כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
מצאתי כאן צופר שאני רוצה: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=484&PHPSESSID=38997df5bb6567f1a1be3aea5933c62a אני יודע שזה לא חוקי להשתמש עם צופר זה. אני לא שואל איך משתמשים בזה אלא איך מחברים(לצורך ניסוי אם תרצו...). תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ותוכנית טלוויזיה חדשה ביפן: http://www.youtube.com/watch?v=iw5tgXW8rBg
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי אתם יודעים ואולי לא אני לקוח של נטוויז'ן והוט ומרוצה מהמהירות משירות הלקוחות ומהמחיר בקיצור אני ממש לא רואה אותי עובר לחברה אחרת במצב הזה אז ככה היום התקשרתי אליהם שהאינטרנט שלי לא עובד ואז העבירו אותי לתמיכה טכנית באמצע השיר נזכרתי שצרבתי ביוס של לוח אחר ונתקתי, לאחר כמה דקות נחשו מי מצלצל אלי? נציג של נטוויז'ן ושואל אותי אם התקשרתי אז אמרתי שכן וכבר מצאתי את הבעיה ופתרתי והוא צוחק איתי ועושה לי חח... רוצה לעבוד פה אז אמרתי לו ח.. כן. טוב תודה רבה ביי|ביי בקיצור זה נחמד שנציג חוזר אלי וככה צוחק איתי וכל זה רק רציתי לשתף אותכם ואם גם לכם היו מקרים דומים
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שאלתי בעצם היא, אילו עבודות ניתן למצוא עם תואר ראשון בפיזיקה? האם יש הרבה מקומות עבודה? זה מקרה "אבוד" כמו עריכת דין? או פשוט אין הרבה מקומות עבודה כי אין צורך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל הלינק : http://maps.google.com/help/maps/streetview/index.html אוקיי, אוקיי, אני יודע שאתם מכירים כבר את zoomap הישראלי ממזמן... אז עכשיו גוגל החליטה ליישם תמונות ברמת הרחוב, מתוך המפות שלהם.. כלומר יש לכם ZOOM לרמת רחוב... והתמונות מסתובבות ב 360 מעלות... מנוע החיפוש A9 של אמאזון יישם את זה לפני יותר משנתיים ומשום מה זה לא קיים שם כבר לדעתי הם פשוט מכרו את הרעיון הזה לגוגל, או שלא זכו למספיק חשיפה ולא השתלם להם להחזיק כזה פרוייקט ולכן סגרו וגוגל פשוט לקחו את הזמן שלהם בליישם את הרעיון מחדש... מה שכן, ב A9 היו אלו תמונות שמשתמשים צילמו והעלו, בניגוד לגוגל, כאן התמונות כנראה צולמו ע"י ... גוגל. ולא הייתה תצוגה של 360 מעלות מנקודה, כמו שיש בגו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קניתי רובה אוויר וגיליתי שזה נורא כיף אולי זה נשמע כמו ילד קטן שמתלהב מרובה פלסטיק, אבל אפשר לשחק בזה שעה שלמה בלי להשתעמם. אומנם התקציב שלי היה מוגבל אז קניתי שטגן חזק יחסית: המהירת שלו זה 250FPS (אני חושב) והוא לא אוטומט, אבל עם קצת זריזות אין בעיה לירות כדור בשניה. הוא מסיבי ולא כמו הרובה הקודם שקניתי ונשבר לי אחרי חודש. מה שביאס לי תתחת בו זאת המחסנית, דרך הכנסת הכדורים היא מפגרת לגמרי, מכניסים את הכדורים לתוך צינור, ומכניסים את הצינור למחסנית ואז דוחפים עם מקל והכדורים עוברים למחסנית. ברובה הקודם שלי, שהיה דגם אוטומט הייתה מחסנית ענקית ואתה פשוט שופך בערך 50 כדורים לתוכנה ומוריד איזה קפיץ, הופך את המחסנית והכדורים נכנסים למקום. פה יש לי רק 17 כדורים …
-
- 48 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אין מה לראות וכל הסדרות בפגרה וגם טופגיר האהובה :'( (יצא חרוז אפילו )
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Circa Men's Lopez 50 וכן, עדיף בארץ
