כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך בבקשה אתר אוו תוכנה של לימוד קסמים בבקשה תעזרו לי !! מחכה פה שבוע ולא עוזרים איזה פורום זה של עזרה נכון אז תעזרווו
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שיש לי שעורה (היא בתוך העפעף ולא נראית לעין ) אבל אני מרגיש אותה מה עושים???? ??? :s05: ??? :s05: היה לכם פעם בבקשה שתפו אותי בעצותייכם\נסיונותייכם
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא כתוביות לסרט ???OLD SCHOOL ואם אתם רצים לאתר nfoil.com אז תוורתרו כי אין שם... ובכלל מאיזה עוד אתר אפשר להוריד היום תרגומים אחרי שסגרו כולם?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קיבלתי את זה במייל: מידע בנושא מים או קולה כולנו יודעים שמים חשובים אבל אף פעם לא שמו את הדברים בצורה כזו מול עינינו: מים: 1.כוס אחת של מים תעצור את תחושת הרעב הלילי של כמעט 100% מעושי הדיאטות. 2.מחסור במים הוא הגורם מס' 1 לעייפות במשך היום. 1.75%.3 מכל האמריקאים סובלים מהתייבשות כרונית. 4.אצל 37% מהאמריקאים מנגנון הצימאון כל כך חלש עד שהם טועים וחושבים שמדובר ברעב. 5.אפילו התייבשות קלה יכולה להוריד את המטבוליזם של האדם עד 3%. 6.מחקרים מראים ש 10-8 כוסות מים ביום יכולות להקל באופן משמעותי על כאבי פרקים וגב עד ל- 80% מהסובלים. 8.ירידה של 2% בכמות המים בגוף יכולה לגרום לבלבול בזיכרון הטווח הקצר, בעיות עם חשבון פשוט וקושי ביצירת מיקוד על מסך המחשב או דף מודפס. 9.שת…
-
- 58 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
לעיתים אני נתקל כאן בדיונים דוגמאת: http://hwzone.co.il/community/threads/527658 שבהם נושא השיחה הוא תמונה כלשהי. הבעיה היא מקור התמונה. כשאני רואה שזה מאתר כמו SIZ אני נחרד. כדי לצפות במקור צריך להכנס לאתר מלא פרסומות, זבל איטי ופופאפים. כמשתמש imgur ותיק זה חורה לי. לא עוד כל מי שלא מכיר - הגיע הזמן להכיר ולהסתגל - imgur.com, אתר שנועד להעלאת תמונות ל-reddit בעיקר אך משתמש באתר העלאה ואחסון תמונות נח ומהיר מאין כמוהו! (יו דוג, העלתי ל-imgur תמונה שבה אני מראה העלאת תמונה ל-imgur) האתר גם קולט Clipboard כך שבדיוק כמו שעשיתי פה, מעולה להעלאת תמונות מסך ישירות אל האתר מלחיצה על הכפתור. בנוסף, מומלץ לפתוח משתמש ולנהל אלבום על מנת שלא תאבדו חלילה תמונה שאתם לא מוצא…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי איך אני עושה את זה? חשבתי על מסטרקרד תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הארנבים משתלטים על העולם מי מישהו מוכן להסביר על זה קצת........... O0 O0 O0 O0 O0 :coolman: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :cwm39: :clown: :bunny: :gorgeous: :gorgeous: :gorgeous: :funn: :funn:
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היום ניסיתי להיכנס לפייסבוק. להפתעתי, ראיתי שהחשבון שלי נחסם ע"י האדמיניסטרטור. מי אחראי לזה ולמה? מי שאחראי לזה, שיודה ואני לא אעשה לו כלום. מבטיח. אני לא בנאדם אלים, לא מילולית ולא פיזית.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מהאנשים שאטמי-אוזניים פנימיים (כאלה שדוחפים לאוזן), מכאיבים להם. אני מחפש לקנות אטמי-אוזניים שהם חיצוניים ולכן מתלבשים ממש על האוזן, כמו אוזניות (או לפחות כמו משהו בסגנון) שממש יחסמו רעש ויגרמו לי לשקט כמו שיש לי רק פעם בשנה ביום כיפור (אני גר על הכביש)... אם מישהו מכיר חנות באזור השרון\מרכז שמספקת מוצרים כאלה באיכות טובה (לא מסחרי), אני מאד אעריך אם יגיד לי, תודה לכם ושבת נחת.