כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
למי שיש ניסיון באי ביי ויכול בבקשה להסביר לי בשלבים פשוטים איך נרשמים ואיך עושים פיי פל ואיך זה עובד זה יעזור לי מאוד. כמו כן האם נלקח מס על קניות?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בשבוע הבא אני טס לחברה שלי בליטא , היא ביקשה שאני יביא איתי גולדסטאר , אתם חושבים שיש עם זה איזה בעיה? אני רוצה להביא שני חצאים.. זה הכל..
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינטרנט זהב רוכשת 60% מקווי זהב לפי שווי חברה של 140 מיליון דולר והיא תשלם לאליעזר פישמן, בעל השליטה בקווי זהב, 84 מיליון דולר (370 מיליון שקל). לאחר המכירה יישארו בידי פישמן 37% ממניות קווי זהב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html ואני, כמובן, לא מתכוון להישאר ב-012 כאשר היא בשליטתה של אינטרנט זהב ומשפחת פישמן. יש המלצות לספקית חדשה, שאני אעביר אליה את שני חשבונות האינטרנט שלי (אחד כבלים ואחד ADSL) ?
-
- 56 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעו, זה היה שעון חורף, אז היה חשוך... המצלמה שלי לא משהו בחושך, הפלאש על הפנים... אז ערכתי בפוטושופ עריכות כבדות, מקווה שתהנו בכל זאת... יש לי גם סרטונים מאז אבל אין לי מושג איך לערוך ולחבר בצורה של קומפילציה יפה, אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה קרטון חלב בתוקף ואף פעם לא קיבלתי מכזה קרטון קילקול קיבה אבל יש קרטוני חלב עם ריח של ביצה סרוחה מהפיה. הפרה מחרבנת על זה? אני לא מבין... (הייתי פעם במחלבה מזמן אז נראה לי שבאמת היה ריח דומה שם, אבל לא סגור למה זה מגיע לפיה או שזה מהחלב עצמו...)
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מכירים את השגעון הזה של בנות על HELLO KITTY? אז אני רוצה לתת מתנה כזאת . . . העניין שבישראל אין כמעט שום דבר מזה למחשבים. פה יש 6 דפים של אביזרים . . .: http://www.dreamkitty.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=HKDL&Store_Code=DK2000&Offset=0&Previous_Stack_Depth=2 מישהו מכיר איזו חנות פיזית או באינטרנט שמוכרת עכברים,מקלדות,אביזרים או ציוד היקפי של הדמות הזאת כמו בלינק ?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
לצערי לאוניברסיטה אין לי יכולת להתקבל בגלל ציונים נמוכים מדי, 93.8 בגרות משוקלל, ו657 פסיכו אז אני מחפש חלופות עם עדיפות לאזור המרכז ובכללי שנוח להגיע. מה שמצאתי בנתיים: אקדמית ת"א יפו - יש דעות חיוביות וגם שליליות לגביה, בעיקר חיוביות - שכר אוניברסיטאי - להגיע לשם בעייתי... 40 דקות+- כרגע אופציה מובילה אניברסיטת אריאל - הפכה בדיוק לאוניברסיטה ככה שהיא טיפה אטרקטיבית יותר מפעם - שנה ראשונה חינם, יוצא תואר זול - לא הצלחתי להבין האם מדובר במקום שנחשב סביר במדעי המחשב או לא - להגיע גם לא קל 40 דקות+- מכללת רמת גן - לא הצלחתי למצוא חוות דעת כלשהן - הבנתי שהתואר הוא בעצם מהאוניברסיטה הפתוחה - שכר אוניברסיטאי - קרוב וקל להגיע, יתרון. מכללת דן בפתח תקווה - קרוב לי מאוד לבית ולכן…
-
- 74 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אופניים חשמליות עם סוללה 36V אך אין מטען. ואני מתקשה למצוא מטען מתאים(מצורף תמונה) או יותר נכון במחיר נורמלי. -מה שמצאתי זה 250 ומעלה (לפני משלוח) . וגם לא הכי נוח לממש אחריות במידת הצורך - זה עוד תשלום למשלוח וזמן המתנה של המשלוח הלוך וחזור + זמן הטיפול. רוב המטענים בשוק הם עם 3 פינים בפנים(מצורף תמונה). לאחר בדיקה הפין שאני צריך במטען הוא 5.5x2.5 מ"מ (שזה למעשה קיים בהרבה מחשבים ניידים - לנובו, טושיבה, אסוס, פוג'יטסו ועוד) ומטען הנפוץ עם ה 3 פינים (שהכי זול שמצאתי זה 180 ש"ח והחנות ממש קרובה לבית !). 1. האם אני יכול לחתוך את הפלאג המקורי ולשים את הפלאג המתאים? לפי הציור עם ה 3 פינים, יש שני מינוסים…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן כתוביות בעיברית לסרט :Ali G -bling bling חיפשתי כבר בכול האתרים האפשריים לכתוביות ,ואני עדיין לא מצליח למצוא כתוביות לסרט הזה ,הסרט גם ניקרא: da, Ali G show . אני מבקש אם מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את הכתוביות לסרט הזה שיעזור בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אנשים החבר הכי וותיק שלי הך לעולמו....הוא איתי מיום הוולדי ונשארתי רק עם חלקיק קטן ממנו השיער שלי!