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3406974,00.html אני לא מבין מה הבעיה? זה פתרון מעולה. אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לאקטואליה - אז סליחה אם זה לא מתאים לכאן.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כשאני מוריד קבצים מראפידשייר (COM), המהירות המירבית שהקובץ יורד לי היא 125KB\S שזה יוצא מהירות של 1 מגהביט. הבעיה היא שיש לי חיבור של 1.5 מגהביט, כלומר מהירות ההורדה היא רק 2/3 ממהירות המקסימלית. לא משנה איזה קובץ ניסיתי, איזה שרת ניסיתי תמיד על 125KB\S. אצל חבר שלי שיש לו 3 מגה הוא מוריד על 385KB\S~ זה בערך המקסימום שלו ויש לו אוות חיבור כמו שלי (נטויז'יון+HOT). האם מישהו אם חיבור דומה נתקל בתופעה או אולי יודע איך לתקן אותה ? נ.ב. המהירות לא מוגבלת ע"י התוכנה כלשהי במחשב. הורדה של רבצים אחרית מהרשת מאתרים מהירים היא על 195KB\S.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף העזתי לשאול אחרי שנמאס לי מסרטי ה DVD-RIP החלטתי להתקדם ולהוריד סרטי DVD5, DVD9 ו HDTV. 1) יש לי מכשיר DVD של PIONEER DV-393-S האם הוא יתמוך בפורמט ה HDTV? 2) מה ההבדל בין DVD5 ו DVD 9 חוץ מגודל? 3) איך אני צורב DVD9 על דיסקים של DVD בגודל 4.3 GB 4) HDTV איך אני צורב את זה? לרוב הקבצים גדולים מהדיסיקים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדור חדש בנענע נועד כדי לעזור לאנשים הקטנים מול החברות הגדולות. בנוסף, כל מי שישלח תלונה צריך לדעת ששמו יפורסם והוא צריך להסכים על כך שיראו את התלונה שלו באתר. מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית. בנוסף חשוב לציין שיש לשלוח הודעות בקשר לתלונות מול חברות גדולות ולא מול חנויות קטנות. תודה, דניאל גרייבר
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום .. אני לקוח אורנג ואני משלם דרך הוראת קבע לא ויזה .. אז השאלה שלי האם אפשר לקנות מכשיר חדש ולשלם דרך ההוראת קבע בלי ויזה כאילו כמו שיורד חשבון השיחות?? תודה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, לקראת בגרות הקיץ הממשמשת ובאה החלטתי לפתוח ת'רד מתמטיקה אשר יעסוק בנושא הסברת הענפים השונים ומושגים במתמטיקה. מטרת הת'רד היא ליצור מאגר מידע שיתופי בשפה קלה ומובנת לתלמידי התיכון, כל אחד מוזמן לתרום מהידע האישי שלו. בת'רד יהיה ניתן לשאול שאלות כלליות על נושאים שונים (למשל מהו פאי, מהי נגזרת) וגם לבקש עזרה בפתרון והבנת הגישה לתרגיל. אני פותח את הת'רד מתוך רצון טוב לסייע ולשפר את הידע שלכם (וכמובן גם את שלי) ולעזור ככל הניתן. אתם מוזמנים להתחיל לפרסם את שאלותיכם ואני מקווה שתהיה לת'רד היענות ערה. בהצלחה
-
- 355 תגובות
- 36.3k צפיות
-
-
אני טס היום לתורכיה. רציתי לדעת אם יש בדיוטי פריי או באיזה חנות בטרמינל חנות עם חלקי מחשב (אני צריך כרטיס קול) אז יש או אין?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בשקלול הסופי של הציון בפיזיקה.. אז מה קורה בדיוק מבחינת הבגרות ? האם אני זכאי לקבל תעודת בגרות? או שאני צריך להשלים מקצועות כמו גאוגרפיה שלא למדתי בכיתה י'? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היייי אני צריך בבקשה תמונה של תלמידים בכניסה לאושוויץ (אתם יודעים בשער הראשי שם...) בכל מיקרה אם מישהו פה היה בפולין או חברים היו בפולין ויש לו תמונה בסגנון זה ממש ממש יעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד 1.8% יש לי סאן אנדרס במחשבבבבבבבבב
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר'ס, מחר הבגרות במתמטיקה וחלק מאיתנו יסימו 12 שנות מתמטיקה ולא יגעו יותר במקצוע הזה בשארית חייהם. אני לא יודע מה נסגר איתי בתקופה האחרונה. אני לוקח את הבגרותיו בקלות ראש יתרה. מתחילת השבוע עשיתי רק 4 תרגילים, וגם הם היו קצרים מאוד. אז מה אתם מרגישים?
-
- 176 תגובות
- 8.1k צפיות
-