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היום בבוקר חסר סבלנות תפסתי מונית לEMP בבני ברק (אני מהרצליה) וגיליתי לתדהמתי שאיזה ליצן בבית פרטי שם 2 שולחנות על אחד מהם היה ביגלה ובקבוק שתיה על שולחן אחר אחד התעסק ב-OC ובאמצע מדף של קופסאות ריקות של איזה 4 כרטיסי מסך. חנות עלק!! ממש בדיחה. אבל אני כבר הרגשתי שאני חייב לשאול כמה שאלות אם אני כבר שם.. אז שאלתי אפשר לקנות מוצרים? "פה אין כלום נאמר לי" אפשר להזמין? "כן בטח" ולאחר מכן הסתובב והפסיק להקשיב ולהתייחס והיה שקוע ב-OC, אחרי כמה דקות שנשארתי שם בהלם והסתכלתי על הדירה הריקה ובמצב של מזבלה עירונית... הסתובב ואמר:"גם תוכל לעשות הזמנה באינטרנט.." שאלתי מתי? הוא ענה "לא יודע מתי שהוא אינשעלה..." פשוט נפלתי! איזה ליצנים! פשוט חוסר רמה ולחשוב שבגלל חוסר הניידות שלי נס…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני כל הזמן חושב שהמתנה הכי גדולה שאפשר לקבל בחיים היא הידיעה שיש חיים אחרי המוות (אלא אם כן אתה הולך לגיהנום חח וגם אז זה נשמע לי איכשהוא עדיף מאשר שלא יהיה כלום ופשוט תחדל להתקיים).מה אתם חושבים,יש חיים אחר המוות? גן-עדן וגיהנום?,גלגול נשמות?. אני מאמין באלוהים,אבל השקעתי קצת מחשבה בנושא,וגוף האדם הוא סוג של 'מכונה' ככה שכל החושים שלנו וכל מה שאנחנו מרגישים,מתורגם בעצם מהמוח.אנחנו חווים את העולם בעזרת המוח,וכאשר האדם מת,כלומר המוח מספיק לפעול הכול מפסיק...לא מובן לי מה תפקיד ה'נשמה' בגוף,כי הרי מה שמגדירים אותו נשמה,זה בעצם שוב פעם מה שנעשה אצלנו במוח,כל הרגשות והמחשבות,קשה לי לחשוב שיש דבר כזה נשמה,אני מקווה שאני טועה.. אז נכון שהאדם כל כך מפותח והכול 'נראה…
-
- 81 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
היי הנה הגיגים מעניינים למדי בקשר ל - 4K באספקטים שונים. הן ובעיקר בהקשר של טלויזיה והן של גיימינג ובכלל. מומלץ כחומר למחשבה - https://www.youtube.com/watch?v=VxNBiAV4UnM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למתעניינים, בסוף יש עוד לינקים http://hwzone.co.il/newspics/mor/TEMP/emek_hashalom_nov_2006.pps
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טעה ובגדול !!! הנה זה חוזר ובגדול !!! Bigger Longer and uncut ! http://osama5.5u.com
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה המשכורת של הנדסאי בשירות הקבע בחיל המודיעין? ואיך זה מתקדם עם הדרגות?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש להקות/יוצרים בז'אנרים הנל. כדוגמת אלה: Little People - Moon Mr. Scruff - Honeydew http://www.youtube.com/watch?v=v4YdUwkuwgk
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התלבטות בין מספר חנויות החלטתי לקנות מחשב ב SKYPC היו לי מספר בעיות שנפתרו לשביעות רצוני במהלך הקנייה 1. הגיע קירור ללוח שלא מתאים לתושבת (המוכר טעה בהמלצה) , התקשרתי לחנות והסברתי את העניין והם התנצלו ושלחו קירור חדש שהגיע למחרת כאשר המשלוח על חשבונם , אני יודע שזה מתבקש אבל תזכרו שאנחנו במדינת ישראל... 2. שתי ה HD לא עבדו (לא ביקשתי הרכבה אלא הרכבתי לבד) התקשרתי לחנות והם אמרו תגיע עם המחשב נבדוק לך אם שגית בהגדרות או שמשהו לא בסדר.. באמת הגעתי ולהפתעתי אכן הייתה בעייה ב HD והם הוחלפו במקום בנוסף השירות אדיב וידידותי. מומלץ
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברת החומרה והציוד ההיקפי הפופולרית משיקה סוף כל סוף מוצרי קירור מים להרכבה עצמית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלושה מחשבים חדשים התקנתי היום ובשלושת האריזות לא היתה מדבקה, לא נותר לי אלא להביע את מחאתי: זה פשוט ביזיון! עכשיו השאלה, אם בAMD זה היה קורה? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-