הזה לא שלמדנו משהו בשיעורים....אבל זהו - לא כותב יותר מאמרים בעברית ;D מי בחר בנושא 3 ?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני אישית פעיל של מרצ ועוד אין לי זכות בחירה, אבל תאורטית הייתי מצביע או למרצ או לגמלאים.. נראה לי מרצ.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למי יש MSN Messenger? ובא לו לשחק איתי? כול מי שרוצה הינה הנה שלי:groisimn_simon@walla.co.il
-
-
סליחה שאני נדחף לחייכם, אבל מי שרוצה לענות, מוזמן... הכוונה למחשב הראשי בלבד! זה thread דיכאוני, אז אם בא לכם לומר 'איזה באעסה שאין לכם מחשב יותר טוב' ולשתף את כולם בצערכם (הזמני, עד למחשב הבא, כמובן! ;D) אז בבקשה... נ.ב. הת'רד הזה נועד כדי שארגיש יותר טוב עם הגרוטאה שלי, ושאדע שיש כאלה שהחומרה שלהם גרועה יותר משלי...
-
בבקשה אני מחפש את כל הפרקים של הסדרה הלב (מרקו) יש ברשת בכל מקום כמה פרקים מישהו מכיר מקום שיש בו את כל הפרקים? תודה רבה לעוזרים! וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לתת לי אתר פרוקסי טוב. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חודש הבא (בעשירי) אנחנו יוצאים לגדנע ונאמר לי על ידיי מקורות בלתי רישמיים שכנראה יהיה איתנו בית ספר נוסף מאזור חיפה, אז אם גם אתם יוצאים לגדנע חודש הבא אז... שיהיה לכם כיף ואוליי גם נראה אותכם, נעשה מפגש פורום מצומצם (או שלא) או משחק אנריל טורנמנט 2003 על אמת (או שלא)...
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-