-
-
היי חברים, בשעה טובה שיחררנו היום סינגל שני של הלהקה "כמו פעם" להאזנה לחץ כאן במקביל שיחרר הלייבל למוסיקה ישראלית "תדר גבוה" אוסף שירים של אמנים להורדה בחינם ולמען קידום המוסיקה המקורית בישראל. את השירים ניתן להאזין ולהוריד כאן- http://teder.bandcamp.com/ האזנה נעימה ושנה טובה לכולכם
-
- 49 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, ראיתי לפני כמה ימים איש זקן הולך עם משקפיים שמכסות חלק גדול מהפנים והעדשות היו שחורות, אני די משוכנע שזה משהו רפואי אבל מעניין אותי לדעת מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פלטפורמת המציאות המדומה החדשנית מתחילה להגיע לצרכנים ראשונים ברחבי ארצות הברית, עם רף התעניינות גבוה מאוד על אף המחיר הבלתי מבוטל יכול להיות שיעבור עוד לא מעט זמן עד שנראה את הגשמת הפוטנציאל הגדול שמבטיחים לנו, אך כבר עכשיו יש תחושה של תחילת עידן חדש בסביבה בכל הנוגע לטכנולוגיית המציאות המדומה – עם תחילת השיווק הרשמי של משקפי ה-Oculus Rift מחברת הבת של פייסבוק, אשר הצליחו להקדים במעט את הגעתם לשוק של המתחרים מבית HTC ומבית סוני. אלו שבחרו לשלם 600 דולר לפני כל השאר ולבצע הזמנה מוקדמת של משקפי ה-Rift אי שם בתחילת חודש ינואר אמורים לקבל את קופסת ההפתעות הלבנה שלהם בימים הקרובים – כאשר היחידה הראשונה כבר נמסרה רשמית וחגיגית לתושב מדינת אלסקה לפני כיומיים, על ידי לא…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
למה בעצם מהירות ההעלאה כל כך נמוכה? מהירות גבוהה גם בהעלאה הייתה מאפשרת להעלות קבצים לענן בקצב הרבה יותר נורמלי. הרי יש לזה ביקוש אז למה הספקים לא מציעים חבילות סימטריות? אני לא מבין את זה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בניסיון להתחבר לאתר נתקלתי בקושי מציק. כנראה בגלל שלא היתי מחובר זמן מסויים הוא ביקש שאסמן את המידיניות והחוקים החדשים. אך בכל 1.5 שניות יש רפרש בחוקים. אז יש מעין מלחמה מי יותר מהיר אתה בנסיון ללחוץ V ומסכים או הרפרש. הוא ניצח אותי הרבה אבל בסוף ניצחתי אותו. כמעט התייאשתי.. אשמח אם תתקנו את זה אני מאמין שנתקלים בזה עוד אנשים.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דודה של אמא שלי הגיעה לפה מסאן פראנסיסקו, ארה"ב אבל הם לא ארגנו לה טיסה חזרה. הם אמרו לבדוק ובגלל שהיא לא מתמצאת בעולם המחשוב, נרתמתי לעזור. כשאני בודק את התאריך שהיא אמרה לי, כתוב שאני צריך תאריך חזרה אבל היא גרה שם והיא רוצה להישאר שם אז מה אני כותב בתאריך חזרה? ז"א היא גרה שם, לא אורחת או משהו
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי בשעה טובה הגיע זמני לעשות רישיון עכשיו אין לי מושג איך זה הולך כאילו איך אני מתחיל, הבנתי שאני צריך להוציא טפסים או משהו כזה אבל מאיפה? ומה אחר כך? אני ממש לא מבין בכל הבירוקרטיה שלפני התחלת הלמידה המעשית אז אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-